Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Royal beluge truffels

Voor al je psychedelische avonturen.

Royal beluge truffels

Berichtdoor °Thomas° » za feb 26, 2011 11:02 am

Ook maar keer een reportje van mij van het vorig forum hier terug plaatsen:

Hooooi iedereen.
Hier ga ik mijn tripreportje van gisteren van zaterdag 31/10 Neerpennen :D

Zaterdagmiddag rond 15u even tripje naar tilburg gemaakt om daar samen met G en Y Royal Beluga truffels te kopen. G had zelf geen truffels gekocht omdat hij die dag geen zin had in een tripje.

Ik besloot zelf dan om 15gram truffels te kopen samen met x20 Salvia extract, Y kocht voor zichzelf ook 15gram royal Beluga's.

Daarna van Tilburg recht naar J gereden(een goede maat van ons) waar we besloten onze truffelthee klaar te maken. ondertussen toen onze truffels lekker in het water aan het trekken waren besloot ik als eens an de salvia te gaan, niet echt veel visueels gezien gwn licht gevoel in mijn hoofd en wat golvelingen in mijn zicht :)

Zo onze truffelthee was klaar, maar Y zei tegen me dat hij voelde dat het bij J geen goede omgeving was om te trippen. Dus ik besloot samen met Y en G naar mijn thuis te gaan.
Onderweg naar mij toe de thee al aan het opdrinken, toen bij mij aangekomen op de bank gaan liggen en wachten tot ik aan mijn trip kon beginnen.

Na +-1uurtje op men bed te liggen begon het in te slaan. Eerst had ik even een moment van slecht gaan,maar dat heb ik rap kunnen bijsturen. ik begon enorma lachkicks te krijgen samen met y, mijn beeld begon ook te veranderen. maar omdat we al de hele dag bijna niet hadden gegeten besloten we naar de nachtwinkel te trekken. G besliste dan om de wagen te besturen omdat ik niet meer in staat was:p ik kroop op de achterbank van mijn wagen en onderweg naar de nachtwinkel sloegen de truffels echt hard in. ik zat op momenten precies in een tekenfilm, we reden door een bepaalde straat waar ik opeens dacht dat het een straatfeest was terwijl het daar doodstil was:p

Eenmaal aangekomen bij de nachtwinkel een goede voorraad eten gekocht(in de nachtwinkel staan onder de trip was echt een WAUW-effect, het was enorm intens om daar te staan.)

Ok alles klaar, dan terug naar mij thuis, ondertussen was het 22.00uur. aangezien ik in een rustige wijk woon besloten we nog wat te gaan wandelen. maar bij ons zijn het nu enorme wegenwerken met allemaal zand en kranen etc... dit was echt WAUUUW om daar door te lopen en kijken naar die kranen :lol: ik besloot samen met Y en G ons neer te leggen op de rioolbuizen die daar lagen. en nog een jointje te roken. Ik keek omhoog en het was een heldere blauwe hemel vol met sterren. mij hierin verdiept en ik was vertrokken naar een prachttige reis :wave: dit moment was echt intens. een bepaald moment keek ik opzij naar een boom en die zag ik volledig in het versneld de 4seizoenen doorlopen(van groene bladeren tot verdorren van de bladeren en zelf de bladeren afvallen)


Na 2u rondwandelen besloten we terug naar mij thuis te gaan, G vertrok toen naar huis en dan ben ik met Y nog een uurtje gaan doorspacen op mijn kamer.
En dan rond 01.30u Was de trip zo goed als voorbij. nog even gechilled met wat weed en onze trip zat er op :P

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, ik heb het geprobeerd zo goed mogelijk neer te pennen maar de intense beelden die ik heb gezien en gevoeld zijn moeilijk te beschrijven.

Mijn conclusie is wel dat de royal beluga truffel een zeer prachtige truffel is! een imens "love-gevoel" mooie visuals en leuke suizingen door het hoofd:p


Greeetss :stoned:
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: Royal beluge truffels

Berichtdoor Tripkonijn » za feb 26, 2011 6:21 pm

royal beluga nog nooit van gehoord :o

Jammer genoeg vind ik de smaak van truffels niet te doen :(

lijkt wel een leuk tripje :p
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner