Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en keta

Voor al je psychedelische avonturen.

's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en keta

Berichtdoor Ketalar » do jun 09, 2011 9:54 pm

Dosis LSD: 1.5 Avatar ( 150 mics)-> dus tegen de 200 mics. Maar het kan ook zijn dat ik maar 1 avatar genomen heb . Dat weet ik echt niet meer.

Dosis Ketamine ( R-isomeer): 0.4-0.5 gram verspreid over de trip

Wanneer: Februari 2011


Start:


Na lang wikken en wegen besluit ik LSD te nemen op een groot dubstep feest. De setting leek me niet ideaal, er kwam veel volk op af en LSD tussen zo’n grote menigte leek me zo zo. De vorige keren trippen tussen menigtes had ik er absoluut geen probleem mee, maar als ik er nog eens ketamine zou bij zo doen zou het misschien minder aangenaam worden. Ik kijk naar de namen, en besluit het gewoon te doen.

Rond het begin van de avond:

Ik sta aan het station en neem de lsd. In tussentijd komen er wat vrienden samen en zijn we al een mooie groep gevormd. De avond kan beginnen, de sfeer zit er goed in.

De lsd ook, die begint namelijk al goed voelbaar te worden. Ik voel me heerlijk, heb het gevoel dat er niets kan foutlopen, the World is mine! Ik besluit in het citadelpark een redelijk dikke lijn ketamine erbij te nemen voor we binnengaan, om te vermijden dat ik de lijn zou moeten leggen binnen.

Bij dit standbeeld begint de lijn in te slaan :
Die komt hard! Ik moet erg veel moeite doen om mezelf te coördineren, bij het heuveltje oplopen wist ik amper wat boven en onder was. De tript was begonnen!


Het feest

Wat een sfeer. Dubstep is niet echt m’n favoriete feestgenre, maar kan er zeker goed door.
Enorm veel vrienden op mdma, de sfeer was echt enorm. Als ik me voortbeweegde in de zaal bouwde de omgeving voor me op, als ik iemand volgde zag ik letterllijk naast mij plots dingen uit het niets komen. Naast een security staan terwijl je niet eens door hebt wat dat zelfs maar is. Intens.
Sfeer:

Na een uur door te brengen voor het visuals scherm, wordt een vriendin het feest uitgeflikkerd door security omdat ze een sigaret wegsmeet, volgens de security was het gemikt naar hem. Stevig wordt ze buitengezet in de regen. No re-entry. Daar stond ze dan. Ik ben direct gevolgd, ervan overtuigd dat het buiten ook zo’n feest was en het helemaal niet erg was dat het regende, want dat was prachtig, en uiteindelijk wil ik haar ook niet alleen weg laten gaan, zo midden door citadelpark. Buiten, koud, regen, midden in de nacht. Ik vond het helemaal niet erg, maar ik was wel de enige. Er stonden nog een paar mensen buiten, die ook eruit geflikkerd waren. Wat een zure gezichten allemaal. Ik was vrijwillig naar buiten gestapt en vond dat ook helemaal niet erg. Een andere vriend volgt. Zij waren niet aan het trippen en vonden dit dan ook het ergste wat er kon gebeuren. Ze besluiten naar huis te gaan ( ik ging mee, dat was op voorhand afgesproken). Dan besef ik me dat het misschien beter was geweest om binnen te blijven.


De 4de dimensie- de solo trip

We stappen naar huis, een flinke wandeling waar ik besluit nog 2 lijnen ketamine te leggen. Na een uur stappen komen we thuis. Het is nu ongeveer 2-3 uur. Na wat jointjes roken en wat muziek luisteren besluiten zij om te gaan slapen. Maar ik ben nog met m’n trippend hoofd vollop in de 4de dimensie, ik wil de natuur verkennen. Ik eindig alleen wat muziek luisteren op de grond terwijl zij zijn gaan slapen. Ik leg een paar lijnen ketamine op het liedje just one love van narkotek ( thanks to azgaza). Ik zink steeds verder, steeds intenser. Op een bepaald moment lig ik op de grond, geen k hole maar het scheelt niet veel denk ik. Ik zweef tussen de grens van wakker zijn en ergens ver ver hier vandaan. Geen idee hoe lang ik daar gelegen heb. Wat was dat enorm intens. Op een bepaald moment komt die gast z’n zus thuis en vind mij op de grond. Ik denk dat ik geen goeie indruk gemaakt heb, trainingsbroek aan, tekno, compleet doorgesnoven en trippend op de grond. Ze geeft me een schopje en vraagt of alles oké is. Alles oké! Tot overmaat van ramp zet zij en haar vriendin haar neer aan de tafel in de kamer en beginnen koekjes te eten. Ik lag daar, voor een laptop waarmee ik controle had over een geschift goed sound system ( duizenden euro’s, z’n vader is iets met muziek enzo). Ik versta niets van de taal dat ze spreken en besluit me zo subtiel en stil mogelijk voor de laptop te bewegen. Geen idee hoe lang ik daar zo heb gezeten. Ik probeer hun onverstaanbaar alien gebrabbel te vertalen, tot ik op een bepaald moment begin te denken dat ze oprecht een andere buitenaardse taal praten om mij te misleiden. Ik begrijp er niets van. Op een bepaald moment vraagt ze aan mij of ik een koekje moet hebben. Ja dat wel. Ik kruip op de grond en neem dankbaar haar koekje aan. Haar gezicht verraadde dat ze minstens even zo’n grote mindfuck moest hebben als mij. Ze gaan spoedig weg. Ik eindig weer voor de computer, een beetje nuchterder en vooral verveeld. Gaan slapen lijkt me een goed idee. Fuck. Ik weet de weg niet in dit huis, de 2 keer dat ik hier eerder was tripte ik ook hard. Wat nu? Probeer naar boven te sluipen, maar de mindfuck is enorm. Ik kan toch niet elke deur gaan opendoen. Op een bepaald moment denk ik de deur gevonden te hebben waar ik moet zijn; de kamer van de vriend waar hij en die vriendin zouden liggen. Aight. Dit is de kamer.


De neger


What the fuck. What the fuck!!! Dit is de juiste kamer, maar in het bed ligt plaats van die vriendin en die vriend een neger. EEN NEGER! I kid you not. Ik sluip dichtbij, voel aan zijn krulletjes, ja verdomme. Tis een echte neger! Ik panikeer, what the fuck. Sluip naar beneden. Grootste mindfuck in mijn leven. Wat nu? Ik kalmeer mezelf, dat kan niet anders dan een hallucinatie zijn. Na een halfuur ga ik terug.WEER
DIE
FUCKING
NEGER

Ik snap er oprecht niets van. Misschien zijn kleine broer? Ik herinner me het verhaal van roodkapje waarbij de wolf de plaats inneemt van het kind. Jezus christus. Ik ga gewoon heel subtiel terug naar het feest. Ik durf niet meer naar boven, nooit van mijn leven. Maar ik kon me toch moeilijk urenlang op de koude vloer wachten tot de andere vrienden terugkwamen? Ik besluit naar hun toe te gaan en te feesten.


De stadstocht

Ik sta in nieuw gent. Voor de mensen die het niet kennen, de vuilste buurt van gent dat er is.
.

Hier wil je niet trippen. Zeker niet ’s nachts. Hier wil je zelfs nuchter gewoon niet zijn. Staat bekend om zijn uitzonderlijk hoge immigrantcijfers en gewoon de vuilste buurt. Welke kant moet ik nu op. De ene kant van mezelf zegt de ene kant , de andere kant van mezelf zegt precies de tegenovergestelde kant. Ik geraak er niet aan uit. Ik probeer een stadsplanning te lezen, maar alle wegen vloeien in elkaar en ik zie te wazig om de namen te kunnen lezen. Elke weg lijkt op elkaar als ik stap. Ooit ’s nachts rond 4-5 gewandeld door een stad? Dan weet je waarover ik praat. Stilte. Alleen het geluid van roterende reclamebladen is te horen, om de regelmaat van de tijd. Ik heb het enorm koud. Kankerzooi. De uitgebouwde auto’s scheuren door de straat, stoppen midden in de weg, om met gierende banden op te trekken. Terwijl ik de stadsplanning aan het bekijken ben hoor ik de auto achter me stoppen. Kut. Ik heb het zitten. Het raampje gaat naar beneden en zo’n ongelooflijk strakke Guido steekt zijn kop uit de ruit: zo zag hij er echt uit


Hij roept naar me, waar the fuck is de weg naar Antwerpen. Hoe zou ik dat nu weten, ik snap er niets van. Ik blijf die gast aankijken en zeg niets behalve, uhhhhh. Woest wordt hij, schreeuwt iets onverstaanbaar dat eindigt met loser en trekt met gierende band op, raakt daarbij bijna een paaltje, en scheurt weg in de nacht.
Ik besluit auto’s te vermijden.


Nieuw gent zou nieuw gent niet zijn als er nog veel meer rohnny’s rondreden. Nadat ik bij een ander bushalte stond ( vergeefs de planning te begrijpen) stopt er een auto niet ver van me. 4 brede roepende mannen stappen uit en roepen iets naar het tankstation. Natuurlijk is dat gesloten.

Ze besloten het te slopen en beginnen te schoppen op de plakkaten en smijten met de borden. Geen goede plaats om bij te staan, midden in de nacht trippend, alleen. Gelukkig hebben ze me nog niet gezien, ik stap-loop de nacht in. Nog steeds trip ik hard, nog steeds loop ik hier rond. De andere vrienden komen eraan. Gelukkig. Elke auto kwam enorm bedreigend over, maakte veel lawaai en had het op mij gemunt. Wel nog mooie moment meegemaakt, een boom zien groeien en de zon zien opkomen, wat was dat prachtig. De andere vrienden kwam toe, na enig wat navigeerwerk slagen we erin elkaar te vinden. Terug naar huis. Bij die gasten zitten er 2 negers waarvan 1 echt enorm lijkt op de neger op dat bed. Ik vertel wat er gebeurd is , wat ik meegemaakt heb. Hij verteld dat zijn broer op dat bed legt omdat hij zichzelf lam had gezopen, hij is op dat bed gedragen door de vriend die daar woont vroeger in de avond ( daarom dat hij niet wakker werd van mijn observatie , maar dat hou ik voor mezelf).


Eind goed al goed, gaan slapen maar uiteindelijk thuiskomen, iedereen wordt wakker, het is 7-8uur. Ongelooflijk hoe ‘normaal’ alles leek, terwijl ik net gigantisch intense dingen heb meegemaakt. De ketamine en de lsd voerder me echt diep en de hallucinaties waren erg lang onbeschrijflijk mooi. Nu was ik wel al nuchter aan het worden. De rest van de ochtend door gebracht met die ene neger die op dat bed lag, fifa spelen op de playstation en joints roken. Ik smile gigantisch, wat een avontuur. Het moment ’s ochtends was wel awkward as fuck met die zus erbij, dat mij ettelijke uren geleden aantrof op de grond in haar huis compleet van de wereld. Met dat andere meisje besluit ik samen te trippen op 2cb wat later (waar ik nu een relatie mee heb :D, mede dankzij die 2cb trip. 2cb tripreport volgt misschien en was bijna zo gek als dit).
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Davinci » do jun 09, 2011 10:05 pm

Toen je rond 4/5u in nieuw Gent aan het wandelen was, hoe heb je jezelf bij elkaar gehouden ?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Azgaza » do jun 09, 2011 10:09 pm

Cool report :) LSD + ketamine is mijn favoriete combinatie; jammer van je setting wel maar het klinkt wel als een enorm avontuur (en fijn is dat nummer he :love: )

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Jack Daniels » do jun 09, 2011 10:11 pm

super vet verhaal man leuk dat je er een meisje aan heb over gehouden ghehehe
Avatar gebruiker
Jack Daniels
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 355
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:34 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Ketalar » do jun 09, 2011 10:14 pm

Davinci schreef:Toen je rond 4/5u in nieuw Gent aan het wandelen was, hoe heb je jezelf bij elkaar gehouden ?


Jammer dat ik je niet even mijn herinnering kan laten tonen. Maar het was zo positief. BEhalve als er een auto kwam, die kutbuurt, kutmensen die je met plezier in elkaar rammen. Ik heb lang dezelfde straat steeds opnieuw doorgewandeld, een enorm lange straat waar in het midden een dreef staat. Eindeloos lang gewandeld. Graffiti bekeken, naar de bomen kijken en ik zag ze groeien, schuilen voor auto's want die waren fucking eng, de stadsplanning lezen, wachten, bijna de bus pakken, weglopen van mijn vrienden die me zochten omdat ik dacht dat het marrokanen waren die me zochten..wat een trip :ugeek:
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor watungedoe » do jun 09, 2011 10:19 pm

Zo dat was een interessant trip-reportje. Ik kon me echt precies indenken dat moment van die neger en dan ook ff voelen aan de krullen of het wel echt een neger is, haha.

Ik zou dat ook nog wel een keer willen proberen maar uitgaan lijkt me zo moeilijk onder de keta en lsd. De bodyload lijkt me best wel heavy. Had je daar geen last van?
watungedoe
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: za apr 09, 2011 9:50 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Einstein » do jun 09, 2011 10:25 pm

Wat een report, vaag avontuur :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Tomaat » do jun 09, 2011 10:40 pm

Rabot en nieuw gent is geen buurt om 's nachts rond te lopen. Zeker niet alleen. Zeker niet trippend. Jij hebt ontiegelijk veel geluk gehad, want iets in mij zegt dat verweer er niet echt inzat :grin:
Wasted was een vet feest, maar geen plaats voor drugs na wat er gebeurd was op dubstepic. Dat de security kut ging doen was geweten. Imo ga je daar dan beter geen keta en lsd combineren, maar daz ieder voor zich natuurlijk...

Nice report though! :)
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor lolnoob » vr jun 10, 2011 1:00 am

Lol ik heb me echt vermaakt met dit lezen :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Intoxication » vr jun 10, 2011 12:18 pm

wow nice moet goed gerief zijn :eek:
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor LSDelicious » vr jun 10, 2011 7:21 pm

Tomaat schreef:Rabot en nieuw gent is geen buurt om 's nachts rond te lopen. Zeker niet alleen. Zeker niet trippend. Jij hebt ontiegelijk veel geluk gehad, want iets in mij zegt dat verweer er niet echt inzat :grin:
Wasted was een vet feest, maar geen plaats voor drugs na wat er gebeurd was op dubstepic. Dat de security kut ging doen was geweten. Imo ga je daar dan beter geen keta en lsd combineren, maar daz ieder voor zich natuurlijk...

Nice report though! :)


Wat was er gebeurd op dubstepic??
Bad trips on shrooms can be hard, bad trips on acid on the other hand are a straight trip to psycholand, travelling through hell, stopping by in schizotown, landing in paranoia-ville and slowly sailing back into reality, leaves you puzzled for two weeks.
LSDelicious
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: ma mei 23, 2011 7:28 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Tomaat » za jun 11, 2011 9:36 am

LSDelicious schreef:
Tomaat schreef:Rabot en nieuw gent is geen buurt om 's nachts rond te lopen. Zeker niet alleen. Zeker niet trippend. Jij hebt ontiegelijk veel geluk gehad, want iets in mij zegt dat verweer er niet echt inzat :grin:
Wasted was een vet feest, maar geen plaats voor drugs na wat er gebeurd was op dubstepic. Dat de security kut ging doen was geweten. Imo ga je daar dan beter geen keta en lsd combineren, maar daz ieder voor zich natuurlijk...

Nice report though! :)


Wat was er gebeurd op dubstepic??


Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor SuperSpace » za jun 11, 2011 2:16 pm

Dat plaatje maakte het verhaal gewoon helemaal af kon niet bijkomen van het lachen.
Avatar gebruiker
SuperSpace
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: wo mei 11, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Het Ouderlijkhuis

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Azy » za jun 11, 2011 2:37 pm

haha, langs dat standbeeld ben ik en m'n maten ook al wel geregeld zeer vaag langs gelopen. Hoe ben je trouwens in nieuw gent terechtgekomen? Lijkt me inderdaad maar niets die buurt, ik zou niets liever willen dan terug ergens vertrouwd en relaxt te wandelen. Al bij al zal het wel een gigantisch avontuur zijn geweest.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor overalennergens » wo jun 15, 2011 10:19 pm

Leuk verhaal, vooral de scene met de zus die jou trippend op de grond vindt moest ik erg om lachen. Jammer dat je een groot deel van de trip alleen en in een minder fijne plek van de stad moest doorbrengen..
overalennergens
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 32
Geregistreerd: do jun 09, 2011 6:36 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Plimu » wo jul 27, 2011 12:21 am

fucking geniaal avontuur, leuk geschreven report ook! :rock:
DrMed schreef:Ik twijfel er niet aan dat je er makkelijk mee KAN stoppen, maar de kans dat je WILT stoppen is vrij klein.
Avatar gebruiker
Plimu
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: zo jul 03, 2011 10:39 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor seth » wo jul 27, 2011 12:22 am

ik heb daar gewoond :p
Flatgebouw aan het E3 plein. En idd hier is 's nachts rondlopen vreemd.
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor psychedelicious » di aug 02, 2011 4:45 pm

Wow echt een nice report man vooral dat van die neger :grin:
je moet wel aardig wat trip ervaring hebben om niet bad te gaan in zulke situaties lijkt me...
Avatar gebruiker
psychedelicious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 158
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:59 pm
Woonplaats: Nijmegen

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Tripkonijn » wo apr 25, 2012 6:14 pm

best een heftig report en een serieuze trip ik zou op bepaalde momenten ook echt eventjes doorslaan :D
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Tripkip » wo apr 25, 2012 10:58 pm

Ik passeer elke ochtend wanneer ik naar school ga aan dat standbeeld in het Citadelpark.
Denk nu altijd automatisch aan drugs als ik het zie. :roll2:
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor BOOBS » wo apr 25, 2012 11:36 pm

Is die 2cb report nig gekomen?
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: 's Nachts alleen trippen in de guurste buurt op lsd en k

Berichtdoor Ollie » vr apr 27, 2012 12:39 am

:lol: Wat een geniaal report ik heb er van genoten, tnx!
Opa: Jongen, vrouwen da ben net paddestoel'n. A j de verkeerde het geat oe d'r an kapot.
Avatar gebruiker
Ollie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 128
Geregistreerd: za jan 21, 2012 10:21 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner