Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Voor al je psychedelische avonturen.

Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Salvspace » ma mei 18, 2015 10:20 pm

Gebruiker: Jongen, 18 Jaar.
Waar: met een groep vrienden thuis.
Dosis Salvia bladeren: 1e keer: 1 joint van zon 2 gram (2e keer voelde ik niets) en de 3e keer 1 joint van zon 1 gram.

Met een groepje van 10 vrienden zat ik een biertje te drinken bij mij thuis, als er rond een uur of 12 3 weggaan begon het saai te worden en gingen wij naar een ander huis toe.
ik was al redelijk dronken en toen we daar binnen kwamen begonnen we eerst rustig een film te kijken en GTA te spelen ( 2 televisies naast elkaar)
op een gegeven moment komt er een vriend en die laat een zakje Salvia zien, ik wist wat het was maar had dat nog nooit gebruikt, ik deed mans en zij dat ik het wel zou gaan roken, 1 vriend deed met mij mee en de andere wilden niet,ik begon een dikke joint te draaien waarin ik eerst een klein beetje peuk indeed daarna een gram salvia, en dit herhaalde ik nogeens, toen deze joint klaar was stak ik hem aan en vond het eigenlijk gek genoeg naar Kaneel ruiken, ik bleef maar door hijsen en werd eigen lijk een beetje geïrriteerd omdat ik dacht dat ze mij voor de gek hielden met wat thee kruiden natuurlijk was de rest van de groep ook gejoined om te gaan roken
langzamer hand begin heel mijn lichaam te tintelen en op de TV focussen kon ik ook niet ik begon onrustig om me heen te kijken en er kwam een hevige tinteling vanaf me tenen tot me knieeen een andere maat van mij begon ongecontroleerd te lachen en ik werd daar eigenlijk een beetje bang van en vroeg of een ander met mij even naar buiten wilde, toen ik buiten stond ging het mis ik kon niet meer staan en ging tegen een boom hangen totdat ik naar beneden zakte.
het gevoel van mijn salvia trip is moeilijk uit te leggen maar toch zal ik het proberen
Het voelde alsof ik in een film zat alles was 2D en het leek alsof de TV vastliep en per seconde 1 frame afspeelde alsof er een rits zat die elke keer open en dicht ging, wanneer deze openging kon ik mijn vrienden zien en wanneer deze dicht ging kon ik het niet zien.
het voelde ook alsof alles wat er gebeurde ik al een keer had meegemaakt omdat ik precies wist wat er ging gebeuren. ik hoorde mijn vriend die ook keihard aan het trippen was dat hij wel even het licht zou gaan volgen die die verdween in een bospad, na 10 minuten kwam deze terug en zij hij dat hij per ongeluk het verkeerde huis was ingelopen en dat hij een man op de bank zag slapen.
Niemand wilde problemen en iedereen ging dus naar binnen behalve mijn nuchtere vriendin en aangeschoten vriend ( nou kan deze vriend altijd normaal doen op het moment dat het serieus is).
na een minuut of 20 kwam er uit het niks 2 kotsbuien en kotste ik een vriend en mijn eigen schoenen onder.
van mijn vriendin moest ik naar huis en een vriend heeft mij op de scooter naar huis gebracht.

Dit was dus de minder geweldige trip van Salvia, voor de mensen die het voor de eerste keer gaan doen denk erom wees niet te overmoedig neem de eerste keer maar 2 hijsen in het begin en zie of je wat voelt.

de 3e keer was een geweldige trip.
dit keer hadden we een soort "house part" we zaten met ongeveer 25 man bij iemand thuis te pilsen en na 1 a 2 uur hadden we met een klein groepje van 3 a 4 man een bacardi fles op, ik was dus redelijk dronken ( ook omdat ik eigenlijk nooit shot) rond een uur of 12 gingen wij dus een salvia jointje roken van ongeveer 1 gram en de rest tabak, de maker was de steker zoals wij dat noemen dus die begon gelijk te hijsen als een olifant die lucht tekort heeft, deze maat was dus na 2 minuten van de wereld en ging gelijk op de grond liggen, na mijn eerste hijs voelde ik hem gelijk al dus nam rustig nog 3 hijsen en gaf de joint door aan een ander ik had weer precies hetzelfde gevoel samen met een ongecontroleerde lach maar nu wist ik hoe ik er mee om moest gaan dus was het geweldig.
ik zag in een visioen hoe iemand van een tafel muurtje viel en nog geen 10 seconden viel een maat van mij van 2 meter hoog schutting/muurtje met ze rug op de tafel aangezien deze ook erg aan het trippen was konden we er eigenlijk alleen maar omlachen.
ik liep naar buiten om een rondje te lopen met een andere vriend ( als je Salvia heb gerookt zeggen vele blijf rustig en ga zitten, mijn mening is ga rondjes lopen in een bosje of wat dan ook je ziet de leukste dingen) op een gegeven moment hoor ik iets in de bosjes en we kijken ons om we zien daar een kat lopen en opeens zegt deze met een piepstemmetje "doe je handen omhoog" ik deed dus uit reactie me handen omhoog en een vriend van mij zegt waarom doe je je handen omhoog, dus ik zeg deze kat zei dat ik me handen omhoog moest doen en allebei waren we even van de wereld omdat we het raar vonden dat een kat kon praten want we hoorde het allebei.
na ongeveer 3 kwartier was het aan het verminderen en ging ik op de xbox een beetje gamen met wat andere mensen tot wij op een gegeven moment een enorme knal hoorde en wat bleek nou een andere die Salvia had gerookt was nog aan het trippen en pleurde zo door een raam heen, gelukkig geen verwondingen en verzekering verzekerd het daarna ben ik rustig naar huis gegaan en ben ik gaan slapen.

Veel mensen zeggen Salvia in een joint is onzin is verspilling, mijn mening is dat het net zo goed werkt als anders, aangezien ik het een fijn gevoel vindt om een joint te roken komt dit voor mij goed uit.

Tip: wees niet te overmoedig als je Salvia gaat roken doe rustig aan het laat het gevoel rustig inwerken, mijn eerste keer sloeg als een bom in.

P.S: mijn allereerste keer dat ik een trip report maak dus mijn schrijfstijl zal wel niet al te interressant zijn sorry ..
Salvspace
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: ma mei 18, 2015 9:51 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Druks » ma mei 18, 2015 10:35 pm

Mooi report. Vaak roken mensen salvia in een bong. Interessant om te lezen hoe het werkt als je het in een jointje stopt.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor de Tails » di mei 19, 2015 4:44 am

Tof verslagje. Salvia vind ik wel een mooi goedje.

Je beschrijving van het gevoel vond ik sterk verwant aan mijn eigen, beperkte, ervaring ermee.

Het voelde alsof ik in een film zat alles was 2D en het leek alsof de TV vastliep en per seconde 1 frame afspeelde alsof er een rits zat die elke keer open en dicht ging, wanneer deze openging kon ik mijn vrienden zien en wanneer deze dicht ging kon ik het niet zien.
het voelde ook alsof alles wat er gebeurde ik al een keer had meegemaakt omdat ik precies wist wat er ging gebeuren.
Avatar gebruiker
de Tails
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 219
Geregistreerd: ma maart 10, 2014 11:07 am

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Salvspace » di mei 19, 2015 8:16 am

Tails ik vind het ook een mooi goedje, vind zelf ook dat er geen down momenten zijn na het gebruik.
heb je ook dat het moeilijk ik om terug te denken aan het gevoel omdat het moeilijk is om uit te leggrn en nou eigenlijk na te denken wat je heb gevoelt

mvg
Salvspace
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: ma mei 18, 2015 9:51 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor psychonaut91 » di mei 19, 2015 10:06 pm

Mooi report, en interessant spul is het ook.
Ik wil het ook graag nog een keer doen, maar lees toch meer negatieve en angstige trips dan mooie en geweldige trips en dit houd me toch nog tegen haha.

Dit report draagt wel bij aan de nieuwschierigheid!
Gedaan: Wiet, Hasj, Spacecake, XTC, Truffels, Lachgas, MXE, LSD, 2C-B, Kanna, Poppers, Cocaine, Speed, 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, GHB.

Te doen: Al-LAD, 2C-I, 6-APDB, DMT, Ayahuasca, Peyote/San pedro, GHB,
Avatar gebruiker
psychonaut91
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:29 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor de Tails » di mei 19, 2015 10:09 pm

@salvspace

Ja, tijdens mijn salvia-trip wordt mijn zicht 'opgedeeld' in laagjes. Framerate totaal naar de klote en alles ziet er 2D/videogame-achtig uit. Het is alweer een flinke tijd geleden dat ik het heb gedaan, dus mijn herinnering is niet meer zo helder als eerst :p Maar na de trip vond ik het vrijwel onmogelijk om in woorden te omschrijven wat ik ervaarde.

Vond de lichamelijke effecten trouwens niet zo chill, ongemakkelijk in mijn eigen lichaam. Warm, zweten, ongemakkelijk. Liggen was erg vervelend. Ik ga er nog wel een keer aan wanneer het lekker weer :wave: Misschien eens een jointje ervan maken, zoals jij hebt gedaan.
Avatar gebruiker
de Tails
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 219
Geregistreerd: ma maart 10, 2014 11:07 am

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Salvspace » wo mei 20, 2015 10:43 pm

Dat zie ik ook vaak op filmpjes dat mensen helemaal verkeerd gaan door een bong, ik denk dat dit misschien wel een kleine verandering kan brengen aan je trip, vele zeggen ook het is geen partydrug daar ben ik het mee eens en oneens.
Logischer wijs gebruik je het niet op een feest in een cafe, discotheek etc maar als je met een groep bent ( ik was met 24 mensen) en je zit gewoon aan het bier eventueel dronken dat is dit Salvia toch wel grappig omdat je gewoon door moet gaan waarmee je mee bezig was, ik vind het okk niet fijn om stil te zitten daarom ga ik ook altijd lopen in de tuin.
klinkt heel kinderachtig maar je kan er oom een spelletje van maken in je hoofd, ga op "missies" zoek plekken waar je ff chill kan staan peukie roken ga daarna naar een andere plek op zoek als jullie snappe. wat ik bedoel.
Salvspace
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: ma mei 18, 2015 9:51 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Salvspace » wo mei 20, 2015 11:03 pm

psychonaut,
ondanks dat ik het maar 3 gebruikt heb kan ik je misschien helpen,
mijn eerste keer ging totaal fout ik had ongeveer 2 gram Salvia (geen extracten trouwens gewoon de gegrinde bladeren, ik vind dit al hard genoeg) in 1 joint had er 8 hijsen van genomen en ging totaal fout.
ik raad je aan om ongeveer 0,5 tot 1 gram in een Salvia joint te doen en eerst 2 hijsen nemen wachten tot je iets voelt voel je niet veel zou je eventueel nog 1 a 2 kunnen nemen voor de eerste keer.
te weinig heeft nauwelijks effect mijn tweede keer dacht ik ik doe het extreem rustig aan en had nu ongeveer 0,35 gram erin zitten en had 3 hijsen, het was niet saai maar ik werd er nu meer "stoned / high" achtig van, als je echt een Salvia experience wilt kan je de richtlijnen volgen die ik hierboven heb getypt, natuurlijk hoeft dit niet voor iedereen te gelden

als je het binnekort doet laat het even weten! :stoned:
Salvspace
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: ma mei 18, 2015 9:51 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Maus » wo mei 20, 2015 11:50 pm

Bizar spul...

Een nuchtere tripzitter lijkt mij zeker noodzakelijk :roll:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Prototype » do mei 21, 2015 12:09 pm

Ben er nog steeds niet over uit of ik dit ooit wil doen. :keta:
Wel tof report!
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor psychonaut91 » vr mei 22, 2015 6:51 pm

@salvspace thanks! Misschien aankomend pinksterweekend maar eens kijken. :mrgreen: en dan inderdaad rustig opbouwen :stoned:
Gedaan: Wiet, Hasj, Spacecake, XTC, Truffels, Lachgas, MXE, LSD, 2C-B, Kanna, Poppers, Cocaine, Speed, 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, GHB.

Te doen: Al-LAD, 2C-I, 6-APDB, DMT, Ayahuasca, Peyote/San pedro, GHB,
Avatar gebruiker
psychonaut91
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:29 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Salvspace » vr mei 22, 2015 6:58 pm

@psychonaut91 haha goed bezig :keta:
Salvspace
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: ma mei 18, 2015 9:51 pm

Re: Salvia Geweldige en minder geweldige trip

Berichtdoor Oblivion95 » zo mei 24, 2015 12:39 pm

mooi report? ik heb t helaas niet kunnen lezen omdat de zinsbouw zo chaotisch is als een salvia trip.
Avatar gebruiker
Oblivion95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: di dec 10, 2013 4:08 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner