Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Salvia - Wie is die mysterieuze kijker?

Voor al je psychedelische avonturen.

Salvia - Wie is die mysterieuze kijker?

Berichtdoor Amazing » di jul 15, 2014 1:55 pm

(4)Ik ben een man van 24 jaar. Ik heb ervaring met psychedelica. Ik heb 50+ paddo trips gedaan, 5 Ayahuasca ceremonies ondergaan en 5+ begeleid (met meedrinken). Een tijdje terug vertelde een psychonaut waar ik veel respect voor heb mij dat hij onlangs voor het eerst salvia geprobeerd heeft. Vanaf dat moment zat het in mijn achterhoofd. Ik had de week erna een pijpje en een 5x extract gekocht. Het pijpje werd echter te heet om goede hits van te nemen en hij kon niet goed volgepakt worden. De gewone butaanaansteker bleek ook niet sterk genoeg. Behalve een prettige high merkte ik niets. Ik kocht deze week een pakje gedroogde salvia bladeren en een straalaansteker.

(5)Methode: ongeveer 0.5 gram gedroogde bladeren in een waterpijpje. Verbrand met een straalaansteker. 1 hit. Ik heb een mooie lege ruimte om mij heen en lig op de vloer. Ik heb geen sitter.

(6)Ik stop het waterpijpje goed vol met bladeren. Eerder die avond had ik al een hit van het kleine pijpje genomen. Deze hit was fijn geweest. Ik had gelezen dat er een omgekeerde weerstand is bij salvia. Hoe vaker je het binnen krijgt, hoe gevoeliger je er voor wordt. Ik ben vrij ontspannen. De hele dag had ik een grote schoonmaak gedaan. Mijn kamer was opgeruimd en ik heb een ruime plek om op de grond te liggen. Ik dwing mezelf even een moment te mediteren, vrij gehaast was ik al op dit punt beland. Even de rust terug vinden. Ik zet mijn lippen op het tuitje van de waterpijp en oefen even hoe hard ik moet inhaleren. Dan is het tijd. De straal blauw vuur vindt de gedroogde bladeren. Ze lichten felrood op. Het waterpijpje gebruiken was een goede keus geweest, van het begin van de hit merk ik niets. Toch slaat het op een gegeven moment in op mijn keel. Met longen vol rook kruip ik snel naar het midden van mijn kamer. Ik tel. Ik vraag me af of 1 hit voldoende is. 11... 12... 13... 14... 15...

(2)Mijn bewustzijn trekt zich terug vanuit deze ogen dieper naar binnen. Hetzelfde gebeurt met de rest van mijn zintuigen. Als een soort operating system kiest mijn lichaam steeds tussen programma’s. De ziener – de horer – de ziener – de voeler – de doener – de voeler – de doener – de denker – de ziener... enzovoort. De programma’s volgen elkaar op razend tempo op. Ik bekijk de berekeningen vanuit een dieper perspectief en zie ze gebeuren in een organische fractale machine. Deze machine is echter slechts een verdichting van fractals op een willekeurig punt. ‘Ik’ ben deze verdichting. Op dit punt in de oneindige fractal komt iets samen dat heet ‘N’. Met ‘Ik’ in dit geval bedoel ik alles waar ik voor sta, maar ook mijn lichaam, het punt in het universum waar ik me nu bevind en hoe alles om mij heen geordend is. Met ‘Ik’ bedoel ik niet hetgene dat waarneemt dat dit alles zo gebeurd. Als de werkelijke ik verder kon kijken dan zou het in de fractale soep alle andere levende wezens kunnen vinden. Vanuit deze dimensie zou ik als levensessentie de levens van alles mee kunnen maken. Er is een reden waarom mijn bewustzijn niet weg kan bij het fenomeen ‘N’. Ik ben echter nog niet diep genoeg om dit te begrijpen. Terwijl ik dit nu schrijf begint me het gevoel te besluipen dat de ‘werkelijke ik’ ook slechts een fractal is. En dat het ‘werkelijke bewustzijn’ zich hier ook uit zou kunnen zoomen en dan de fractale soep van alle ‘werkelijke ikken’ zou kunnen bekijken. Je begrijpt dat ook vanuit daar weer uitgezoomd kan worden...

(7) Ik kom weer half uit die diepere dimensie. Als ik mijn ogen open doe kom ik weer terug in mijn kamer, maar als ik ze dicht doe merk ik dat ik nog weer even terug kan. Dit doe ik. Weer trek ik me terug van mijn zintuigen en beland ik in die diepere ruimte. Ik merk op dat deze ruimte anders is dan die van Ayahuasca en Paddo’s. Deze ruimte is heel koel en berekenend. Als ik tijdens Ayahuasca of Paddo’s mijn aandacht naar mijn hart breng dan volgen er fenomenen zoals warmte, straling en een gevoel van liefde. In deze dimensie van Salvia gebeurt er niets. Hier is de gedachte ‘Hart’ ook slechts een gedachte. Waar je bij Ayahuasca en Paddo’s je als kapitein je zeilboot naar mooie rustige zee kan varen, heb je bij Salvia geen controle over de kapitein, laat staan over de zeilboot.

(8)Nu kom ik echt terug in deze dimensie. Ik krijg de drang te gaan schrijven. Snel pak ik mijn laptop en begin met schrijven. Ik heb de volgorde van schrijven genummerd. Hierbij kwam de titel als eerste. ‘Wie is die mysterieuze kijker?’ Er is een ‘kijker’ die tijdens de hele ervaring toegekeken heeft. Ondanks de complete dissociatie met ‘N’ was er iets dat nog steeds waarneemt.

(3)Terwijl ik dit nu uit typ beginnen eerder gemaakte opvattingen over de aard van de realiteit weer terug te komen. Ik moet me bewust blijven van het feit dat deze salvia trip haaks tegenover deze opvattingen staat. Sommige dingen komen zo sterk terug dat mijn geest nu moet worstelen met opvattingen die niet met elkaar in 1 hoofd lijken te kunnen zitten. Als schrijver ben ik me op dit moment bewust van het feit dat ik dingen aan het verzinnen ben om dit verhaaltje mooi te maken. Hier moet ik om lachen. Sorry lezer, ik kan je geen accuraat verhaal voorschotelen. Sterker nog, alles wat ik getypt heb is een enorme leugen! Normaal gebruik ik geen uitroeptekens, dus knoop wat ik net schreef goed in je oren. Dit komt trouwens overeen met een opvatting die ik heb dat ieder geschreven, gesproken en geinsinueerd woord een leugen is. Terwijl er juist nooit in de geschiedenis van het universum iets is gebeurd dat niet de complete, naakte waarheid is. Ik ben te blind om haar te zien.
Amazing
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo maart 26, 2014 9:02 am

Re: Salvia - Wie is die mysterieuze kijker?

Berichtdoor Winnie » di jul 15, 2014 2:09 pm

Laatste alinea is een mindfuck waar ik hoofdpijn van krijg help haha

crayon-eating motherf*cker
Avatar gebruiker
Winnie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di mei 13, 2014 9:01 pm

Re: Salvia - Wie is die mysterieuze kijker?

Berichtdoor Amazing » di jul 15, 2014 2:36 pm

Ik was nog behoorlijk onder de invloed tijdens het schrijven van die alinea =P
Amazing
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo maart 26, 2014 9:02 am

Re: Salvia - Wie is die mysterieuze kijker?

Berichtdoor goejezuen » di jul 15, 2014 3:00 pm

nice, is zeer raar spul, ben zelf wel benieuwd wat er gebeurt als je het gaat kauwen in traditionele setting

en waren die ayahuasca ceromonies in het buiteland of gewoon hier in nl?
goejezuen
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 111
Geregistreerd: za maart 12, 2011 10:01 pm

Re: Salvia - Wie is die mysterieuze kijker?

Berichtdoor Amazing » di jul 15, 2014 9:56 pm

Ben ik ook benieuwd naar! Misschien binnenkort.

Ceremonies gedaan bij Nederlandse organisaties. Google 'JP Beyond' en 'De Gewijde Reis'.
Amazing
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo maart 26, 2014 9:02 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner