Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

San Pedro - Onverwachte reiniging

Voor al je psychedelische avonturen.

San Pedro - Onverwachte reiniging

Berichtdoor Sublimo » ma maart 14, 2011 6:01 am

Originele post door Dumpy op 10 aug 2008.

Wat: 60 gram San Pedro poeder
Medetrippers: 1
Tripsitters: 0
Setting: Bij Adrenochroom thuis

Gisternacht heb ik bij Adrenochroom San Pedro poeder geprobeerd. We wilden niet echt hard trippen maar gewoon een rustige ervaring. Mijn vorige ervaring met San Pedro was alleen maar positief maar toen had ik ook veel lsd bijgenomen omdat het zes uur later insloeg en we daardoor dachten dat het niet zou werken.Ook heb ik gehoord dat de eerste ervaring met San Pedro/Peyote anders is dan de volgende keren omdat je lichaam moet wennen aan de Mescaline. Dus ik was erg benieuwd hoe het puur aan zou voelen en of het echt anders werd na de eerste keer.

We hadden gelezen dat 50gr poeder een goede San Pedro ervaring zou zijn en dat 100gr echt een full blown ervaring zou zijn. We dachten dat het poeder niet zo potent zou zijn en de tekst mischien lichtelijk overdreven dus nam ik 60gr omdat ik bij mn vorige ervaring ook veel nodig had en het toen ook nog wel heftiger mocht van mij. Nou dat heb ik geweten.

Ik heb 2 uur gedaan over het opdrinken van de drap omdat het zo verschrikkelijk smerig was. Tijdens het opdrinken vroeg ik aan de San Pedro of het mij mocht reinigen. Ik zat niet echt lekker in m’n vel omdat er best wat dingen waren voorgevallen afgelopen week waar ik me zorgen over maakte.
Bij de laatste kopjes voelde ik me al anders worden en ben bij het laatste kopje even gestopt omdat het al wel hard ging en ik erg misselijk werd van de smaak. Een uur later begon het echt goed op te komen. Ik zag de muur veranderen in 3 verschillende lagen en over elkaar heen kruipen. Overal zag ik redelijk complexe patronen en schrok er eigenlijk van hoe hard het insloeg. Tijdens het opkomen keken we een film, maar onze concentratie was erg afgenomen. ‘Oh moet je die tracers kijken’ en je had weer een scene gemist ;). De tracers waren wel heel erg aanwezig, veel meer dan met lsd. Als ik heel sloom met m’n arm zwaaide zag ik m’n arm nog over heel de kamer. Je kon op die manier gewoon de kleuren van de visuals veranderen omdat je armkleur opeens over heel je beeld lag.

Na ongeveer anderhalf uur ging Adrenochroom zijn laatste glas opdrinken, ik besloot om mijn glas ook maar achterover te slaan. Iets heftiger mocht mischien ook wel, nu zijn we toch al bezig dacht ik. Alles werd heftiger, we waren echt heel erg vaag. De gesprekken gingen nergens over en waren soms wel te vergelijken met de verwardheid die je op paddo’s hebt. Alleen was het karakter van de San Pedro wel zonniger dan die van paddo’s. Toch merkte ik af en toe dat het ook donkere kanten heeft. Soms werden de visuals heel donker terwijl de andere keren ik mooie felle kleuren voorbij zag komen, zoals roze, groen en blauw. Af en toe werd ik nog even benadrukt op de heftigheid van de trip, ik dacht aan de film The Matrix die ik pas had gezien en zag hoe heel de kamer opeens verviel in groene code. Dit beeld bleef ongeveer zo’n 20 seconden hangen maar was wel erg heftig. Gelukkig voelde deze heftigheid niet zo vervelend en ik voelde me verder erg goed.

We hadden nu wel genoeg van de woonkamer en besloten dat het wel leuk zou zijn om even naar buiten te gaan, mischien even fietsen naar het bos. Toen begon de zoektocht naar sleutels, water en andere benodigheden wat we toen dachten nodig te hebben. Na voor m’n gevoel zo’n drie kwartier rond gezworven te hebben in het huis hadden we alles en ging ik nog even naar de wc. Ik stond te plassen en toen opeens dacht ik ‘Oh shit!’ en ging heel snel zitten.
Iemand had me hier voor gewaarschuwd, dat na de eerste keer de San Pedro pas echt in je kan werken. En daar hoort dus ook een reiniging bij met diaree en kotsen. Feest!

Daar zat ik dan op de wc, dit was helemaal niet de bedoeling geweest dat het zo heftig ging. Ik voelde me erg ellendig en voelde dat de negatieve gevoelens in me naar boven kwamen. Nadat ik van de wc kwam vertelde ik Adrenochroom dat het mischien toch niet zo’n goed idee was om te gaan fietsen. Niet lang nadat ik dat gezegd had moest ik weer naar de wc en daarna nog een keer en nog een keer en nog een keer en nog een keer. Ik werd er helemaal gek van en voelde me echt door elkaar geschud.

Toen ik op de wc zat kreeg ik opeens een visioen. Ik zag heel de wc vervallen in energie en zag mezelf als grote felle energiebol in de wc zweven. Het visioen liet mij zien hoe mijn energie alles beinvloede, ik werd bewust gemaakt van mijn eigen kracht.
Door de afgelopen Ayahuasca ceremonies heb ik veel van het sjamanisme gezien. Hierdoor ben ik veel met het sjamanisme bezig gegaan en ben er eigenlijk in doorgeschoten. Ik zag nu dat ik mijn zelfvertrouwen en energie uit het sjamanisme aan het halen was, terwijl ik eigenlijk de energie uit mezelf moet halen en die moet gebruiken. Toen ik uit de wc kwam was ik nog helemaal ondersteboven van het visioen en ging even zitten. Toch zat er nog iets dwars en ja hoor, ik moest kotsen. Dat kan er ook nog wel bij dacht ik, tijdens het kotsen merkte ik dat het erg vast zat en moeilijk uit me kwam. Tijdens de trip voelde dit alsof ik nog heel erg aan het sjamanisme vasthield en dat ik dat nu uit me aan het kotsen was. Toen ik eindelijk helemaal uitgekotst was voelde ik me echt geradbraakt. Ik voelde me niet opgelucht maar echt helemaal kapot, alsof er een hele intense strijd in m’n lichaam had plaatsgevonden.

Nadat we nog een film hadden gekeken om zeker te zijn dat ik niet nog naar de wc moest gingen we naar buiten om even naar het park te gaan. Daar hebben we zo’n uur rondegelopen en hebben we ons verwonderd over de gekke bomen die er stonden. We merkte heel erg dat je verbeelding aardig versterkt word door de san pedro en we zagen in de bomen allemaal gezichten en andere wezens. Hiermee hebben we ons een tijdje vermaakt, uiteindelijk zijn we weer terug gegaan om weer verder te landen. Uiteindelijk bezweek Adrenochroom om een uurtje of drie smiddags en is hij gaan slapen.

Nu, een dag later merk ik dat ik me erg opgelucht en goed voel. Ik liep afgelopen week met iets wat er maar niet uitwilde, een ontzettend naar gevoel in m’n buik. Dat was nu verholpen, ook de problemen die ik afgelopen week had zijn nu opgelost. Dit kon doordat ik nu bepaalde dingen heb los gelaten en daar heeft de San Pedro me zeker bij geholpen. Ik ben intens dankbaar voor deze ervaring en dank de San Pedro en natuurlijk Adrenochroom voor het verlenen van een wc en kotsbak!

Dit tripreport beschrijft niet zo gek veel van de trip, dit komt omdat de trip zelf redelijk warrig is en je net als met paddo’s veel vergeet. Volgende keer ga ik zeker meer opschrijven tijdens het trippen. Toch wilde ik deze ervaring met jullie delen, zeker omdat ik tegen een aantal hier heb gezegd dat San Pedro alleen maar leuk en blij was. Hier moet ik toch van terugkomen en moet zeggen dat het een behoorlijk intense trip was. Dus wees voorbereid als je een keer San Pedro of Peyote gaat eten/drinken!
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner