Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Sclerotia Atlantis in Leuven

Voor al je psychedelische avonturen.

Sclerotia Atlantis in Leuven

Berichtdoor Ahote » do apr 18, 2013 8:08 pm

Reportje over mijn ervaring met truffels van gisteren. Het was de eerste keer voor mij en het was eigenlijk niet zo'n succes. Het was echt wel een toffe dag maar ik had wel meer verwacht van de truffels. Er is ook salvia gebruikt (niet door mij) en dat heb ik ook opgenomen in dit report. Aangezien het een vrij lang report is, zet ik hieronder even een index.

Wie: Ik, R, L en V
Wat: Ik en R elk ongeveer 12.5 gram Sclerotia Atlantis, R en D bonghits met 15x Salvia divinorum extract
Waar: In het centrum van Leuven
Wanneer: Woensdagnamiddag met een heerlijk weertje

Index
1 Inleiding
2 Truffels
3 Salvia divinorum
4 Vervolg
5 Café (met stadsgek)
5 Frituur en proberen thuis te geraken
6 Einde en conclusie

Inleiding
Ik wou al lang eens truffelen en een aantal van mijn vrienden ook. Ik had dan met R afgesproken om de komende week eens te truffelen samen met hem. Het ging dus de eerste keer truffels zijn voor ons allebei.

Woensdag plaats ik de bestelling bij Azarius. Ik kies voor DHL express verzending in de hoop dat de bestelling er vrijdag zou zijn (er stond 1-2 dagen geadverteerd). Dit is helaas niet gebeurd en de truffels zijn maandag pas aangekomen. Dit vonden we erg spijtig maar aangezien de weersvoorspelling voor de komende dagen redelijk goed was besloten we om ze de komende woensdag dan te gebruiken.

Gisteren besloten ik rond 15u in de namiddag te vertrekken met de trein naar Leuven. De vrienden met wie ik had afgesproken hadden allemaal net hun laatste lessen gehad in Leuven.

Daar aangekomen spreken we af om naar een grasveldje in het centrum te gaan en ons daar rustig neer te zetten. Ik had nog een joint bij die we met 3 hebben opgerookt. Echt heerlijk als de zon zo lekker schijnt :stoned:

Ik neem de truffels en we eten elk ons deel op. Ik had nog wat chocola en fruitsap gekocht voor als de smaak echt slecht zou zijn. Dat viel gelukkig best mee. De truffels hadden een niet te sterke smaak, het leken wel een soort van noten (zowel qua uitzicht als qua smaak).

Zowel ik als R hadden er goed op gelet om vanaf 's middags niet veel meer te eten en zeker niets te zwaar. Dit om te vermijden dat we de truffels zouden moeten uitkotsen. Goed dat we dat hadden gedaan want, vooral het eerste halfuur, vielen de truffels echt zwaar op de maag.
We blijven ongeveer een uurtje zitten en dan gaan we wat wandelen.

Truffels
Het is nu ongeveer 1.5u geleden dat we de truffels opgegeten hebben maar zowel ik als R voelen er nog niets van. We gaan wat chillen op kot bij L. Na een tijdje praten begin ik het effect lichtjes te voelen en besluiten we door te gaan. Opnieuw wat wandelen.

We wandelen tot aan een ALMA (studentenrestaurant) en nemen daar plaats aan een tafeltje. Een aantal vrienden kopen iets om te eten maar ik niet.
Na even begin ik het effect van de truffels wat sterker te voelen. Ik begin me heel "afwezig" te voelen en het geluid rondom mij vervormt naar een soort van ruis. Het effect is vrij zwakjes en R voelt er nog altijd bijna niets van. Ik kan nog goed communiceren met de mensen aan mijn tafel maar achtergrondgeluid vervormt zich meer naar een soort van vreemde ruis. Ik vind dat alles rondom mij heel "willekeurig" overkomt. Na even besluiten we terug te gaan naar L zijn kot.

Daar aangekomen voel ik het effect nog iets sterker en voel ik me helemaal niet meer alsof ik ben waar ik ben. Het lijkt wel alsof ik van boven naar iedereen kijk en alles observeer, ik voel me sterk afwezig. R ervaart gelijkaardige effecten als mij maar véél lichter als mij. We zetten ons rustig neer en praten wat. Ik begin met steeds zwakker te voelen, alsof ik een pudding ben. Ondanks R het effect van de truffels amper voelde, leek hij zich toch ook vrij zwakjes te voelen.

Salvia divinorum
Omdat R er zo weinig van voelt besluit hij om een hit salvia te nemen. We zetten de bong klaar en R neemt een mooie hit. Zoals gewoonlijk houdt hij de rook eerst een tijdje binnen. Hij blaast uit en onmiddellijk treedt de salvia in werking. R roept herhaaldelijk "What the fuck?!" en wordt helemaal meegenomen door de salvia.
Een dikke 5 minuten later neemt het effect van de salvia weer af, hij zegt dat hij zich voelde alsof hij vastzat in iets dat niet van deze wereld is.

D is nu overtuigd dat hij ook eens salvia moet doen en pakt de bong vast. Hij steekt de salvia aan en neemt ook een hit. Hij begint rare bewegingen te maken maar leek nog niet helemaal ingenomen door de salvia. Na enkele minuten stopt het effect ook bij hem. Hij besluit nog een hit te nemen om zich helemaal te laten overnemen door de Mexicaanse droomplant.
Duidelijk een succes. Hij begint nu extreem raar in het rond te bewegen en begint vervolgens enorm hard te lachen. Na even ligt hij op de grond en is hij nog altijd helemaal in de ban van de salvia.
Nog enkele minuten later is ook hij weer teruggekeerd uit de salvia-dimensie. Zijn reactie: "Ik zag de wereld voor mij dichtklappen als een boek. Dan werd ik uit mijn lichaam getrokken en kwam ik vast te zitten in een andere dimensie. Nu begrijp ik wel wat er met dissociatie bedoeld word."

Vervolg
Na een tijdje neem ik de laptop van L en probeer ik hier in te loggen maar dat wil helemaal niet goed lukken. Ik voelde me redelijk verward en kon mijn paswoorden (van DF en van mijn mail) niet goed meer herinneren. Ook typen ging veel moeizamer als normaal.
Na even kan ik me toch nog het paswoord van mijn mail herinneren en gebruik ik die functie om mijn paswoord van DF te resetten. Eindelijk ingelogd.

Ik wou graag beginnen met een live report vanaf dan maar omdat het typen zo lastig ging heb ik uiteindelijk niet veel geschreven. Na een tijdje besluiten we om gewoon nog wat te gaan wandelen in het centrum. R en V besluiten om terug naar huis te gaan.

Café (met stadsgek)
Na een lange wandeling stoppen we bij een café en bestellen we een pint. Na even gezellig praten stopt er een rare dude naast onze tafel die één of ander vreemd bord rond zijn nek heeft. Hij begint ons een hele uitleg te geven over allerlei complottheorieën waar hij in gelooft. Hij zag er niet dom uit maar op zijn minst toch vrij dwaas en lichtjes gestoord. Hij zegt onder andere dat er maar 2 studierichtingen zijn met mensen die het snappen: geneeskunde en ingenieurs. Hij heeft ook nog idiote theorieën over bepaalde getallen (zoals 7) en kan echt zijn bek niet dichthouden. Na even sturen we hem wandelen (op een beleefde manier) omdat zijn gezaag echt irritant was. Nog 10 minuutjes later besluiten we zelf ook door te gaan.

Frituur en proberen thuis te geraken
Na enkele minuten stoppen we bij een frituur. Het is ondertussen al bijna 21.30u. Ik bestel een portie friet en een hamburger. Vreemd genoeg krijg ik enkel de hamburger en enkele frieten op. Ik heb nochtans bijna niets gegeten sinds de middag. Nadat ons eten met veel moeite toch ongeveer op geraakt is gaan we door.

Terug aangekomen op L zijn kot liggen we gewoon wat te chilllen. Ik voel me heel uitgeput en besluit na even om terug naar huis te gaan (voor ik vanzelf in slaap val).

Tegen dat ik aankom aan het station blijkt spijtig genoeg dat er geen vervoer meer terug is voor mij. Fuuuck dit! Treinen zijn er meestal nog tot 23.30u van Leuven! Ik wandel door en probeer hopeloos nog aan een lift te geraken. Slecht idee, laat 's avonds rijdt er nu eenmaal niet veel volk nog rond. Ik stuur een berichtje naar L en gelukkig vindt hij het niet erg als ik de nacht bij hem op kot doorbreng. Even later ben ik terug bij L en V en besluiten we te gaan slapen.

Einde en conclusie
De volgende ochtend moest ik om half 9 op school zijn (laatste jaar secundair onderwijs) en dat viel echt niet mee. Ik was doodmoe en had ook geen boeken of ander materiaal bij. Ik heb heel de dag op school gezeten als een halfdode met een bong en wat salvia in mijn rugzak.
De leerkracht van het eerste lesuur vroeg of ik nog stoned van de avond tevoren was. Heb ik maar niet op geantwoord...

Over het algemeen vond ik het echt een chille woensdag. De truffels waren wel tegengevallen, ik heb geen visuele vervormingen of filosofische inzichten gehad. Enkel wat ik hierboven beschreven heb. En R had er echt bijna niets van gemerkt maar hij voelde er zich wel zwak door. Ik wil zeker en vast nog wel eens truffels proberen maar wel nooit meer zo'n dag in het midden van een lesweek.

Ik hoop dat jullie het een beetje een boeiend verhaal vonden en dat ik volgende keer een deftige truffeltrip meemaak.
Laatst bijgewerkt door Ahote op vr apr 19, 2013 4:12 pm, in totaal 5 keer bewerkt.
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: Sclerotia Atlantis in Leuven

Berichtdoor Stefaan » do apr 18, 2013 8:54 pm

Jammer dat het wat tegenviel. Persoonlijk vind ik truffels met muziek erbij een hele andere ervaring. Lachgas is ook aan te raden. Gelukkig ben je de dag erna uiteindelijk nog doorgekomen :p :stoned:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner