Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Voor al je psychedelische avonturen.

Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Sophienoniempje » wo maart 23, 2016 10:48 am

LEES DIT EERST: Sorry jongens ik was nog zwaar onder invloed tijdens het schrijven van dit trip-report, en ben misschien veels te veel in de details getreden, ging teveel op in mijn eigen herinneringen en geilheid, in plaats van het daadwerkelijke 'trippen'. Weet niet of het thuishoort op een forum als deze. Als het te ver gaat pas ik het graag aan! Ik heb in ieder geval enorm genoten van het schrijven van dit report, daar deed ik het ook voornamelijk voor :) In ieder geval, dit is hoe ik trippen ervaar!


Hoi allemaal!

Dit is mijn eerste post! Sinds ik ongeveer een jaar geleden ben begonnen met experimenteren met drugs lees ik regelmatig dit forum, maar heb nooit wat bijgedragen. Ik heb altijd al een trip-report willen schrijven, maar nooit het juiste moment gevonden. Het is nu half 4 's nachts en de amfetamientjes in mijn bloed zullen me nog zeker een aantal uur niet laten slapen... Echter geven ze wel zin om veel te schrijven! En oh, wat heb ik veel om te schrijven.

Eerst wat over mezelf: Ik ben Sophienoniempje, 26 jaar. Tot een jaar geleden was ik compleet ontwetend wat betreft drugs. Mijn studentenleven was redelijk braaf, ik studeerde hard en heb mijn master op mijn 24e behaald. Alles leek perfect, er waren plannen om samen te gaan wonen (had sinds mijn 17e een relatie) en een perfect burgerlijk leventje te beginnen.

Helaas ging het vanaf toen bergafwaards tussen mij en mijn vriend. Ook al was hij ook bijna klaar met studeren, hij zat nog midden in het studentenleven en ik kon slecht tegen zijn 'onvolwassenheid'. Was ook erg onzeker die tijd, hij ging veel uit en ik wist dat daar soms ook drugs bij gebruikt werden. Ik was zo bang dat hij vreemd zou gaan als hij onder invloed was of dat er iets anders geks zou gebeuren. Elke meisje met wie hij vrienden werd op facebook maakte me paranoide.

Drugs waren een groot discussiepunt in onze relatie. Ik wou eigenlijk dat hij het helemaal niet zou doen. Hij probeerde mij echter 'erin mee te slepen' (zo ervaarde ik dat toen), door me mee te nemen naar technofeesten en dergelijke. Ben één keer meegeweest, heb me vermaakt, maar heb nooit de stap durven zetten om daarbij ook drugs te gebruiken.

Maargoed, dit moest een tripreport worden en geen relatiedrama, haha. Lang verhaal kort: het ging uit en ik verhuisde terug naar Amsterdam (we studeerden samen in Utrecht). Voor het eerst in 7 jaar was ik vrijgezel. Dubbel gevoel: aan de ene kant voelde ik me bevrijd, maar ik kon geen voldoening halen uit het vrijgezelle leven. Ik was het niet gewend, en al gauw voelde ik me alleen. Ik had echter sinds mijn 17e niet gedate, ben nooit een feestbeest geweest, en was erg druk met werk. Het voelde als een midlifecrisis op mijn 24e.

Ik gooide het roer om, ben gestopt met mijn baan, en ben een halfjaar in mijn eentje gaan reizen door zuid-oost Azië. Ik had het gevoel dat ik wat moest inhalen. De hostels zaten vol 18 tot 20 jarige die voor mijn gevoel meer levenservaring hadden dan ik. De eerste 2 maanden reizen bestonden vooral uit 'reizen': cultuur zien, steden bezoeken, de jungle in. Langzamerhand voelde ik me steeds meer thuis tussen de 'jongeren' (zoals ik dat toen zag), en ging steeds vaker mee drinken en feesten 's avonds. Ik genoot enorm van de gezelligheid en openheid die daar heerste. Ik maakte dagelijks nieuwe vrienden, en genoot stiekem heel erg van alle aandacht die ik kreeg. Jongens merkte dat ik ondanks mijn leeftijd heel 'maagdelijk' (ik heb heel lang gedacht over het juiste woord hiervoor, haha) was. Ik was als het kleine zusje die voor het eerst met de grote jongens mee mocht. Ik hoefde nooit voor mijn drankjes te betalen en iedereen wou vrienden met me zijn. Vroeger vond ik meisjes die hun hele uitgaansleven lieten betalen door jongens verschrikkelijk, bijna hoerig. Maar ik genoot ervan, net zoals ik genoot van het flirten. Flirten groeide uit naar zoenen en al gauw had ik mijn eerste one night stand (had hiervoor pas met één jongen seks gehad, 7 jaar lang). Tegen mijn verwachtingen in voelde ik me totaal niet schuldig en heb de laatste maanden van mijn reis voornamelijk feestend doorgebracht.

Pfoe, ik praat weer veel te lang over niet drugs gerelateerde zaken... speed begint altijd een soort van 'opnieuw' te werken als je begint met praten haha.

Ik ga het proberen korter te houden: tijdens mijn reis ben ik veranderd, en voor mijn gevoel heb ik daar pas geleerd wat genieten van het leven inhoud.
Eenmaal terug in Nederland wou ik niets liever dan deze levensstijl doorzetten. En oh, dat deed ik! Ik ging wekelijks uit, naar de feesten die ik vroeger verafschuwde als 'drugshollen'. Het duurde niet lang voor ik voor het eerst XTC gebruikte op een feest. Het was de hemel :love: ! Ik had de nacht van mijn leven, iedereen was lief en mooi, en iedereen vond mij lief en mooi. Daar heb ik twee jongens ontmoet met wie ik bijna de hele nacht heb gedanst, gepraat en geknuffeld. Ze waren zo lief, zo vertrouwd en zo beleefd ('Sophie, je bent zo godsgruwelijk mooi, mag ik je alstjeblieft even zoenen?' Nou, natuurlijk mag dat ^^ ). Binnen no time had ik met beide jongens gezoend, en zaten we eigenlijk alleen nog maar in de rookruimte te knuffelen met zn 3en, terwijl de jongens vochten om mijn aandacht. Het waren twee vrienden, 21 en 22, en het voelde niet eens als iets seksueels, eerder als hele hechte vriendschap waar alle grenzen waren vervaagd en waar alles mocht.

Het feest duurde tot 7 uur, maar rond half 5 vroegen ze of ik mee ging afteren. Ik had uberhaupt nog nooit 'geafterd', maar ging met ze mee. Ik wou niet eens meer dansen! Álles was knuffelen, praten was álles. Na een kort fietstochtje belande we in de studio van één van de jongens met zn 3en, en gingen we verder met waar we op het feest gebleven waren. Af en toe had ik een 'helder moment' en realiseerde ik me dat ik met twee vreemde jongens mee naar huis was gegaan en nu met ze op bed lag. Maar ze bleven zó lief en beleefd met alles en deden er alles aan om me op mijn gemak te houden. We hadden het over hun vriendschap, over mij, over seks. We dronken thee, biertjes, en deelden een paar jointjes. Rond 9 uur 's ochtends besloten we dat we niet meer gingen slapen en dat we de hele dag met zijn 3en binnen zouden blijven.

Ze vertelden dat ze na een nacht XTC vaak wat speed gebruikten om door te blijven gaan, en ik was ook wel nieuwsgierig (ik weet het, nooit XTC combineren met speed, ik wist het toen nog niet. Gelukkig was het tegen die tijd al zo'n 6 uur na mijn laatste beetje XTC). Ze lieten zien hoe het werkte en legde twee lijntjes voor me klaar (achteraf gezien best veel, ik gok zo'n 50mg per lijn). Ik vertrouwde ze en snoof het met een rietje.

(Sorry, ik realiseer me weer dat dit helemaal niet het verhaal was dat ik wilde vertellen... het is nu tien voor 5 en ik ben nog niet begonnen mijn trip-report. Ik maak dit stukje af en dan spoel ik door naar de trip!)

Al heel snel begon ik me nog fijner te voelen, nog liefdevoller, nog prateriger. Alsof het gevoel van 3 uur 's nachts weer terugkwam, maar met meer lust en passie erin. De jongens begonnen me om de beurt te zoenen, en ik had nog nooit ervaren dat zoenen zó intens kon zijn. Opeens merkte ik dat we nog maar met zn 2en waren, de ander was blijkbaar gaan douchen. Het maakte niet uit, alles was fijn en ik wilde niks anders dan knuffelen, zoenen en gestreeld worden :love:

Nadat beide jongens hadden wilde ik gaan douchen. Zij zaten ondertussen in hun boxers. Ik had ook alleen nog maar mijn shirt, bh en string aan, merkte ik (kon me oprecht niet herinneren wanneer ik de rest had uitgetrokken :P)

Eenmaal in de badkamer kleedde ik me uit zette de douche aan. Ik wachtte tot het water warm was. Opeens draaide ik me om en liep terug naar de woonkamer. 'Jongens kunnen jullie in de badkamer wachten terwijl ik douche zodat we kunnen blijven praten? Ik wil niet alleen zijn!' :lol:
De een sprong meteen op, de ander draaide zijn hoofd en bleef met grote ogen staren en lachte naar me, 'Oh mijn god wauw, jezus Sophie, ik hou van je'.
Toen pas bedacht ik me dat ik naakt was! 'Oh kút, sorry sorry sorry', ik sloeg mn armen om me heen en begon ook maar te lachen. Wat voelde ik me stom zeg. De jongens wisten volgens mij ook niet zo goed wat ze nou moesten doen, ik rende maar terug naar de douche en ging eronder staan. Ze riepen dingen als dat het helemaal niet erg was, dat ik het mooiste lichaam had wat ze ooit hadden gezien, dat ze van me hielden, enzovoort. Het was even stil en ik hoorde ze lachen en praten. Uiteindelijk kwam één de badkamer binnen om te vragen of ze naar me mochten kijken terwijl ik onder de douche stond. Achja, dat mocht eigenlijk best :)

Ik deed het badgordijn open en we kregen enorm de slappe lach met zn 3en :lol: . Opnieuw voelde het als vannacht, er was niks seksueels aan, alles voelde gewoon super vertrouwd en intiem. We praatte terwijl ik genoot van de douche en de complimenten die ze me gaven. Douchen was ZÓ lekker! Ik vroeg of ze erbij kwamen. Ze bleven op de grond zitten en lachten, opnieuw verbaasd en een beetje ongemakkelijk. Eén vroeg of ze hun boxer mochten aanhouden, dat ze liever om de beurt gingen douchen met mij, dat ze alleen kijken ook al prima vonden. Ik vroeg waarom en we begonnen een nogal ongemakkelijk, lacherig gesprek. Ze bleken het opeens toch een beetje eng te vinden samen naakt te zijn. Ik genoot er enorm van dat ik opeens de 'leidende' rol had :lol:

We bleven nog even praten, en ik begon ze te verwijten dat het niet eerlijk was dat ik naakt was en zij hun boxer nog aanhadden. Ze zeiden steeds dingen als 'Ik ga wel even naar de woonkamer, we gaan wel om de beurt', maar ik zei steeds dat ik perse wou dat ze allebei bleven ^^
Eigenlijk was het wel jammer, het voelde alsof het 'alles mag, iedereen accepteert alles' sfeertje weg was en dat ik eigenlijk de enige was die zich op dr gemak was. Ondertussen zaten ze al een kwartier op de grond naar me te kijken terwijl ik onder de douche stond, en ik wou eigenlijk dolgraag weer zoenen en knuffelen, maar de oude Sophie in me durfde niet echt eerste stappen te zetten, ik wilde niet 'sletterig' overkomen. Na een tijdje stapte ik maar uit de douche, sloeg een handoek om me heen en ging tussen ze inzitten. We begonnen weer met zn 3en te knuffelen en zoenen. Ik vond het heerlijk om naakt te zijn tussen ze in. Terwijl ik zoende met de een werd ik door de ander gemasseerd en gestreeld. Elke aanraking voelde zó intens, en kon er maar niet genoeg van krijgen. Ik voelde me gewild, sexy, geliefd. Ik wílde dat ze me wilden. Ik begon zachtjes te kreunen, vertelde ze hoe fijn ik het vond. Ik vroeg of ze één voor één konden vertellen wat ze met me zouden doen als ze nu alleen met me waren. We fantaseerden hardop, terwijl ze me steeds steviger masseerden. Letterlijk álles wat ze zeiden wond me op. Hij wou me op bed mijn buik in neerleggen, me een lange massage geven, langzaam afglijden naar beneden. Me langzaam vingeren van achter, me omdraaien, op mijn knieën laten zitten, me vertellen zn piemel in mijn mond te nemen terwijl hij me in mijn ogen aankijkt. Bij alles wat ze zeiden leek het net alsof het écht gebeurde. Bij alles vertelde ik dat ik dat dolgraag zou willen (dat wou ik op dat moment ook echt!) Ze gingen steeds verder. Hij wilde mijn kontje met massageolie insmeren, me rustig van achteren nemen, terwijl hij me vingerde in mijn kont. Ik werd helemaal gek. Had in mijn lange relatie een paar keer anale seks gehad, maar vond het nooit heel bijzonder. Kon nu geen genoeg krijgen van het idee.

Ik werd maar geiler en geiler en wilde dat ze doorgingen met praten. Ik begon aan dingen te denken waar ik nooit eerder aan dacht. Alles kwam ter sprake. Ze zouden me vastbinden, slaan, oneindig mijn kontje likken, me anaal nemen, speed van me afsnuiven.

We zaten weer in de woonkamer, snoven nog wat speed. Ik was nog steeds de enige die naakt was. We praatten verder. Uiteindelijk stapte een van de jongens over de drempel door zijn hand naar mijn vagina te begeven. Ik was zo opgewonden!
'Eindelijk een winnaar' lachde ik, en trok zijn piemel uit zijn broek en begon hem te pijpen :lol:. Meteen deed de ander ook zijn onderbroek uit!

Het is 7 uur sochtends nu, ik moet dit echt afronden... Samengevat waren vanaf toen alle remmen los, zowel wat de seks die dag betreft als wat de ikhounietvandrugs-Sophie betreft. Vanaf toen hield Sophie van drugs, van seks, en vooral van de combinatie. Vergeet niet dat dit mijn allereerste drugservaring ooit was!

We hadden na 2 uur smiddags geen speed meer gesnoven, en rond 10 uur 's avonds was het energielevel terug naar praten, liggen, knuffelen, jointjes roken. Uiteindelijk een paar uurtjes geslapen die nacht, en de volgende ochtend naar huis gegaan.

Shit shit shit dit was helemaal niet de bedoeling. Ik wou een report schrijven over mijn speed+2cb ervaring van afgelopen avond... Sorry drugsforum! Ik ga er nu aan beginnen!(heb besloten maar door te halen, slapen zit er niet meer in denk ik. Excuses als de kwaliteit van mijn schrijven achteruit gaat)

Even een bruggetje naar het echte tripreport dan: de dagen erna had ik best wel spijt van hoever ik was gegaan, vooral wat de hoeveelheid drugs betreft. Aan de ene kant wou ik dit zo graag vaker doen, aan de andere kant was ik doodsbang dat ik verslaafd zou raken of mezelf zou verliezen. Shit, ik wil weer een heel verhaal gaan vertellen. Voor de zoveelste keer 'om het kort te houden^^': dit afgelopen verhaal was iets langer dan een jaar geleden. Sindsdien heb ik zo'n 1x per maand speed of XTC gebruikt, en tussendoor wat geëxperimenteerd met psychedelica. Denk een totaal van 15x drugs in een jaar. Vrijwel al deze keren waren seksuele escapades :hulde:

En dan nu! Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeacht publiek, hetgeen waarvoor u bent gekomen! *tromgeroffel*

Mijn speed met 2cb ervaring van afgelopen avond!

Gisteren was het weer zo ver. Ik heb sinds een week mijn eigen prachtige appartementje, en heb een week vrij genomen om te verhuizen en bij te komen van een drukke periode. Kortom, er viel wat te vieren!

Het is bijna 2 maanden geleden dat ik voor het laatst drugs had gebruikt. Ik kijk altijd lang uit naar mijn hedonistische nachtjes, en plan ze vaak tot in de details. Deze keer was de planning: een avond in mijn eentje! De eerste drugsnacht, in mijn eerste eigen appartementje, voor het eerst alleen met mezelf. Uit interesse, en om zonder met anderen rekening te houden te kunnen experimenteren!

Ik zou speed en 2cb gaan gebruiken. Speed, omdat dit sinds dag 1 mijn favoriet is. En ja, XTC? Met mezelf knuffelen lijkt me lastig...
2cb, omdat dit te combineren schijnt te zijn met speed. De drie keer dag ik 2cb eerder heb gebruikt vond ik het ongeloofelijk leuk en interessant, en ik dacht dat er nog veel aan zou kunnen ontdekken!

De afgelopen dagen had ik voor mezelf opgeschreven wat ik allemaal wou doen deze avond en nacht. Ik heb mijn lijst volledig afgewerkt. Ik ga het echter niet spoilen door dit lijstje hier volledig op te schrijven :)

Gisteravond rond 6 uur begon ik, na een gezonde maaltijd als bodem. Al mijn benodigdheden lagen klaar op in mijn perfect opgeruimde en schoongemaakte appartementje. De verwarming lekker hoog, gordijnen dicht, lichten gedimd, kaarsen aan. Op de achtergrond een een rustige playlist van Spotify. Ik keek naar de tafel. Hier zag ik liggen:
Een sealtje speed, zo'n 200mg. getest op 67%.
Een snuifrietje.
Twee 2cb pilletjes, getest op 15mg per stuk. Een spuitje van 10ml.
3 vooraf gedraaide jointjes.
Glijmiddel. Massageolie. Make up, mascara, bodylotion, een handoek.
Een volledig opgeladen telefoon

Verder heb ik, naast mijn grote spiegel aan de muur, een paar extra spiegels in de woonkamer gezet. Voel ik me toch niet zo alleen ;)

Ik ga zitten op de bank, met een lekkere kop thee. Ik heb er zin in. Ik snuif een lijntje speed, zo'n 50mg. Heerlijk, daar keek ik naar uit! Rustig drink ik mijn kop thee terwijl ik de amfetamientjes mijn bloedsomloop in voel trekken. Na 10 minuten is het tijd om te gaan douchen. Rustig trek ik mijn kleren uit, in de woonkamer. Ik gooi ze in de wasmand, ga ze toch niet meer aantrekken. Ik loop wat mijn kamer rond, terwijl ik steeds naakter wordt. De spiegels waren een goed idee! Wat is het heerlijk om jezelf te zien lopen. Ik ben altijd tevreden geweest met mijn uiterlijk en figuur, maar met speed in mijn bloed kan mijn eigen spiegelbeeld me enorm opwinden. Als laatste trek ik mijn string uit. Ik pak hem tussen mijn tanden, en maak sexy selfie in de spiegel, die ik naar (zal ik zijn echte naam gebruiken? Nah. We noemem hem Tim) Tim stuur. Dat had ik beloofd ^^

Ik ga nog even op de bank zitten en geniet van het naakt zijn. Dat moet ik eigenlijk echt vaker doen. Ik voel me zo vrij! Ik drink mijn thee op. Wauw, zelfs thee smaakt zóveel lekkerder aan de speed.

Straks ga ik douchen, nu ben ik nog 'puur natuur'. Ik ruik naar mens. Zo horen mensen te ruiken. Ik ruik aan mijn handen, mijn knieën, onder mijn oksels. Ik streel met mijn vingers langs mijn vagina en ruik eraan. Het ruikt naar mijn eigen vagina, een zachte, mild zoete geur. Waarom hoor ik mensen vaak zeggen dat vagina's stinken? Misschien vind ik het niet stinken omdat het mijn eigen geur is. Of misschien ruikt de mijne gewoon lekkerder dan gemiddeld. Misschien kom ik daar in de toekomst nog achter! Ik besluit dat ik mijn volgende 'seksuele escapade' met een andere vrouw wil beleven. Een man en een vrouw? Misschien een stel? Dat klinkt eigenlijk wel heel erg spannend :)

Ik snuif nog een klein puntje speed. Ik ga met mijn andere hand langs mijn anus, en ruik eraan. Het heeft een bepaalde geur, maar is absoluut niet vies. Het ruikt in ieder geval niet naar poep of scheten. Ik denk omdat ik daar geen haar heb. Dat moeten sommige mannen ook eens leren... als ik je oraal plezier daarbeneden, zit ik een paar centimeter van je anus verwijderd hoor. Ongewassen konthaar ruikt gewoon naar poep. En dat ruik je. Daaaag.

Ik ruik nog even aan mijn haar. Hmm, dat is precies de geur die ik van mezelf ken! Het ruikt naar goud haar. Sommige jongens noemen het rood, maar ik vind het geen rood haar. Het is eerder bruin met een donkerrode glans erin. Nu 's avonds in kaarslicht is het eigenlijk gewoon bruin, maar in de zon kan het wat roder uitslaan. Eigenlijk lijkt het totaal niet op goud, maar zo noemde mijn moeder het. Ik verzin een nieuwe naam: donkerbruine herfstkleur van het bos in de ondergaande zon!

Eigenlijk ruik ik hartstikke lekker. Grappig dat ik mezelf wel goed kan ruiken, dat doe ik eigenlijk nooit. Ga ik van de speed nou beter ruiken, of zorgt de speed ervoor dat mijn lichaam meer geur afgeeft?

Ik ga douchen. Zo lekker! Uitgebreid de tijd nemen om alles hélemaal schoon te maken! Wauw, wat is douchen aan de drugs toch goddelijk lekker. Het voelt als het gevoel wanneer je nét onder een warme douche stapt als je daar zin in hebt. Maar dan blijft dat gevoel continu! Ik draai de douchekop weg en zeep me helemaal in met zo'n lekkere dure luxe douchefoam van Rituals (of vind ik het lekker omdat het duur is?) Ik wrijf mezelf helemaal in. Aan de speed begrijp ik mannen ook opeens; ik vind het heerlijk om m'n eigen borsten en billen in te zepen en er lekker in te kneden! Ik ga gehurkt zitten, zodat ik extra goed mijn anus kan wassen. Ook lekker.

En dan nu! :rock2: Draai ik de douchekop om! Het hete water spuit over mijn ingezeepte lichaam en het voelt als een orgasme van buiten in plaats van binnen! Dit is zó intens, ik maak geluiden van genot terwijl ik mezelf omhels, knuffel, kneed en masseer. Na een halve minuut is alle douchegel van mijn huid verdwenen en blijft er alleen een sneeuwwitte, gladde, glimmende strakke huid over. Opnieuw dezelfde vraag: Vind ik mijn huid nou zoveel mooier omdat ik aan de speed zit, of wordt mijn huid daadwerkelijk mooier en strakker van speed?
Vroeger haatte ik mijn huid, omdat ik nooit bruin kon worden, nu hou ik ervan! Ik dacht vroeger dat mannen juist van een gebruinde huiden hielden, maar hoor tegenwoordig juist het tegenovergestelde van ze. En ik ben eigenlijk alleen maar blij dat ik niet bruin werd. Heb daarom nooit van zonnen gehouden, en smeer me altijd in met factor 30 of hoger. Denk dat ik daarom nog zo'n gave huid heb terwijl mijn ''bruinere'' vriendinnen er al ouder uit beginnen te zien.

Ik pak mijn scheermesje erbij en maak mijn oksels en benen nog eens extra glad. Mijn schaamhaar laat ik tegenwoordig waxen, op een klein strookje haar erboven na. Dat vind ik veel sexyer dan helemaal kaal. Af en toe scheer ik dat strookje nog wel eens weg, voelt ook wel eens lekker om overal op mijn lichaam helemaal glad te zijn. Ik denk eraan om het te doen, maar doe het niet.

Tot zover het standaard douche ritueel. Dit is echter geen standaard douche ritueel! Ik wil echt hélemaal schoon zijn. Ik pak de douchekop, ga gehurkt zitten en spuit de douchekop op mn achterste gaatje. Ik doe wat speeksel op mijn vinger en glij naar binnen. Ik draai wat rond, heen en weer, erin en eruit. Genieten!
Ik draai de douchekop los van de slang en zet de straal wat zachter en koeler. Ik zet hem op mijn anus en laat langzaam water naar binnen lopen. Ik vind het tegenwoordig een superlekker gevoel, omdat ik weet dat het voorbereiding is op anale seks.. Ik loop naar de wc, laat het water eruit lopen, en herhaal dit een paar keer, tot het water wat eruit komt schoner is dan kraanwater. Ik was mn anus en vagina nog een keer goed, en zet de douche uit. Ik zou er nog wel uren onder kunnen staan maar er staan nog andere dingen op de planning!

Zonder me af te drogen loop ik naar de woonkamer, met de handdoek om mijn natte haren. Ik leg nog een lijntje speed neer en snuif deze op. Ik steek een jointje op en rook deze op, terwijl ik door de kamer loop en mijn lichaam van alle kanten bewonder in alle spiegels om me heen. Ik ga zitten, liggen, staan, hurken. Ik spreid mijn benen voor de spiegel en bewonder mijn eigen vagina. Ik haal mijn vinger er nog eens langs en ruik ernaar. Het ruikt naar de douchegel. Ik glij één vinger langzaam mijn vagina in en uit. Het voelt zo heerlijk schoon daar. Ik ruik eraan en ruik nog wel lichtjes de mild zoete, zachte vaginageur. Ik zie een druppeltje vocht uit mijn vagina lopen. Ik ben echt kleddernat daar :lol: Ik smeer het op mijn vinger, draai me om, en speel wat met mijn anus terwijl ik mee kijk in de spiegel. Ik maak wat foto's van dichtbij met mijn telefoon, om mijn intieme delen dichterbij te kunnen bekijken dan mijn lenigheid me toestaat. Daarna stuur ik ze door naar Tim :) Hij vraagt of hij langs kan komen. Ik whatsapp even met hem, maar besluit de avond zoals gepland alleen voort te zetten.

Tijd voor de volgende stap! Ik pak het spuitje, en doe er 1/3e 2cb pil in. Spuitje? Ja, ik ga 'pluggen'! Nog nooit gedaan. Het idee is dat de drugs door darmen worden opgenomen. Het effect schijnt sneller op te komen en je hebt veel minder nodig. Ik los het op in water, en doe wat glijmiddel op het spuitje. Ik ga in een mooie positie voor de spiegel staan en kijk naar achter hoe ik het spuitje een centimeter mijn kontje induw. Ik vind dit zo geil! Het gaat me vooral om het idee. Heel langzaam leeg ik het spuitje in mijn gaatje. Voelt niet heel bijzonder, maar ik vind het ongelooflijk geil om te doen en te zien. In een krampachtige houding maak ik een selfie voor Tim. Ik probeer op mijn mooist te lachen in de camera, terwijl ik met de andere hand het spuitje vasthoud. Een foto spreekt meer dan duizend woorden: 'Kijk Tim, ik spuit 2cb in mijn anus! En ik lach erbij want ik vind het superleuk!'

Tim belt me op. Had ik vroeg of laat wel verwacht. Ook gehoopt :)
Hij vraagt nogmaals of hij langs mag komen. Ik twijfel. Het stond niet op de planning en ik geniet eigenlijk best intens in mijn eentje. Opeens voel ik mn lichaam wat tintelen. Ohja, 2cb! Terwijl we praten aan de telefoon lig ik naakt op de bank, streel mezelf, en geniet van de bodyhigh van de 2cb. Elke aanraking voelt nu zó intens! Ik maak Tim een beetje gek, vind ik leuk :) Vertel hem precies wat ik met mezelf aan het doen ben, en wat ik met hem zou doen mócht hij langs mogen komen... Ik denk dat ik hem uiteindelijk wel langs laat komen. Maar nu nog niet. Ik vraag Tim om me wat opdrachten te geven. Opdrachten, hoe bedoel je? Hij snapt het niet. Nou gewoon, opdrachten. Vertel me iets wat ik moet doen en ik doe het, geen uitzonderingen. En ik maak er foto's of filmpjes van, wat jij wilt! Het idee dat Tim loopt te geilen op mijn foto's, filmpjes en stem voelt zo lekker en goed!

Tim wil close up foto's van mijn vagina en kont. Ik maak ze. Best saai, al zo vaak voor hem gemaakt. Ik vraag of hij niets beter weet. Hij weet wel wat: schrijf over alles wat je deze avond en nacht doet een tripreport. Jaaa dat wil ik!

Ik merk dat ik de 2cb steeds meer voel. Door de speed blijf ik perfect helder maar de bodyhigh is veel intenser dan normaal. Ook bewegen voelt anders.

Ik snuif nog wat speed, heb nu ongeveer 150mg op. Dit is ook echt meer dan genoeg. Ik plug nog 2/3e 2cb pil en ga lekker op de bank liggen, en rook wat van de joint. Ik begin me te vingeren. En ik ga lekker heel niet stoppen ^^ Al na 10 minuten begint alles nog intenser te worden en merk ik dat de kamer wat waziger wordt. Een klein beetje visuals. Ik sluit mijn ogen, geen closed eyed visuals. Maar fuck die visuals, de kracht van de 2cb zit hem vandaag in mijn lichaam. Ik pak wat massageolie erbij smeer mijn vagina en omstreken in. Alles is zo lekker glad. Ik probeer een schaamlipje vast te pakken, onmogelijk, veel te glad. Met 2 handen masseer ik mezelf van onder. Ik leer steeds beter kennen wat lekker is en kroon dit tot mijn beste masturbatiesessie ooit. Ik heb een orgasme bewust uitgesteld, maar besluit er voor te gaan.

Ik ga op het kleed liggen voor de spiegel en leg een kussen onder mijn billen en hoofd. Onder mijn hoofd zodat ik goed in de spiegel kan blijven kijken, onder mijn billen zodat ik overal goed bijkan. Met mijn rechterhand verwen ik mijn clitoris, met links glij ik een vinger in mijn kontje. Holy shit waarom begin ik hier nu pas mee! Dit is de kroonjuweel. 2cb en anale stimulatie zijn voor elkaar gemaakt. Zonder veel moeite te doen kom ik binnen een minuut klaar. Tijdens mijn orgasme stop ik twee extra vingers in mijn kontje. Ik voel álles, overal. Ik lik mijn vingers af, neem wat hijsjes van de joint, en begin opnieuw. Na 2 minuten kom ik weer klaar. Ik blíjf geil, een orgasme geeft geen voldoening. Ik bel Tim.

Drie kwartier later staat Tim voor de deur. Ik doe naakt open. Samen maken we de nacht af. Tim heeft ook wat speed genomen. Vind ik heerlijk, kan ik alles doen zonder bang te zijn dat hij te snel klaarkomt als het te hard gaat. De spiegels waren zo'n goed idee! Heerlijk om jezelf alles van alle hoeken te kunnen bekijken tijdens de actie. En heerlijk om elkaar in elk standje te kunnen aankijken. Ik vraag Tim om mijn anus te verwennen met tong. Hij legt er wat speed uit, snuift het eraf, en zoent mijn anus tot ik hij zichzelf niet meer kan inhouden. Hij duwt mijn lichaam naar beneden, trekt mijn hoofd aan mijn haar omhoog, en gaat op me liggen. Ik voel langzaam zijn piemel mijn anus inglijden. Ik weet dat dit de laatste act van de avond gaat zijn. Na 20 minuten komt Tim klaar in mijn kont, en blijft nog lekker op me liggen. Ik draai mijn nek om en we zoenen, lang, heel lang. Hij verlaat mijn lichaam en ik pijp hem nog even. Ik laat het sperma uit mijn kontje lopen op mijn hand, smeer het op mijn gezicht, lach, geef hem een zoen, en we gaan snel douchen (want dat is eigenlijk best vies haha).

Ik stuur Tim weg, want ik heb nog wat te doen. Ik ga een trip report schrijven!

PS: Jullie gaan vast vragen: 'Schrijf je dit report nou puur om jezelf te verheerlijken en op te scheppen hoe geil je wordt van drugs?'
Snap ik volledig! Dat is ook deels zo, vooral onder invloed wordt ik een beetje een aandachtshoer. Zoals jullie misschien wel konden opmaken uit sommige delen van dit report ;)... Maar anderzijds is dit natuurlijk wel mijn ervaring van drugs, en schrijf ik het om mijn ervaring te delen met jullie. Daarvoor is een trip-report bedoeld, toch? :lol:
Laatst bijgewerkt door Sophienoniempje op wo maart 23, 2016 6:05 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Sophienoniempje
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: wo maart 23, 2016 4:24 am

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Druks » wo maart 23, 2016 11:40 am

:wub:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7331
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Vinnie » wo maart 23, 2016 5:43 pm

hahaha lekker lang speed verhaal, ben op een gegeven moment afgehaakt(na het stukje met die 2 jongens)

maar in ieder geval leuk dat je een beetje los bent gekomen, grappig dat mensen die heel braaf zijn een hekel hebben aan 'wilde' mensen en idem dito :p

edit heb hem wat verder gelezen, leuk reportje krijg er spontaan zin van om jou anaal te nemen :grin:
Laatst bijgewerkt door Vinnie op do maart 24, 2016 1:05 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor geile » wo maart 23, 2016 6:35 pm

Wat een geile boel zeg hahaha
geile
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: za feb 26, 2011 1:52 pm

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Pepino » do maart 24, 2016 12:19 am

Damn. Heb dit met open mond gelezen.
Als jongen van ongeveer dezelfde leeftijd als jou overtreft dit mijn grootste fantasieën.

Voel er ook wel veel voor om je op de gekste plekken te nemen. *Zucht
Avatar gebruiker
Pepino
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: za aug 10, 2013 5:45 pm

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Poseidon » do maart 24, 2016 3:40 pm

Wat een vunzig pornoverslag :love:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Selem » do maart 24, 2016 6:35 pm

geile schreef:Wat een geile boel zeg hahaha


Ironie xD
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor SpeedY » zo maart 27, 2016 10:15 pm

tripreport van het jaar haha :lol:

in 1 stuk met veel interesse uitgelezen. en ik heb de hele tijd een beeld erbij gehad :wub:
was volgens mij wel het langste verhaal ooit wat ik gelezen heb maar atm zit ik ook aan de pep.

het lijkt mij ook heerlijk om gewoon eens heel de avond onder invloed intiem te knuffelen , zoenen en alles zonder dat daar direct iets seksueels aan moet zitten.
al geloof ik best dat het vroeg of laat net zo hard uit de hand zal lopen haha :lol:
Avatar gebruiker
SpeedY
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 403
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 8:22 pm

Re: Speed + 2cb experiment, in mn eentje

Berichtdoor Yomabo » zo jun 12, 2016 10:54 pm

Dat was een hele hoop tekst voor een hele kleine hoeveelheid drugtrip report.

Maar ik ben blij voor je dat speed je sexueel opgewonden maakt. Mij maakt het wel sociaal, maar een knuffel kan al heel aanvallend voelen.
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner