Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Voor al je psychedelische avonturen.

Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Truththeories » za dec 24, 2011 3:22 pm

Ik heb 'm ook gepost op magic-truffels, maar ik dacht dat ik hem hier net zo goed ook kan posten;

Wanneer: Eind zomer 2011
Waarom: Alleen thuis, ouders op vakantie :D
Met wie: Een vriendin van me, gezien de privacy e.d. heet ze hier P.
Dosering: 8/9 gram Atlantis truffels.

Een paar dagen voor de trip waren P en ik naar Amsterdam gegaan, en hebben we een portie truffels gehaald bij de Conscious Dreams (Smartshop in de Warmoestraat). Het zou mijn eerste keer truffels worden, dus nog even flink gekletst met het meisje achter de balie, en uiteindelijk gekozen voor een bakje van 10 gram Atlantis, onder het mom van ''rustig aan beginnen''.
Nog wat andere dingen gehaald, en bewapend met wat Cherry Blunt vloei, een Shining CD (nummer V, Halmstad, voor de kenners), en de truffels gaan we weer naar huis toe.

Als het goed is was het een vrijdag waarop we gingen trippen. M'n ouders zouden zondag weer thuiskomen, dus ik zou nog een dagje rust erna hebben voordat de herrie weer zou beginnen.
We hebben wel zin om 's middags te gaan trippen, omdat we anders weer trippend moeten gaan slapen ( P. en ik hebben wel eens 3 zaadjes LSA genomen zonder sitters, waarbij we naar het donkere bos zijn gegaan. Niet zo'n groot succes. Uiteindelijk viel ze in de sloot, en toen was ik zo ''fucked up'' dat we gelijk terug zijn gegaan en gaan slapen). We besluiten om half 3 de truffels te gaan eten. We hebben van te voren niets gegeten, alleen wat ontbeten rond een uurtje of 10/11. Ik eet de truffels gewoon van mijn bordje, P maakt er champignonnen-truffel soep van. Ik eet een paar van de grotere, en denk ''ooh, dit valt best mee qua smaak''. Op het moment dat ik dat zeg, dringt er een gigantisch zure smaak mijn mond binnen, en ik pak snel wat te drinken om dat te maskeren. Gelukkig helpt dat, en werk ik de truffels zonder al te veel moeite naar binnen.
(Note: Deze trip was de eerste keer dat ik iets visueels nam. Ik heb verder veel ervaring met LSA (10-tal trips op gedaan), maar dat is niet heel erg visueel). Op het moment dat de eerste effecten opkomen raak ik een klein beetje in paniek, omdat ik totaal niet weet wat me te wachten staat. Ik loop naar de tuin, en laat P achter met wat Infected Mushroom aan. Eenmaal in de tuin ga ik rustig in de stoel zitten, en bel ik wat met een vriendin. Hierna gaat het al een stuk beter. Ik zet op m'n telefoon wat rustgevende muziek aan, en besluit dan maar om naar binnen te gaan. Dit is heel apart, omdat het huis een totaal andere sfeer bevatte dan de tuin. Ik loop een paar keer heen en weer door de deur, omdat het zo'n bizar iets is. Ik loop naar P toe, maar ik vind haar muziek veel te snel. (Infected Mushroom is een Goa band, maar dan ook wel echt een snelle Goa band.) Ze vindt het niet erg als ik de muziek uit zet, en we praten een beetje met elkaar. Op een gegeven moment lopen we richting de tuin, maar komen onderweg de krabpaal van de kat tegen. Hierover beginnen we te praten, over wat er zou gebeuren als dat ding een bewustzijn had, en dan in de hemel aankomt bij God (niet dat ik gelovig ben, verre van), en de vraag krijgt ''Wat heb je gedaan in je leven?'', en daarop moet antwoorden; ''Ik heb een kat aan me laten krabben''. We hebben hier de grootste lol om, en we hebben nog meer lol als de kat ook daadwerkelijk naar de paal toe komt om te krabben, en vervolgens doodnormaal weer wegloopt. We komen al redelijk in de plateau fase, en we besluiten om naar buiten te gaan. De bomen en blaadjes zijn intens mooi, vooral de kleur paars is erg aanwezig. Verder lijkt het alsof de blaadjes meerdere dimensies hebben. We gaan in de luie stoelen zitten, waarmee je makkelijk naar de hemel kan kijken, en gezien het heerlijke weer (graad of 16/17 + Zonnetje) is het een perfecte tijd. Het is wel lichtelijk koud, maar de kat ligt bij me op schoot, wat een hele fijne warmte was. De kat lijkt echt een 3D-object (hoewel dat natuurlijk altijd al zo is, alleen werd ik er nu echt op gewezen). P krijgt altijd lachrimpeltjes als ze lacht, maar nu worden deze echt uitvergroot tot iets wat lijkt op kraaienklauwen. Als ik dit zeg begint ze nog meer te lachen, waardoor ze nog meer zichtbaar worden. Ook was haar gezicht op sommige momenten blauw.

Als we wat verder trippen krijg ik zin in een pizza. Na veel moeite, waarbij we lang naar een conifeer hebben staan kijken, (want een intens groot ding zeg!) ligt de pizza op mijn bord, en ik ga hem in de tuin opeten, terwijl P gewikkeld in een deken intens naar de muur aan het staren is. De effecten beginnen al wat af te nemen, en zodra mijn pizza op is, ga ik weer naar binnen, en hebben we een uur of 2/3 lang zitten praten. 's Avonds rond een uur of 10 hebben we nog een joint gerookt, waarbij de effecten wel weer licht terug kwamen. Na nog een film te hebben gekeken (Underworld) gaan we slapen. Ik was erg moe, vooral mijn ogen deden een beetje pijn. De dag erna is eigenlijk alles weer prima.
Truththeories
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: zo nov 20, 2011 8:29 pm

Re: Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Huggybear²³ » za dec 24, 2011 3:56 pm

Klinkt als een prima eerste trip op truffels. Leest lekker weg dit reportje :wave:
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Truththeories » za dec 24, 2011 4:02 pm

Prima trip? Volgens mij had ik me geen betere trip kunnen wensen (:

Waarschijnlijk met oud en nieuw weer. Of LSD. Ik ben er nog niet over uit.
Truththeories
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: zo nov 20, 2011 8:29 pm

Re: Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Huggybear²³ » za dec 24, 2011 4:05 pm

Truththeories schreef:Prima trip? Volgens mij had ik me geen betere trip kunnen wensen (:

Waarschijnlijk met oud en nieuw weer. Of LSD. Ik ben er nog niet over uit.

Misschien versta ik onder betere trip wel "harder gaan" :P

En bij deze ook mn 250ste post zie ik ^^
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Truththeories » za dec 24, 2011 4:07 pm

Betere eerste trip dan, dat is misschien wat beter geformuleerd. (:
Truththeories
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: zo nov 20, 2011 8:29 pm

Re: Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Erwinat0r » za dec 24, 2011 5:45 pm

Haha, de bizarre gespreksonderwerpen gevolgd door lachkicks zijn erg herkenbaar. leuk spul die truffeltjes, slechts een keer gedaan, zeker voor herhaling vatbaar.
Erwinat0r
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma okt 31, 2011 2:36 am

Re: Sprookjestuin op Truffels (eerste keer)

Berichtdoor Maddog » za dec 24, 2011 9:52 pm

Vooral als iemand ineens zegt.

"Kijk de kat valt"
- nee hoor die is gewoon gaan liggen
"maar hij viel gewoon om, ik ga even kijken"
(kat mauwt en loopt naar de mand)
-Ik zei het toch.

dan merk je toch dat het beter werkt dan je denkt.
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron