Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Voor al je psychedelische avonturen.

Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor FranX » zo mei 01, 2011 10:09 pm

Voorjaarsvakantie geeft plezier voor iedereen. Zoonlief, moeder en oma genieten van een weekje in een huisje op de heide en ik, ik heb dus het rijk alleen. En ik heb een plan.

Zaterdag 30 april

Om 11.30 uur zwaai ik mijn familie uit en als ik terug het huis in loop is het aangenaam stil. Ik heb me voorgenomen om vandaag eens diep te trippen en heb een strak plan bedacht. Ik begin eerst met een kopje Harmala of Syrian Rue. De zaden van de P. Harmala zijn psychoactief en men zegt dat de visioenen die het opwekt aan de basis heeft gestaan van de schitterende patronen die we in ieder Perzisch tapijt kunnen terug vinden.

Maar het gaat me niet om de psychoactieve werking van de zaden maar hun eigenschap om als MAO remmer te fungeren. Dat is namelijk stap één, het maximale uit de knol halen.

Daarna als de thee een 20 tal minuutjes in mijn maag hun werking hebben gedaan neem ik Psilocybe Atlantis (een tripknol of sclerotium die in tegenstelling tot de aloude Paddo niet onder het verbod vallen maar wel een gelijkwaardige uitwerking hebben.

Tripknollen zijn vies. Vind ik van wel. Dus ik ga de knollen in een vijzel met wat citroensap (enerzijds voor de smaak en anderzijds om de werkzame stof wat vrijer te maken) tot een papje mengen. Daarna, zonder te kauwen, slik ik de drap door. Normaal kauw ik ze gewoon op maar die bektrekkende smaak wil ik ditmaal zien te ontwijken.

Als mijn paddotrip na een uurtje of 4 a 5 gedaan is wil ik mijzelf voor de eerste keer anaal Ketamine inbrengen. Waarom? Simpel.. ik wil 200 mg pluggen en dat lijkt me een beetje veel om nasaal te doen. Omdat ik geen plug ervaring heb zorg ik voor een fall-back scenario van twee lijnen Keta. What could go wrong?

Ik eet nog een laatste broodje en wacht rustig af tot het tijd is.

16:30

Vijf gram Harmala zaadjes laat ik in de vijzel glijden en maal ze tot een soort grof poeder. Ik meet een half kopje water af en breng het aan de kook. Ik laat het poeder een kwartiertje trekken en het water dampt wat in. Ik zeef het mengsel en het resultaat is een kwart theekopje donkerbruine vloeistof. Het is bitter en ik besluit om het in één reuzenslok weg te werken. Slok! Ik stop gelijk een zoet snoepje in mijn mond om de bittere nasmaak te maskeren. Dat lukt wonderwel.

Ik leg een dekentje op de bank, check of de honden voldoende eten en drinken hebben en duw speciaal voor vanavond gecompileerde audio-stick in de stereo. Ik rook een klein jointje en begin aan de tripknollen.

Ik heb 25 gram Atlantis maar dat had net zo goed een ander soort kunnen zijn. Zo een beetje alle gangbare tripknollen komen voort uit dezelfde string. Dat er bij de smartshop verschillende eigenschappen (meer visueel, meer filosofisch etc) aan de afzonderlijke soorten worden toegedicht heeft meer met marketing dan met realiteit te maken.

16.40

Ik snij de knollen in stukjes en vijzel zoals bedacht het fijn met wat citroensap. Uiteindelijk heb ik een soort pap. Ik schep een eetlepel en zonder te kauwen slik ik het in één keer door. Ik kokhals een beetje maar de boel blijft binnen. Een tweede lepel met het restant volgt. Dat ging makkelijker. Gelijk erna volgt wederom een zoet kauwsnoepje en voila, geen nare smaak in mijn mond. Dat zou de gehele avond zo blijven. Na een minuutje of vijf is het hele paddo-pap ritueeltje al weer vergeten en ik klim lekker op de bank. Hondje op schoot en Hoopy Frood zingt mij toe uit de speakers.

18:30

Niks.

18:45

Niks.

18:55

Mijn oren beginnen te suizen. De huiskamer begint zachtjes te 'ademen' en ik begrijp dat het feest gaat beginnen. Ik laat mij op de klanken van de muziek meevoeren. Ik heb het gevoel dat de paddo als een vrachttrein opkomt. Sneller en sneller beginnen mijn gedachten in een draaikolk te veranderen. De kamer verkleurd, Ik heb closed eyed visuals, geometrische vormen wisselen zich af met organische. Sommige lijken fluorescerend anderen pastelkleurig. Met open ogen zie ik overal een soort auraatje omheen en de boel pulseert vrolijk.

Ik verzink half half in visioenen en beelden. Zo droomdwaal ik een uurtje ofzo en dan opeens wil ik bewegen. Dansen. Ik zet de muziek harder en dans. Voor een tijdje kan ik niet meer onderscheiden of ik het ben die de muziek is en de rest danst of juist andersom. Eenheid. Oneindige liefde. Dan ben ik opeens moe en realiseer me dat mijn benen niet meer willen.

Ik laat me terug op de bank vallen en bezie mezelf. De paddo laat me mijn fouten zien en mijn goed kanten. Ik krijg een spiegel voor en onderga de auto-psychoanalyse. Ik probeer de lessen te onthouden. Dan is het opeens 21.05 uur en ik heb honger. Vreselijke honger.

Zo goed als kwaad als het gaat eet ik een broodje en drink wat water. Dan zit ik propvol en ik moet onbedaarlijk lachen om al de tegenstrijdigheden. Ik nestel me weer op de bank en geef me weer over aan de trip.

21:50

Ik ga de honden uitlaten. Enigzins onvast ter been sta ik op het veldje. De natuur is prachtig. Als ik het grasveld zie golven begrijp ik dat ik nog keihard trip. Toch maar snel terug naar huis. Onder een bloedrode hemel loopt ik door een in een sprookjesbos veranderde Vinexwijk terug naar huis maar mijn voeten raken de grond niet.

23:00

Alles lijkt weer stil te staan maar ik ben nog duidelijk paddo-high. Ik begin aan de preparatie an de Ketamine. Ik los in een spuitje 4 ml water en 200 mg Ketamine op. Dat is stap één. Dan leg ik op een plankje twee lijnen van ongeveer 50-70 mg Ketamine neer. Ik breng het spul naar boven en zorg dat het beneden opgeruimd en netjes is.

23:30

Nu volgt het vieze praatje. Om te goed te pluggen, zo heb ik begrepen, moet je van binnen schoon zijn. Ik vul een anaaldouche (bij de betere seksshop te verkrijgen) met lauwwarm water en smeer het spuitstuk in met glijmiddel. Ik twijfel. Normaal gesproken is mijn aars off-limits voor alles en iedereen maar ik wil het toch weten. Ik haal diep adem, probeer mijzelf te ontspannen en breng de douche in.

Dat ging best goed. Het doet geen pijn en is hoogstens wat ongemakkelijk. Ik knijp het waterreservoir leeg en mijn darmen borrelen wat. Ik krijg een opgeblazen gevoel. Als ik de douche terug trek span ik mijn kringspier en probeer het vocht zo lang mogelijk binnen te houden. En dan BAM. Het water spuit mijn aars uit de pot in en verdomd. Als ik achterom kijk zie ik restantjes poep drijven. Ik herhaal het ritueel en zie dat wat mijn kont verlaat niet meer is dan het water dat ik inspoot. Ik ben schoon.

Dan breng ik het spuitje diep in en spuit de inhoud tegen de darmwand. Ik trek het spuitje terug en knijp mijn billen samen. Terwijl ik de boel schoonmaak ebt het vreemde gevoel in mijn billen weg. Ik poets mijn tanden en ga op bed liggen in een stabiele zijhouding. Een emmer staat naast het bed voor het geval de misselijkheid de overhand krijgt.

24:00

Ik suis heerlijk weg op de K maar ik ben me nog bewust van mijn lichaam en omgeving. Oké handen en lippen voelen vreemd aan maar het effect is niet wat ik ervan verwacht had. Dus met enige krachtinspanning en doorzettings vermogen weet ik de fall-back snuiven door mijn neus naar binnen te werken.

??:??

Ik ben nergens meer en verdwaal in mijn hoofd. Ik realiseer dat er geen tijd is, geen structuur, net als in de film Tron reis ik door het oplichtende moederbord van wat ik denk dat het mijn hersens zijn. Ik zie gegevens overdracht tussen de synapsen en duik dieper en dieper in mijzelf of is het de alomvattende kosmische energrie? Sneller en sneller vlieg ik door hight-tec structuren. Er is kleur en vorm. Is het gisteren of morgen? Is dit realiteit of juist andersom? Ik verlies mijn grip op wat doorgaans werkelijkheid is en betekenisvol. Ik verzet me niet maar duik juist dieper.

03:30

Langzaam kom ik weer terug. Ik herken mijn slaapkamer weer. Dorst. Ik zwaai op mijn benen heen en weer en zolang ik maar één oog open houdt lukt het me om wat te drinken te pakken. Ik rook een jointje en laat de overwelgende, ingrijpende ervaringen op me inwerken. Dan ben ik opeens doodmoe. Ik ga terug naar bed en besluit mezelf over te geven aan de slaap mocht die komen. Nagenietend van de high val ik uiteindelijk in slaap.

11:00

Als herboren sta ik onder de douche. Ik heb enorm veel indrukken opgedaan en ik weet dat het nog wel even zal duren voordat ik deze trip verwerkt heb.
Voorjaarsakantie, Heerlijk!
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor gowiththeflow » ma mei 02, 2011 6:46 pm

One word ; WOW
I wanna get high, so high.
Avatar gebruiker
gowiththeflow
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:04 am

Re: Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor Einstein » ma mei 02, 2011 7:27 pm

Ik sluit me daarbij aan :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor Tripper » ma mei 02, 2011 9:07 pm

Leuk report. En ik moest flink lachen van dat pluggen. :lol:
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 875
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor Sodagod » ma mei 02, 2011 9:52 pm

Een uitstekend report!
Fantastisch geschreven dude :love:
Run run run, as fast as you can. You can't catch me, I'm the green green man!
Avatar gebruiker
Sodagod
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 227
Geregistreerd: do maart 03, 2011 7:35 pm
Woonplaats: Zion

Re: Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor Azy » ma mei 02, 2011 9:56 pm

Mooi Tripreport! Het pluggen was inderdaad wel grappig, je kon echt de onwennigheid erin lezen. Natuurlijk was je rapport veel meer als dat, het las echt lekker weg.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Syrian Rue, tripknollen en Ketamine toe

Berichtdoor megatrippie » di mei 03, 2011 8:03 am

Wow is denk ik de beste omschrijving. Geweldig report en een super avontuur. Een beter begin van de vakantie is niet denkbaar.
Bedankt voor dit heerlijke leesvoer.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner