Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testament aan de LSD-creativiteit (pseudo-livereport)

Voor al je psychedelische avonturen.

Testament aan de LSD-creativiteit (pseudo-livereport)

Berichtdoor XM77 » ma sep 26, 2011 10:19 pm

Afgelopen vrijdagavond (en de nacht die daarop volgde) nam ik voor de tweede keer LSD, vermoedelijk ongeveer 240 micron, een flink wat hogere dosis dan de vorige keer. Het was voor het eerst dat ik in mijn eigen huis aan de psychedelica ging - en dat bood perspectief. LSD staat bekend onder andere om het teweegbrengen van plotselinge vlagen van creativiteit, en dat heb ik geweten, want tijdens de piek besloot ik plotseling om Word te openen op mijn laptop en het volgende neer te zetten...

Het is voor het eerst dat ik besluit een hersenspinsel te typen tijdens een trip. Waar ik normaliter afwacht tot de gedachten vanzelf tot een ontploffing komen in mijn hoofd, heb ik nu bewust besloten een ontstekingsmechanisme toe te passen. Dit is iets wat ik al vaker heb gedaan, maar het moge duidelijk zijn dat dit, LSD, toch weer heel anders is dan truffels. Ik begrijp heel veel verhalen die me waren verteld, maar die ik nooit volledig had kunnen begrijpen zonder dat Alice me daadwerkelijk eens mee op reis nam. Iets wat nu echt gebeurd is. Waar mijn hoofd bijna pijnlijk begon aan te voelen vanwege de brandende gedachten die eruit moesten, moest ik tijdelijk afstand nemen van aardse zaken als South Park en lachende vrienden, om me vervolgens te werpen op andere aardse zaken als de computer en internet.

Weliswaar is dit alles niet direct onder woorden te brengen, maar het is altijd mogelijk een poging te doen. Ik had al een tijdje het gevoel dat alles wat ik precies nodig had, precies op het juiste moment naar me toe kwam, voor het grotere kosmische geheel van alles. Maar ik geloof niet meer dat dat alleen voor mij geldt. Een zekere mate van collectief solipsisme ondersteun ik wel, maar we zijn alsnog allemaal mensen in deze realiteit. We kunnen niet precies weten hoe echt – als in, reëel – dit alles is, maar we zijn er hoe dan ook allemaal samen in beland en verdienen het om samen te bepalen waar dit alles verder heen gaat.

Ik heb het gevoel dat ik sommige dingen beter begrijp tijdens dan na een trip. Het is allemaal zo simpel als je het goed doet. Een kwestie van ‘go with the flow’. Dit had ik de vorige keer tijdens truffels met [naam1] en [naam2] ook al bedacht. Dit is zoals het had moeten zijn, we leven ons leven en alles is goed. Maar je hoeft niet dom te blijven om gelukkig te zijn, je kunt op een heel volwassene, intelligente en holistische wijze naar de sterrenhemel kijken, of naar andere mensen, en te bepalen dat alles goed is. Als God bestaat, wat misschien het geval wel is, en dan bekijkt Hij me momenteel, dan weet Hij waar ik het over heb.

..

You sneaky bastard. =P

You were there all along, weren’t ya? You were just waiting for me to take the forbidden fruit, to taste it, the true one. Not some stupid mushrooms you managed to put into the ground. That’s all irrelevant. But this was the one chosen moment! I know you’re out there, and you wanted me to realize it once and for all on this moment. Alice was the one you sent out for me.

But I won’t change anything, to be honest. I have seen that all is good right now. I have seen that I’m living my life like I should. There are no hidden monsters left, over the past years I learned to live with all the negative points about me, and now I’m certain. This is the way. I shouldn’t tell everyone about this though. I shouldn’t be like stupid fucks like the Jehovah’s Witnesses or something. I just want everybody, and myself, to be happy with the life we’re living.

(ok, even terug naar Nederlands..)

Maar nogmaals, het leven is goed. We zijn op de juiste weg. Ik hoef me geen zorgen meer te maken. En op 11 oktober is het zover, dan doe ik mijn coming-out als psychonaut. Ik ben heel benieuwd...


En bij het bovenstaande laat ik het, om de pracht van een tijdens LSD geschreven verhaal niet te verpesten met nuchtere gedachten. Read and enjoy!
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: Testament aan de LSD-creativiteit (pseudo-livereport)

Berichtdoor Einstein » ma sep 26, 2011 11:15 pm

Dit is wel een mooie :rock: Leve waardevolle psychedelische ervaringen :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner