Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 2C-D [30mg]

Voor al je psychedelische avonturen.

Testrun 2C-D [30mg]

Berichtdoor Jmths » ma jan 25, 2016 3:02 pmWat
T0:00, 21:50 - 2C-D 30mg
Bier 33cl 5% (herhaald, totaal +/- 8 stuks over 5uur)
PS: Let niet op de foto '33mg', ik heb jammer genoeg geen geschikte foto genomen maar het was wel 30mg uiteindelijk.

De effecten van 30mg 2C-D zou ik gelijk schatten aan zo'n 12mg 2C-B
Deze schatting is subjectief en kan sterk verschillen per persoon.

Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Betonnen gebouw met meerdere zaaltjes met 2 'nuchtere' vrienden, live muziek op de achtergrond (Carpenter Brut).

Voorwoord
Ondertussen de meeste 2C gerelateerde middelen wel eens uitgeprobeerd, erg wisselende ervaringen online over 2C-D, wou het een keer mee maken en een duidelijker beeld schetsen van het stofje en zijn effecten.


Het Rapportje
Op deze dag had ik eindelijk mijn laatste examen gemaakt na lange tijd blokken, vakantie was eindelijk maar toch aangebroken. Rustig dagje verder zonder plannen, even bijkomen. Moment leek me geschikt om even een nieuw stofje uit te proberen op lage dosering.

T0:00, 21:50 - +30mg 2C-D
Op dit moment bevind ik mij nog in het appartement.

T0:25, 22:15 - Ik denk op dit moment een drukkend gevoel in mijn hoofd te bemerken, mogelijk placebo.

T1:00, 22:50 - Nog altijd geen effecten, voel me eigenlijk wel nuchter.

T1:10, 23:00 - Op dit moment besluit ik te vertrekken richting het live optreden van Carpenter Brut, de locatie was in de buurt moest alleen nog even tussendoor geld pinnen.

Ik loop nog maar net de deur uit en de hoek om richting de pinautomaat en ineens voel ik duidelijk het effect van de 2C-D inslaan. De 2C-D begon heel subtiel zijn werk te doen, ik heb vooraf helemaal geen vervelende effecten ervaren van de opbouw.
Ik loop over straat met een duidelijk licht euforisch gevoel en een verbeterd humeur, van visuals is er echter nog geen sprake maar mentaal doet het zeker iets.


T2:25, 23:15 - Op dit moment kom ik aan op de locatie waar Carpenter Brut gaat optreden, bij binnenkomst begroet ik rustig het gezelschap en plaats mijzelf vervolgens op een lekker zittende leren bank om de effecten langzaam af te wachten.
De effecten doen mij sterk denken aan 2C-B, de opbouw dat ik me een beetje wazig in mijn hoofd voel en dat ik even wil zitten omdat het toch wat onbalanss van het lichaam met zich mee brengt in dat korte moment van opbouw.
Het vrolijke kinderlijke karakter waardoor je een beetje gaat ouwehoeren, de lichte (spannings)euforie en net als 2C-B heeft 2C-D een heel goed gevoel voor humor.
Het verschil met 2C-B zit hem voornamelijk in het feit dat 2C-D duidelijk minder visueel is, minimaal visueel op deze dosering in ieder geval, dat de duratie een stuk korter is dan 2C-B en blijkbaar heeft 2C-D een effect op de perceptie van geluid.

Visuals zijn zwak maar wel aanwezig, mijn zicht is voornamelijk wazig en alles ziet er knus, geblurred en wel gezellig uit. Een beetje roze bril effect maar dan voornamelijk de kleur groen in plaats van de kleur roze.

T2:10, 0:00 - Op dit moment begint eindelijk maar toch het optreden van Carpenter Brut. Wat mij heel erg opvalt is dat de muziek duidelijk anders klinkt dan normaal, iets dat ik met 2C-B bijvoorbeeld nog nooit eerder heb mee gemaakt. Het valt moeilijk uit te leggen maar het is haast alsof de muziek in een glazen zaal wordt afgespeeld. Tijdens de piek was de muziek iets te intens om dicht in de buurt te staan.
De muziek klinkt echter echt geweldig en ik ga aardig hard uit mijn dak. Ik ervoer tijdens de gehele trip toch wel een lichte euforie en behoefte aan sociaal contact was verhoogd en verliep zeer soepel.
Mijn vrienden hadden eveneens niet door dat ik 2C-D op had totdat ik het hen vertelde.

De 2C-D voegde zeker een hoop plezier toe aan een avond die best wel mak was en niet bepaald speciaal.

T5:25, 3:15 - Op dit moment na afscheid genomen te hebben loop ik weer naar huis, ik voel de effecten van de 2C-D nog heel lichtjes maar de effecten zijn toch wel zo goed als voorbij.

T5:40, 3:30 - Op dit moment heb ik mijn tandjes gepoetst en kruip ik lekker mijn bedje in waarna ik zonder problemen in slaap val. De volgende dag word ik wakker met een lichte kater doordat ik na aardig wat biertjes toch wel uitgedroogd was gaan slapen. Ik had nog een fles water gevuld voor het slapen en alles maar vervolgens vergeten op te drinken.
Beetje alcohol kater maar kan me haast niet voorstellen dat ik hoofdpijn o.i.d. van de 2C-D had overgehouden.

Conclusie
De 2C-D deed me erg denken aan 2C-B qua ervaring. Ik ben een groot fan van 2C-B en dus ook van 2C-D. Een paar kleine verschillen tussen de 2 stofjes, 2C-D duurt nog korter, minder en andere visuals en 2C-D lijkt de beleving van geluid te veranderen, in mijn geval tenminste.
Online is er veel onenigheid over de waardering van 2C-D, vaak is het kritiek dat het niet psychedelisch genoeg is. Ik zelf vind 2C-D echter een stofje die zeker zijn toegevoegde waarde heeft, de korte duratie en de milde psychedelische effecten zijn juist het sterke pluspunt van dit stofje dat veel andere stofjes niet beschikken wat in de juiste context zeker zijn voordelen kan hebben.
De korte duratie maakt het zeer gebruikersvriendelijk en de afwezigheid van (sterke) psychedelische effecten maakt het dat 2C-D zich zeer goed voor sociale situaties leent.

In de toekomst ga ik 2C-D zeker nog als 'booster' toepassen voor bijvoorbeeld 6APB, ik kan mij zeer goed inbeelden hoe dit een prettig toegevoegd effect geeft.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 605
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 2C-D [30mg]

Berichtdoor Maus » ma jan 25, 2016 7:45 pm

Mooi tripverslag, interessant stofje. Ook maar eens bestellen... 8-)

:hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner