Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Voor al je psychedelische avonturen.

Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor Jmths » za dec 19, 2015 1:52 pmWat
T0:00 - +5mg 5-MeO-MiPT
T1:00 - +2mg 5-MeO-MiPT
T1:20 - +3mg 5-MeO-MiPT

Wie
Man
82kg
1.81m

Potentie oraal
Threshold 3 - 5 mg
Light 5 - 8 mg
Common 8 - 14 mg
Strong 14 - 20 mg
Heavy 20 - 25 mg+

Bron: https://psychonautwiki.org/wiki/5-MeO-MiPT

Wat is 5-MeO-MiPT
5-methoxy-N-methyl-N-isopropyltryptamine, ook wel 'Moxy' genoemd is een psilocybine (actieve stof in paddestoeltjes/truffels) analoog die onder de familie der triptamines valt.
5-MeO-MiPT wordt online vaak aangeduid als de MDMA onder de tryptamines, dit door de tot op bepaalde hoogte gelijkende effecten. Zo wordt 5-MeO-MiPT vaak als stimulerend, empathogeen en vrij euforisch ervaren met minimale visuals & mindfuck.

Het Plan
Het plan is om te beginnen met 5mg, de effecten af te wachten en zodra deze merkbaar worden de dosering langzaam op te voeren totdat een totale dosering van 10mg is bereikt.
De dag hiervoor 1-2mg allergietest gedaan.

Gebruikte oplossing
5ml vodka (40%) met daarin 10mg 5-MeO-MiPT, de doseringen worden vervolgens volumetrisch afgemeten met behulp van een micro pipetje.
0,5ml wodka oplossing = 1mg 5-MeO-MiPT
De 5-MeO-MiPT leek vrijwel direct volledig op te lossen in de wodka (40%), vervolgens nog zo'n 45minuten laten staan en af en toe geroerd, ook geen spoor van de poederkleur te bekennen.
De volgende keer ben ik van plan 10mg 5-MeO-MiPT op te lossen in 2ml vodka voor makkelijkere consumptie.

Het Rapportje
T0:00, 18:30 - +5mg 5-MeO-MiPT (oraal, wodka oplossing volumetrisch m.b.v. pipette).

T0:02, 18:32 - 5mg naar binnen gewerkt, met water weggewerkt, volgende keer iets minder wodka proberen voor de volumetrische oplossing van de 5-MeO-MiPT. 2ml was praktischer/makkelijker qua inname geweest dan 5ml.
Al overheerste de smaak van de wodka kan ik toch wel stellen dat de 5-MeO-MiPT een flinke bak smerig smaakt, ik kan de smerige smaak enige minuten later nog steeds aan de binnenkant van mijn wang proeven.

T0:06, 18:36 - lichte suis in de oren vrij plots aanwezig.

T0:20, 18:50 - Geen merkbare effecten.

T0:30, 19:00 - Kriebels, de lekkere soort, voel spanning in mijn benen, beenspieren spannen zich langzaam aan.
Al was de pretspanning bij de opkom wel prettig was de opkom toch een beetje onrustig, ik voelde toch wel een licht geïrriteerd gevoel in mijn maag en omdat het een aardig activerend stofje is voelde het begin een beetje onrustig. In verhouding met bijvoorbeeld truffels echter makkelijker te verteren.

T0:46, 19:16 - Raar gevoel, moeilijk te definiëren maar zeker spanningskriebels in mijn lichaam, ik merk dat het psychedelisch effect op me heeft maar visueel komt dit vrijwel totaal niet tot uiting. De kleuren lijken echter wel andere tinten en intensiteit aan te hebben genomen.

T0:50, 19:20 - Moet een beetje willekeurig lachen om dit spul, stimulerend is het zeker in ieder geval. Dikke pretkriebels steeds, halve visuals die soms ineens opduiken en het volgende moment weer verwijnen alsof ik constant in en uit een heldere staat ga.

Merk toch wel dat de lettertjes op het scherm een beetje bewegen en de kleur blauw op de achtergrond verwandert steeds van tint (donkerder/lichter?)

T1:00, 19:30 - + 2mg 5-MeO-MiPT
Het begin was een beetje onrustig, na een uur lijken de effecten echter gestabiliseerd en ik voel mij op dit moment comfortabel om extra bij te doseren nu ik een beetje weet wat ik kan verwachten van 5mg, zoals al aangegeven doseer ik op dit moment 2mg bij wat een totaal van 7mg geeft.

Ik herken duidelijk het gevoel van psilocybine (truffels), de extra kleurtinten die de wereld heeft gekregen zijn vooral wat mij er aan doet denken, constant heeft de wereld een gekleurde waas die voornamelijk verschiet tussen de kleuren oranje, paars, blauw en groen.
Eveneens zie ik de verstoringen in mijn zicht maar deze zijn niet sterk genoeg om zich te vormen in vervormingen(/visuals) van het zicht.

Het is alsof alles een lichte tint, oranje, groen, paars en soms blauw heeft. Het mysterieuse gevoel van de psilocybine is aanwezig in ieder geval.
De grote brede lange zwarte gordijnen aan het einde van het appartement lijken niet stil te kunnen hangen en haast een beetje levend.

Waar ik al snel achter kom is dat dit spul is geweldig is om series op te kijken, ik vraag me sterk of hoe dit zal wezen in contact met andere mensen, ik heb een sterk vermoeden dat de 5meo-mipt zich wel leent voor sociale situaties.
Euforie is aanwezig zoals ik gewent ben van psychedelische phenylethylamines en tryptamines, een 'spanningseuforie' die je spieren doet samen trekken.

T1:20, 19:50 - +3mg 5-MeO-MiPT
Ik heb besloten om de laatste 3mg maar naar binnen te werpen omdat dit goedje me anders geheid te lang wakker gaat houden vannacht, eveneens voel ik me voldoende op mijn gemak om er een stapje bovenop te doen.
Er blijft een geïrriteerd gevoel in mijn maag aanwezig die er al de hele tijd is geweest maar los daarvan zijn de effecten prettig. Al is er wel steeds veel spanning in het lichaam, ik kan me voorstellen dat deze spanning voor sommige mensen niet als plezierig wordt ervaren.

De trip tot hier is live opgeschreven met enkele toevoegingen achteraf, toen ik mijn live genoteerde deel terug las viel het op dat ik veel spellingfouten en zins opbouw fouten had gemaakt, na de laatste bijdosering (3mg) was mijn concentratie om verder te typen aan het rapport ver te zoeken echter, de meest relevante dingen heb ik wel onthouden/(genoteerd op papier).

T1:30, 20:00 - Op dit moment ben ik volledig opgezogen in de serie die ik aan het kijken was, ik had online gelezen dat het een leuk stofje is om series/film op te kijken, geweldig spul voor bijvoorbeeld een filmmarathon.

T2:00, 20:30 - Rond dit moment komt de kleine dame thuis, ik zit een beetje serie te kijken en ze kan in eerste instantie niet af zien of ik met mijn vingers in de snoeptrommel heb gezeten of niet. Ik stel voor om onze gezamenlijke serie 'Suits' te kijken. De hele serie lang loop ik te gniffelen om de domme grapjes die voorbij komen.

T2:50, 21:20 - Op dit moment is de serie ergens afgelopen, duurt iets minder dan een uur, ik begin erg veel honger te krijgen en begin als een bezetene broodjes te smeren en op te eten. Alles dat ik eet lijkt heerlijk te smaken en het valt op dat ik iets meer trek heb dan normaal. Eveneens is er erg veel kaakspanning merkbaar, het bijten op dingen/voedsel is op zich al erg prettig.

Op dit moment smst eveneens een vriendin met de vraag of ik mee de stad in ga om biertjes te drinken in de kroeg in centrum stad. Met veel moeite wijs ik het aanbod af, ik ben blut, hongerig, het was een beetje ongezellig voor de kleine dame die niet weg kon en serie/film kijken was simpelweg te leuk. 3x in de week biertjes tikken is voor mijn gevoel ook iets teveel van het goede.

Ondertussen ga ik even naar het toilet, hier merk ik dat met 10mg er toch al wel aardig visuals door komen. In de muur van het toilet zie ik patronen die gelijkend zijn aan ijs kristallen die rondjes om hun eigen as draaien, na me hierop een poosje te concentreren lijken deze visuals zich verder te ontwikkelen naar kleurvlekken die mijn halve zichtveld bedekken. Nog altijd zijn de visuals zeer subtiel en nauwelijks merkbaar (met uitzondering van de constant veranderende 'kleur waas') maar op hogere dosering zou het wel eens psychedelischer kunnen worden al vraag ik me af hoe dat uitpakt met oog op hoe 'strak' ik al stond op 10mg.

T3:00, 21:30 - We besluiten Ice Age 1 op te zetten, dit bleek achteraf gezien een geweldige keuze. Ik had de film enkele jaren geleden al eens gezien maar desondanks bescheurde ik me om alles dat voorbij kwam. De animaties waren een traktatie voor het oog met 5MeO-MiPT op en ik lag eveneens volledig dubbel om de grapjes die constant voorbij kwamen.

T4:45, 23:15 - Op dit moment komt honger weer naar boven en besluit ik kwark met kersen te eten, toch wel prettig zo'n vriezer vol met goodies. De kwark smaakt naar heerlijke romige 'poefjes' en de (ongesuikerde) kersen zijn 4x zo zoet als dat ze normaal smaken, de honger en heerlijke smaken deed me denken aan een truffeltripje die ik ooit maakte waarin ik hetzelfde mee maakte qua honger en smaaksensatie.

Het vriendinnetje wordt ondertussen al aardig moe maar ik dring er op aan om alvast een beginnetje te maken met Ice Age 2, zelf ben ik namelijk nog vol aan het 'gaan' en ben me bewust dat slapen er nog lang niet in zit voor mij.
Normaal gesproken kijk ik niet meer dan 1 serie/film voordat ik verveeld raak er van maar met 5meo-mipt op kan ik er geen genoeg van krijgen, vol enthousiasme begin ik aan de 2de Ice Age film terwijl ik daarvoor ook nog eens 2uur series had gekeken.

T5:30, 12:00 - Kleine dame is moe en duikt haar bed in.

T6:45, 1:15 - Op dit moment is Ice Age 2 afgelopen, dat betekent dat het weer tijd is voor... eten! Flinke bak kwark met appel en kaneel, wederom gruwelijk lekker.
Hierna zit ik nog zo'n 20min stil op de bank, lekker niets doen.

T7:30, 2:00 - Op dit moment besluit ik me klaar te maken om te gaan slapen, achteraf gezien had ik beter nog even een wandeling kunnen maken o.i.d. maar goed, makkelijk praten achteraf. Tandjes poetsen, beetje opruimen en een half uur later lig ik ergens op bed.

T8:00, 2:30 - Op bed merk ik dat ik me nog steeds erg gestimuleerd voel door de 5-MeO-MiPT, koppig besluit ik om er geen benzo in te gooien, dit besluit had ik van tevoren gemaakt puur om te kijken wat het met mijn nachtrust doet.
Nadat ik wat voor mijn gevoel zo'n 45minuten was onrustig had lopen draaien in mijn bed besluit ik dat het zo niet gaat lukken, beelden blijven voorbij flitsen terwijl ik mijn ogen dicht heb, ik merk echter dat de effecten steeds minder worden en de vermoeidheid steeds sterker.
Ik besluit om de middenweg te kiezen, geen benzo maar wel 4 maat '0' capsules valeriaan van de hema. Zo'n 30minuten hierna val ik eindelijk maar toch wel in slaap.

De volgende ochtend 11:00 -Toen ik de volgende ochtend wakker werd merkte ik dat ik heel onrustig had geslapen, ik was een ridder die samen met 2 andere mensen van alles kapot sloegen (voornamelijk kwaadaardige dingen natuurlijk), eveneens kwamen de donkey kongs voorbij en ging Diddy kong dood nadat hij zich met een onderzeeër kamikaze stijl lanceerde op een eindbaas om een doorgang voor ons te creëren. Lang verhaal kort, ik had intens gedroomd die avond.

Ik had een lichte hoofdpijn de volgende ochtend toen ik opstond maar ik had sterk het gevoel dat die veroorzaakt was door het onrustige slapen en niet door de 5MeO-MiPT. Na een uur trok deze lichte hoofdpijn weg en de rest van de dag voelde ik mij goed alleen iets vermoeider dan normaal.

Conclusie
De 5-MeO-MiPT trip deed me sterk denken aan het gevoel dat ik krijg van truffels wat op zich wel logisch is aangezien het een psilocybine analoog is. Het verschil zat hem er in dat de 5-MeO-MiPT bijna geen mindfuck of visuals gaf en het een stuk sterker stimulerend aan voelde. Het deed me dan ook om deze reden ook aan de effecten van 2c-b denken omdat deze eveneens zo helder zijn, 5-MeO-MiPT is echter in verhouding nog 'helderder' dan 2c-b.
Mijn eerste ervaring was erg prettig, enige nadeel was dat de opkomst een beetje ongemakkelijk voelde en slapen na 5-MeO-MiPT gebruik moeilijk gaat, een benzo voor achteraf is wel een aanrader.
De effecten zijn zeer licht verteerbaar, waarschijnlijk net als 2c-b wel een geschikt stofje om mensen een eerste psychedelische ervaring kennis te laten maken.

Deze ervaring was 3 dagen geleden, vanavond komen er wat mensen langs en ga we de 5-MeO-MiPT samen uitproberen. Ik wou het eerst even zelf uitgeprobeerd hebben voordat ik het met andere mensen ga delen. Eens kijken wat het in sociale setting doet.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op zo dec 20, 2015 3:28 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor Kipcorn » zo dec 20, 2015 12:16 am

Prachtig report, mijn interesse is gewekt ☺
Demanifesteerder.
Avatar gebruiker
Kipcorn
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: za jul 11, 2015 9:52 pm

Re: Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor Maus » zo dec 20, 2015 12:02 pm

Mooi report, ik kijk alweer uit naar een volgende :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor Perry » zo dec 20, 2015 5:28 pm

Ik kijk uit naar de eerste keer dat de komma op de verkeerde plaats staat :twisted:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13289
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor Jmths » ma dec 28, 2015 6:45 pm

Perry schreef:Ik kijk uit naar de eerste keer dat de komma op de verkeerde plaats staat :twisted:


Ik gun het, je. :grin:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor FranX » di dec 29, 2015 8:54 am

Topreport!
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Testrun 5-MeO-MiPT [10mg]

Berichtdoor Jmths » wo dec 30, 2015 1:37 pm

FranX schreef:Topreport!


Thanks. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner