Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Trip report 40mg 2cb + wiet

Voor al je psychedelische avonturen.

Trip report 40mg 2cb + wiet

Berichtdoor Joellos » di jul 04, 2017 11:53 pm

Laatst heb ik samen met een maat van mij M ( wegens privacy redenen noem ik hem M ) vier 2cb pillen opgehaald. We wouden al erg graag weer een keer goed trippen omdat we de keer daarvoor een 2cb trip hebben gehad, met een te lage dosering. Niet het effect waar we naar zochten dus. Uiteindelijk zijn M en ik naar een andere plaats gereisd om vier 2cb pillen op te halen. We hebben daarnaast ook nog een grammetje wiet gehaald en zijn daarna weer terug gegaan naar huis. Eenmaal thuis aangekomen rond 23:45 besloten we voor de trip even een banaan te eten en wat koffie te drinken omdat we kapot waren van de lange hectische dag. In die tussen tijd besloot ik nog een joint te draaien voor als we niet zouden kunnen slapen na de trip. We hadden vier Armani pillen gekocht die zo'n 18 tot 20 mg per pil waren. Daarnaast hadden we een K2 wietje gekocht.

00:00

M en ik nemen allebei 2 pillen in.
We besloten even rustig een peuk te roken en daarna raakte we goed in gesprek. We waren al snel zo'n 10 a 20 minuten aan het praten en bij M kickte het eerder in dan bij mij. M zag de tafel groter en kleiner worden, kreeg klamme handen en keek scherper. De eerste verschijnselen die zo'n beetje inkicken tijdens het 2cb gebruik. We voelde ons beide heel erg comfortabel in ons eigen lichaam. We besloten na dat we buiten zaten naar binnen te gaan en op de bank te zitten en wat muziek op te doen.

00:45

De visuals begonnen steeds sterker en sterker te worden. M keek naar zijn kussen en het begon te vervormen naar een koe en leek net of hij hem begon aan te kijken en begon te bewegen met zijn staart. Ondertussen kreeg ik ook aardig wat visuals binnen en begonnen er allemaal patronen op de muur te komen die zich gingen voortbewegen met de muziek. Het veranderde van wat intens velle kleuren naar mensen die zich langzaam aan het dansen waren. Na dat we gingen trippen op de bank besloten we naar buiten te gaan.

01:00

We liepen naar me tuin, het was heel erg donker. We keken naar de vloer en we zagen de vloer ademen en bewegen. We liepen verder en we zagen een boom, die boom zagen we helemaal vol groeien met bladeren. We besloten richten het bos te gaan lopen, daar was het prachtig. Zo veel visuals het valt gewoon bijna niet in woorden te bevatten. Een korte omschrijving volgt: We liepen in door het bos heen, overal waar ik keek zag ik bomen veranderen met een paarse gloed die vervormde naar vrouwen die aan het dansen waren. Het waren hele mooie visuals, uiteindelijk omdat het zo donker was konden de visuals soms een beetje griezelig overkomen. We zagen namelijk ook steeds ''slenderman'' door het bos lopen en leek ons op bepaalde punten te achter volgen. Bomen leken te vervormen naar klauwen die ons wouden grijpen. Als ik omhoog keek leek het net alsof ik de wortel was van de boom, en dus letterlijk alles van onder zag. Naast dat leek het ook alsof de bomen zich vermenigvuldigen in duizenden andere bomen bij elkaar. Eenmaal door gelopen liepen we langs een ziekenhuis. Het ziekenhuis was heel erg groot, we staarde erna en het gebouw begon helemaal te vervormen. M raakte tijdens het kijken naar het gebouw in zo'n diepe space dat hij geen besef meer had van waar hij was en wie er was. Ik riep M zijn naam terwijl die aan het staren was en het leek net alsof hij wakker schrok vanuit een droom. M was schrok erg van dat hij zich zó snel in een space verloor, en omdat we wisten dat we nog niet de piek hadden bereikt besloten we dus terug te lopen.

01:20

We liepen terug door het bos waar we uiteindelijk een grote lamp zagen. Het licht was erg fel, en we besloten er in te kijken. M zag uiteindelijk doordat hij in de lamp keek een rode vierkant in zijn gezichtsveld, die veranderde naar ronde patronen die ook nog eens veranderde in kleur in groen, blauw en in nog meer kleuren, Uiteindelijk keek ik dus op de grond en direct leek de grond op een disco vloer, waar ik een man zag met allemaal kleuren met rasta haar. Het veranderde daarna direct weer na allemaal andere mensen die gingen dansen, praten en zoenen en dan weer een werden met elkaar om een grote vlak met patronen te worden.

01:45

We besloten het bos uit te lopen en liepen weer terug richting mijn huis. Uiteindelijk zagen we een politie auto rijden die onze richting opkwam. Omdat we erg aan het trippen waren kregen we hele erge stress door ons hele lichaam. We besloten snel de andere kant op te gaan omdat het nog best moeilijk was om uit onze woorden te komen en zeker als we gecontroleerd worden door de politie. In een waas en vol met stress liepen we snel weg. Uiteindelijk reden ze snel langs ons en stopte ze voor ons. Stress schoot weer bij ons omhoog, maar we moesten natuurlijk kalm blijven. Toen de politie mannen de auto uitstapte nam mijn stress direct af. Omdat ik zag wat voor mensen het waren. Ze waren erg vriendelijk dus vanwege dat stelde mij dat weer gerust. Ze wouden onze ID kaart zien en vragen waarom we nog zo laat op straat liepen voor de controle. Ik zei dat we een wandeling aan het maken waren, en het was verder allemaal goed en ze reden weer weg.
( Vanwege deze ervaring besef ik me ook hoe makkelijk het is om in een bad trip te belanden als je je niet rustig houd. Gelukkig is 2cb nog best wel te sturen vergeleken andere tripmiddelen als truffels. )

02:00

Aangekomen bij mijn huis zaten we nog even binnen en besloten we buiten een joint te roken. Dit was tevens ook op de piek van onze trip. We gingen buiten zitten en ik stak de joint aan. Hij leek enorm groot en ik nam er zo'n 2 poffen van en gaf hem door aan M. Dit herhaalde zich tot dat de joint op was, maar ik merkte al dat na zo'n 4 a 6 poffen ik totaal niet stoned was maar super erg van ging trippen. Het was echt met 100% versterkt. Ik keek naar binnen en zag dat de hallucinaties extreem versterkt waren. Ik keek naar M en M was aan het lachen, hij had een lachkick. Omdat het donker was en vanaf de keuken licht in zijn gezicht scheen begon M heel apart te vervormen. Het leek net alsof hij een soort van monster werd die daarna allemaal doorns in zijn gezicht kreeg. Ik schrok er even van en keek weg en ik bleef rustig. Telkens toen M het woord ''heavy'' zei begon ik zwaar te klapper tanden. Doordat M zich weer direct verloor in een space vanwege de joint, besefte hij niet meer wie en waar hij was. M probeerde mij aan te kijken maar omdat M mij eng vond vervormen + de knapper tanden draaide M zijn hoofd weg en kreeg hij bijna zwart voor zijn ogen en voelde zich niet meer veilig buiten, we besloten naar binnen te gaan.

02:20

Eenmaal binnen voelde het direct veiliger voor ons beide, we hoefde maar een keer ergens naar te staren en we verloren ons direct in de trip. Ik had muziek op en zag hele heftige hallucinaties. Van dansende mensen die heel dicht in me gezicht waren. M voelde zich nog niet helemaal op zijn gemak dus deed oortjes in voor muziek. Dat hielp ook nog niet en door een bepaalde beat van de muziek leek het net alsof hij zombie geluiden hoorden en alsof demonen hem aanvielen. Ik zag M zijn gezicht erg geschrokt. Ik bleef tevens wel rustig en ik zei tegen M dat hij kalm moest blijven en het moest accepteren dat het er was. Op dat moment nam hij die woorden goed tot zich toe en voelde hij zich direct weer kalmer. M liet het op zich afkomen zoals het was.

02:45

We waren nog steeds heel heftig aan het trippen, en we kregen telkens mind fucks en dejavu moment van alles. Ik keek naar buiten en daar waren wat stoelen. Maar de stoelen vervormde zich naar een soort van pop achtige mensen die erg eng naar binnen aan het grijpen waren. Ik zei, dit vind ik niet zo fijn en deed de gordijnen dicht. Ik ging weer zitten en begon weer verder te trippen met M. Ik probeerde in die tussen tijd ook nog wat research te doen na de combinatie van 2cb + cannabis. Ik las allemaal trip reports, en letterlijk bij elk woord wat ik zag, zag ik ook weer een andere hallucinatie. Van het woord ''fun'' zag ik allemaal groene kleuren met dansende mensen. Als ik het woord ''Scary'' zag dan begonnen me hallucinaties ook eng te worden. Daarnaast kon ik me ook direct verplaatsen in de persoonlijkheid van de schrijver, dat gevoel had ik tevens.

03:30

Na een lange trip van closed eye visuals tot open eye visuals hadden we er wel een beetje genoeg van. Zeker vanwege de heftigheid van de trip. We besloten de tv aan te doen en wat te eten. We keken een beetje family guy en werden super melig. Daarnaast werd je daardoor erg afgeleid dus vloog de tijd snel voorbij. We merkte ook allebei dat er een ritme zat in hoe ze grappen vertellen in een comedy show en zagen hoe nep het eigenlijk was, waar je normaal niet heel erg op let. De tv werd meer HD en de personages in de series werden ook letterlijk vervormd.

04:30

De trip was nog steeds bezig maar behoorlijk afgezakt. Dat vonden we erg fijn en besloten nog wat na te praten en een peuk te roken.

05:30

We zijn nog ongeveer een uur lang verder lopen trippen,
en konden pas rond een uur of 06:00 06:30 slapen.


We vonden het een hele bijzondere heftige trip! En hebben er goed van geleerd dat we niet zomaar iets moeten mengen, want de trip had erg fout kunnen aflopen als we een joint hadden gerookt buiten mijn huis.
Joellos
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di jul 04, 2017 11:50 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner