Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Berichtdoor roughtodacore » do nov 15, 2012 12:09 am

Deze trip is al van minstens een jaar geleden, maar heb nooit de moeite genomen dit te verwoorden. Nu ik echter as. zaterdag weer ga trippen kwamen deze herinneringen weer naar boven drijven. Zie dit als mijn reflectie verslag, uit een ander perspectief geschreven, speciaal voor jullie lezers!

Dit was mijn 2de truffel trip, hiervoor heb ik al eens eerder getript:
http://drugsforum.info/viewtopic.php?f=4&t=5544

Dit was aan het eind van de trip misgegaan omdat er allemaal lui spontaan om kwamen dagen en vroegen hoe het met mij en S. was. Helemaal gestoord werd ik er van.
Nu zouden jullie vast denken dat deze wijze man er van geleerd zou hebben. Niet dus. En dat is waar dit report over gaat.

Report is opgedeeld in:

Intro

Coming up

De domper

Vredesmissie

Conclusie

Locatie: Zelfde als vorige trip.

Trippersonen: Ik en S. (alweer).

Anderen: 7 anderen die niet gingen trippen (ja veel mensen).

Hoeveelheid: 15 gram truffels (weet niet meer welke soort).

Intro:

Het begon ’s avonds rond een uur of 8. Ik had besloten om deze keer van te voren met alle gedadigden aanwezig te zijn, zodat ik al met iedereen chille gesprekken kon voeren, om rustig in de sfeer te komen (dit leek mij belangrijk om me gedachten op een laag pitje te houden).
Ik had de truffels ingenomen met wat fruit. Niet de beste combinatie zal ik jullie vertellen, ongelooflijk zuur zeg! Na ongeveer 10 minuten had ik ze verorberd en ging rustig de effecten afwachten.

Coming up:

Na ongeveer een half uur begon het schilderij wat te vervormen en begon lastiger gesprekken te voeren. Zodra ik een zin begon uit te kramen stopte ik midden in een zin om gewoon te genieten van de visuals die op mij afkwamen. De muur begon te ademen, en als een soort van tocht leken de gordijnen hierop de bewegen.
Langzaam maar zeker werd de trip kleurrijker en kreeg plots zin om een sigaret te roken. Dit omdat in mijn vorige trip dit ongelooflijk relax was. De combinatie van de smaak en gevoel, maar de vervormingen die je in de rookwolken ziet maakte dit zeer aangenaam.
Ik ging met 2 nuchtere personen naar de schuur om te roken. S., mijn medetripper bleef binnen zitten om van al het visuele geweld te genieten. Terwijl wij in de schuur zitten gaan K. en N. vragen hoe het mij gaat en wat ik zie. Ik probeer het te vertellen maar ik heb hier kortom geen zin in. De rook wolken maken alles zo spectaculair. Dit vonden K. en N. voor mijn gevoel niet fijn, en begonnen mij te negeren.
Dit was niet iets wat ik exact wou, maar begreep hun op dat moment ook niet. Ook moesten hun steeds lachen zodra ik mijn zin niet af kon maken. Dit begon ik op te vatten als dat hun mij uitlachten.

De domper

Ik begon het “bad gaan” gevoel te krijgen, en wilde weer naar binnen. Hier zag ik S. zitten die compleet schijt had aan iedereen (vorige trip ook al). Wij gingen met z’n allen South Park kijken wat opzich wel grappig was.
Iedereen was stil en begon zich af te vragen wat S. en ik meemaakten. Ik had op dit moment veel minder visuals en begon mij meer op mijn gedachten te focussen. Iedereen begon namelijk hun aandacht te vestigen op mij en S. iedereen begon ook al te zeggen dat ik wat bleekjes was en of het wel goed ging.
Wat toen gebeurde verbaast mij nog steeds. Ineens valt de tv uit en komt er stoom uit de tv. Uit de stoomwolk kwam een boos gezicht die iedereen aankeek. Ik kijk om mij heen en zie iedereen gewoon naar de tv blijven kijken :S.
Ineens begon iemand wat te zeggen, maar kon deze niet verstaan om dat hij de stem van Kenny had! Opeens begon nog iemand te spreken maar had ineens de stem van Cartman! What…. The…. Fuck… Iedereen kreeg EEN stem uit South Park.
Ik greep mijn broertje (die gelukkig mee was) aan de arm en zei dat ik wilde lopen. Hij stemde in want hij zag al dat het niet goed ging met mij.

Het rustpunt

Terwijl wij de achtertuin uitliepen vertelde ik tegen mijn broertje hoe blij ik was dat hij mee wilde lopen en zei “Zeg niks, en geniet van jouw trip. Ook al heb ik nooit zulke shit gedaan, ik begrijp dat je hiervan wilt genieten wat daar binnen niet mogelijk is.” Ik vroeg aan hem waarom S. niet down ging. Ik vermoed zelf, en dat vond mijn broertje ook, dat hij zich niet bewust is zoals ik ben. Ik denk over veel meer dingen na dan S. waardoor hij niet teveel gedachtes in zijn hoofd heeft zitten. Ik noemde het de chaos theory / butterfly effect wat blijkbaar in mijn hoofd afspeelde.
Nadat we de achtertuin verlieten liepen we langs de achterburen van S. Nu is het zo dat de buurman van S. een oud collega van mij is geweest, en zijn vrouw een oud collega van mijn moeder. Hun zagen ons ineens over straat lopen, tikten op de raam en gebaarden dat wij bij hun binnen moesten komen. Ongelooflijk… moet ook dan echt op DAT moment gebeuren. Anton zei dat we door moesten lopen, maar kon het niet over mijn hart krijgen hun te negeren.
En ja hoor, ik loop stoïcijns bij hun naar binnen. Wij werden hartelijk verwelkomt en voelde mij meteen fitter worden. Nog wel het para gevoel, zo van “zullen hun het opvallen dat ik truffels genomen heb? Straks vertellen hun het aan mijn ouders!” Maar wist ondertussen dat hun niet zo waren qua karakter.
Ik kreeg door de beste man een biertje aangeboden. Deze heb ik geweigerd en vroeg voor een Cola. Ik kreeg een glas en een fles aangeboden. We begonnen wat te praten over hoe het ging enz. Door de gezellige sfeer kwamen de visuals terug. Ik kon de buren niet meer normaal aankijken! Achter de buurvrouw waren luxaflex die aan het dansen waren, wat uiteraard veel interessanter was dan haar, en achter de buurman kon ik de bomen zien dansen op de wind (of onhoorbare muziek voor ons simpele zielen). Ook wist ik niet wat ik met de fles Cola aanmoest waarna mijn broertje aanbood het glas in te schenken.

Ik geloof dat hun het toen wel opvielen maar zei dat ik een drukke werkdag achter de rug had. Het gesprek vorderde zich en kreeg te horen van de buren dat ze mij echt geweldig vonden (ik kon alles zo goed verwoorden, maatschappelijke problemen etc. etc.).
Hierdoor begonnen hun te praten over S. en zijn vader. Hun wonen echt vlak achter hun maar hebben in 10 jaar nooit contact met elkaar gehad. S. mocht hun eigenlijk ook niet. Ik vertelde dat wij met z’n allen bij S. zaten en het niet zo naar onze zin hadden. Hun zeiden ach jongens trek jullie er niet zoveel van aan en ga gewoon terug. Maar niet voordat mij gevraagd werd naar hun computer te kijken (ben ICT’er van beroep). Ik heb nog nooit zo’n schone Windows Vista installatie gezien! MAN MAN MAN wat is dat tering vet met truffels op! Ik erkende geen tools bij mij te hebben om een herinstallatie te realiseren, en werd daarom gevraagd om maar te gaan roken.

Vredesmissie

Terwijl wij buiten staan hoor ik de muziek bij S. thuis keihard aanstaan. Tijdens het roken wilde ik aan de buurvrouw vertellen dat ik truffels ophad. Net op het moment dat ik dat wil zeggen hoor ik ineens mijn naam geroepen worden. Ik kijk om en zie al mijn vrienden bij S. op het balkon staan te roken. Hun riepen “S. ! S.! J. is daar!”
Blijkbaar miste S. mij omdat we samen zouden trippen. Hij rent op mij af en net als hij voor mijn neus staat, valt hem op dat hij bij zijn achterburen in de achtertuin staat en dat ik en mijn broertje bij hun zijn. Zijn blik ging van blij naar geschrokken en kon niet geloven dat ik bij zijn buren was (ik voelde me net een landsverrader).
Ik besloot om terug te keren naar S. zijn huis. Daar was de sfeer gemoedelijker geworden, omdat men zich realiseerde dat ik down ging. Men negeerde mij wat en deed mijn ding. K. echter, die met mij eerst ging roken, wilde graag met mij dammen.
Dit was echt raar. Ik zag allemaal strepen over het dambord lopen waardoor ik precies wist welke zetten K. ging zetten. Ik heb dan ook 3 potjes achter elkaar van hem gewonnen waarna hij zijn poging staakte.
Mij werd gevraagd om een joint te draaien. Het was alsof iedereen mij wilde troosten ofzo. Men liet mij in mijn waarde en was gelukkig al wat spraakzamer geworden waardoor de grappen en grollen over de grond begonnen te rollen.
Ik draai de joint (die trouwens krioelde van de insecten) en ga naar buiten om te smoken. S. en ik genoten van de space. Tot de achterburen aan kwamen zetten. Hun waren toch wel nieuwsgierig geworden naar wat we aan het doen waren. S. schrok maar de buren werden verwelkomd door onze andere vrienden die dit echt machtig vonden. De buren werd bier aangeboden maar gaven al zelf al 2 kratten meegenomen te hebben.
Even terzijde: Ik kan nog wel meer vertellen over de avond maar het komt erop neer dat S. in heeft gezien dat zijn buren super toffe mensen zijn en is sindsdien veel meer in contact met hun. Uiteindelijk is dit door mij en mijn broertje gekomen wat toch een positieve draai aan de trip gegeven heeft. Ik ben blij dat hun zonder een oordeel te vellen met mij wilden praten waardoor ik mijzelf kon zijn en bij hun de trip heb voort weten te zetten. Ik was blij dat ik nog van de visuals heb kunnen genieten bij hun!

Conclusie

Ik heb nu echt geleerd het om zonder nuchtere personen te gaan trippen. Deze trip bleek toch goed uitgepakt te wezen (nadien beschouwd), maar ik heb toch liever een trip zonder verassing (een constante ipv. variabelen).

Door deze en mijn trip daarvoor zie ik mijzelf nu als iemand die nu wel tegen een stootje kan! Daarom kunnen jullie binnenkort (omdat ik as. Zaterdag ga trippen) een nieuw tripreport verwachten. Deze keer met alle gemaakte fouten in mijn achterhoofd!

Bedankt voor het lezen van dit (uiteindelijk) lange verslag.

Peace! :stoned:
roughtodacore
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: za sep 08, 2012 8:06 pm

Re: Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Berichtdoor FRESH » do nov 15, 2012 12:17 pm

Leuk rapport :mrgreen: Ik zou alleen tijdens de trip niet teveel aan de gemaakte fouten denken, aangezien dat je trip nogal kan beïnvloeden. Zelfs zo sterk, dat je er dan telkens aan gaat denken zodra je een keer gaat trippen..
Maar dan liever voorzorgsmaatregelen, zodat je inderdaad de fouten niet meer maakt.
FRESH
Offline
 

Re: Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Berichtdoor Azy » do nov 15, 2012 2:18 pm

Vreemde trip. Ik zou de volgende keer misschien toch eerder in intiemere kring trippen, 3 of 4 mensen erbij lijkt me al wel goed. Zelf vind ik veel niet trippende mensen er heel de tijd bij niet zo fijn als ik trip in thuissetting.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Berichtdoor Davinci » do nov 15, 2012 3:22 pm

Inderdaad een vreemde trip,komt redelijk vaag en onduidelijk over.
Je houdt van die chaos, of je houdt er niet van. Negatieve gedachten en andere para moet je eigenlijk mee leren om gaan...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Berichtdoor Oblivion95 » ma nov 03, 2014 6:44 pm

Ik zag allemaal strepen over het dambord lopen waardoor ik precies wist welke zetten K. ging zetten. Ik heb dan ook 3 potjes achter elkaar van hem gewonnen waarna hij zijn poging staakte.


dat is wel heel erg vet
Avatar gebruiker
Oblivion95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: di dec 10, 2013 4:08 pm

Re: Truffels, Bad gaan met een rare afloop!

Berichtdoor Tomz0r » ma nov 03, 2014 11:29 pm

Ik hoop dat je hier van geleerd hebt dat je nooit meer drugs moet doen 8-). Drugs zijn slecht voor je en voor je het weet zit je in een psychose 8-). En dan ga je praten zoals Lus D 8-). Dat wil je echt niet.
Tomz0r
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 25
Geregistreerd: di okt 28, 2014 10:35 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner