Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels Bad Trip (mijn verhaal)

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels Bad Trip (mijn verhaal)

Berichtdoor Poui45 » za mei 28, 2016 6:35 pm

Ik heb tijdens het nemen van truffels een bad-trip gehad en wil graag mijn verhaal delen.

ik besloot om met wat vrienden truffels te gaan proberen. De avond begon gezellig, we hadden eten, drinken en natuurlijk de truffels. Om 7 uur namen we de truffels en het ging heel goed, ik voelde me lekker, ik had een aantal grote lach kicken en me handen begonnen een beetje te tintelen. ik zag nog geen fellere kleuren of rare beelden.

Om half 9 besloten we om naar het bos te gaan, het viel me op dat lopen heel licht ging, we bleven maar lopen en lopen en ik werd niet moe. Om half 10 gingen we een jointje roken, waarschijnlijk mijn grootste fout.

Om kwart over 10 liepen we door het bos en ik begon ineens te trillen. ik vond dit heel grappig en zei dit ook tegen mijn vrienden. iedereen lachte erom, maar opeens sloeg bij mij de stemming om. het werd opeens heel donker, ik deed mijn ogen dicht en toen ik ze weer open deed was ik in een andere wereld. ik probeerde tegen mijn vrienden te praten maar ze reageerden niet. het leek wel alsof ik in een andere wereld zat dan hun.

Ik gaf aan dat ik een bad-trip had. niemand reageerde, behalve een vriend die wat later aan kwam rennen omdat hij moest pissen. hij zat nog niet in zijn trip en kalmeerde me en zei dat het niet echt was. maar na een tijdje begon zijn trip ook en ik stond er alleen voor.

Ik kreeg geen contact met mijn vrienden, ze reageerden niet op mij. het was net alsof ik hun wel zag maar hun mij niet. alsof ik van boven meekeek naar hoe mijn vrienden de trip beleefden. Mijn hersenen en lichaam tripte, maar met me gedachte was ik me er volledig van bewust dat dit niet goed was. ik had al eerder op mijn klok gekeken: 21:17. Ik dacht dat het inmiddels wel al 22:00 zou zijn, nee : 21:19.

daarna besloot ik mijn ogen dicht te doen en toen ik ze open deed was ik weer in een andere normale wereld (dacht ik). dan ging het een halve minuut goed en daarna begon het weer. het leek wel alsof ik in een scene zat die overliep in een scene ,voor mijn gevoel de normale wereld, die uiteindelijk toch een scene bleek te zijn. het was heel angstaanjagend. ik was helemaal alleen en zocht naar een sprankje realiteit die ik niet in mijn vrienden kon vinden. mijn vrienden luisterden niet naar me en ik wou graag terug naar het huis.

vanaf dit moment realiseerde ik me dat telkens als ik een nieuwe scene beland ( wat wel 10x is gebeurd en wat gebeurde als ik mijn ogen dicht en open deed of even van aandacht verslapte) het gevoel alleen maar erger werd. inmiddels waren we bijna thuis en ik had in mijn hoofd geprent dat ik niet meer van scene zou wisselen, eenmaal binnen ging alles weer beter. Ik realiseerde me dat mijn vrienden niet tegen me praatte omdat hun ook in hun trip zaten. ik ben niet meer naar een andere scene gegaan en alles ging beter. uiteindelijk ging het goed, ik kon weer lachen. Ik ben in de trip gebleven, maar dit is niet echt omgedraaid naar een "goodtrip'.

Mijn bad-trip heeft een half uur geduurd, maar het voelde als 4 uur. al met al heb ik 6 hele leuke uren gehad waarvan een half uur echt een hele enge ervaring was.

toch wil ik nog wat tips geven voor mensen die in een bad-trip zitten en hetzelfde ervaren als ik

- probeer niet met mensen in contact te gaan die zelf in een trip zitten, ze zullen waarschijnlijk toch niet reageren en dit zal jou alleen maar meer afstand doen nemen van de 'echte' wereld en je het gevoel geven dat je er niet bij hoort.
- LET NIET OP DE TIJD! die gaat zo sloom
- Accepteer het feit dat je een bad-trip hebt, dit lucht op en de tijd gaat er sneller door
- Ook al kan je van de trip niet van jezelf genieten, kon ik wel genieten van de trip van mijn vrienden.
- kijk om je heen, naar de natuur (als je buiten bent), je bent zo gefocust op het feit dat je een bad-trip hebt dat je derest vergeet. bij mij was de wereld alsnog mooi. het bospad leek wel een pad naar de hemel!
- zitten en relaxen helpt enorm tegen een bad-trip
- lach om het feit dat dit nou weer precies jou moet overkomen ( heeft bij mij enorm geholpen)
- prent in je hoofd dat je weet dat de trip overgaat

ik zeg niet dat dit algemene tips zijn, maar dit heeft bij MIJ in ieder geval geholpen.
Poui45
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za mei 28, 2016 5:55 pm

Re: Truffels Bad Trip (mijn verhaal)

Berichtdoor Druks » za mei 28, 2016 6:47 pm

Dat zijn uitstekende trips en knap dat je dit zo hebt kunnen destilleren uit je eigen ervaring. Vervelend dat je even slecht bent gegaan. Truffels blijft toch vaak een flink mindfuck geven.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7154
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Truffels Bad Trip (mijn verhaal)

Berichtdoor djeemen » za mei 28, 2016 7:11 pm

Goed advies en een leerzame ervaring, maar het ligt heel erg aan je medetrippers of zij voor je klaar kunnen staan. In mijn ogen kan iemand bij een bad trip wel behulpzaam zijn als diegene zelf ook ooit een bad trip heeft meegemaakt. Als iemand zich totaal niet in je kan verplaatsen heb je inderdaad vrij weinig aan diegene. Ik ben zelf tegenwoordig zo alert op bad gaande mensen dat het zelfs mijn trip een negatief tintje kan geven omdat ik me daar weer zorgen over ga maken.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Truffels Bad Trip (mijn verhaal)

Berichtdoor Poui45 » za mei 28, 2016 7:37 pm

djeemen schreef:Goed advies en een leerzame ervaring, maar het ligt heel erg aan je medetrippers of zij voor je klaar kunnen staan. In mijn ogen kan iemand bij een bad trip wel behulpzaam zijn als diegene zelf ook ooit een bad trip heeft meegemaakt. Als iemand zich totaal niet in je kan verplaatsen heb je inderdaad vrij weinig aan diegene. Ik ben zelf tegenwoordig zo alert op bad gaande mensen dat het zelfs mijn trip een negatief tintje kan geven omdat ik me daar weer zorgen over ga maken.


Klopt, je hebt het gevoel dat niemand je in jou situatie kan verplaatsen, daarom had vertellen bij mij ook niet zo veel zin, hoe graag ik het ook wou
Poui45
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za mei 28, 2016 5:55 pm

Re: Truffels Bad Trip (mijn verhaal)

Berichtdoor VdKaartsalade » ma aug 08, 2016 11:49 pm

Wanneer ik in een badtrip kom van truffels of andere drugs, denk ik altijd: "So, kijk is wat die truffels (of andere drugs) allemaal met jou kan doen, eigenlijk best wel ziek." Wat je ook ziet hoe eng het ook is, als je dat herhaalt in je hoofd ga je het bewonderen heb ik persoonlijk. Wat voor engs je ook ziet. Heel nuchter denken, heeft mij goed geholpen tijdens badtrips. Heb dit geleerd naar mate mijn ervaringen.
'Van pillen, sos en drank, van keta op de bank.'
Avatar gebruiker
VdKaartsalade
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma okt 12, 2015 8:09 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner