Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels: "Een leuke visuele trip".

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels: "Een leuke visuele trip".

Berichtdoor Joint Venture » vr jul 29, 2011 6:14 pm

Hallo, mijn naam is Bergey ik ben 18 jaar oud en redelijk ervaren met het trippen bij truffels.

Ik heb al eerder een tripreport geschreven op dit forum. Dat report ging over een truffel trip in
de natuur uit Culemborg, dit is mijn tweede. Dit keer is alles anders, de setting, de truffels, de gasten en de trip zelf natuurlijk.

Trippers: Trip (Ervaren psychonaut, 22 jaar oud) en A(nt)one (Nog nooit getript, derde keer truffels, 18 jaar oud) en Devil (tripsitter).

Waar: Nieuwegein, bij A(nt)one thuis.
Setting: We hadden het hele huis tot een trip paradijs omgetoverd. Trip had 60 glowsticks meegenomen :kleuter: , die hadden we overal in het huis opgehangen. We hadden ook een soort lounchhoek ontworpen door allemaal kussens neer te leggen. Voor de rest een bank, 2 stoelen, mooie lampen waar je mooie effecten mee kon maken. De tuin stond ook tot onze beschikking met een heerlijk kanaaltje wat er langs stroomde.
Wat: 45 gram mushrocks, poppers, passiebloemextract, wiet, hasj, bier, wishky.

Voorbereiding:
A(nt)one, trip en ik hadden truffels gegeten op een zaterdag. Voor trip en mij was dit een zeer aangename ervaring. A(nt)one was zeer teleurgesteld omdat (ondanks zijn grote dozes(20gram DD)), hij er niks van voelde.

A(nt)one en ik hadden niks te doen en gingen naar de coffeeshop "Andersom" in Utrecht. We hadden het nog een beetje over het weekend en rookte samen ons standaard jointje op de dinsdag middag in de shop. A(nt)one kwam ineens weer met de gedachten dat hij egt graag een keer wou trippen. Ik had zoiets van: "ach, waarom niet ik heb morgen avond pas weer afspraken.", dus we besloten de gok nogmaals te wagen. We rookte de joint op en gingen vervolgens naar de smartshop in Utrecht.

Ondertussen belde we Trip op of hij ook mee wou doen, hij vond het geen probleem en inmiddels waren we al in de smartshop aangekomen. Ik wou de truffels direct pakken en afrekenen en gaan, maar A(nt)one was vastberaden om dit keer egt te gaan trippen. Hij begon allemaal vragen te stellen aan de werknemer. Vragen zoals: "Ga ik hier door trippen?", "Die vorige shit was kut, heb je betere?", "Dus ik zie ook veel visuele shit enzo?". De werknemer zei dat hij laatst nog mushrocks had gedaan en dat die visueel heel erg sterk waren. A(nt)one was vastberaden deze te nemen, ik besloot er mee in te gaan.

Het is nu 8 uur 's avonds, het huis is gereed gemaakt zoals boven beschreven staat. Devil is gekomen als tripsitter en was lekkere jointjes aan het roken. en we stonden op het punt om ieder een dosis van 15 gram truffels naar binnen te werken.

Trip:
Trip, A(nt)one en ik begonnen aan de truffels en 15 minuten later waren ze allemaal opgegeten. Ik draai nog even een jointje en egt nog geen 5 minuten later zie ik trip al lachen. Hij vond het allemaal onrealistisch en zegt: "Jongens, volgens mij trip ik hem al". Mijn ogen werden groot en ik keek verbaasd op en zei met een dikke glimlach: "Veel plezier".

Half uur later zaten A(nt)one en ik beetje vaag voelend op de bank, maar dit kon ook door de jointjes komen. Op een gegeven moment dagt ik, ik ga gewoon mee doen en ging naast Trip liggen op het mooie tapijt. Toen ik mijn gedachten hoorde zat ik:"Haha, een mooi tapijt? Sweet ik trip!". Ik pakte direct een poppertje en voelde me lekker. Ik weet nog dat ik heel erg bang voor Devil aan het worden was. Devil speelde mee en begon achter mij aan te rennen, ik was bang en ik rende door het hele huis zwevend tussen de glowsticks!

Een uur later zitten Trip en ik toch wel heel erg goed in onze space. We vonden het heel erg leuk. Op een gegeven moment gingen we A(nt)one opzoeken. Die voelde helemaal niks. Ik begon op dit moment heel erg veel visuele shit te zien. Wolven in het plafond, vrouwen in de vloer, Devil had rode ogen, ik voelde mijn mond niet meer bewegen etc, etc. Ik was hartstikke verbaasd. Ik dagt nog: "Hoeveel moeten we in die kerel stoppen om hem iets te laten voelen?".

Ik ga weer met Trip op het tapijt liggen. We beginnen ons heel erg euforisch te voelen op dit moment. We beginnen een beetje wazig te laggen en ineens maak ik een heel erg hard lachend geluid waar Trip heel er van schrok. Dit was wel een heel grappig moment.

Ik ga in de stoel zitten en Devil zit de hele woonkamer heel erg spacend te maken met de lichten. Hier zag ik nu wel heel erg veel hallucinaties. Lichtjes die er niet waren, vervormde gezichten. 30 minuten later zie ik een glimlach ontstaan op A(nt)one's gezicht. Hij tripte hem heel hard en ervaarde het niet heel erg visueel maar wel heel erg euforisch. We hebben veel lopen lachen met elkaar, daarbij kan je denken dat we voor bijna een uur met elkaar aan het praten waren jointjes te draaien, poppertjes te nemen en eigenlijk luisterde iedereen alleen naar zichzelf en kwamen we niet goed uit onze woorden.

Op een gegeven moment voelde ik me heel erg wazig worden. Dit was zoiezo mijn piek ofzoiets. Ik werd helemaal gek en ik ervaarde het positief. Ik denk dat dat kwam omdat, ik nog steeds besefte dat ik aan het trippen was. Ik kreeg dorst en ik pakte een flesje vast ik begon er uit te drinken. Trip zegt ineens iets tegen me. Ik hoorde niet precies wat maar ik schrok van de manier waarop die het zei en ik had het flesje neergezet.

Hij vertelde me dat het passiebloemextract was en dat je er maar 30 druppels per dag van mag hebben, ik had zojuist bijna een kwart van het flesje leeggedronken. Ik werd hierdoor bang, maar de visuele show leide me er al snel van af en ik kon verder.

Een paar uur later en veel getrip verder besefte ik dat ik lekker in mijn eigen gedachten wou trippen en langzaam in slaap wou dommelen. Hierna vergeet ik wat er allemaal gebeurde. Ik kom weer bij bewustzijn op het moment dat ik tussen het matrasovertrek en het matras zat. Ik schreeuwde om help want, ik wist eerst niet wat er aan de hand was en was erg angstig. Trip kwam naar boven, hij zegt:"Bergey, Bergey wat is er?". Ik reageerde:" Help me hieronder uit!". Trip reageerde:" Nee ik ga geen eten halen, ik trip hem ook". Na een diepezucht ben ik daar in slaap gedommeld.

Heerlijk getripped met mijn beste vrienden!

Ik hoop dat jullie dit met plezier hebben gelezen!

Later mensen :smokin: ,

Bergey.
Joint Venture
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma jul 11, 2011 10:16 am

Re: Truffels: "Een leuke visuele trip".

Berichtdoor supergabbur » ma nov 26, 2012 6:32 pm

Haha, dat "Help me hieronder uit!". Ik heb het zeker met plezier gelezen!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Truffels: "Een leuke visuele trip".

Berichtdoor MarkBeest » ma nov 26, 2012 7:20 pm

Las lekker weg, klinkt als een heerlijke trip. Heeft die A(nt)one nou wel of niet getript? Of was het gewoon spacen van de joints? Vind het vaag hoor, op 20 gram niet echt trippen.
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: Truffels: "Een leuke visuele trip".

Berichtdoor Taxi. » di nov 27, 2012 7:58 pm

Report is alweer beetje gedateerd :mrgreen:
Toch leuk om te lezen :) Ode aan mijn nickname
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Truffels: "Een leuke visuele trip".

Berichtdoor supergabbur » wo nov 28, 2012 12:41 am

Zeker een beetje gedateerd, maar voor mij nog nieuw en toen ik reageerde had ik ook in zo'n hippiebui dat ik het zo lullig vond dat hij zo'n heel verhaal typte en niemand gereageerd had. Vandaar m'n reactie nu nog :)
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner