Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Konijnenknuffel » vr nov 15, 2013 11:48 pm

:love:


Gisteren heb ik (F.) samen met (A.) truffels voor het eerst gebruikt. De smartshopverkoper raadde ons aan om gewoon meteen 15 gram te eten omdat we het toch buiten in een tentje wilden doen.
Maar echter de avond van te voren regende het wel heel hard dus hebben we besloten het te nemen in de kamer van A. We hadden van te voren alvast een hut gebouwd en alles wat we misschien “eng” gingen vinden bedekt, alle enge posters van de muren etc.
Onze hut was gemaakt van dekens en allerlei dingen met patronen er op. Overal hadden we eigenlijk kleedjes en kussens neergelegd en gehangen. Flesjes water en asbakken klaargezet, mooie muziek gedownload en tekens spullen binnen handbereik.

Die nacht hebben we geslapen in onze hut en de volgende ochtend zijn we meteen begonnen met eten. A. vond het erg vies en werd er misselijk van, ik vond het wel meevallen. We hebben beide ongeveer 10 gram opgegeten.
Bij mij begon eigenlijk na een kwartier al de kamer te ademen, het doek van de tent kwam naar me toe en het patroon gleed als het ware over het reliëf van het doek. De muren waren niet meer recht en alles werd gewoon een beetje raar, ik werd er een beetje misselijk van. A. was nog steeds misselijk. Water drinken daarna is ook aardig smerig, smaakt echt naar bitter en zout door elkaar.

Ik heb een beetje heen en weer gelopen en soms met mijn ogen dicht gelegen, er kwamen allerlei rare vormen als ik mijn ogen dicht had, op een gegeven moment ook een soort monstervampieren. Die duwde ik eerst zo weg uit mijn hoofd maar enkele seconden later zocht ik ze juist bewust op omdat ze me toch geen kwaad konden doen.
A. Begint het nu ook te voelen en ook zij ziet alles ademen. Ondertussen vind ik alles heel slierterig en alle dingen in de kamer worden lengerekt-achtig als kauwgom.
Maar in dit gedeelte van de trip voelde ik me erg onrustig. Ik wil graag naar buiten en ik wil de hut afbreken want hij staat gewoon in de weg als ik door de kamer wil bewegen. A. wil ook wel naar buiten dus breken we de hut af.
Nu ben ik echt onrustig en ik kan m`n schoen niet vinden, ik wil écht naar buiten toe. Ik ben echter wel erg vrolijk nog steeds. Gelukkig vinden we mijn ene schoen, A. is ook een schoen kwijt maar trekt gewoon een ander paar aan. We nemen twee eieren mee om op te eten.

EN we zijn BUITEN!

Wat een kleuren en felheid! Alles lijkt superfel en scherp.
We gedragen ons wel wat raar tussen alle gehaaste mensen schrijden wij voort en we stoppen bij ieder leuk dingetje.
Lopen we naar een stukje groen dat ik op google maps heb gezien, ik verwachtte in een park te komen maar het was gewoon een grasveldje. Maar er stonden wel hele mooie bomen met herfstblaadjes. Een momentje van stress was wel dat we dachten dat we geen aansteker bij ons hadden, maar hij zat gewoon in mijn zak (natuurlijk).
Op dit moment is vooral A. veel aan het praten en ik voel alleen maar mee met wat ze zegt en ik zeg telkens jaa jaaa dat is echt zo. Maar onze gedachten zijn niet erg filosofisch. We denken meer na over hoe grappig alles er uit ziet en wat een rare weerspiegelingen in het water zijn enzo.

We lopen weg uit het parkje en komen in een echt HEUL geflipte buurt (we hoorden later dat dit nieuw leiden is). elk huis heeft een andere vorm en alles ziet er raar en sprookjesachtig uit.We hebben het idee dat we in de wegisweg zijn ( van Harry potter) en kijken onze ogen uit.

INEENS staan er twee oudere mensen naast ons die ons de weg vragen. Waarop A.’s letterlijk antwoord was: “Ik voel dat het daar is *wappert met handen*” . “Daar” was een bouwterrein en de oudere mensjes liepen gearmd samen het bouwterrein op. (sorry).
En we lopen verder en alles word steeds meer een sprookje, nu begin ik echt elk huis er bijzonder uit te vinden zien. Ook normale rijtjeshuizen. In een speeltuintje eten we onze eieren op, die smaken echt vreemd en glibberig maar op zich wel lekker. Mijn hele mond zit vol met glibberei. We besluiten dat het tijd is voor de rest van de truffels en lopen weer terug naar huis.
Het regent in middels keihard maar nog steeds lopen we supergemoedelijk en langzaam, zonder capuchon ofzo. We voelden de hele regen eigenlijk niet en ik moest echt goed kijken naar de plassen om er zeker van te zijn dat het echt regent.

Eenmaal weer in A.’s kamer ga ik liggen en we praten een beetje rustig, de kamer heeft nu een hele goud/geel/roze gloed en de muziek IS de sfeer. Echt hemels.
A, laat de kamer schommelen met haar evenwicht en zoekt contact met de muur, ook vraagt ze zich af waarom die muur nou precies Dáár staat. Ik maak een tekening van een bloem en een berg.
Ons plan is op dat moment om samen te gaan tekenen maar er komt van alles tussendoor. Roken natuurlijk maar ook sessies met een tekening van een kind (kinderen kunnen helemaal niet niet tekenen, ze tekenen gewoon precies wat ze voelen!!). en we maken nog een croissantje.

KABOEM!

Bij ons allebei zorgt het croissantje echt voor een intense gelukservaring, we hebben echt het gevoel dat we in een tempel van liefde zijn, een kinderspeelplaats, een tripparadijs, een godenkamer. We hebben het zo veel namen gegeven. En alles is liefde letterlijk, ik lig alleen maar op een matras te denken over waarom alles zo mooi is terwijl A. de patronen op het plafond en in het ventilatierooster observeert. We praten honderduit over het leven en over waarom mensen altijd van alles van ons moeten en waarom we niet gewoon kunnen ZIJN.
Dit duurt een bepaalde tijd en we gaan allebei zwijgend liggen, niks zeggen en denken. Ik wil graag A’s hand vasthouden.
Hierna gaan we toch EINDELIJK tekenen, we tekenen een zee met duinen en bergen met een ondergaande zon. Door het beeldscherm van de telefoon lijkt het net echt 3D. en het water begint echt te golven en de duinen reizen op. Naast dit landschap tekent A. een dansend ding met een rokje, die kijkt naar het landschap.
De rest is een beetje een waas van geluk en ik gooi nog van alles om in mijn pogingen te zweven op een matras.

We hebben een vriend uitgenodigd, alleen hij mag komen in onze truffelhemel, hij is er rond half drie. We zijn nu nog heel praterig en vertellen van alles wat we hebben gedaan maar het effect begint wel af te nemen.
We gaan naar de albertheijn, waar alles veel te felle kleuren heeft om normaal te zijn. Ik heb ook nog heel hard gestaard naar een meisje met kleurige kleren en paars haar.
Hierna hebben we niet heel veel interessants meer gedaan, alleen wat muziek geluisterd, er kwamen mensen voor ons koken om zes uur en daarvoor zijn we nog de stad in geweest voor wat friet.

Die avond zijn we samen naar een verjaardag geweest, hier voelden we ons erg Zen. Ook later in een of andere kroeg nog gezeten waar ik alleen wilde zitten en genieten van de blije mensen en leuke lichtjes.

Ik had toch verwacht dat ik meer zou hallucineren maar het speelde zich vooral in mijn hoofd af.
A. Hallucineerde wel iets meer.

Truffels, aanrader!

PS, We hebben ook een filmpje/sfeerimpressie gemaakt. Deze zal ik zondag online zetten ergens. PM maar als je de link wil.
Laatst bijgewerkt door Konijnenknuffel op za nov 16, 2013 2:02 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Water is leven
Avatar gebruiker
Konijnenknuffel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: di feb 26, 2013 11:37 pm

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor lemonhaze » za nov 16, 2013 12:10 pm

Heel leuk geschreven, ik heb gelijk weer zin om truffels te doen haha!

Dat stukje over die oude mensen die de weg vroegen.. Ik zag het helemaal voor me :lol:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Ben » zo nov 17, 2013 2:43 pm

Mooi report.
Avatar gebruiker
Ben
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 384
Geregistreerd: zo sep 15, 2013 3:17 pm

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Prototype » zo nov 17, 2013 9:03 pm

Mooi geschreven, leest lekker weg.
Doet me denken aan mijn 1e keer truffels :)
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Perry » zo nov 17, 2013 9:18 pm

Erg leuk report :D
Mag ik weten welke truffels jullie hadden? Het kan zijn dat ik eroverheen gelezen heb, maar ik zie 't nergens staan :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Konijnenknuffel » zo nov 17, 2013 11:40 pm

Jazeker, Het was Atlantis
Water is leven
Avatar gebruiker
Konijnenknuffel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: di feb 26, 2013 11:37 pm

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Perry » zo nov 17, 2013 11:49 pm

Konijnenknuffel schreef:Jazeker, Het was Atlantis

Ah, dan erg verstandig eerst 10 gram gegeten te hebben :)
Verantwoord gebruik en zoals je aan dit report kunt lezen werpt zoiets zijn vruchten af :D
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Emerica. » ma nov 18, 2013 6:31 pm

Mooi report! :love: Krijg er echt weer zin. Pas 1x gedaan ongeveer een half jaar geleden.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: Truffels eerste keer, 15 g, kindertempel! (+ filmpje)

Berichtdoor Naturelover » do nov 21, 2013 3:59 pm

Met plezier gelezen :) Zal trouwens een advies geven op je LSD doseringsvraag, zie aldaar.

Een tip om de truffelsmaak minder erg te maken: de truffels klein snijden en in (niet-kokende!) champignonnesoep kieperen. Zo onderscheidt je de smaak bijna niet van de stukjes champignon enzo ;)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner