Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels; Heen en Weer

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels; Heen en Weer

Berichtdoor Taxi. » ma sep 30, 2013 5:20 pm

Ik heb zojuist een report afgemaakt waar ik een klein jaar geleden aan begonnen ben. Vond het toch de moeite waard om hem ook hier even te plaatsen. Dit is een ervaring van vorig jaar zomer.

Trip 8: Heen en weer
Waar: Het huis van mij zus en ‘t Twiske
Hoeveel: 15 gram truffels -Mushrocks; 45 / 30 mg 2c-b
Wie: Ik (MushRockker), DeLange en Fixer

Zo, mijn zus was op vakantie en ik had al een tijdje in mijn hoofd om tijdens deze week eens te gaan trippen. De vorige trip was pas 3 of 4 weken geleden geweest, maar ik had er tijdens de weken erna niet heel veel meer over nagedacht en was de trip eigenlijk alweer vergeten. Het was dinsdag en Fixer zou langskomen, hij was namelijk net terug van vakantie. We waren wat aan t bijpraten, aan het gamen en we rookten een jointje. En opeens vroeg ik aan hem “He Fixer, heb je zin om donderdag te truffelen”, hij keek me aan, “wat een goed idee!” lachte hij. Dus wij planden alvast alles in, we zouden die donderdag naar Amsterdam gaan om de truffels te halen. Ik had er ondertussen echt ongelofelijk veel zin in.
Donderdag was het dan zo ver, ik en Fixer gingen om een uurtje of 4 richting de smartshop. Hij was nog nooit in onze gebruikelijke smartshop geweest dus eerst gingen we de hele winkel door om alles te bekijken. Er stonden gekke bongs, mooie waterpijpen en salvia pijpjes op de planken. De muur hing vol met bizarre en kleurrijke psychedelische doeken. We liepen naar de koeling waar de truffels stonden. Voor ons stonden twee Britse meisjes die niet wisten wat ze moesten kiezen. Ze waren erg aan het twijfelen over de truffels, want ze vonden het toch wel eng. Dus besloot een van de winkelmedewerkers hun wat meer informatie te geven over de herbal xtc en andere natuurlijke middeltjes. Daardoor konden wij onze truffels afrekenen bij een andere medewerker en gingen we naar huis.

We moesten ook nog even boodschappen doen, de gebruikelijke truffelboodschappen. Natuurlijk de soep om de truffels in de doen, veel verschillende, lekkere vruchtensapjes, het liefst verpakt in kleurrijke verpakkingen. Lichte snacks zoals popcorn en nootjes. En tenslotte vers fruit; het ultieme tripvoer. We hadden de benodigde voorraad ingeslagen en waren op weg naar de kassa toen we DeLange tegenkwamen die aan het werk was. Ik en Fixer waren helemaal vergeten om aan hem te vragen of hij mee wilde doen, dus besloten we het alsnog te vragen. Hij zou dan wel zelf de 2c-b mee moeten nemen, want we zagen het niet zitten om weer terug te gaan naar Amsterdam. Hij vond het een goed idee en had er gelijk erg veel zin in. Hij zou komen als hij klaar was met werken, dat kwam ons ook mooi uit want wij hadden eerst nog een voetbaltraining op het programma staan.

O - 22:00
DeLange was aangekomen terwijl ik en Fixer net onze voetbaltassen hadden weggezet. We zetten het eten en drinken op tafel en Fixer en ik besloten om de truffels klaar te gaan maken. We kookten de champignonsoep en goten de soep in 2 kommen. Daarna hakten we de truffels fijn terwijl DeLange een bommetje 2c-b klaarmaakte. Toen wij de soep opaten snoof DeLange een klein lijntje om de avond mee te beginnen. Aangezien het spul flink brandt kreeg DeLange tranen in z’n ogen wat Fixer en mij deed lachen. Toen lieten we de hond nog even uit, waarna we ons opmaakten voor een wandeling naar het Twiske (groot recreatiegebied).

O - 23:00
We zaten nu op een bankje aan het water, wachtend op wat zou komen. Inname was nu ongeveer drie kwartier geleden en we ondervonden nog geen effecten. We rookten een sigaretje en praatten wat over van alles en nog wat. Toen na een klein kwartiertje kwamen de eerste gedachtespinsels op. Ik merkte de verandering in denken op. Het is niet zozeer dat je opeens niet meer kan nadenken, maar je bekijkt dingen vanuit een ander perspectief. Ik vertelde het aan Fixer en DeLange die ook langzaam de effecten begonnen te voelen. Tijd om maar eens te gaan lopen dan. We liepen de kant van de haven op. Ondertussen regelde Fixer de muziek, want hij had twee speakers in zijn rugtas die aangesloten waren op zijn telefoon. Toen we eenmaal aankwamen bij de haven was het effect al iets sterker, het plateau was nog lang niet bereikt, maar dingen zagen er wel al anders uit. In het water lagen bootjes die grote zwanen moesten voorstellen. In ons geval leken die zwanen net levend, want ze zagen er zo verdomd levensecht uit. Ook was er iets met het water aan de hand, want… het leek niet op water. Het leek alsof het een groot betonnen plein was.

O - 00:15
We hoorden gerommel uit het havenhuis komen en we besloten om onze reis maar weer voort te zetten. We liepen richting het donkere gedeelte van het Twiske. Nu kwamen we langzaam op het gewenste niveau. Overal waar ik keek zag ik gekleurde ogen in de bosjes en de lucht bestond uit pastelachtige kleuren. Fixer was aan het klooien met de muziek waardoor DeLange geïrriteerd raakte. Dit duurde gelukkig niet lang waardoor er al snel weer een gezellige sfeer ontstond. We namen midden op het pad even pauze omdat er toch geen hond te bekennen was. We aten wat aardbeien, praatten en lachten een beetje. We besloten weer naar huis te lopen om daar even te chillen. Ik droeg een bijna vol pak vruchtensap in mijn hand, maar door de aanwezige bodyload werd het pak steeds zwaarder. Het werd zo vervelend dat ik het pak met volle kracht kapot tegen de grond smeet gevolgd door een kreet: “Ik wil dit kankerpak niet dragen!!!”. Toen dat gebeurd was, besefte ik zelf niet helemaal wat er zojuist gebeurd was maar we kregen wel een flinke lachkick.

O - 00:40
We kwamen nu op bekend terrein terecht. We kwamen op een groot grasveld waar ik vroeger altijd sportdag had. Er staat nog een kleine kantine waar een aantal jongens uit mijn voetbalteam vaak nog een jointje rookt. Toevallig stonden er nu 3 van die jongens die ik en Fixer kenden. We raakten een beetje in paniek, want we wilden niet dan ze ons zouden zien. Dan zegt Fixer “Fock it”. Hij zet de muziek op het hardste volume en rent hard als een vliegtuigje over het veld. Ik en DeLange moeten hard lachen en volgen hem. De 3 jongens schrokken van ons en keken angstig onze kant uit, gelukkig herkenden ze ons niet. We liepen nu over een lange weg naast de sportcomplexen en wilden even uitrusten op de halfpipe. Ik raakte daar verzeild in een graffitikunstwerk terwijl DeLange en Fixer nog wat fruit aten.

O - 01:00
We waren nu weer thuis aangekomen en ik merkte dat we nu echt op de piek kwamen. Toen we binnenkwamen merkte ik dat het perspectief zo anders was dan normaal. De kamer leek wel uit proportie te zijn en kreeg een langwerpig aanzicht. De hond begroette ons vrolijk, maar ik vond het moeilijk in te schatten wat hij van ons vond. Ik aaide haar en ik voelde alle kleine korte haartjes door mijn handen glijden. De kleuren in de kamers waren prachtig en ook op de televisie was een prachtig psychedelisch schouwspel aan de gang. Toen we naar boven liepen en we ons op het bed lieten vallen voelde het bed als een enorme zachte wolk. Onze lichamen zakten weg in de heerlijke deken en onze hoofden in de kussens en ik heb me nog nooit zo comfortabel gevoeld. We filosofeerden hier een tijdje over het leven en het universum. DeLange wilde weer richting het Twiske, maar ik lag nog zo ultiem comfortabel in dat heerlijke grote bed. We besloten na een kwartiertje toch weer naar buiten te gaan, maar deze keer zouden we op de fiets gaan.

O - 01:50
Fietsen voelde erg vreemd, maar ging desondanks erg soepel. We fietsten in een redelijk tempo richting het recreatiegebied en ondertussen was ik diep weggezonken in gedachten. Alles krijgt zo’n magische sfeer als het nacht is, het voelt allemaal veel surrealistischer aan dan overdag. We fietsten door een klein parkje waarin geen lantaarns staan. Ondanks het gebrek aan licht was er daar meer dan genoeg te zien, het voelde als een donkere hoek uit het landschap van Tim Burton’s Wonderland. Toen we verder het recreatiegebied in fietsten kreeg ik een steeds fijner gevoel in mijn kop. Ik werd euforischer en vond alles echt prachtig om mij heen. Ik voelde me een met de natuur en dit evenaarden de andere jongens ook. Toen vonden we de perfecte plaats om even uit te rusten. Achter een klein restaurantje lag een lange steiger richting het midden van een groot meer. We gingen aan het einde van de steiger liggen wat voor een zeer rustgevend gevoel zorgde. De tripmuziek stond zachtjes aan op de achtergrond, het water kabbelde aan alle kanten om ons heen en we praatten over van alles en nog wat. Tot het op een gegeven moment stilviel en we alle drie genoten van de rust en stilte om ons heen. Dit was echt een ultieme plek!

O - 2:30
Ik en Fixer voelden de sterkte van de trip afnemen dus we besloten thuis wat 2c-b erbij te droppen. DeLange lustte ook nog wel wat extra dus we liepen weer richting de fietsen. Toen we bij de fietsen stonden ging er een bewegingslamp aan die een klimop naast het restaurantje verlichtte. Ik keek goed naar de plant en raakte verzeild in gedachten. Ik merkte dat ik de grip verloor op mijn gedachte en raakte lichtelijk in paniek. Maar toen ik wegkeek van de plant verdween dit gevoel onmiddellijk gelukkig. We fietsten richting huis en namen allemaal nog een bommetje 2c-b van ±35 mg. Na een klein half uurtje nam de 2c-b het over en veranderde de mentale trip in een meer visuele trip, maar hierdoor werd het wel allemaal wat oppervlakkiger. De 2c-b zorgde nog voor wat leuke visuals en ook keerden we nog even terug naar de steiger waar we een half uurtje hebben gelegen tot we onweer aan hoorden komen. We zijn toen naar huis gegaan voor de landing en zijn rond 04:00 naar bed gegaan. We hebben nog een uurtje of 4 kunnen slapen voor we redelijk brak, maar toch ook redelijk uitgerust wakker werden.

Al met al is dit een van mijn mooiste trips geweest. ’s Nachts naar het Twiske pakte beter uit dan verwacht en gaf een magisch gevoel en de overgang van de psilo naar de 2c-b ging geleidelijk en voelde subtiel aan.
Laatst bijgewerkt door Taxi. op di okt 01, 2013 12:32 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Truffels; Heen en Weer

Berichtdoor lemonhaze » ma sep 30, 2013 6:47 pm

leuk report om te lezen!! :)

wat je zegt over dat pak drinken herken ik echt zo erg, toen ik een tijdje terug truffels had gedaan moest ik mijn fiets overal mee naartoe slepen en dat was zooo fucked up..
ik heb em ook echt een paar keer neergegooid want 'het was zo'n raar ding' haha, we waren in een parkje en voor mijn gevoel paste het echt niet in t plaatje. :-P
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Truffels; Heen en Weer

Berichtdoor Naturelover » di okt 01, 2013 6:40 pm

Klinkt als een leuke trip :)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Truffels; Heen en Weer

Berichtdoor DutchCookie » di okt 01, 2013 9:06 pm

Wat voor muziek luisterde je? En merkte je de inslag van de 2cb duidelijk of ging deze heel geleidelijk?
Druks schreef:het is die snoevende schnabbelaar die moeilijke kankeraar
Avatar gebruiker
DutchCookie
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: di apr 26, 2011 11:33 pm

Re: Truffels; Heen en Weer

Berichtdoor Taxi. » di okt 01, 2013 10:39 pm

DutchCookie schreef:Wat voor muziek luisterde je? En merkte je de inslag van de 2cb duidelijk of ging deze heel geleidelijk?

We luisterden afwisselend psytrance en psybient af. Aantal nummers die ik me nog kan duidelijk kan herinneren: Dino Psaras - Neverland, Belik Boom - My kind of India, Visual Contact - Welcome to Mexico en Guy Sweens - Siddharta's Journey.

De 2c-b kwam verder heel geleidelijk op. Het mentale gedeelte zwakte steeds verder af terwijl het visuele toenam. Erg fijne overgang.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner