Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels. In a galaxy far far away.

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels. In a galaxy far far away.

Berichtdoor Tomh92 » zo sep 23, 2012 11:13 pm

Truffels. In a galaxy far far away.


Wie?

Ik, B en T. Dit is voor ons alle drie de 3de keer dat we truffels doen, elke keer met z’n 3en. De 1e keer in het bos met een lekker verwarde mindtrip, niet te extreem. De 2de keer thuis bij B, veel visuals niet heel verward.


Voorbereiding:

We wouden de hele zomervakantie al weer een keer truffels gaan doen, maar telkens kwam het er maar niet van. Twee weken na de zomervakantie was het dan eindelijk zo ver. We gaan weer trippen! Vrijdag het dagje school uitzitten en s’ middags naar de smartshop toe om de truffels te halen, White diamonds it is(15g pp)! Nog even door de stad lopen om wat van die mooie glowsticks te halen en dan maar wachten tot zaterdag avond..!


Zaterdag middag zijn we bij elkaar gekomen bij B thuis. We gaan met de auto naar het dorp om nog wat fruit en hout voor de vuurkorf te halen. We hebben besloten om de truffels om half 7 te consumeren. De hele dag stond in het teken van de mooie reis die ons stond te gebeuren. De woonkamer werd getransformeerd tot chill plaatsje met een fatboy, een matras, mooie kaarsjes en natuurlijk de glowsticks. Buiten werd de vuurkorf opgezet, een paar stoelen er omheen en kussens in het gras langs het kanaal om lekker te kunnen relaxen.18:30 uur:
Het is zover! B en T snijden de truffels in kleine stukjes om het zo door de champignon soep te doen. Ikzelf eet de truffels op terwijl B en T genieten van hun soepje (nouja zover je kan genieten van truffels!). Toen de truffels op waren zijn we maar naar buiten gegaan om de vuurkorf aan te steken, dit was veel sneller klaar als verwacht dus zijn we maar lekker in het gras gaan liggen genieten van de laatste zonnestralen van die dag.

De eerste effecten.
Daar waren ze dan, redelijk snel na inname van de truffels. Het begon met een licht draaierig gevoel, en de begroeiing aan de andere kant van het kanaal begon wat te bewegen. Alle drie begonnen we het te voelen. ‘’Daar gaan we dan!’’ Na 15/20 minuten in het gras liggen werd het toch een beetje koud, op naar de warmte van de vuurkorf! Het vuur stond inmiddels lekker aan en we zijn er met zn 3en omheen gaan zitten. Hier begonnen de eerste visuals wel echt te komen. De mooie muur die ons de vorige keer trippen ook al zo boeide begon ookal vrolijk te leven.

Volledige rust en vrede.
Volledige rust en vrede, dat was het overheersende gevoel om de vuurkorf. Volledige stilte, een mooi vuurtje, een vredige aura om ons heen en niet te vergeten die mooie hallucinaties overal waar ik keek. Dit belooft een heerlijke avond te worden. Het vuurtje wakkerde rustig door terwijl wij de truffels lekker in lieten werken. Het was nog een beetje met vlagen. Dan weer rustig en het volgende moment bewoog de hele wereld onder mij. We probeerden te verwoorden wat we voelden. Het enige woord wat dit gevoel verwoorde was: nice! We begonnen weer te lachen en waren het er mee eens dat dit gewoon nice was. Nice nice nice!

Rond 19:30.
Een uur geleden dat we begonnen met eten. We besluiten om even naar binnen te gaan. Onderhand begonnen we al redelijk te trippen. T en ik besluiten om allebei een jointje te draaien om te kijken of we het nog kunnen tijdens het trippen. Ondertussen is B een sfeertje aan het maken in het huis, Kaarsjes aansteken, muziekje aan en alles perfect maken voor een mooie avond. T is ondertussen al klaar met zijn joint terwijl ik veelste afgeleid ben door alles wat om me heen gebeurd.

We besluiten om weer naar buiten te gaan en T zijn joint bij het vuur te gaan oproken. Dit was zoals elke keer met truffels een heerlijke joint! Ik begon toch een beetje het gevoel te krijgen dat dit alles was, maar ik zei tegen mezelf: ‘’Dit is nog niks! Zometeen gaan we nog veel harder!’’ (ik moest eens weten..)

Kennismaking met een nieuwe realiteit.
We gaan weer naar binnen. T en B gaan lekker in de woonkamer op de fatboy en matras liggen. Ik besluit om even alleen aan de tafel te gaan zitten en rustig mijn jointje af te maken. Onderhand is het al donker geworden en ik besluit om een groot gedeelte van de glowsticks te gaan knakken.

De truffels waren al goed hun werk aan het doen en het duurde dus wel even voor ik eindelijk aan de joint begon. Het was al goed donker in de kamer maar ik wou geen grote lamp aan doen. Ik steek een waxinelichtje en een geurkaarsje aan en speel een beetje met de glowsticks. Omdat ik mijn joint onderhand al niet meer kon zien door de duisternis maakte ik een mooi figuur om de joint heen met de glowsticks. Ik kon de joint perfect zien maar het was gigantisch onhandig omdat ik er niet meer bij kon met mijn handen. Na een hoop gepruts met de glowsticks (wat stiekem meer spelen was) begon ik de joint te draaien. Het draaien zelf was geen hele grote moeite, dus de joint was al snel klaar.

Ik ben nog blijven zitten aan de tafel en begon hem onderhand flink te trippen.

Droom ik?
Een tijd geleden ben ik me meer gaan verdiepen in dromen, en vooral het lucide dromen. Ik ben mezelf gaan trainen hoe ik in een lucide droom kom. Hiervoor heb ik ook een weekje droomkruid gebruikt (Calea Zacatechichi), dit verder zonder veel effect. Ik heb een aantal korte lucide dromen gehad, verder ben ik niet gekomen. Op het moment doe ik hier helemaal niks meer mee.

Dit is het punt waar ik echt begon te trippen. Ik zat aan tafel. Ik kijk om me heen en ik zie alles wel maar neem het niet in me op. Ik maak het mee maar snap er helemaal niks van. Ik zit aan tafel, links is de keuken, daar zitten B en T. Dit voelt niet echt. Droom ik? Ik kijk naar beneden en zie daar mijn benen. Ik zit hier echt, dit is geen droom! Ik kijk weer naar rechts en links, neem de omgeving in mij op en kijk weer naar mijn benen. Ik zit hier echt, dit is geen droom. Maar het voelt zo onrealistisch. Dit gaat zo een aantal keer door en op een gegeven moment ben ik er van overtuigd dat dit een droom is. Ik weet nog dat 1 van de manieren om te checken of je droomt is door naar je hand te kijken hoeveel vingers je hebt (in je droom heb je bijv. 7 vingers aan een hand). 1,2,3,4,5. 5 vingers.. maar dat betekend dus dat ik niet droom en dat ik hier dus echt zit!

Ik begin iets meer het besef te krijgen dat ik aan het trippen ben en ik loop naar T en B en ga er bij liggen op de fatboy. Er staat een bak met druiven en aardbeien en ik begin hier van te eten. Heerlijk! Na een paar druiven en aarbeien begin ik weer ver te zakken in gedachten. Nog steeds ben ik er niet helemaal van overtuigd dat ik aan het trippen ben en dat dit echt is. Ik begin heel hard te trippen en snap er allemaal niks meer van. Ik dacht weer dat ik aan het dromen was en snapte er niks meer van. B was al even weg en T en ik lagen hard te trippen en zeiden soms wat halve zinnetjes tegen elkaar. Op een gegeven moment trip ik heel hard en ik vraag aan T: Ik snap er niks meer van! Zijn we aan het trippen? Waarop T zegt: Ja. Een opluchting, duidelijkheid. Ik ben aan het trippen. Ik vertelde T dat ik niet meer wist wat echt was en wat niet.

Visite..
We hoopten nog zo dat het niet zou gebeuren maar toch kwam daar de rest van onze vriendengroep. Ze gingen naar de bios maar eerst nog even langs ons om te kijken hoe het gaat.

Ik zit weer aan de tafel. Een vriend van mij staat naast me en vraagt hoe het met me gaat. Goed. Ik had wist niet of ze er nou echt stonden of dat het aan mij lag. Ik vertel dat ik niet meer weet wat de realiteit was. Ik was toch aan het dromen dus het maakt niet uit wat ik ze vertel.

De rest van de groep bleef gelukkig buiten bij B en T die daar aan het roken waren. Doordat ze er waren werd ik wel weer even terug op aarde gezet en besefte ik weer waar ik was en wat ik had gebruikt. Ik was weer terug.

Terug op aarde.
Aangezien iedereen buiten was ben ik ook naar buiten gegaan, de joint die ik had gedraaid lag nog voor me dus ik neem hem mee naar buiten. De rest ging net weg en dus gingen wij lekker bij het vuur zitten de joint oproken. We waren alle 3 over onze piek heen en hebben hard getript. Nadat de joint op was zijn we weer naar binnen gegaan. T is lekker boven op bed gaan liggen, B en ik in de woonkamer.

Na 5 minuten ging B ook naar boven en ik ben blijven liggen op de fatboy. Ik was weer helder genoeg om na te kunnen denken maar kan het gevoel nog steeds oproepen dat ik droom. Hier besefte ik me dat ik hard heb getript en ben even lekker tot rust gekomen. Na een minuut of 10 kwamen B en T weer beneden. We hadden nog een joint liggen die van te voren al was gedraaid en hebben deze opgerookt buiten. T was er van overtuigd dat het voorbij was en ook ik voelde me alweer nuchterder.

Na deze joint zijn we binnen gaan liggen en gaan nadenken over de trip. Ik deed mijn ogen dicht en besefte me dat het nog niet voorbij was aangezien ik nog hele vette CEV’s had. Na een tijdje rustig te liggen kregen we alle drie wel honger. De muziek ging uit en de tv ging aan. We zijn op de bank gaan zitten en wat chips en druiven gaan eten. Er lag nog een bak lasagne in de koelkast dus we hebben die in de oven gedaan en hier heerlijk van genoten. Na de lasagne hebben we onze laatste krachten bij elkaar geraapt en zijn we gaan opruimen voor we naar huis gingen.

Na 5 minuutjes fietsen thuis aangekomen en ik ben gaan slapen als een blok. Mijn hersens waren echt toe aan wat rust.

Conclusie.
Het was een hele heftige trip maar ook echt een ervaring opzich. Het niet meer weten wat echt is en niks meer snappen van alles wat er gebeurt was wel wat angstig maar dit was zeker geen bad trip.
Tomh92
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: zo sep 23, 2012 11:08 pm

Re: Truffels. In a galaxy far far away.

Berichtdoor Multitude » zo sep 23, 2012 11:30 pm

Goed geschreven, leest lekker weg :)
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Truffels. In a galaxy far far away.

Berichtdoor hmm-hmm » za sep 29, 2012 3:49 pm

Leuk om te lezen :) Ik ben wel benieuwd wat voor visuals je ervaren hebt. En het stukje van 'is dit echt' herken ik wel, dat had ik bij mijn laatste truffeltrip ook, maar die gedachte kon ik snel los laten, omdat ik mezelf kon overtuigen dat ik aan het trippen was.
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner