Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels in het stadspark

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels in het stadspark

Berichtdoor hmm-hmm » za aug 25, 2012 6:35 pm

Op dit moment zou ik mezelf toch wel als een enigszins ervaren gebruiker omschrijven van soft en een aantal harddrugs, maar deze vierde keer truffels kwam harder aan dan verwacht.

Voor de ongeduldigen; dit is een lang tripreport, aan het einde staat mijn conclusie =)

De eerste keer truffels deed ik een half bakje van een lichte soort en voelde ik praktisch niets. De tweede en de derde keer dat ik truffels heb gedaan heb ik een heel bakje van een lichte soort gehad en een heel bakje van een zwaardere soort, beide in mijn eigen spacekamer met drie en twee goede vrienden die ook gebruikten en een tripsitter erbij. Deze vierde keer, was geheel anders. Mijn vrienden die wel vaker truffels doen hebben het altijd over ontzettende hallucinaties die sterk bij lsd in de buurt komen, maar ikzelf heb die nog nooit echt zo meegemaakt.

Wat; (Bijna) een heel bakje wat zwaardere truffels, met name visueel stimulerend.
Waar; het stadspark, een ontzettend mooi rustiek plekje aan het water met veel bomen, bloemen en begroeiing er omheen.
Wanneer; 18 augustus, om 16.10 ingenomen (het was die dag 34 graden).
Wie; met mijn beste vriend K(Ervaren gebruiker), zijn huisgenoot en tevens ook vriend van mij R, nog een goede vriend van K en R; E, en een vriend van K,RenE : D. Deze jongen D ken ik niet zo goed, maar het was geen issue oid.

Van te voren voelde ik me prima op mijn gemak. Ik had allerlei dingen geregeld zoals twee kleden en wat kussens om op te chillen, ik had salade gemaakt, cherry tomaatjes en komkommer mee, en afbakbroodjes gebakken zodat we die konden op eten tijdens de trip, ik had in een koeltas een blikje cola en twee flessen water mee genomen. De jongens hadden ook veel water mee genomen, wat frambozen, en vooral veel chips. Uiteraard ook nog even langs de shop geweest om jointjes van te draaien. Aangezien de eerste twee trips prima verlopen zijn en ik nog nooit te hard ben gegaan had ik echt zin in een leuke, grappige en mooie trip.

Nadat we thuis de truffels met wat yoghurt naar binnen hadden gewerkt gingen we op de fiets naar het stadspark. Daar eenmaal op ons plekje aangekomen en geinstalleerd begonnen om half 5 de truffels al te werken. Ik voelde me grappig en echt een klein meisje in het bos.
R had zijn gitaar meegenomen en begon leuke deuntjes te pingelen. Ik heb gedurende de trip echt enorm genoten van het akoestische geluid, dat zo ontzettend goed leek te matchen met de natuur en de plek waar we zaten. In eerder trips heb ik altijd alleen maar via een soundsystem muziek gedraaid, en ik had tijdens deze trip totaaal geen behoefte aan electronische geluiden, wat K en R ook beaamden.

Vrij snel nadat het ingewerkt was merkte ik dat mijn gedachten best snel gingen en dat ik het lastig vond om dingen te volgen, zoals je dat ook bij LSD hebt. Net zoals bij LSD, probeerde ik de wereld te begrijpen, wat me (i.t.t. aan de lsd) enigszins wel lukte.
Deze truffels hadden een vrij zware bodyload, wat resulteerde in mooie tintelingen, maar ook in een zwaar gevoel in mijn maag, het soms heel warm hebben en het gevoel hebben dat je enorm zweet. (je zou zeggen dat het ook zo was, vanwege het weer, maar het viel ontzettend mee, ik wist dat het de truffels waren die ervoor zorgde dat ik sensaties heel anders ervoer dan anders).
K was erg rustig, rustiger dan dat ik mijn beste vriend aan de drugs (ook truffels) ken. R was ook ontzettend chill. Ik had het gevoel dat we allemaal aan het genieten en het verwonderen waren over de dag, de omgeving en de trip, en bij navragen bleek dit ook het geval. D+E waren al vrij snel vertrokken, ze gingen 'even een stukje lopen' omdat het met zijn 5en voor hen iets te druk bleek te zijn.
Ik moet zeggen dat ik helemaal at ease was op het moment dat zij weg gingen, maar dat ik het achteraf erg prettig heb ervaren dat ik met alleen K en R was. Helemaal omdat ik op het moment van vertrek van D+E nog niet op mijn top zat, en het tijdens de top best heftig was, waardoor de chille driehoeksverhouding die gecreeerd was mij veiligheid bood.

De eerste keren truffels waren voor mij qua visuele aspecten niet ontzettend sterk. Ik zag wat dingen golven, ik zag diepte en breedte anders, kleuren waren feller. Ook heb ik de neiging om levendige interpretatie te geven aan niet levende objecten, op een kinderlijke manier.
Deze keer truffels was vele male intenser dan deze visuals. Diepte en breedte, vormen veranderden, patronen in de lucht, op de bladeren, kleuren die verspringen. Het overlopen van bepaalde kleuren op andere objecten. Zo zag ik likjes neon-gele verf die op 1 van de zwarte fietsen zat ook op de bladeren van de klim op op de boom waar de fiets tegenaan stond. Ook lag ik op mijn rug naar de bomen te kijken, en leken er allerlei happen uit de bladeren te zijn genomen. Ik vroeg me af of ik dat patroon zelf bedacht, of dat er ook daadwerkelijk aan de bladeren geknaagd was. Maar ik zag het overal in de bomen, de stukken die misten uit de bladeren leken ook een bepaald kunstwerk/patroon te volgen. (achteraf bleken er inderdaad happen uit de bladeren te zijn genomen). Ik zag ook verschillende lagen, gezichten van K en met name R leken uit verschillende lagen te bestaan. Soms vond ik dat vreemd, maar ook leuk. Ik heb me kort even geergerd aan mijn eigen lichaam; er zaten rode vlekjes op die ook wat dik leken te zijn en ik wist niet hoe die plekjes er gekomen waren. Ik kon me wel goed bedenken dat ik deze plekjes hoogstwaarschijnlijk nu veel groter en roder leken dan in het echt, dus bedacht ik dat ik er geen aandacht meer aan hoefde te schenken.

Met name de snelheid waarmee deze visuals zich verplaatsten verbaasde me. Ik vond het allemaal erg mooi, maar ook heftig en was blij dat ook R en K zich aan het verbazen en genieten waren in de trip.

K draaide een jointje, en we hebben mooie gesprekken gehad over hoe dingen 1 zijn en dat we niet konden begrijpen dat mensen zo negatief over drugs kunnen denken, als je de wereld voor een korte tijd op een andere manier kunt bekijken. We waren het er over eens dat het zonde zou zijn om deze ervaring te missen, en vroegen ons af waarom dit nou schadelijk zou zijn. We kwamen tot de conclusie dat sommige mensen dan misschien alleen maar in die wereld wilde zitten, maar vonden het dan alsnog vreemd, omdat het best wel hard werken is om constant zo aan het spacen te zijn.

In het begin van de trip was ik ook erg met de tijd bezig. 1 van die jongens zei dat hij niet wilde weten hoe laat het was, dat vond ik een leuk idee, dus besloot ik om ook mijn telefoon niet meer bekijken en de trip in zijn hoedanigheid te ervaren. Dit is ook een hele tijd gelukt, pas aan het einde van de trip heb ik toch besloten dat ik wilde weten hoe laat het was en mijn telefoon er bij gepakt.

Het draaien van een jointje was ook een heel nieuwe ervaring, normaal gesproken heb ik daar weinig moeite mee aan de truffels. Maar deze keer vond ik het erg moeilijk. Het draaien van een tipje, het verdelen van de shag is al een hele trip ansich, en dan het ergste; het rollen van een jointje. Aangezien je sensaties zo vreemd zijn heb je geen idee of je hem nou aan het verkreuken en verneuken bent of niet. En zodra je hem dicht gelikt hebt ziet de joint er vreemd uit. Ik en K konden telkens niet goed beoordelen of het nou een heel lelijk jointje was, of dat het eigenlijk nog wel mee viel. Je perspectief (diepte/breedte/kleur) veranderd natuurlijk ook telkens, dus het jointje zag er erg absurdistisch uit. Het roken er van was fijn, alsof je hele frisse lucht in ademt (hoe tegenstrijdig), het droeg ook zeker erg bij aan de 'algehele chillings' die was neergezet met het chillende trio + de gitaar, de kleden en de supersetting qua weer en omgeving.

Nadat we nog een jointje hadden gerookt, en rustig aan aan het muziek luisteren, verwonderen, praten en stil waren geweest, begonnen K, R en ik ons toch wel af te vragen waar D en E bleven. Voor ons gevoel waren ze best een tijd weg. We vonden het niet erg dat ze weg waren, maar het voelde alsof ze al eeuwen geleden waren vertrokken en alsof ze een reis of een ander pad hadden gekozen. Daar hadden we vrede mee, we wisten dat ze na een tijdje wel terug zouden komen.

Op een gegeven moment zagen we aan de andere kant van het water E lopen, die verbaasd was dat wij daar zaten. We konden al roepende prima communiceren van wal naar wal. Hij vertelde dat het goed ging, en dat hij en D de hele tijd daar hadden gezeten. Hilarisch, want we hadden ook mensen horen praten, en dat waren zij dus geweest. We vonden het een grappig en mooi idee dat zij, praktisch 20 a 40 meter verderop de trip verder hadden ervaren. (achteraf blijkt dat de jongens zo'n 2uur alleen gezeten hebben daar)
E is daarna naar ons toegelopen vertelde dat D ook zo zou komen. Voor mijn gevoel zat E niet helemaal lekker in zijn vel. Hij keek moeilijk, en brabbelde soms onzin en kwam soms erg geschrokken en ook leip over. Ik merkte dat ik hierdoor in een wat negatievere sfeer terecht kwam, maar vond zelf ook iedere keer weer de overtuiging om mezelf at home te maken en mezelf chill te voelen. Toen ook D er weer bij kwam zitten waren we met 5 personen op een klein stukje. We gingen allemaal nog redelijk hard en communiceren ging af en toe wat lastig omdat we sommige uitspraken, gevoelens of blikken niet meteen van elkaar snapte. Ik had het gevoel dat iedereen zich wat onzeker/ongemakkelijk voelde zodra er een twijfelachtige uitspraak gedaan werd. Maar ook dat iedereen de ander goed wilde laten voelen, waardoor er altijd een positief antwoord kwam. Ik kreeg het gevoel alsof we elkaar aan het geruststellen en kalmeren waren, alsof we met zn allen moeite moesten doen om te trip positief te bekrachtigen.

Door al deze gedachten ben ik eventjes verderop gaan zitten, waar de trip weer heel heftig verder ging, met name visueel. Ook had k soms het idee dat E en D over mij aan het praten waren, en gedachten dat ik misschien de rede was dat zij waren vertrokken. Echter kon in mezelf positief sturen, en na een kort tijdje ben ik er weer bij gaan zitten. Vanaf toen ging het weer prima, het was gezellig, we maakten grapjes, en moesten af en toe wegrennen voor wespen :p

De coming down ging erg met golven, net zoals bij LSD. Het ene moment leek ik er weer helemaal uit, 3 minuten later kwam er weer een vlaag van vaagheid en mooie hallucinaties. Dit is zo door gegaan tot we om half 10 besloten om naar huis te fietsen, omdat het wat klam werd buiten en er overal muggen vandaan kwamen. Fietsen was fantastisch! We moesten door het stadspark door allerlei bosjes heen, en aangezien we met zn 5en achter elkaar op een smal paadje fietsen voelde het alsof we een reis gingen maken. Thuis aangekomen hebben K en ik nog South Park zitten kijken onder het genot van een jointje. Erg gelachen! Daar heb ik toen ook nog hoofdpijn gekregen, die ik wel vaker heb na het gebruik van psychedelica. Om half 12 ben ik naar mijn eigen huis gegaan en na nog een klein jointje gerookt te hebben ben ik om kwart voor 1 gaan slapen. Ik heb door de hitte en de hoofdpijn heel slecht geslapen tot een uur of half 8, waarna ik twee paracetamol heb genomen en tot half 12 heerlijk heb geslapen. De hoofdpijn was daarna ook weg =)
Conclusie: een hele mooie, zo af en toe best heftige, visuele, diepe truffeltrip! Iets wat ik meeneem naar volgende keer; 5 mensen is veel.. 4 trippende mensen is genoeg, een rustige tripsitter erbij kan wel, maar 5 trippende mensen was best heftig. Voor mij was dit ook de eerste keer dat ik buiten een psychedelica heb gebruikt, en dat is zeer voor herhaling vatbaar. Ik vind de natuur prachtig om te beleven, al moet je wel een goed plekje hebben waar weinig mensen langskomen.
(wat dat betreft was de man die in een knaloranje jas met een petje en een zonnebril op in een scootmobiel met maar 1 been een zeer vreemde, hilarische, gekke ervaring :p )
Ik ga zeker nog een keer truffels doen, al vraag ik me wel af, wat deze trip nou zo'n stuk visueler en heftiger heeft gemaakt dan de 3 keren hiervoor.
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: Truffels in het stadspark

Berichtdoor Saikedellik » za aug 25, 2012 6:51 pm

Mooi report! :) Wel gaaf om eens zo heftig te trippen, en klinkt ook wel als een chille locatie! Mooi geschreven, bedankt!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Truffels in het stadspark

Berichtdoor -ArKady. » zo aug 26, 2012 10:11 am

ik heb een soort gelijk iets ervaren.. na tig truffel trips viel er opeens een veel sterker uit. (10x sterker of iets)
hoewel het echt een mooie trip was vraag ik me echt af hoe dat komt.
kan dat echt alleen het gevolg zijn van de setting? (we waren wat moe en daardoor werd er minder gepraat)
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 10 gasten

Royal Queen Seeds banner