Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels: Waar ben ik eigenlijk mee bezig?

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffels: Waar ben ik eigenlijk mee bezig?

Berichtdoor laidback-jack » do jul 28, 2011 12:53 pm

Wat: Truffels. (Dolphins Delight)
Wie: Ik, jongen van 18 jaar.
Waar: Thuis.
Waneer: Woensdag 27 -07-‘11

Truffels… Wat zou ik dat nog een keer graag doen zeg! Gewoon lekker thuis met een goede vriend van me. Ik had het één keer eerder gedaan samen met 3 anderen in een auto op een verlaten plek. Welk soort truffels het waren weet ik niet. Ook de hoeveelheid klopte volgens mij niet helemaal, ik kreeg namelijk geen visuals of dergelijke.
Het liep echter anders. Van zowel mij als die vriend waarmee ik de truffels deze vakantie zou gaan doen, waren de ouders inmiddels weer terug van vakantie. Ik wilde echter niet wachten en weer een vage afspraak maken over een volgende keer. Ik wilde het toch deze vakantie doen. Dit wilde mijn maat echter niet.
Ik besloot ze alleen te doen. Ik was hier niet bang voor, aangezien ik regelmatig ’s nachts blow in de garage. Ik besloot woensdagmiddag naar de smartshop te gaan om de truffels te kopen. Ik koos voor de Dolphins Delight omdat het eigenlijk mijn eerste echte keer truffels werd en ik alleen was. Ik wilde het een beetje rustig aan doen. De vriendelijke medewerkster wenste me een prettige trip en ik nam de trein naar huis.
00.30: De inname
Mijn ouders zaten nog tv te kijken beneden. Maar ik verwachtte dat het niet lang meer ging duren voordat ze naar bed gingen. Dus ik at de truffels boven alvast. En wat een ranzige smaak hebben ze toch! Ik kreeg de voorgeschreven 10 gram niet helemaal naar binnen. Ik deed er namelijk best lang over en kreeg al en vol gevoel. Ik bleef nog even boven en speelde wat flashgames.
01.00: Mijn ouders waren nog steeds niet naar bed en de eerste effecten waren merkbaar. Ik maakte me hier best druk om maar bleef toch kalm. Ik zag af en toe wat lichte vervormingen. Ik besloot om de laptop vast beneden te gaan zetten en een sigaret te gaan roken. Tijdens het roken van de sigaret begonnen nog meer dingen te vervormen en hier had ik wel plezier aan. Echter het feit dat mijn ouders nog beneden zaten onderdrukte dat plezier enigszins. Ik werd een beetje misselijk. Ik besloot naar binnen te gaan, op dat moment gingen mijn ouders slapen. Mijn moeder zeurde nog over dat ik morgen moest werken, over een tijdschrift abonnement en over nog wat dingen. Er leek geen einde aan te komen. Ik werd helemaal gek van binnen. Ik dacht: ‘’Waarom begint ze nu zo te zeiken joh?! Ga gewoon slapen en laat me toch trippen!’’. Ik kon me rustig houden maar de misselijkheid werd heviger. Toen iedereen weg was en ik lekker op de bank Jersey shore lag te kijken verdween langzaam de misselijkheid.

01.45: Ik keek eens om me heen, toen leek het pas echt te beginnen. De muren leken helemaal scheef te staan en alles begon raar te vervormen. Dit ging zo een tijdje door. Ik vond het wel vet. Toen gebeurde er iets raars wat ik nog steeds niet begrijp: Ik had geen zin meer. Ik dacht bij mezelf: ‘’Waarom heb ik dit nu gedaan? Waarom niet gewacht om het samen met die vriend te doen?’’. Ik ging nog maar een sigaret roken die nergens naar smaakte.
Toen ik weer binnen kwam was het nummer ‘’Valerie’’ er op. Dit nummer deed me wel een beetje aan de winter denken. En dus aan kerstmis. Ik zette nummers op als ‘’Driving home for christmas’’ en ‘’Do they know it’s Christmas time’’. Ik vond het super om naar deze muziek te luisteren. Ik besloot lekker te gaan slapen en in bed deze liedjes nog een keer te luisteren.
Toen ik rond 02.15 in bed lag en de liedjes opzette werd het echter anders. Ik had geen visuals meer, maar begon eens goed na te denken over waar ik nu precies mee bezig was. Ik dacht: ‘’Ik ben nog niet klaar, de truffel wil me nog iets laten zien’’. Ik dacht na over mijn (blow)gedrag. Het zat me allemaal even niet zo lekker. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk altijd boven zit en me niet zo bezig houd met de rest van het gezin. Ik grijp inmiddels bijna elke kans om te blowen aan en dat zat me even niet lekker. Ik besloot om het even anders te gaan doen. Minder blowen, meer beneden blijven en gewoon aantonen dat ook iemand met Autisme zichzelf kan betrekken binnen een gezin.
Rond 03.00 viel ik in slaap.

Tijdens het schrijven van dit report heb ik de mogelijkheid om te blowen, ik doe het echter niet. Ik heb veel geleerd van deze ervaring en ben blij dat ik het toch gedaan heb!
laidback-jack
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 50
Geregistreerd: di mei 17, 2011 10:40 pm

Re: Truffels: Waar ben ik eigenlijk mee bezig?

Berichtdoor lolnoob » do jul 28, 2011 2:03 pm

Leuk reportje, fijn dat je er wat van hebt geleerd. Volgende keer echt zorgen dat je een fijne plek voor jezelf hebt, dan wordt je trip veel leuker.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Truffels: Waar ben ik eigenlijk mee bezig?

Berichtdoor SoldierOfJahArmy » do aug 04, 2011 8:32 pm

vette report!
dat je in het begin visuals hebt en erna meer het psychische effect klinkt zeer bekend voor me.

Export green stash Import green cash
Avatar gebruiker
SoldierOfJahArmy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma mei 23, 2011 7:35 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner