Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

truffels: zware bad trip

Voor al je psychedelische avonturen.

truffels: zware bad trip

Berichtdoor spacelord » ma maart 14, 2011 10:47 am

29 okt 2009

Ik ging vorige maand op vakantie met mijn vriendin naar Rotterdam (ben van België klein detail:p) en had nog nooit truffels geprobeerd. Ik heb al wat ervaring met lsd en paddo's dus nam ik de allersterkste soort (atlantis in de smartshop). Tege 4 uur kwamen we aan in de hotelkamer en ik had de hele dag bewust nog niets gegeten om het maximale uit mijn trip te halen. Ik verorberde de hele portie met wat chips tege de gore smaak en wachte rustig af op mijn bed wat er zou gebeuren. Ik heb veel gaten in mijn geheugen wat er precies gebeurde maar ik zal zo goed als ik kan alles probere te beschrijven.

Ongeveer een 3 kwartier na de inname begon de muziek intenser en anders te klinken dan normaal. Ik had shpongle opgezet wat op zich al zeer spacy muziek is maar het leek alsof de muziek niet van deze wereld was. Ik staarde naar het plafond en zag overal slierten en vormen zich bewegen op de muziek. De muziek viel naar de achtergrond en ik kreeg het gevoel dat mijn geest naar een ander universum gekatapulteerd werd waar ik via telepathie toegang had tot de geest van Shiva (echt het meest vreemde gevoel ooit). Mijn vriendin kleedde zich uit en zei me dat ze van de bil wou gaan. Ik was niet in staat te reageren dus ging ze haar gang. Toen ze zich ritmisch op mijn lid bewoog versmolt mijn ziel met de hare en viel ze als een soort gelatinepudding uit elkaar op mijn lichaam. Haar bewegingen bleven als een soort foto in de atmosfeer staan waardoor ik niets meer kon onderscheide van haar lichaam. 2 uur lang voelde ik me in een soort indische tempel.

Opeens was de batterij leeg van mijn luidspreken en toen gebeurde het. Ik werd brutaal uit de andere dimensie getrokken en viel in een diepe leegte. Ik kon alleen denke van 'ik MOET die muziek ik MOET die muziek terugroepen!' maar dat lukte niet zonder batterij dus begon ik lichtjes te pannikeren. Ik wist ook dat mijn vriendin wilde gaan eten maar ik kon echt niet meer normaal doen om de bus te nemen maar durfde het haar niet te zeggen. Toen ze zei 'ik heb honger gaan we eten' begon ik zwaar te panikeren omdat ik haar niet wilde teleurstellen. Ik voelde me opeens misselijk en begon te zweten en was bang dat ik bad ging trippen wat effectief ook gebeurde. IK stond recht en de hele kamer draaide en leek onder water te staan waardoor ik een verstikkingsgevoel kreeg. Ik liep naar de badkamer en kotste in de toiletpot. Mijn eigen ziel wurgde me waardoor ik 2 minuten zonder adem zat na het kotsen (en dat mijn beste psychonauten is echt een vreselijke ervaring als je tript).
Ik strompelde terug naar het bed en heb daar 2 uur vreselijk ligge slechtgaan denkend dat ik doodging, nooit meer normaal zou worden en voelde me vreselijk ziek. De ergste gedachten drongen mijn geest binnen en elk geluid was een inbreuk in mijn domein (ik hoorde voetstappen op de gang die in mijn geest weergalmden en mijn vriendin nam een beetje chips maar het kraken van de zak leek een oorverdoven lawaai). 2 uur lang liggen wenen en in foetushouding wachten tot die vreselijke ervaring voorbij was.

Uiteindelijk is het voorbij gegaan maar telkens als ik nog eens over mijn nek ga zit ik weer zonder adem. Mijn lichaam herinnert zich belijkbaar telkens die nare ervaring.
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: truffels: zware bad trip

Berichtdoor Balance » di maart 15, 2011 12:35 am

Oei oei, je hebt je zelf lekker gek zitten te maken man. Als je weer zin hebt om te trippen is het handig om een paar manieren te verzinnen om niet bad te gaan en ik denk dat de beste is: niet bang zijn om bad te gaan.
Had je vriendin ook nog iets gebruikt?
Fire
Spoiler! :
Oeps niks te melden hier :P
Avatar gebruiker
Balance
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:12 pm

Re: truffels: zware bad trip

Berichtdoor TheFuckingDutchman » di maart 15, 2011 2:42 am

Hoeveel had je genomen btw?
Avatar gebruiker
TheFuckingDutchman
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 74
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner