Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffeltjes

Voor al je psychedelische avonturen.

Truffeltjes

Berichtdoor Maddog » ma aug 27, 2012 1:05 pm

Waar: Thuis
Wat : truffeltjes
Hoeveel: 25 gram
Resultaat?:zie hieronder

the mood die ik had muziekje.6 uur lang op bed gezeten met een laken over mijn hoofd. benen waren slapjes dus bewoog maar niet te veel. en de hele nacht bezoek gehad van mensen in mijn kamer. Ik ging dus op pad om wat te eten. en op elke hoek van de straat was er wel iemand die me aan stond te staren, en dan hoorde ik die opmerkingen maken tegen vrienden (jezus die kerel is echt stoned) En dan bleef mijn telefoon maar gaan, echt iedereen in de lijst bijna had wel gebeld. en ik nam niet op begonnen ze te sms-en. onbegrijpelijke en lastige vragen te stellen via sms.

Bij de patatboer zei ik, dat ik 3 broodjes hamburger speciaal wilde, dus met uitjes curry en mayo. gaf die als antwoord "Waar ben jij nu invredesnaam mee bezig! 5 euro alstublieft."

En echt die hele rit naar huis , de bus gepakt want dat scheelt 15 minuten lopen weer vaagheid vanalles, mensen die me aan bleven kijken.

En eenmaal thuis dacht ik ineens dat de hele familie er was , en collega's en de baas van mijnwerk. voor een verassings feestje, en ze hadden allemaal denk, spelletjes klaar gezet, van die triviant spellen, monopoly. maar er was helemaal niemand.

Dus dat was een mindfuck in de plus...

Ga ik weer naar buiten om eten te halen was vergeten dat die hamburgers er al lagen, en loop richting die snackbar en ziet de man me weer die die hamburgwers had gemaakt die was net vrij van werk. "Waren de hamburgers lekker?"
- ja heerlijk-

En dan weer naar huis lopen, maar toch niet voor niets lopen, en drinken halen bij de supermarkt, wat helemaal geen goed idee was. want eenmaal binnen hingen er weer van die zoekplaatjes en irri puzzels, die met normaal verstand al lastig zijn. [indeling aangepast, achterste gedeelte waar het hout ligt lopen geen karren] (Ja ik zag het ook nuchter een dag later, moet je nagaan met paddos op, dat het niet te begrijpen is wat er mee word bedoeld.)

In de winkel iemand met hapjes te proeven, dan proeven en met een normale stem zien te zeggen dat ze heerlijk zijn, je enorme trek hebt maar je ze in principe niet wilt kopen. -ja wel lekker, dank je- en dan weglopen.


Bij de kassa gaat het ook raar, de mensen voor je treuzelen en treuzelen en het duurt maar lang, twee klanten die iemand bij de kassa moesten hebben, dus meisje van de kassa loopt zelf maar naar achteren. en komt maar niet terug, dus loop ik naar een andere rij. waar 1 persoon staat. haalt die onbenul ineens een enorme stapel spaarzegels tevoorschijn, die allemaal geteld moeten worden, dan wil die beltegoed, en ook nog eens iets wat van achteren klaar moet worden gezet.
En alles wat ik wilde was zo snel mogelijk die supermarkt uit. Zoals het hoort, zoals je iets koopt bij de benzinepomp.
Dan koop je geen verhaal of treuzelende klanten voor je , maar je zet wat op de balie en je hoort hoeveel je moet betalen, betaalt en loopt weg binnen tien seconden.En je vertrouwd erop dat je genoeg wisselgeld mee terug krijgt.

En na afrekenen van 2 blikjes goedkope energydrink, werd ik ook al vreemd aangekeken. (ik zag overal blikjes red-bull op de band staan bij de andere kassa's, maar nee hoor deze maneer moet maar weer anders doen. "De red bull is in vandaag in de aanbieding" -ik wil deze graag- "De red-bull betaal u nu net zo veel voor" -Ik wil deze graag afrekenen..., en leg 2 euro bij de kassa neer, met de hoop dat ze begrijpt dat ik niet wat anders wil, maar deze twee blikjes. weer zoiets, waarom gaan mensen altijd zo moeilijk doen als ik half loop te trippen. Onproffessioneel vond ik het. Bij een kassa is het "Goedeavond, wilt u pinnen?" (ja/nee) u moet (zoveel) betalen. Ik reken af en pak bestelling mee en zeg "dag"

Ik stop de blikjes in mijn zakkken, en spoed me naar buiten. loop snel naar huis, valt er verdikkeme een fietser, een oud omatje, en maar klagen en klagen , ik wilde alleen maar helpen, ik zwaai naar andere mensen, en vroeg of ze een dokter wilden bellen maar die liepen gewoon door. omdat ze het zagen als "Mijn probleem" en ook helemaal geen zin heben in lang wachten omdat iemand anders is gevallen. Ik bel een ambulance, komt die eraan. Politie kwam er ook bij En dan zag ik ineens kraakheldere proffesionaliteit. die mijn hele trip weer goed maakte.

agent vroeg
"Wat is er gebeurd?"
-ik zag dat deze mevrouw viel, en ze heeft last van haar been, ze kan niet opstaan .ik ken haar niet trouwens-
"dank u wel voor het bellen, wij regelen de rest wel. fijne avond verder"

Maar dat irritante geluid van die ambulance bleef doorjammeren in mijn hoofd. "

Onderweg naar huis die blikjes drinken laten staan, die zette ik op een "kastje" van de gemeente,daar zullen wel kabels in zitten, omdat ik niet bij de telefoon kon die klem zat onder de blikjes drinken. Toen kwam het helderste moment van de trip, "Ga niet meer terug kerel, wan dan kom je pas echt in de problemen,ga echt naar huis nu!"

En warempel, ik ben binnen, doe alle gordijnen dicht, de lampjes aan, en ik hoor het al, het begon met geschreeuw buiten, jongens die achterelkaar aan zitten met brommers en fietsen. gevloek. en dat ging richting de supermarkt. omg. daar had ik dus bijna middenin gezeten.

En je raad het al van te voren, daar heb je gewoon echt helemaal geen zin in, polite erbij,nog meer vragen , de buren kwamen thuis. de tante die op de hoek woont liep met de fiets aan de hand die richting uit waar die herrie vandaan kwam. Ik heb zo dus voorkomen dat het hele uitgestippelde plaag dagje werd onderbroken.

Ik zag (spiekend vanuit het raampje)mensen er ook rondlopen, of ze iemand miste, die ze lastige vragen moesten stellen, alsof ik het grote plan had verpest. De jongens hadden geen ruzie meer. De politie ging ook weg. Iedereen keek een beetje om zich heen, verdwaasd. Om dat er helemaal niets is gebeurd, ook de jongens die mij niet tegenkwamen om hun woede op me te koelen met rotopmerkingen.

En mijn tante liep heel langzaam kijkend en luisterend langs mijn huisje. Stil ssst, als die merkt dat ik wakker ben dan belt die aan, en word de rest van de avond vervelend avondje praten met een bezoekje waar ik helemaal geen behoefte aan heb

Die liep door, en keek drie keer om, om te kijken of ik haar niet voor de gek hield. door te doen of ik al sliep.

En toen ikeindelijk weer rustig op de bank zat, waren natuurlijk mijn hamburgers koud. En begon die enorme mindfuck weer een beetje tot rust te komen. dacht ik. Brandweer in de straat, die jongens hadden een container in de fik. En begon die mindfuck weer op te komen. Dan zul je net zien dat de politie hier gaat aanbellen en de rest van de avond vragen gaat stellen, over wat ik allemaal heb gezien. Wat op zich helemaal niets uitmaakt, want die gaan toch wel weg als ze zien dat je onder invloed bent van iets en je zit gewoon thuis.

Die enorme stroom gedachten die je hoofd bijna doen exploderen. maken truffeltjs zo zwaar. De dag erna tot 14:00 op bed gelegen...
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am

Re: Truffeltjes

Berichtdoor Azy » ma aug 27, 2012 1:28 pm

immens verwarrend tripreport, dat wilt wat zeggen over die trip. Was het eigenlijk paranoia of is alles echt gebeurd?
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Truffeltjes

Berichtdoor Maddog » ma aug 27, 2012 1:52 pm

Azymuth schreef:immens verwarrend tripreport, dat wilt wat zeggen over die trip. Was het eigenlijk paranoia of is alles echt gebeurd?Alles speelde zich in mijn hoofd af. .Dat door de stad heen lopen klopte wel. ben ook hamburgers gaan halen , en bij de supermarkt geweest. Die gedachten bij de normale dingen, en dan ook nog eens de enorme pech dat ik dan in een situatie terecht kom die nuchter ook niet leuk is. En dat blijft maar doormalen.
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am

Re: Truffeltjes

Berichtdoor Bosmongool » ma aug 27, 2012 9:32 pm

Haha shit. Arme kerel. Maar wel tof, doch verwarrend report. :child:
Avatar gebruiker
Bosmongool
BURÁRUM!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 286
Geregistreerd: zo jan 29, 2012 3:39 am

Re: Truffeltjes

Berichtdoor frozentoast » ma aug 27, 2012 11:31 pm

Wat woon jij in een kutbuurt zeg :shock:
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner