Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Verantwoordelijk voor alle doden ter wereld (2-CB & LSD)

Voor al je psychedelische avonturen.

Verantwoordelijk voor alle doden ter wereld (2-CB & LSD)

Berichtdoor PaarseVoet » za dec 17, 2011 9:32 pm

Report van een trip dat intussen al een tijdje geleden is, maar wou deze ervaring nu is opschrijven omdat ik steeds kleine flarden van de trip vergeet naarmate de tijd, het was dan ook een heel nare ervaring en kan alles nog steeds niet volledig opvatten.

Ik had voor deze trip enkel een keer of 2 LSD genomen en 1x truffels, voor diegenen die minder of evenveel ervaring hebben op het moment van lezen : laat dit verhaal een les voor jullie zijn ! Ik geniet nog steeds van psychedelica, maar een moment als toen wil ik liever nooit meer confronteren en heb hier dan ook zwaar uit geleerd.

Exacte datum kan ik jullie niet geven, maar het was ergens vorig jaar rond juni. maar swat, here i go


:geek:
Het was een warme dag in juni, toen ik besloot nog ééns een solo-trip te doen op mijn kamer. Mijn vorige trip (LSD) in groep was namelijk wat lastig verlopen, er zat één persoon elke 10 seconden luidop alles af te vragen (welk uur is het? waar zijn we ? wie ben ik ?).
Ik hab bij een vertrouwde dealer een bestelling gemaakt voor 4 x 100microgram vloeibare LSD op teddybeersnoepje en 3 capsules 2-CB van 20 microgram(?) uit nieuwsgierigheid.
Eenmaal ik deze had, vrolijk naar huis terug gegaan en voorbereid op de trip.

(alles waar de (geschatte) uren bijstaan heb ik in tegenwoordige tijd getypt, was ff makkelijker te verwoorden)
20u00 :
Ik lig in mijn bed en heb alle LSD en 2cb weggeborgen , behalve 1 snoepje LSD voor mezelf. Ik zet de laptop aan, steek kaarsjes aan en bereid een playlist voor op me laptop.

20u20 :
Ik besluit het snoepje op mijn tong te leggen ! "Smaakt best wel lekker op deze manier" dacht ik nog toen het snoepje langzaam maar zeker aan het smelten was in mijn mond. Ik besluit wat oblivion te spelen om de tijd te doden voor de eerste effecten merkbaar zijn.

20u50 :
Verdomme, die vuile skeletten hebben mij alweer gedood. Ik besluit te stoppen met oblivion en begin alvast met men playlist op te zetten. De pixies zijn vet ! Nog geen effecten volledig merkbaar. Ik ben eerder meer scheil van de wiet maar betrap mezelf erop dat ik soms wat op mijn tanden zachtjes bijt door een soort van euforie.

21u10 :
"was ik vorige keer na deze tijd al niet aan het trippen ?"
Het euforiegevoel ebt meer en meer op. Ook bewegen de letters van een grote bob marley vlag als ik er wat op concentreer. Ik merk dat ik soms op een website geen idee meer heb wat ik er wou doen. In deze verwarring wil ik even met iets anders bezig zijn. Ik ga naar mijn bureau en pak daar een capsule 2-CB om dit nu eens eindelijk op mijn gemak te kunnen bekijken. Het wit poedertje in een blauw-doorzichtig capsuletje intrigeerde me. Er springt opeens een nummer van tokimonsta op ! Ik leg de capsule in een randje van men toetsenbord ,sluit mijn ogen en begin te genieten

21u30 :
Al 20 minuten naar muziek aan het luisteren,muziek is geweldig ! "Iedereen moet muziek horen want muziek is geweldig, iedereen is geweldig ".
Ik ga terug ff op internet en zie opeens dat ik nog een bladwijzer in mijn browser heb staan over 2-cb. Ik las deze pagina, snapte er geen reet van, maar was gewoon nog nieuwsgieriger geworden, en nu komt het... In mijn vlaag van euforie en nieuwsgierigheid denk ik "achja", leg de capsule op mijn tong en slik deze netjes door met een slok water (onervaren trippers : dit is dus het deel waar je moet van leren :mrgreen: )

21u40 :
kleuren zijn anders. Het bruin van mijn bureau lijkt opeens eerder op een soort van donker mos terwijl de flag van Bob Marley lijkt te waaien,terwijl er helemaal geen wind in mijn kamer is.
Ik beklaag mezelf al een beetje van de 2-CB en wil mijn gedachten er van af houden. Ik open Word en begin random tekst te typen.

22u00 :
De teskt vloeit er uit alsof het niets is ! Ik voel me enorm slim, de tekst is er eerder dan mijn hoofd en ik kan niet volgen met typen. "ik maak er een boek van !". Op mijn scherm komen kleine glinsteringen voorbij en elke glinstering bevat elke mogelijke kleur die bestaat.
Bepaalde woorden blijven in mijn hoofd hangen alsof ze me iets willen zeggen. Dat ik dieper moet nadenken over die woorden. "Wenen..uur,3,3,3 uur wenen..wenen, iedereen moet wenen,....geen....Aarde natuur is mooi mooi mooi wenen het is 3 uur mooi wenen moeder aarde weent mooi mooi mooi want zij is niet mooi meer zij mooi wij niet mooi wenen" Het maakt allemaal zo een logisch verband en ik word enorm enorm euforisch van deze gedachtegangen. Ik rook 4 sigaretten na mekaar om mijn kaakgevoel wat rust te geven en ga even liggen om dieper over deze woorden te denken.

22u20 : Voort beginnen typen want ik wil typen en kleine glinsteringetjes aanschouwen !
De 2-cb kickt ongetwijfeld in ; de gezichten op de posters van mijn muur lijken allemaal te leven. Kijk ze daar staan, in hun kader wat reclame te maken voor iets dat al lang gedaan is !De visuals blijven continu aanwezig, overal veranderd kleur en perceptie. de vlag die aan het plafond hangt lijkt zich te vullen met water want hij zakt enorm snel. Ik typ voor terwijl ik geniet van de visuals.

22u40 : was even naar toilet gegaan (wat een kanjers van pupillen trouwens) en om wat lekker. Nu ga ik even kijken of er iemand tof op fb of msn zit om mee te praten. WHAT THE FUCK ? Op mijn eigen fb-profielpagina zie ik een statusupdate van mezelf kort daarvoor met als inhoud :

"Nooit meer school
Iedereen moet 3 uur wenen
Vrede aan alle mensen"

Ik begin te panikeren , wie heeft dit gezien, wie is er online ??? 1 Persoon heeft de status geliked, gelukkig iemand die ik nog nooit heb gezien of zelfs nog maar in dezelfde provincie woont. Ik verwijder dit nu meteen ! Mijn hersens draaien als een gek, wanneer typte ik dat en waarom op fb ?
Ik ga even liggen in bed en besluit met mijn ogen toe na te denken over deze situatie, ik moet en zal het weten. Ik leg alles uit mijn bed en leg e op mijn rug terwijl ik ook wat schrik begin te krijgen over de muren die slinken.
22u50? - 08:00
Tijdens deze nacht heb ik mijn 1ste badtrip gekregen. Ik was vermoedelijk in slaap gevallen tijdens dat "nadenken" ( wat ik ook al raar vind, ik KON in slaap vallen terwijl ik dat zelfs niet wou. Met mijn vorige trips was het onmogelijk te slapen voor mij tot ik uitgetript was)
Wat ik daar ng van kan herrineren is een vage ervaring. Ik weet niet zeker of ik alles heb gedroomd of dat ik dacht dat ik droomde.

Ik voelde me het centrum van de wereld. Ik zat daar te zweven in een zwarte oneindigheid en een stem vertelde me dat ik de mens moest herschapen. Ik wou dat niet, ik wil geen god of schepper zijn. Maar de stem verplichte me e gaf me 'superkrachten' ;telkens wanneer ik een vlugge gedachte heb bv bij het zien van de foto van mijn overleden grootmoeder en dacht "wat als ze nou ng leefde"...toen dacht ik dat ik met die gedachte mijn oma tot leven kon wekken. Ik dacht nog "oh nee, wat als ik nu denk dat iedereen dood is ?" en ik kreg vlak erna een soort van mentale klap op me, ik kreeg het gevoel dat ik verantwoordelijk was voor alle doden in de wereld. Ook die dat ik net dood heb gedacht, iedereen was dood ehalve ik in mijn ervaring. Ik werd met tranen en een zwaar mentale klap wakker en hoorde nog 2 uur lang de deuren van ons huis open en - toe klappen terwijl iedereen in zijn bed lag te slapen.

de volgende 2 dagen waren enorm chaotisch voor mijn hoofd. Alsof het kleinste denkwerk al de grootste moeite van de wereld was. Ik heb de eerste dag nog uren liggen wenen omdat ik dacht dat ik me voor altijd zo depressief zou voelen.

Als er me nog iets te binnenschiet over deze trip post ik het hierbij, maar op dit moment is dit het =)

iemand als soortgelijke ervaring gehad ?

Edit 1 : Jammer genoeg is mijn laptop gecrasht een maand terug, anders kon ik jullie nog het bestand geven dat ik typte :mrgreen: stonden de meest rare dingen in, zonder zinsconsructie, willekeurig door mekaar
Misschien maar goed dat dat ding weg is nu ik het zo bekijk
Laatst bijgewerkt door PaarseVoet op ma dec 19, 2011 2:59 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
PaarseVoet
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 3:40 am

Re: Verantwoordelijk voor alle doden ter wereld (2-CB & LSD)

Berichtdoor megatrippie » ma dec 19, 2011 10:16 am

Die capsule met 2cb bevatte 80mg ? of bevatten die drie capsules samen 80mg.
80mg is namelijk zeer veel.
Ik ben behoorlijk ervaren met 2ctjes en wweet van mezelf dat ik een hele hoge dosering nodig heb vergeleken met andere personen voor een fatsoenlijke trip.
2C-E heb ik al in doseringen van boven de 40mg gehad maar 80mg 2C-B heb ik nog nooit gehad.

Wat betreft het in slaap vallen denk ik dat je je vergist.
Aannemelijker is dat je gewoon enorm aan het spacen bent geweest en op eens een beetje tot je zelf kwam en dit als ontwaken hebt ervaren.

Jammer dat je niets vermeld of misschien wel niet meer herinnerd over de periode waarin je volgens je zelf bad gaat.

Duidelijk dat het een indrukwekkende ervaring voor je was.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Verantwoordelijk voor alle doden ter wereld (2-CB & LSD)

Berichtdoor PaarseVoet » ma dec 19, 2011 2:59 pm

Die hoeveelheid ben ik dus ook niet meer zeker van. Ik ontdekte dit forum ook pas lang na deze trip. Het is een pure gok, maar heb even opgezocht en het was eerder 20 mg, ga ik ff aanpassen.
Als het 80 was dan was ik idd niet goed bezig :p

Qua het badgaan : Ik kan me vooral die zwarte leegte herrineren met die stemmen, en hoe ik conflict met die stemmen voerde dat ik niet zo een verantwoordelijkheid wou. En het volgende moment dat ik besefte dat ik in ng in bed lag was smorgens, toen de zon aan het opkomen was.
Avatar gebruiker
PaarseVoet
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 3:40 am

Re: Verantwoordelijk voor alle doden ter wereld (2-CB & LSD)

Berichtdoor edblok2 » di dec 20, 2011 10:36 am

trippen en sociale media gaan niet samen, ik ken het :grin:
edblok2
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 234
Geregistreerd: vr jun 24, 2011 10:15 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner