Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM Januari '09] Verhaal van een Ayahuascadrinker

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM Januari '09] Verhaal van een Ayahuascadrinker

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 5:22 am

Originele post door Adrenochroom op 12 jan 2009.

Hee mensen,

Ik post hier de laatste tijd niet veel maar aangezien ik minder in de scene zit de laatste tijd. Hieronder volgt een report over mijn gehele drugscarriere, voornamelijk om een duidelijk beeld te scheppen over het gebruik van tripmiddelen.

Dus draai een jointje, zet een lekker chill muziekje op, neem een bakkie koffie of thee en ga zitten en geniet van het verhaal :)

Jeugd

Om dit niet langer dan nodig te maken: ik heb een prima jeugd gehad, af en toe gepest en ook gepeste geweest maar goed geen dikke issues. Wel depressie op de middelbare school van een jaar lang, die soms wel vrij zwaar was, veel drinken en blowen, alleen maar fucked up willen zijn in die tijd. Onzekerheden, totaal geen passie of ambitie, ongeintresseerde houding, pubershit.

Eerste trips

Mijn eerste trip was een ramp, gedroogde paddo's met twee anderen in een omgeving van dronke mensen, scooters en in het donker terwijl ik depressief was. Ik kwam er wel goed uit en zag dat het aan mezelf lag.

Na nog wat kleine experimentjes ben ik een jaar gestopt met trippen omdat ik lid werd van een studentenvereniging. Daar heb ik een flink jaar hard aan de zuip gezeten wat ik ook niemand kan aanraden. Op een gegeven moment begon het trippen weer te jeuken bij me, ik heb geen flauw idee hoe of waarom, maar het kwam gewoon weer.

LSA
Met een maat van me dronk ik twee glazen LSA zaden op een zaterdagmiddag. Al snel kwam een verschrikkelijke bodyload op en een ontzettend vervelend gevoel. Niets is interessant. In mijn studentenhuis liggen we in een kamer vol rotzooi de trip uit te zitten. Een meisje komt binnen die ik nooit eerder had gezien, ze bleef slapen dat weekend. Ik ben sociaal verplicht kennis te maken en even gezellig te doen. Ik houd het erg moeilijk vol. Iedere cel in mijn lichaam schreeuwt om rust, dat het eindelijk stopt. Het lukt me aardig enigzins normaal over te komen, ik vertel haar wat over de stad waar ze in gaat studeren, Utrecht. Ik zeg dat we te brak zijn en laat express een ongemakkelijke stilte vallen zodat ze weer ophoepeld. Zij gaat weg en de badtrip blijft.

Godverdomme ze is onderweg naar buiten net een ander meisje tegengekomen die ook bij ons slaapt. Ook meisje #2 heb ik nooit eerder gezien en ben opnieuw sociaal verplicht voor te stellen en het nodige praten. Meisje #2 gaat naar boven en meisje #1 blijft bij ons in de badtripkamer. Ik houd het geen seconde lang meer vol, die leugens, dat toneelspelen, zij moeten weg en ik moet rust hebben!

"Heb je wel eens geblowed?" vraag ik.
"Nee, ik wil het wel maar ben bang dat ik me kut ga voelen."
O God het is er ook nog is zó een.
"Heb je wel eens van LSA gehoord? Dat is een zaadje en daar ga je van trippen, wij hebben dat genomen en we zitten nu in een ontzettende badtrip."
Ze kijkt me heel erg vreemd aan met haar ongelovige ogen.
"Het lijkt me daarom heel erg fijn als jullie, allebei, gewoon WEG gaan."
Ze kijkt me nog steeds vreemd aan, mijn maatje ligt heel de tijd gaar op de badtripbank en lacht een beetje. Ze zegt dat ze wel gaat dan en verlaat verward het huis. Daar zijn we vanaf zeg.

Na 4 uur badtrippen worden we gek, houd dit nog wel op? We besluiten naar buiten te gaan opzoek naar iets dat ons kan redden. Ik trek het na driehonderd meter echt niet meer en kots de meest waanzinnige hoeveelheid uit. Dat terwijl ik door de bodyload al uren niets meer heb gedronken. Het voelt zo waanzinnig goed en heel de trip slaat om in positiviteit, hetzelfde gebeurt later bij mijn maatje.

De dagen daarna voel ik me goed, beter dan normaal. Alcohol laat ik een tijdje staan en geniet nuchter van het leven. Dit is mijn pad.

Veel drugs
De komende maanden daarna gebruik ik veel. Paddestoelen laten me zien dat het leven meer is dan genotsmiddelen, dat heel het leven mooi kan zijn ipv te veel richten op studentenleven en hoe ik me positiever kan opstellen.

Ik begin door trippen geobserdeerd te raken, ik lees er veel over, en het valt me op dat mijn eerste gedachte als ik wakker word meteen over trippen gaat. Maar ik zie het niet als slecht.
Wat nu gebeurt is dat het trip-ego word gevormd. Ik leg hier uit wat dit voor mij betekend. Het trip-ego:
- zegt allemaal diepe inzichten op te doen
- het denkt meer te weten dan de massa
- het voelt zich verheven boven de mensen die zich bezig houden met de dingen die normaal zijn in deze maatschappij
- het trip-ego laat je te veel denken aan complexe dingen waar je eigelijk niets mee kunt als de oorsprong van bewustzijn
- het trip-ego denkt heel veel een drugs
- MAAR VOORAL: Het trip-ego remt jou in de ontwikkeling van jou als persoon, al snel zijn al je interesses opgebouwd om drugsgebruik heen net als je vrienden


LSD komt op mijn pad en ik neem het. Het plan is om naar de Utrechtse heuvelrug te gaan maar door een speling van het lot kom ik tot mijn verbazing uit op de intocht van Sinterklaas. Psycho Pieten jumpen in het rond en ik lach me stuk met een lachgasballon in mijn hand.

Wat er gebeurt bij veel drugs nemen is dat je te veel gaat focussen op de drugs, de drugs maken het altijd wel tof. Je kan daardoor lui worden of vergeten dat JIJ degene bent die je leven leuk moet maken, niets en niemand anders. Dit is iets dat ik toen helemaal vergat.

Oudjaarsnacht 2007-2008
Dit wordt de nacht, tijd om max wasted te worden op de plek der plekken, Ruigoord dorp. Ik heb er veel over gehoord maar ben er nooit geweest. Ik ontmoet drie mensen die later mijn beste vrienden zullen worden, ieder op hun eigen manier zwaarbelade reizigers op de tripweg.

Ik neem 225mics LSD en na een paar uur 100mg MDMA, wat lachgasbalonnen en wat jointjes. Dit in de veronderstelling dat dit zal resulteren in een soort liefdevolle, hedonistische psychedelische staat. Ik verwonder me over de magische plek en de geweldige sfeer, dit is compleet nieuw voor mij.

Mijn kop word open gebroken in de trip. Ik schiet omhoog en overstijg verschillende dimenties. Ik kan het punt waarnemen waar alles één is. Mijn hele beeld van realiteit veranderd, de eenheid van alles dat is, is de enige waarheid. Ik trip veel te hard voor een feest en was duidelijk met de verkeerde instelling daarheen gekomen. De trip gaat heel erg diep, ver naar boven en het is de eerste spirituele ervaring in mijn leven, de dingen die ik zie en voel zijn echter dan echt, het contact met de oneness blijft de gehele trip.

Nog meer drugs
Ik doe een tijdje rustig aan en stop nu met drinken, blowen doe ik nog wel maar niet in extreme mate. Ik trip nu bijna iedere week wat resulteerd in een sociaal isolement, ik ben weinig spraakzaam bij mensen die niet trippen. Dit is echt niet gezond, het leven van trip naar trip geeft geen voldoening maar ik was te eigenwijs om er mee te stoppen, in de trips kreeg ik echt comlexe shit door maar daar kon ik uiteindelijk niets mee. Gelukkig ben ik maar een paar maanden echt tripjunkie geweest. Leegte word altijd opgevuld, als je een slechte gewoonte hebt dan is dat zeer waarschijnlijk het gevolg van een bepaalde leegte in je leven.

In deze tussentijd heb ik inmiddels superveel lessen gehad van de tripmiddelen, echter heb ik praktisch nul goed toegepast in mijn leven. Het blijft een beetje bij gedachtes allemaal, vooral met LSD had ik dit heel erg.

Mijn interesse in DMT is ondertussen zeer hoog, ik zie voor het eerste interdimensionale wezens die met mij communiceren wanneer ik het rook. Zij wijzen het goddelijke in mij aan, ofzo, ik snapte het niet helemaal.

Ayahuasca heeft ook mijn interesse en ik krijg de kans het te drinken bij een sjamaan. Het weekend daarvoor heb ik nog 2C-E, 5-Meo-Dipt, wiet en Ketamine gebruikt.

De Ayahuasca laat het me helemaal zien. Al die complexe shit die ik steeds doorkreeg word op een rijtje neer gezet. De interdimensionale wezens helpen me een puzzel oplossen. Het word me langzaam volledig helder allemaal. Er is geen ontstaan en er is geen einde, er is alleen maar ik in de hoogste vorm van het woord. Ik op een goddelijk niveau dat alles en iedereen omvat. Jij en ik zijn God, het zit binnen en buiten je, niets bijzonders aan trouwens.

Het is me allemaal duidelijk, ik voel me gereinigd, wat nu? Het enige wat ik kan doen is het ontwikkelen van de kleine dingen, mijn karakter en creativiteit, de dingen die dichtbij me staan in het leven, familie en vrienden. Ik voel me voor het eerst in tijden voluit gelukkig, dankbaar en levendig, oprecht zeer vrolijk voor weken lang. Ik gebruik nog maar zeer zelden iets chemisch en ook weinig planten.

In de maanden na de eerste keer Ayahuasca nog vaker, 30 december 2008 drink ik het voor de negende keer. Het is een proces dat steeds weer opgepakt word. De eerste 5 keren dat ik het drink kom ik uit in het Goddelijk bewustzijn in mezelf, maar steeds wat dieper en ruimer. Het is een bewustzijn dat zo'n ongekende kracht heeft dat ik het niet kan beschrijven. Jij in de meest pure vorm van jezelf. Ik heb in de bewustzijn energieën gevoeld die zo sterk waren dat ik bijna knetter gek ervan werd, bang dat ik nooit van mijn leven meer zou slapen door de overweldigende kracht van de energie.

Ik word geconfronteerd met angst wanneer ik vraag angst in de ogen aan te kijken. Uiteindelijk kijk ik letterlijk angst in de ogen aan, een pulserend zwart schedel komt uit mijn kots wanneer ik realiseer dat alle angst bullshit is. Ik kijk het schedel recht in de ogen aan en zeg:
"Ik hou van je..!" Gevuld met liefde ben ik.

De plant is altijd vriendelijk tegen me. Een keer hoor ik heel helder een liefdevolle moederlijke stem in mijn hoofd, ze zegt:
"Lig je lekker liefje? Wil je nog wat drinken van me?"
Ik denk even dat het grootmoeder Ayahuasca is maar dat kan toch niet, want ze kan toch geen drinken voor me halen? Al snel snap ik dat het toch de Ayahuasca is die bedoeld dat ik nog een glas Ayahuasca kan gaan halen!

Soms zijn er visioenen, en als ze er zijn dan zijn ze onwijs spectaculair. Maar het gevoel en het bewustzijn is zo veel sterker dat de visuals me niet eens opvallen, en dat terwijl heel de omgeving is veranderd in een psychedelische shapeshiftende omgeving vol wezens die er twee uur eerder echt nog niet aanwezig waren.

In een ervaring ga ik zelfs dood, ik betreed het rijk der doden en vind daar heel veel bewustzijn, en het is er eigelijk niet eens zo doods. Sommigen van hen kunnen zich nog niet over het feit zetten dat er niet zoiets bestaat als de dood, dat ze nooit dood zullen gaan, en zijn daarom in sterke verwarring.

Iedere keer kom ik sterker uit de ervaringen. Wat het mij direct opbracht was:
- Niet meer denken over wat anderen denken (zonder roekeloos/aso te worden)
- Karakter ontwikkelen
- Creativiteit ontwikkelen
- Sterke spirituele ontwikkeling
- Meer liefde, tevredenheid en rust
- Ongelovelijke sociale ontwikkeling, waar ik eerst verlegen was ga ik nu wel eens in mijn eentje naar feestjes om daar meerdere vrienden-voor-één-avond te maken en met iedereen lol te trappen, ik heb het laatste half jaar heel veel fijne mensen ontmoet en ga soms zomaar met onbekende praten
- Sterker bewustzijn over wat er nou ECHT allemaal om je heen gebeurt

Het enige probleem is dat het veel moeite kost alles goed te integreren, het is vrij verleidelijk terug te vallen in oude patronen een paar weken naar een ceremonie en niet alles blijft helemaal goed hangen. Veel van de lessen heb ik vrij goed geintergreerd in mijn dagelijks leven, maar het kan nog veel beter.

30 december heeft de Ayahuasca me verteld dat ik een tijdje niet moet drinken, dit om nu alle lessen goed te intergreren in het dagelijks leven. Waar ik nu naartoe werk is Iboga, dit middel is optimaal voor gronden en direct en constant in contact komen met de God in jezelf. Het middel is zo ontzettend krachtig en heeft een een sterke indruk bij me, onmiddelijk ben je voorgoed in de meest sterke staat van jou persoon. Sommigen hebben wel de meest extreme helse trip om dit te bereiken.

Je hebt jou ziel als een kleine bolvan licht, en om die bol zitten allemaal lagen van wie je bent, of eigelijk lagen van wie je denkt dat je bent: zoon, vader, neef, vriend, collega, Nederlander, supporter, drinker, roker, mens, gitarist etc. etc. Door deze middelen leg je van die lagen weer van je af, je herinnert je dat je niets anders bent dan die werkelijke bol licht, en dat is alles. Geen zorgen, geen angst, geen moeite, geen verplichting, je bent slechts die bol licht.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron