Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Wat kan een tripsitter soms toch handig zijn.

Voor al je psychedelische avonturen.

Wat kan een tripsitter soms toch handig zijn.

Berichtdoor Sublimo » wo feb 23, 2011 6:12 pm

11 nov 2010

Inleiding

Ik was al een tijdje geleden aan dit tripreport begonnen omdat ik toen al, na deze ervaring, met de gedachte rondliep om eens een tripreport te schrijven als tripsitter en niet als sitter.

Het leek mij toen interessant en waardevol om ook eens een tripreport te schrijven dat ging over de rol van de tripsitter. Helemaal omdat het niet makkelijk is om daar iets over te schrijven. Je moet om te beginnen al een ervaring hebben gehad waarbij de tripper de tripsitter echt nodig had. Want niemand zit te wachten op een verhaaltje over een "normale" trip waarbij de tripsitter gewoon lief en verzorgend is voor de tripper.
En ook omdat ik denk dat het best waardevol is, er staat weinig geschreven over wat je in zo een situatie, waarbij het echt fout gaat, kunt en moet doen.

Dit is dus geen tripreport over een van mijn eigen ervaringen met drugs, maar wel over mijn ervaring als tripsitter.

Wegens tijdgebrek heb ik het toen niet afgemaakt. Nadat ik vanavond het tripreport over datura stramonium had geschreven, waarbij ik de tripsitter was, moest ik weer aan dit tripreport denken. En aangezien ik in de "mood" was om te schrijven, besloot ik deze ook maar even af te maken. :)

Deze ervaring heeft ongeveer een anderhalve maand geleden plaatsgevonden.

De trip

Eerst zal ik even de setting proberen te schetsen, dat maakt het makkelijker om het verhaal te begrijpen.

Die bewuste avond was er een studentenwelkom in de stad op een groot plein, omringd door cafés. Aan de enige kant waar geen cafés waren, was een groot podium opgezet voor de optredens van die avond. De omgeving rond het plein was afgezet met hekken door de security en politie. Dit omdat er maar een beperkt aantal mensen op het plein mochten wegens veiligheidsredenen. Op deze manier was er maar een ingang.
Dat plein was dus gevuld met een hele hoop mensen, ik ben niet zo goed in schatten van zo een grote groep mensen maar het zou me niks verbazen als het een paar duizend mensen zijn geweest. Er was ruimte om te staan, maar ook niet veel meer.

Zo, nu heb je een idee van de setting.

Ik ben daar met Scopolamine naartoe geweest, voorspelbaar. :P
Hij had voordat we naar het feestje vertrokken een combinatie van drie uppers gebruikt. Wel verspreidt over een aantal uur natuurlijk. Het was in totaal 50 mg 4-FMP oraal, methcathinone gerookt en 100 mg oraal en een klein lijntje amfetamine. Doordat de dosissen relatief laag waren merkte hij niet meer dan wat tintelingen.
Ik had zelf alleen amfetamine gebruikt, die heerlijk tekeer ging in mijn lichaam. :love: Ik had niks anders nodig.

We hadden afgesproken om samen met nog een aantal mensen van onze klas naar het feest te gaan. Een jongen een een aantal meisjes. De jongen was de enige die op de hoogte was van ons gebruik en daar ook helemaal geen problemen mee had. De meisjes waren, en zo ver ik weet nog steeds, niet op de hoogte van ons gebruik in het algemeen al.

Eenmaal daar aangekomen en nadat we toen ook nog eens de rest van het groepje gevonden hadden, vonden we een mooi plekje om te staan. Aan de zijkant, voor een café. We hadden nog redelijk veel plaats in vergelijking met het midden van het plein denk ik.

Ergens halverwege het feest kwam Scopolamine met het idee om een fles cava te kopen binnen in het café, hij had toen al twee snuifjes ketamine uit zijn bullet genomen en al eerder op de avond wat bier gedronken. Zo gezegd, zo gedaan.
Ik had ook twee snuifjes ketamine van mijn bullet genomen net ervoor. Ook ik had al wat bier gedronken eerder op de avond en ik merkte dat het precies de juiste hoeveelheid was, er hoefde geen mg bij. Ik nam van de fles cava dus ook geen slokken, maar nam gewoon af en toe een klein nipje, ik wist dat ik het niet moest combineren maar ook dat een klein beetje geen kwaad kon. Af en toe een nipje was best lekker. Scopolamine daarentegen merkte door de uppers niet zo veel van de alcohol en was zich daarbij goed aan het maken waardoor hij denk ik niet echt heeft doorgehad dat hij al wat veel ophad om het nog te combineren met ketamine.
Ruim een half uur later nam hij namelijk nog drie snuifjes bij.

Toen begon de fun.

Ik merkte het voor het eerst vlak nadat ik een kleine ruzie had gehad. Iemand had mijn aansteker gevraagd die ik vanzelfsprekend ook even heb gegeven, toen Scopolamine die terug wou vragen omdat hij een sigaret wou opsteken, ja, hij rookt soms ook als hij uppers heeft gebruikt, had een andere kerel hem vast. Of het een vriend van die ander was, geen idee. Ik zou niet weten hoe hij er anders aan kwam. Hij beweerde dat het zijn aansteker was met zijn bezopen kop en vroeg zelfs aan degene bij zich van dit is toch mijn aansteker he ? Zodat die dat even kon bevestigen. Door de amfetamine, ik kan in het algemeen al niet tegen mensen die strontbezopen zijn en zich idioot gedragen, heb ik waarschijnlijk nogal aggresief gekeken toen ik netjes de aansteker uit zijn hand trok en mij weer omdraaide want 5 min. later kwamen ze beide een handje aan me geven en zeggen dat het hun speet en het een misverstand was. :lol:
En dat terwijl ik nog nooit gevochten heb en het ook niet van plan ben zolang het niet hoeft. :P
Toen ik me omgedraaid had zei Scopolamine tegen mij, met een lachend gezicht, dat hij toch niet had kunnen vechten zelfs al had hij het gewild. Hij voelde de ketamine zo hard. En dat werd nog heftiger, al snel was hij niet meer aan het dansen maar eerder aan het wankelen. Toen ik dat door had heb ik heel snel de jongen van het groepje even in zijn oor gefluisterd wat gaande was en dat hij aan de rechterkant langs hem moest gaan staan. Ik ging aan de linkerkant naast hem staan. Zodat hij niet zou omvallen.
Toen ik hem net nog op tijd aan zijn kraag omhoog kon trekken, anders was hij waarschijnlijk keihard op de grond gevallen, en hij daarna vertelde dat hij bijna in k-hole was, besloot ik dat het tijd was om hem binnen in het café op een bank of stoel bank te zetten.
Stel je het maar eens voor, de setting was echt een worst case scenario voor zowel tripper als tripsitter. Tegen k-hole aanzitten op een plein met duizend mensen waar je moeilijk wegkomt en overal politie en security rondwandelt, dat is ale een hel voor de tripper zelf. Maar probeer dan als tripsitter iemand daar dan nog maar eens weg te krijgen.
Iedereen in het café natuurlijk aan het kijken hoe hij naar binnen strompelde aan mijn arm, het moet lachwekkend hebben uitgezien. :D
Gelukkig een vrij tafeltje, zitten met die handel. En afwachten tot de ketamine uit begint te werken.
De meisjes volgden ook iets later en kwamen bij ons aan de tafel zitten. Dat maakte het niet makkelijker. Die bleven maar vragen wat er scheelde met hem, hij verstond er natuurlijk niks van, en ik maar uitleggen dat hij gewoon te veel alcohol had gedronken. Was er ook nog eentje zo slim om op te merken dat hij toch niet zo veel alcohol had gedronken, shit dacht ik, daar gaan we. Gezegd dat ik ook niet wist hoe dat zo plots kon, ze heeft het daarbij gelaten. Gelukkig dat zo een mensen nog nooit van GHB of ketamine hebben gehoord. :D

Daar hebben we ongeveer een uur gezeten. Toen besloten de rest van het groepje, wat er nog van over was, om naar een volgend café te gaan. Scopolamine voelde zich nog steeds niet in staat om naar nog een café te gaan. (Ze hadden al een half uur gewacht op hem, ze hoopte dat hij terug wat nuchterder werd en wij mee konden. :P ) Aangezien we dezelfde richting uit moesten om naar huis te gaan zijn we een stuk met hun meegelopen.

Hij dacht dat het wel ging om te lopen, niet dus. Even snel zijn bullet in mijn zak gestoken zodat als hij zou omvallen en de politie zou komen kijken ze de bullet niet vonden. Toen heb ik hem onder zijn schouder gepakt en zijn arm in mijn nek gelegd, hij kon niet meer zelfstandig lopen. Zo heb ik hem eerst langs de uitgang, waar politie stond, heen geloodst. Gelukkig waren die al druk bezig met een bekeuring uit te schrijven aan iemand anders.
Het was natuurlijk nog super druk in de stad, overal liepen mensen, het feestje was immers pas net gedaan. Iedereen ging verder op café of naar huis. Nog een hoop rare blikken gehad van mensen, ze zullen het wel op de alcohol hebben gegooid. :P
Verderop weer politie, die waren gelukkig ook bezig met, ditmaal met een ruzie.
Tenslotte nog de drukke ring over gestoken nog een stukje gewandeld en toen warne we eindelijk thuis.

Eindelijk ! :love:

Mission accomplished ! 8-)

Nawoord

Na thuiskomst heeft hij nog gekotst en is heb ik hem op mijn bed gelegd, waar hij na wat te lezen in slaap viel. Ik kon toch nog even niet slapen en heb me achter mijn laptop gezet. Vandaar ook mijn bed, zo kon ik toch iets doen terwijl ik nog op een poosje op hem kon letten.
Uiteindelijk is hij tussendoor even wakker geworden en in zijn eigen bed gaan liggen. :)
Kon ik er ook eindelijk inkruipen. :D

Wat was nu het probleem ?

Per ongeluk, door de onderdrukking van alcohol door uppers, ietsje te veel gedronken. En dat dan gecombineerd met ketamine.

De combinatie alcohol en ketamine is dus absoluut geen aanrader, ik heb het die avond in minieme dosissen gedaan en dat ging goed. Maar je neemt denk ik, zoals je wel leest hier, al snel te veel van een van de twee of van beide. Scopolamine zei ook dat hij duidelijk gevoeld had dat het aan de alcohol lag, van de ketamine alleen was het nooit zo ver gekomen.

Het valt dus de combineren in minieme dosissen, maar is geen aanrader. Eigenlijk eerder al een no go combinatie.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo een serieuze rol moest spelen als tripsitter. Het enige wat we meestal voor elkaar doen als tripsitter is elkaar soms even opbeuren. Als hij het even moeilijk heeft, pep ik hem op en andersom ook. Daarom dat meestal geen van beide nuchter is, tenzij we iets doen als ketamine I.M. en datura stramonium natuurlijk. Dat klinkt misschien raar, een tripsitter die niet nuchter is, maar ik zou voor hem meer kunnen doen al trippend dan iemand anders die nuchter is. 8) Andersom geldt dat ook natuurlijk.

Alleen was hij hoogstwaarschijnlijk niet thuisgeraakt en had het zelfs goed mis kunnen gaan. Zo een klap met je hoofd op de stenen of een auto die je aanrijdt terwijl je oversteekt, als je dan al kan lopen, kunnen dodelijk zijn.

Nu staan we quite, hij heeft mijn leven al eens gered, nu ik het zijne. :)

Het was achteraf gezien ook fijn om dit terug voor hem te kunnen doen, ik had natuurlijk liever dat het niet was gebeurd maar je moet alles van de positieve kant bekijken, wordt je vrolijk van. :D

Ik had echter nooit gedacht dat ik in zo een situatie met hem terecht zou komen, hij is nog gekker dan mij en het meeste heb ik van hem geleerd.
Ik heb ergens wel voor een seconde een klein moment gehad dat ik zoiets had van hij neemt wel veel ketamine, maar ik heb er niet verder bij nagedacht omdat hij zijn grenzen als een van de besten kent en weet wat hij doet.
Het werd weer eens bewezen dat zelfs de beste een foutje kunnen maken.

Van de andere kant is hij er ook zeer goed mee omgegaan. Dat was dan wel weer zeer professioneel. 8)
Hij heeft me achteraf verteld hoe chaotisch al het lawaai en die mensen waren voor hem, ook moest hij al van in het café kotsen. Dan moet je sterk in je schoenen staan wil je jezelf beheersen op zo een moment.
Ik had het niet voor mekaar gekregen om me zo normaal te houden denk ik. En als hij zichzelf niet zo beheerst had, had ik hem ook niet thuisgekregen.

Uiteindelijk is het in zo een situatie de samenwerking van tripper en tripsitter die de ervaring tot een goed einde brengt.

- Sublimo -
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Wat kan een tripsitter soms toch handig zijn.

Berichtdoor Beeeb » vr feb 25, 2011 2:19 am

Altijd interessant om tripeports te lezen.

Allerseerst vanwege de ervaringen van eenander, en ten tweede omdat iemand te moeite neemt om het op te schrijven en met ons te delen! :rock:

Ik heb zelf zeeeer weinig tripervaring. Maar ik begrijp echt niet dat je zin hebt om op zo'n druk plein met zo'n hoop onbekenden, en bekenden die nergens van af weten,te gaan trippen.

Maar das just my to cents!

Tnx for your report!

Beeeb
If Pacman had affected us as kids we'd be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive music. (Kristian Wilson, VP Nintendo Inc. 1989.)
Avatar gebruiker
Beeeb
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 256
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:42 pm
Woonplaats: Wonderland

Re: Wat kan een tripsitter soms toch handig zijn.

Berichtdoor Sublimo » vr feb 25, 2011 4:53 am

Beeeb schreef:Altijd interessant om tripeports te lezen.

Allerseerst vanwege de ervaringen van eenander, en ten tweede omdat iemand te moeite neemt om het op te schrijven en met ons te delen! :rock:


Hiermee ben ik het eens. :)

Ik heb zelf zeeeer weinig tripervaring. Maar ik begrijp echt niet dat je zin hebt om op zo'n druk plein met zo'n hoop onbekenden, en bekenden die nergens van af weten,te gaan trippen.

Maar das just my to cents!


Dit was ook niet echt onze bedoeling. :grin:

Tnx for your report!

Beeeb


Graag gedaan ! :love:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner