Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Wie is ik? (Psylocibe cubensis,2008)

Voor al je psychedelische avonturen.

Wie is ik? (Psylocibe cubensis,2008)

Berichtdoor Nathaniel » do maart 03, 2011 12:52 am

Hierbij een verslag van mijn volgens mij 6e paddotrip,2e keer solo.Ik vond het zelf wel een komisch,mooi report,hoop dat u als lezer er ook zo over denkt,zoniet,helaas voor u :P


Wie is Ik?

Dosis:35 gram verse Mexicaantjes
Thuis na een heerlijke dag stage in het jongerencentrum,oudjes 3 weken op vakantie :D

Om 22.45 paddenstoelen in stukjes gesneden en met sinaasappelsap in de blender gedaan en tot een smurrietje vermalen. Ik deed dit vooral omdat citruszuur de vieze smaak van de paddo wat neutraliseert, maar ik heb ook vaak gelezen dat datzelfde sinaasappelsap psylocybe omzet in psylocine…wat het lichaam normaal zelf doet. Klein experimentje dus ook.

Om iets over 23.00 had ik mn paddosapje op, en ging even rustig op de bank liggen. Al heel snel voelde ik me een beetje van de wereld stijgen. Ik ben toen snel naar de computer gegaan om ff een meeltje te sturen dat t feest begonnen was. Toen weer terug op de bank gaan liggen met een chill muziekje.(Bonobo)
De trip bleef in rap tempo toenemen, ondertussen golfden en bewogen alle muren al, en de eerste patroontjes begonnen door te schemeren. Op het plafond was op een gegeven moment een soort vlam-achtige vorm, of eigenlijk meerdere.Maar binnen die vlammen zaten weer andere figuren, ze deden me denken aan van die Maya tekeningen. Ik heb dit eerder ervaren op paddo’s en vind het erg bijzonder, vooral omdat de Maya’s ook deze paddenstoelen gebruikten in religieuze ceremonies…
Ik heb voor mn gevoel echt uren liggen spacen op de bank, hier was de trip vooral visueel, niets in de kamer was meer wat het was (de boekenkast had een gezicht..of was eigenlijk 1 groot gezicht..die aan het dansen was, ritmisch bewoog op de muziek die opstond)

Even kom ik een beetje bij omdat ik een raar gevoel in mn maag heb, niks om me zorgen over te maken weet ik, maar als ik iets later vanuit het niets ineens ontzettend kokhals snel ik me toch maar naar de wc om mn maag om te keren. Dat ging heel makkelijk en voelde erg relaxed. In de wc een tijdje blijven chillen, voort geval dr nog meer uit zou komen. Maar iets later ben ik eigenlijk ook gewoon vergeten dat er zoiets bestaat als een woonkamer,met daarin een heerlijke zachte bank. Maar ik wil wel mijn mond spoelen, en zittend op de grond water uit de kraan drinken gaat heel moeilijk..hoe mooi je ook een kommetje van je hand maakt..het meeste gaat onderweg naar je mond verloren. Maar ik weet nog dat er water op tafel staat, op tafel….Wow en naast die tafel staat een bank, daar moest ik maar eens gebruik van gaan maken. Terug op de bank wil ik wel eens weten hoe laat het nou is, het klokje op de dvdspeler kan me geen duidelijkheid bieden, iets met een 2 is de conclusie…wat maakt het ook eigenlijk uit..ik loop superhard te trippen.

Na mn kotsavontuur maak ik me wel een beetje zorgen.” Gaat alles wel goed? Heb ik teveel genomen?...nee man ik loop vet te chillen voel me supergoed wowww daar gaat de boekenkast weer you go girl! Ja maar echt alles chill?Wordt de trip al minder?neej het is echt een grote chaotische drukte om me heen dus het is zeker nog niet over.Hoe komt het toch dat het zo druk is?”.Ik kijk op tafel en zie van alles liggen, sjek, wiet, verschillende afstandsbedieningen, waterkan, waterglas een enorm scala aan invloeden omringt mij en ondertussen probeer ik een sjekkie te draaien, wat onder invloed van paddoos een bijna onmogelijke opgave is.” Invloed, invloed,ik wil gewoon mn sjek in vloei!!!”. Lachen geblazen weer. De meer filosofische kant van de trip begint, de muziek is ondertussen ook afgelopen, ik denk even om iets anders op te zetten, maar ik weet niet wat en eigenlijk is alles chill zoals het is.
Hier werd mn gedachten gang heel raar. Alsof elke gedachte een eigen leven leidde, alles wat ik denk word afgeschoten, het universum in…

Ik snap er niks meer van, wie is die “ik” die steeds loopt te denken,en ook tegen me praat? Dat ben ik ook…maar dan anders..een andere ik?..is het soms god,en welke god dan? God is ik en Ik is god….God spreekt niet tot mij, maar via mij. Het ik-besef ebt verder weg.Het is echt moeilijk te omschrijven hoe dit voelt, het voelt als niets en alles tegelijk. Ben ik wel?..jah ik Ben want ik zit hier op de bank en ik adem en drink …dus er is in elk geval iets hier wat zichzelf Ik noemt. Maar wie is die ik dan vraag ik me af. Ik kijk naar het sjekkie in mn hand, rook ik? Ik neem een hijs, hmm jah dat is wel lekker, Ik rook, maar moet daar wel mee stoppen ooit bedenk ik meteen. Okeej wie is Ik nog meer. Gebruik ik drugs? Een van de gedachtegangen in mn hoofd begint keihard te lachen, en al snel volgt mijn fysiek daarin.Ghig kijk s naar jezelf volgens mij gebruik ik wel drugs. Ik begin na te denken over mijn spirituele bewustzijn en relatie met “god”. Wie is die god van mij toch…ik weet wanneer ik zijn gedachten denk..maar betekent dit dat god buiten mijzelf leeft? Neej..als ik gods gedachten denk ben ik volledig in synch met …jah met wat?..met het heelal? De natuur?...met iets..Ik merk ineens dat ik de hele tijd al lig te beatboxen zachtjes en gekke space geluiden maak in een onophoudelijk ritme. Ik kijk om me heen en zie alles op dit ritme bewegen, zou dat het dan zijn soms?

Ik herinner me een filmpje dat ik kort geleden zag,waarin het basis principe van zen wordt uitgelegd. Ik wist altijd wel wat zen was zo ongeveer, maar dit filmpje legde het echt heel goed uit, aan de hand van een blaadje die in de rivier valt en zich laat meevoeren. De rivier is god! Het ritme is god! God is de voortstuwende kracht die het heelal en alles daarin ooit tot leven wekte en het tot op de dag van vandaag in leven houdt.
Ik moet meer zelfvertrouwen hebben, hoe kan ik leven als ik zelfs mijzelf ondermijn? Als ik mezelf wegvaag wegens het bestaan van een god. Daarmee help ik “Alles” ook niet bepaald in zijn voortbestaan. Deze gedachte voelt heerlijk euforisch, stilletjes zit ik te genieten op de bank..de gedachte alleen heeft me al meer zelfvertrouwen gegeven.

Dan begint mn mond weer.Boemboemkatrrrrrrrrrkssstboemboemboemprrrrrrroeoewwwboemka…Ik besluit de binnenkant van mn ogen eens te bekijken. Oh My God…wat daar gebeurt is onbeschrijfelijk..zodra ik mijn ogen sluit zit ik in een oneindige grote zwarte ruimte, langzaam stromen verschillende kleuren de ruimte binnen..daarna verschillende geometrische vormen..de vormen pulseren, ze pulseren op het ritme van mijn beatbox…Ik ben bezig mijn eigen universum te scheppen. Dit was echt geniaal prachtig mooi, hier ben ik ook een tijdje mee bezig geweest.

Ogen gaan weer open, ik zet de televisie aan om eens te kijken wat daar zoal gebeurt. CNN…een Indische vrouw wordt geïnterviewd. Hmm Indisch klinkt wel vet! Ik denk weer even aan Ik, en vind dat Ik Indisch kan. Dus ik begin mee te praten en de Engelse ondertiteling tegelijk meelezen..kijken of ik woorden ontdek…Jeetje das best moeilijk dat Indisch,het lijkt wel een heel andere taal ofzow..Ik hoor het mezelf denken en barst in lachen uit. Het is al nacht dus de porno-reclames zijn ook weer begonnen, gefascineerd zit ik te kijken naar de dames die zich aanbieden, en die ontzettend suffe tussenstukjes op de kamasutra beurs enzo. Een oudere dame vraagt me of ik ook zo hou van lekkere dikke hangtieten, verontwaardigt maar beleefd antwoord ik nee en zap maar weer eens verder Naja als deze mensen er gelukkig van zijn, ben ik dat ook.
Televisie is een raar iets, want eigenlijk denk je totaal niet na tijdens het kijken, maar dat is eigenlijk weer onmogelijk. Ik wou dat ik het beter uit kon leggen, maar paddo hersens werken nou eenmaal op een rare fascinerende manier. Alle verbanden die je ooit heb gelegd verdwijnen, in feite staar je als een baby de wereld in. Angst en Liefde zijn de enige 2 mogelijke emoties. Oordelen bestaan niet tot je ze maakt op dat moment.

Goed, ik wou wel eens weten hoelang ik al bezig was en hoelang ik nog te gaan had. Eerste benodigdheid voor die berekening: de huidige tijd. Oke even concentreren op de klok het issssssss 1.42 Owkeej nu moet ik weten hoelaat ik de paddoos op had ehmz dawwas 23.00 okee,okee…okee…………okee…
Wat was ik aan het doen,ik wist toch allang dat ik om 23.00 de stoeltjes ophad? Owwwwwja kijken hoelang ik al bezig ben en hoelang ik nog moet ehmm moet ik eerst weten hoelaat t is
Ff concentreren, 1.45 owkeej en hoelaat nam ik de paddoos owjah 23.00 dus dan ben ik nu hoelang bezig? Ehhhmmmzz…ehhh…..ehhh heh…ik snapt er geen ene fuck van maar vind het wel dolkomisch hoe ik bezig ben. Okeej nog 1 keer dan..het is nu 1.47 om 23.00 nam ik…owwww fuckit laat ook maar…alst goed is kom ik rond een uur of 4 weer naar beneden van mn wolkje.

Ik lig nu al een hele tijd op de bank dus besluit eens overeind te komen.Zozo hallo kamer hoe gaat t met jou? Hmm ik ga nog maars een meeltje sturen dat alles goed gaat. Ik zit voor de computer en wil beginnen, maar raak weer eens afgeleid door 1 of andere gedachte. Pfoei okeej nog een keer..bedenken wat ik wil meelen…maarja..denken gaat nogal hard op paddoos dus ik raak weer afgeleid..dit gebeurt nog een paar keer…Het is maar het beste als ik gewoon begin met typen..en dan komt het vanzelf wel en zo geschiedde. Langzaam maar zeker wordt alles rustiger, de trip nadert zijn einde. Ik ga weer beneden lekker op de bank liggen zappen met een jointje dr bij. En inderdaad kom ik rond 4uur weer terug op aarde, ik voel me moe..maar een fijn moe gevoel alsof ik thuis kom van een lange verre vakantie….


ps:Terugkijkend op het sinaasappelsap experiment dacht ik eerst dat het zeker effect heeft gehad:de trip kwam veel sneller en harder op dan ik gewend ben.Na nog eens overdenken kan dit net zo goed komen door de fijn vermalen paddo's.De smaak was in elk geval chill ;)
Avatar gebruiker
Nathaniel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 11:31 pm

Re: Wie is ik? (Psylocibe cubensis,2008)

Berichtdoor lolnoob » do maart 03, 2011 2:38 am

Klinkt goed, en ook mooi beschreven, vooral je gedachtegangen :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Wie is ik? (Psylocibe cubensis,2008)

Berichtdoor Sublimo » za maart 05, 2011 7:14 am

Nathaniel schreef:Om 22.45 paddenstoelen in stukjes gesneden en met sinaasappelsap in de blender gedaan en tot een smurrietje vermalen. Ik deed dit vooral omdat citruszuur de vieze smaak van de paddo wat neutraliseert, maar ik heb ook vaak gelezen dat datzelfde sinaasappelsap psylocybe omzet in psylocine…wat het lichaam normaal zelf doet. Klein experimentje dus ook.


ps:Terugkijkend op het sinaasappelsap experiment dacht ik eerst dat het zeker effect heeft gehad:de trip kwam veel sneller en harder op dan ik gewend ben.Na nog eens overdenken kan dit net zo goed komen door de fijn vermalen paddo's.De smaak was in elk geval chill ;)


Je doet twee dingen fout:

1. Sinassappelsap heeft als enige functie de smaak te verbeteren, maar meer niet.
2. De citroenzuur die jij hebt toegevoegd is niet voor de smaak, dat heeft wel degelijk een reden. In een zuur milieu kunnen de alkaloïden uit de paddenstoelen beter geëxtraheerd worden. De hele bedoeling van die thee is het uitvoeren van een extractie, het extraheren van psilocybine en psilocin uit de paddenstoelen. Op die manier hoef je je paddenstoelen niet meer op te eten want je hebt nu een drankje die de actieve stoffen bevatten. Door er citroenzuur bij te doen, bevoorder je de extractie.

En ja, zo fijn mogelijk vermalen helpt enorm. Hoe fijner gemaald, hoe groter het contactoppervlak, hoe beter de extractie verloopt.

Op het plafond was op een gegeven moment een soort vlam-achtige vorm, of eigenlijk meerdere.Maar binnen die vlammen zaten weer andere figuren, ze deden me denken aan van die Maya tekeningen. Ik heb dit eerder ervaren op paddo’s en vind het erg bijzonder, vooral omdat de Maya’s ook deze paddenstoelen gebruikten in religieuze ceremonies…


Ja, daar zou ik ook wel eens een verklaring voor willen hebben. :grin:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Wie is ik? (Psylocibe cubensis,2008)

Berichtdoor Einstein » za maart 05, 2011 6:34 pm

Nu zit je ernaast, Sublimo, onder sterk basische of zure omstandigheden reageert psilocybine wel degelijk tot psilocine. Wat volgens mij overigens geen drol uitmaakt, want in je lichaam wordt die psilocybine sowieso al wel omgezet, door die omzetting loop je zelfs het risico dat de (vrij instabiele) psilocine alweer uiteen valt voordat het je hersenen heeft bereikt.

OT: Mooi, vaag, filosofisch report :kleuter:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Wie is ik? (Psylocibe cubensis,2008)

Berichtdoor Sublimo » za maart 05, 2011 8:31 pm

Einstein schreef:Nu zit je ernaast, Sublimo, onder sterk basische of zure omstandigheden reageert psilocybine wel degelijk tot psilocine. Wat volgens mij overigens geen drol uitmaakt, want in je lichaam wordt die psilocybine sowieso al wel omgezet, door die omzetting loop je zelfs het risico dat de (vrij instabiele) psilocine alweer uiteen valt voordat het je hersenen heeft bereikt.You got some more info for me ? :grin:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner