Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Zwaar aan het trippen van 10g Hollandia p.p

Voor al je psychedelische avonturen.

Zwaar aan het trippen van 10g Hollandia p.p

Berichtdoor Teletubbiekid » za aug 02, 2014 5:24 pm

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver. Zowel T als ik zouden vandaag beiden truffels tot ons nemen. T en ik blowden vaak, en hadden beiden ervaring met XTC en speed, maar beiden hadden we nog nooit echt gehallicuneerd. We hebben gekozen voor de Hollandia truffels, omdat deze simpelweg voor de meeste visuals zal zorgen. En dat was wel iets waar we naar uit keken. Voor de zekerheid zat I er bij on de boel een beetje in de gaten te houden. Om eerlijk toe te geven hebben we weinig research gedaan, en het eigenlijk maar gewoon over ons heen hebben laten komen. We besloten een uur voor inname een beetje wiet te roken om alvast een beetje in de stemming te komen. We keken nog een beetje op internet, maar toen we dachten dat we genoeg wisten om het maar gewoon te laten gebeuren zijn we begonnen met eten.


Wie: 3 vrienden
Aantal tripsitters: 1
Wat: T: 10 gram Hollandia truffels P.P
onbekende hoeveelheid wiet, later ook nog speed

Waar: Bij T thuis. Ik was hier al vaak geweest, en het leek ons het beste om in een vertrouwde omgeving te gaan trippen

Gemoedstoestand: T en ik hadden beiden zin om te trippen. T schijnt niet echt zenuwachtig te zijn geweest, ik had wel lichte zenuwen. Maar.. dit is natuurlijk gezond als je voor het eerst gaat trippen


18:30
We komen net terug uit de stad, en leggen de truffels in de koelkast. We drinken wat, en roken ondertussen een jointje. T maakt alvast een playlist met allerlei muziek die wel eens leuk zouden kunnen zijn tijdens de trip. Ondertussen lezen we nog wat tripreports om ons mentaal voor te bereiden, en lezen nog één keer het advies van de website over de truffels. Omdat we de truffels een beetje hadden onderschat, schrokken we wel een beetje van de reacties op het internet. We wisten natuurlijk wel dat de Hollandia niet zomaar een truffel was, maar dat de truffels zó ontzettend heftig waren als sommige commentaren doen geloven wisten we niet.
19:00 Ondanks dit besloten T en ik beiden 10 gram van de truffels te nuttigen. Het was immers onze eerste echte ervaring met psychedelische middelen, en we waren beiden van mening dat deze goed zou moeten bevallen. Omdat er nog al verschillende meningen bestaan over de smaak van de truffels besloten we ze eerst zo te eten, en als de smaak helemaal niet te hachelen zou zijn, we ze zouden eten met pindakaas. T en ik zijn het er over eens dat de smaak best mee valt. Het is een beetje een soort walnoot, maar dan een stuk zuurder. Wanneer we beiden onze portie achter de kiezen hebben besluiten we wat tv te kijken tot dat we de effecten begonnen te merken.

19:30
Na 30 minuten na inname beginnen zowel T al ik de eerste hallucinaties te ervaren. Het behang uit T's kamer begint te bewegen, en de poster van de stromende fontijn aan de muur lijkt wel te stromen! Omdat zowel T als ik dezelfde beelden ervaren besloten we het te filmen, en verrekt! zelfs op de camera beweegt het. Ik heb de hele tijd de neiging om in het lachen uit te barsten, maar omdat T's moeder ook aanwezig was, en totaal niet op de hoogte was van ons trip-avontuurtje vertelde T mij dat ik iets minder luidruchtig moest zijn. Wat ik natuurlijk wel begreep, maar op de een of andere manier ervaarde ik dit als zéér pijnlijk. Omdat het niet T's idee was om mijn trip te verpesten begon hij zich direct te verontschuldigen tegenover mij.
20:30 Ik begin me een beetje misselijk te voelen. Ik besluit even op T's bed te gaan liggen. Dit had ik beter niet kunnen doen. Want opeens begin ik wel héél erg de realiteit te verliezen. Ik raak in mezelf gekeerd, en er schieten de meest verschrikkelijke gedachtes door mijn hoofd. Waarvoor leef ik eigenlijk? Wie ben ik eigenlijk? Wat heb ik gedaan? Wordt ik weer normaal. Achteraf blijkt dat ik zowel aan T als I heb gevraagd wat er in gods naam aan de hand is. Ik hoorde ze praten, en hoorde steeds mijn naam maar ik kon niet uit het gesprek op halen waar ze het over hadden. Totaal onverwachts horen we opeens het geluid van ronkende motoren. Twee vrienden van T staan plots voor de deur. Dit verpest mijn space compleet. Ik voel me een emotioneel wrak. Ik ben niets meer dan ellende.

21:00 - 22:00
Gelukkig is I direct naar beneden gegaan om de situatie uit te leggen. Gelukkig begrepen ze het, en niet veel later vertrokken ze weer. Dat was zowel voor T als mij een opluchtig Even later hoor ik T en I praten. Kennerlijk had ik al een tijdje niks meer gezegd, en dachten ze dat ik sliep? Ik voelde me nog steeds niet lekker. Ik vroeg uit het niets aan T en I of het voor altijd zou duren. Gek genoeg moest ik van hun horen dat het goed zat. Ik begon te beseffen dat ik voor niets bang ben geweest. Ik had alleen truffels genomen, en morgen zal ik weer normaal zijn. Gelukkig heeft dit hele taffereel niet langer dan een uurtje geduurd.

22:15
Omdat I die dag nog niets had gegeten, en toch wel erg veel honger had vroeg hij aan T of die voor hem een pizza kon bereiden. Het was Immers T's huis, en I wist niet hoe de oven werkte. Dit was niet zo'n slimme zet van I, want hij was immers degene die niet onder invloed was. Ik merkte aan T dat hij het niet helemaal snapte maar ging toch voor I een pizza bereiden. Ik besloot alleen in de slaapkamer achter te blijven

22:30
Na 15 minuten alleen op T's kamer te hebben gezeten begon ik al aardig wat visuals te zien. In de vloer zaten een soort zwarte vlekjes, en dit werden ogen die me aankeken. Op de muur zag ik gezichten, en een soort aliens. Dit kwam denk ik omdat een deel van de muur groen was. Ik besefte mij dat ik truffels gegeten had, en dat de visuals er nou eenmaal bij hoorde. Ik was niet bang, maar wel verbaasd. Op tv stond comedy central aan. De ondertiteling danste over het hele scherm, en de gezichten van de mensen op tv veranderden aanzienlijk. Wat in mijn ogen zo opmerkelijk was, is dat de hallicunaties die ik kreeg erg scherp waren. Voor mijn gevoel waren T en I al minstens een uur weg, maar in werkelijkheid waren het 10 minuten. Ik besloot naar de keuken te gaan. Hoewel veel mensen beweren dat je bij dit soort middelen beter niet in de spiegel kon kijken. Toch weerhield mij dit niet om toch een kijkje te nemen. Mijn hoofd was nog enigszinds normaal; maar meteen vielen de schoteltjes op waar mijn pupillen in waren veranderd.

23:00
Eenmaal in de keuken aangekomen leek deze op eens 15 x zo groot. Ik vertelde tegen T dat ik het niet leuk vond om in mijn eentje in die kamer te zitten. Hij begreep het, en zei tegen mij dat hij het ook een tikkeltje griezelig vond. De afwas op T's aanrecht begon te bewegen. En ook I's hoofd begon te veranderen. We liepen zachtjes naar de kamer en ploften op het bed neer. Omdat we allemaal wel zin hadden in een jointje, pakte ik het wietzakje om te kijken hoeveel er nog in zat. Maar gek genoeg kon ik niet ophalen hoeveel de inhoud was. Zowel het zakje, als de wiet werden groter en kleiner. Het leek net alsof er op de wiet allemaal bruine haartjes zaten. Ook de asbak die naast ons stond veranderde. de peuken leken op te branden, maar waren in werkelijkheid gewoon uit. Toen ik mijn flesje met AA pakte, leek deze in mijn handen van vorm te veranderen. Ook mijn handen en armen waren anders. Ik leek opeens héél dun, en mijn vingers waren stompjes geworden.

T zette wat muziek op. Het werd het nummer Nevermind van Infected mushroom. Al snel merkte ik dat de visuals heftiger werden, en T ervaarde dit ook. Steeds drukte hij op pauze, en zette hem toen weer aan. Ik begon te merken dat de visuals al minder werden. T heeft dit anders ervaren. Bij hem ging het namelijk meer in golven, wat je vaker hoort bij de Hollandia. Om ongeveer kwart over 11 ging I naar huis. Ondertussen besloot ik een jointje te draaien, maar omdat T niet zo lekker ging nam hij niet. T begon een beetje te stressen, omdat hij nog steeds visuals had, en niet wist wanneer het op hield. Ik vertelde hem dat een truffel trip normaal gesproken 4 tot 6 uur duurde. Gelukkig begon ook Timo zich weer een beetje normaal te voelen.

00:00
Om 00:00 besloten we ieder 2 nakkies pep te nemen, om vervolgens de kamer op te ruimen. Je kan je waarschijnlijk goed voorstellen dat de pep wonderen doet. :love: Het was ondertussen een gigantische bende geworden. Je wordt namelijk vrij chaotisch van de truffels heb ik gemerkt. om kwart over 12 zijn we naar het Vondelpark geweest omdat we even de behoefte hadden om onze ervaringen te delen. In het Vondelpark hebben we eigenlijk niks anders gedaan dan muziek gepraat over onze ervaring. Om 5:00 zijn we richting T's huis gefietst, en hebben we het laatste jointje gerookt om lekker te kunnen slapen. T sliep direct, maar bij mij duurde het (waarschijnlijk door de pep) nog een paar uur. Ik kijk op zich niet slecht terug op de trip, maar zou zoals velen de Hollandia niet aanraden wanneer je nog nooit eerder getript hebt. Want zowel T als ik hebben het behoorlijk onderschat.
Teletubbiekid
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: za aug 02, 2014 5:13 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron