Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1e 2e en 3e x Mdma

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Savati » wo jun 20, 2012 1:09 am

Na enkele triptreports te hebben gelezen, dacht ik mijn ervaringen ook maar te delen..

Eerst even wat achtergrond informatie, ik ben lang, heel erg anti drugs geweest. Ik heb van dichtbij een verslaafde meegemaakt, en dat laat de nodige angsten na. (Aan de andere kant heb ik een goed voorbeeld hoe ik NIET wil eindigen) Ook zag ik mezelf altijd als erg verslavings gevoelig persoon, dat zorgde ervoor dat ik er zover mogelijk bij uit de buurt wou blijven. Afgelopen jaren heb ik mensen leren kennen, die wel degelijk "verantwoordelijk" met drugs om kunnen gaan. En naarmate je ouder word leer je jezelf toch beter kennen, en ik beschouw mezelf inmiddels als een stabiel, zelfbewust persoon. Mijn vriend heeft de nodige ervaring met drugs, en op die manier werd ik er toch nieuwsgierig naar.. Zodoende uiteindelijk een avondje ingepland om xtc/mdma te proberen.. Gewoon lekker thuis, met z'n 2tjes

(Ik heb een probleem met mijn receptoren, mijn lichaam maakt bepaalde stoffen nauwelijks tot niet aan. Ik had er dus al rekening mee gehouden dat er ook kans zou zijn dat ik nauwelijks iets zou voelen)

Ik waarschuw iedereen alvast, ik ben lang van stof, dus mocht je geen zin hebben om veel te lezen raad ik je aan hier te stoppen :lol: .

1e x

Toen ik eenmaal besloten had het te proberen, ben ik er veel over gaan lezen, en heb ik met veel mensen gesproken die het al gedaan hadden. Mijn vriend had nog echte ouderwetse mitsubishi's liggen. Pillen waren dus redelijk oud, maar de mitsubishi's zijn redelijk zwaar, dus best een stabiele dosis. Ik kan niet beschrijven hoe zenuwachtig ik was, nog een half uur heb ik zitten twijfelen, wel niet, wel niet, maar ik dacht ook, ookal valt het tegen, het gaat uiteindelijk weer over. De knoop uiteindelijk door gehakt en ik heb een halve ingenomen, (gadverdamme wat smaakte dat goor, les: nooit meer "proeven") en toen was het wachten geblazen. Er was me verteld dat je binnen een uur toch wel iets moest voelen, maar er gebeurde niets. Na uiteindelijk ruim anderhalf uur gewacht te hebben, nog een heel klein puur mdma cristalletje ingenomen, maar wederom gewacht en niets, behalve een beetje klamme handjes, maar denk dat dat eerder de zenuwen waren.. Ook mijn vriend voelde weinig tot niks.. We zijn uiteindelijk naar bed gegaan en hebben poging 1 als "mislukt" beschouwd.

2e x

Voor mijn eigen gemoedstoestand heb ik 2 maanden gewacht tot ik weer een poging ondernam. Ik wist inmiddels wel zeker dat ik het een x mee wou maken. Ik had in de tussen tijd ook met mensen gesproken die meer verstand hadden van receptoren en alle lichaamseigen stofjes, conclusie was dat ik waarschijnlijk meer nodig had dan een gemiddeld persoon om er iets van te voelen. Ik had dus besloten om een hele mitsubishi in te nemen, wederom wel gewoon thuis, samen met mijn vriend. Ik was minder zenuwachtig, en verwachtte er eigenlijk niet veel van. Mijn vriend liep na een uur al redelijk te trippen en praatte de oren van mijn kop, maar ik voelde wederom helemaal niets.... Mijn vriend had ook nog andere oranje pillen in huis, die hij zelf ook al vaker had in genomen, dus ik besloot daar nog een halve van te nemen. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven om nog iets te voelen. We lagen rustig op de bank film te kijken, en we waren een beetje aan het kletsen.

Ik had de halve oranje nog geen half uurtje ingenomen, tot ik op een gegeven moment naar de gordijnen keek, en die begonnen rond te draaien, te bewegen alsof het hard waaide, kwamen letterlijk naar me toe tot vlak voor m'n gezicht om vervolgens met raam en al naar buiten te draaien, de straat op. Ik ging in een ruk recht op zitten, en werd eigenlijk intens bang. De tv leek van de kast af te trillen, en m'n vriend zag ik alsof ik door sneeuwbeeld keek op de tv. Ik keek naar de andere kant van de kamer en daar hingen diezelde k*t gordijnen. Het overviel me compleet, en ik raakte compleet in paniek. (Wat me vooral bang maakte, was het feit dat ik het besef had dat dit waarschijnlijk de mitsu was die ging werken, en de halve oranje er misschien nog bovenop moest komen) Het enige wat ik uit kon brengen was: "Ik weet niet of ik dit nou wel zo leuk vind". Mijn vriend zijn antwoord was redelijk simpel: "Laat het maar even over je heen komen, hoe je het ook went of keert, het gaat vanzelf weer over, dus je kan er eigenlijk beter van genieten dan in paniek raken". Zo snel als de paniek gekomen was, zo snel raakte ik opgelucht, en dacht ik, je hebt helemaal gelijk!! Ik heb mijn hoofd op de bankleuning gelegd en mijn ogen dicht gedaan, ik zag alle kleuren van regenboog en dat draaide rond. Ik betrapte mezelf er op dat ik een dikke glimlach op mijn gezicht had, en ik denk dat ik wel een half uur zo gezeten heb. Ik merkte dat ik een chronische duck face had, en dat m'n kaken moeizaam van elkaar te krijgen waren, zodra ik mijn kaken probeerde te ontspannen gingen ze klapperen, waarbij ik een hoog geluidje maakte, ik vroeg doodserieus aan mijn vriend, waarom ik dat in godsnaam deed, volgens hem was dat allemaal normaal, maar ik kon niet geloven dat ik dat geluidje er toch echt zelf bij maakte haha!! Uiteindelijk zei m'n vriend, anders knuffel je even met de hond.. En dat was echt het beste idee dat er bestond op dat moment! De hond lag net lekker te slapen en snapte er niks van, en keek me ook een beetje vreemd aan, maar het was fantastisch om lekker met hem te knuffelen. Mijn kleren voelde koud aan, zelfs een beetje statisch op mijn huid, dus heb mijn vest uit gedaan.

Toen vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk: Opstaan. Mijn benen waren lood en loodzwaar en toen ik eenmaal aan het "lopen" was, was elke stap een aardbeving in mijn lichaam. Het volgende idee was muziek, en dansen.. Elk idee dat ik kreeg was het beste idee van de wereld.. Hoe moeilijk lopen ook ging, des te beter ging dansen. Uiteindelijk het nog prima naar m'n zin gehad met m'n vriend, en daarna gaan slapen.

De volgende dag een kater van hier tot overmorgen, en het besef dat ik een behoorlijk heftige trip had gehad, en er na het enge begin, toch van genoten had.

3e x

We hadden weer een x "verse" pillen gekocht van 120 mg puur mdma. Afgelopen weekend besloten er 1 in te nemen, en ik wou snel weten of ik iets zou voelen, dus tegen beter weten in, de pil kapot gekauwd (bah, bah, bah). En jawel hoor, binnen 20 minuten voelde ik mijn handen tintelen. Het begon rustig, en het kwam heel rustig opzetten, heel anders dan de vorige keer, wat er met een vingerknip ineens was. Het gevoel was ook heel anders, ik kreeg het bloed en bloed heet, en wou alleen maar dansen en bewegen. Op een gegeven moment nam ik een slokje bier, waardoor ik kokhals reflexen kreeg. Ik kon het niet helemaal binnen houden, dus ben op mijn gemakje naar de wc gelopen, en heb 1 x gespuugd, waarna het ook gelijk weer over was. Normaal vind ik spugen vreselijk, maar het maakte me nu niet zo heel veel uit. Ik was dit keer ook heel erg gefocust op mijn vriend en wou alleen maar zoenen en knuffelen. Van deze pillen gingen we allebei gigantisch zweten, zelfs op mijn schenen stonden de zweetdruppels, dus we zijn uiteindelijk gaan douchen, en het water was heerlijk koel, en voelde als een soort bewegende deken. Toch wel weer redelijk heftig gezien mijn beeld begon te trillen, en m'n kaken klapperde, maar de hallucinaties waren een stuk minder heftig dan de vorige keer. Na 3 uur hebben we allebei nog een halve ingenomen, en uiteindelijk zijn we een goede 6 uur zoet geweest met een heerlijk trip, en elkaar :p !

Fijne pillen, maar de kater is echt heel heftig!

Deze pillen van 120 mg waren officieel getest, alleen wij wouden de uitwerking ook even testen, gezien we as weekend een feestje hebben met een paar vrienden, en we dan ook gepland hebben deze pillen te nemen. Ik weet dat het niet verstandig is om zo kort op elkaar xtc te nemen, maar dit is wel echt bij hoge uitzondering, en weet dat het voor 1 x geen kwaad kan. Uiteraard is het voor niemand aan te raden om het zo kort op elkaar te doen ( dat wou ik nog wel even zeggen)

Hoop dat jullie hebben genoten van mijn ervaringen, ik in ieder geval wel ;)!

Groetjes,
Savati
Savati
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: di jun 19, 2012 11:38 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 3:25 am

Was die oranje pil van de 2e keer soms een Qdance? Met een standby logo erop.. Dat zijn wel pillen die erin knallen ja. :P

Leuk dat het toch nog redelijk bevallen is. Wat ik wel zou zeggen is hou er 2-3 maanden tussen. Dat je nu zegt dat je bij hoge uitzondering kort achter elkaar neemt, zet alleen maar de deur op een kier om dit in de toekomst weer te doen. En je weet zelf dat de gevolgen aanzienlijk kunnen zijn ;)

Maar de conclusie van je trip is dus blijkbaar dat er drugs-gebruik en drugs-misbruik is. :) En "gebruik" is errrrg leuk. 8-)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Savati » wo jun 20, 2012 12:32 pm

Oranje pil had geen logo, leek op een kleine oranje smartie.

En geloof me, er gaat geen enkele deur op een kier als ik toevallig 1 x kort op elkaar drugs neem. De deur om het nog eens kort op elkaar te doen blijft dicht. Zoals ik al aangeef is dit bij hoge uitzondering, en weet ik inderdaad dat er een keerzijde zit aan drugs gebruik.

Er is niet echt een conclusie van de trips. Gewoon simpelweg dat ik het 2 x naar mijn zin heb gehad, en dat aankomend weekend weer ga hebben, en het leuk vond om dat op te schrijven en hier te delen.
Savati
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: di jun 19, 2012 11:38 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 12:44 pm

Savati schreef:En geloof me, er gaat geen enkele deur op een kier als ik toevallig 1 x kort op elkaar drugs neem. De deur om het nog eens kort op elkaar te doen blijft dicht. Zoals ik al aangeef is dit bij hoge uitzondering, en weet ik inderdaad dat er een keerzijde zit aan drugs gebruik.


Ik wil je niet opfokken ofzo, maar je weet dat iedereen ooit zo dacht he :)

Mn conclusie moet je niet te letterlijk nemen ;)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Savati » wo jun 20, 2012 7:02 pm

Mij fok je niet zomaar op hoor :p

Alleen je conclusie is wel een beetje voorbarig in mijn ogen, en niet "iedereen" is zoals "iedereen" haha
Savati
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: di jun 19, 2012 11:38 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 7:22 pm

Je trekt er wat te zwaar aan. ;) Ik bedoel gewoon dat je vooraf een beetje het idee had van "drugs are bad", en je nu inziet dat als je er verstandig mee om gaat dat het ook een heleboel voordelen kan hebben.. ;) Maar ik ben blij dat mdma beviel :) Persoonlijk hou ik wel van de wat hardere/heftigere effecten 8-)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Ivo » wo jun 20, 2012 9:19 pm

Savati schreef:Alleen je conclusie is wel een beetje voorbarig in mijn ogen, en niet "iedereen" is zoals "iedereen" haha

Tuurlijk, maar ik denk niet dat er veel mensen aan drugs begonnen zijn met de gedachte "en nu ga ik eens in de goot eindigen" ;)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: 1e 2e en 3e x Mdma

Berichtdoor Savati » wo jun 20, 2012 11:30 pm

@gman007: Ja zoals ik zei vond ik het in het begin "eng", maar daarna wel tof.. Klinkt misschien raar, maar als ik de eerste keer zo'n rustig effect had gehad, en de x daarop ineens een heel heftig effect, denk ik dat ik het slechter getrokken had. Het was de eerste x gelijk wel behoorlijk heftig, maar heb ik dat ook een x meegemaakt en het uiteindelijk goed naar m'n zin gehad.

@Ivo: Dat is niet te hopen nee :p. Al was de persoon waar ik eerder over sprak na 1 x gelijk compleet verslingerd aan het spul. Die was dan wel erg jong, maar hij vond het te lekker. Gevalletje: I said no to the drugs, but the drugs wouldn't listen..
Savati
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: di jun 19, 2012 11:38 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner