Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1e keer MDMA

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

1e keer MDMA

Berichtdoor Orchidee » za apr 12, 2014 1:42 am

Na enkele tripreportjes gelezen te hebben over eerste keren mdma (en mezelf vaak herkend te hebben in bepaalde dingen) besloten om mijn eerste ervaring ook maar eventjes te delen :)

Ik ben een meisje, 20 jaar, 1m74, +- 65 kg.
Enkele weken voor mijn eerste ervaring had ik xtc aangeboden gekregen door een vriend (A.). Op het moment zelf voelde ik langs de ene kant wel de kriebels om xtc eens te proberen, maar ik heb het om verschillende redenen toen toch afgeslagen. (Ik wist bijna niets over de effecten en/of eventuele risico's, had ook niet echt de behoefte om iets te nemen toen want ik had best veel energie van mezelf én dan zou 1 iemand van ons vriendengroepje als enigste nuchter blijven) We hadden toen echter wel al plannen om enkele weken daarop naar Invaderz (in Gent) te gaan en hij vertelde me dat hij daar eventueel wel mdma kon regelen. Ik zei hem dat ik er eens over ging nadenken en heb toen verder genoten van mijn avondje uit (zonder drugs :) ).

De dagen daarop heel wat informatie opgezocht over mdma en uiteindelijk besloten dat ik het op invaderz wel een kans wou geven, mits ik me op de moment zelf goed voelde.
Enkele weken later was het zo ver, 14/03/2014. Ik werd door A. thuis opgehaald met de auto om vandaaruit door te rijden naar Gent. Onderweg best veel plezier gehad, goede muziek op ter voorbereiding op het feestje en leuke gesprekken. (Op dat moment voelde ik eigenlijk al aan dat dit dé avond ging worden waar ik voor het eerst mdma zou proberen, het voelde aan als het juiste moment ervoor)

Aangekomen op het feestje (21.00) eerst al wat staan dansen, een red-bull gedronken en genoten van de muziek. Uiteindelijk zei A. rond 22.00 dat hij de mdma zou regelen bij een vriendin van hem. Ik bleef even alleen dansen en genieten van de muziek tot hij terugkwam (22.15). We hebben ons dan samen even aan de kant gezet en de mdma kristalletjes in een bekertje cola gemengd. (Ik weet niet hoeveel we er ongeveer in gedaan hebben, maar ik zou het nu schatten op +- 90mg) Heel rustig de cola opgedronken waarna we ons terug richting dansvloer begaven. Rond 23.00 voelde ik nog steeds niks, maar ik dacht bij mezelf dat ik het wel zou merken als het zover was. En inderdaad even later sloeg de mdma helemaal in. Ik voelde een gigantische glimlach op mijn gezicht komen en had gewoon het gevoel dat mijn pupillen héél groot werden. Ik draaide me naar A. en het enige dat ik op dat moment kon uitbrengen was 'hooooooooooly fuck, wat is dit?!', waarop A. met een lachje zei dat de drugs duidelijk hun werk deden. Ik voelde op hetzelfde moment mijn hartslag lichtjes versnellen en zei tegen A. dat ik heel eventjes wou gaan zitten. Buiten was een pleintje waar mensen even een luchtje konden scheppen, dus hebben we ons daar even genesteld. Ik keek in verbazing om me heen en kreeg op dezelfde moment de onbedwingbare drang om met mijn vingers aan mijn panty te prutsen (ik moest gewoon wat doen met mijn handen, zat er heel de tijd mee te prutsen aan mijn panty/topje/lip of ik zat over mijn benen of armen te wrijven).
Ik moet zeggen dat ik op dat moment ook absoluut geen tijdsbesef had, dat boeide mij ook gewoon helemaal niet. Alles voelde geweldig en ik begon een klein bolletje liefde te voelen diep in me, dat steeds groter en groter werd. A. zei dat hij even om flesjes water ging voor ons en dat ik gewoon moest blijven zitten. In de tussentijd heb ik gewoon mensen aan zitten staren omdat ze er allemaal zo mooi en lief uitzagen.
A. kwam terug met de flesjes water, ik heb een paar slokjes genomen waarna we terug naar binnen zijn gegaan. Binnen gekomen kwamen we een vriend (T.) van ons tegen, die meteen vroeg of we mee gingen dansen en tegen A. zei dat hij me in het oog moest houden (achteraf bekeken denk ik dat ik voor een eerste keer ook best wel hard aan het trippen was, wat ze hier in België trouwens omschrijven als 'koeken'). Eventjes gedanst maar ik had veel meer zin om neer te zitten en met mensen te praten dus ik ben me achteraan de zaal gaan zetten, waar ook al een groepje andere mensen neerzat. (Onderweg daarnaartoe heb ik trouwens iedereen die ik passeerde liefelijk over de arm gestreeld, omdat ik dat nodig vond en het zo leuk voelde, wat me wel wat vreemde blikken opleverde)

Uiteindelijk in dat hoekje heel wat leuke mensen leren kennen, fantastische gesprekken gehad ook. Praten met mensen voelde gewoon heerlijk. Op dat moment was mijn tijdsbesef ook helemaal weg. Het voelde alsof ik al dagen neerzat op dat feestje, in werkelijkheid heb ik een uurtje of 3 neergezeten. Een jongen die zelf ook serieus aan het trippen was bood me aan om mijn been te masseren (serieus, die massage voelde aan als het beste orgasme dat ik ooit heb gehad... geniaal gewoon :hulde: ) en het meisje dat naast me zat wreef zachtjes door mijn haar, wat ook heeeeerlijk aanvoelde. In de tussentijd ben ik nog een aantal keer naar de wc gewandeld (of nouja, meer gehuppeld met af en toe een pauze om iemand te knuffelen) om mijn flesje water bij te vullen aan de kraan én om mijn eigen pupillen te checken (want die zagen er toch zo fascinerend groot uit). Rond een uur of 3 begon Macky Gee te draaien en dat is het moment waarop ik mijn échte energie (daarvoor was ik wel actief, maar alleen in mijn hoofd.. recht staan was een té zware opgave) heb gevonden, ben beginnen dansen en er niet meer mee ben opgehouden tot het feest om 6 uur gedaan was.
(side note : ik had op dit moment nog steeds effect van de mdma, voelde nog steeds een gigantische bol liefde in me zitten en had nog energie met hopen)

A. was helemaal terug de oude, dronk nog een red-bull voor we met de auto vertrokken. In de auto kreeg ik het iets moeilijker, af en toe knikkebolde ik naar voor en dacht ik dat het helemaal over was... om me iets later weer superwakker te voelen en het idee te hebben dat ik heel de wereld aankon :woeh:
Thuis afgezet door A. rond 07.00, mezelf eerst gedouchet, rond 07.30 in bed gekropen en een 3-tal uurtjes heerlijk geslapen waarna ik super uitgerust wakker werd :)
Helemaal geen dipje gehad nadien, alleen wat last van mijn wang die langsbinnen nogal was opengekauwd (ondanks heel veel kauwgommetjes doorheen de avond).

Al bij al een fantastische eerste ervaring met MDMA :love:

Dit is net iets langer uitgevallen dan verwacht, waarvoor mijn excuses. Zat weer helemaal in het gelukzalige gevoel van toen :) Hieronder ook een voorbeeldje van de muziek die gespeeld werd op het feestje.

“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Rudolph » za apr 12, 2014 5:51 am

:hulde:
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor ParadijsVogel » za apr 12, 2014 6:29 am

Lekker herkenbaar report! Altijd leuk om de eerste keer van iemand mee te maken, is toch wel echt een speciaal moment in iemands leven op dat moment.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Prototype » za apr 12, 2014 10:38 am

Mooi report!
Magisch he, die eerste keer MDMA :love:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Perry » za apr 12, 2014 1:20 pm

Heerlijk report, meestal lees ik MDMA reports niet meer, omdat ze allemaal n beetje t zelfde zijn, maar hierin kon ik mij toch heel goed inleven.
Klinkt als een super ervaring :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor lemonhaze » za apr 12, 2014 1:35 pm

Mooi report en erg herkenbaar!
Ik heb dat ook altijd, dat ik mensen ga strelen over hun arm enzo als ik langs ze loop haha :grin:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Verglorie » za apr 12, 2014 1:38 pm

Nice, zo hoort een eerste keer helemaal te zijn. Verslagje heeft me plaatsvervangend laten genieten van je eerste X in Gent :]
Avatar gebruiker
Verglorie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 171
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:58 am

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Orchidee » za apr 12, 2014 3:33 pm

lemonhaze schreef:Mooi report en erg herkenbaar!
Ik heb dat ook altijd, dat ik mensen ga strelen over hun arm enzo als ik langs ze loop haha :grin:


Fijn dat ik niet de enige ben, haha :mrgreen:

Verder bedankt voor alle positieve reacties ^-^
“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor ZoniXz » za apr 12, 2014 7:05 pm

Heerlijk!!!!! Kon ik maar terug naar die eerste x! wat een beleving!! super dat je het zo vet vond en voor in de toekomst veel space plezier!!!
MDMAmazing
Avatar gebruiker
ZoniXz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: do maart 20, 2014 10:19 pm
Woonplaats: Diepe zuiden

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Aebi » za apr 12, 2014 7:06 pm

1e keer :love:
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Druks » za apr 12, 2014 10:39 pm

Ja eerste keertjes zijn het beste :love:

Leuk report!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7282
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Chocoloco » zo apr 13, 2014 12:50 pm

Heel leuk report :D
Avatar gebruiker
Chocoloco
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 843
Geregistreerd: di maart 11, 2014 6:33 pm

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Frissa » di apr 15, 2014 6:59 pm

zalig, heel herkenbaan. Krijg zin om het ook nog eens te doen en dat heb ik nooit :love: .
ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht van dit verhaal :grin:

Orchidee schreef:wat ze hier in België trouwens omschrijven als 'koeken

haha vanwaar ben je? had ik nog nooit gehoord hier :) maar superhard om moette lachen vanaf nu zeg ik het ook :grin:
Kip schreef: Sta ik al in je onderschrift?

<3

“One of the things you learn, after years of dealing with drug people, is that everything is serious. You can turn your back on a person, but never turn your back on a drug—especially when it’s waving a razor-sharp hunting knife in your eyes.”
― Hunter S. Thompson, Fear and Loathing in Las Vegas
Avatar gebruiker
Frissa
Legendary tiny slet
Moderator
Offline
 
Posts: 1773
Geregistreerd: za maart 22, 2014 11:28 am
Woonplaats: Belgie

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Orchidee » di apr 15, 2014 7:02 pm

Fresh_Life schreef:zalig, heel herkenbaan. Krijg zin om het ook nog eens te doen en dat heb ik nooit :love: .
ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht van dit verhaal :grin:

Orchidee schreef:wat ze hier in België trouwens omschrijven als 'koeken

haha vanwaar ben je? had ik nog nooit gehoord hier :) maar superhard om moette lachen vanaf nu zeg ik het ook :grin:


Ik ben van Sint-Niklaas :) Maar het wordt blijkbaar vooral in Antwerpen en omstreken gebruikt..
Vond het eerst ook gewoon grappig, maar nu snap ik ook effectief waarom ze het zo noemen :p
“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor yip yip » di apr 15, 2014 7:13 pm

Erg leuk rapport om te lezen!


:love: :hulde:
yip yip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 287
Geregistreerd: za dec 28, 2013 2:55 am

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor kaasje » do apr 17, 2014 1:30 am

Mooi zo! :hulde:
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Vinz » do apr 17, 2014 1:52 am

Fijn dat je er nog een beenorgasme uit hebt weten te halen :wub:
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor Kockar » do apr 17, 2014 3:27 am

ik ben zo blij voor je
mooi top ik
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: 1e keer MDMA

Berichtdoor pax » do apr 17, 2014 4:57 pm

yatz -spitting blood :D jump up is imo de beste muziek om mdma te gebruiken, mits je omringd bent met je vrienden natuurlijk (: mooi report
Ernstige Levamisole gebruiker
Avatar gebruiker
pax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: ma jun 18, 2012 9:23 pm
Woonplaats: Antwerpen


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast

Royal Queen Seeds banner