Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1e keer XTC - :D

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

1e keer XTC - :D

Berichtdoor Chocoloco » di maart 11, 2014 6:40 pm

Hallo allemaal,

Mijn naam is R, net een maand 18,houd van een jointje en ik kijk hier sinds een maand of 2 rond omdat ik tripreports zocht om mijzelf goed voor te kunnen bereiden op mijn 1e truffeltrip. Echter gaat dit report niet over deze truffeltrip maar over de 1e keer dat ik xtc heb gebruikt. Het is mijn 1e report en ik hoop dat het een beetje fijn is om te lezen.

Om te beginnen: we zijn ons er ten volle van bewust dat we veel te veel genomen hebben deze avond en zullen het de volgende keer rustiger aandoen. Neemt niet weg dat dit een geweldige avond is geweest.

Wie: Ik,M,D,K de meisjes L,I die MDMA kristallen nemen en A die nuchter blijft omdat hij een maand geleden al gebruikt heeft,
Wat: 15 Blauwe sterren (Heb me door M laten vertellen dat deze 210mg waren ofzo) en 1 gram MDMA waarvan zo'n 200gram over is gebleven
Waar: Bij L thuis

Veel plezier :stoned:

Xtc, natuurlijk had ik er vaak over gehoord. In een snelle tijd hoorde ik van steeds meer mensen dat ze het gebruikt hadden. In april had ik pure MDMA gelikt maar ik ging hierop totaal niet hard ofzo ik merkte alleen dat alles wat ik deed chill was, zitten, lopen wat dan ook. Dit was opzich een fijn voorproefje maar deze avond ben ik pas echt HARD gegaan.

Al de hele zomer probeerde we een ‘M-party’ te organiseren met het groepje waar ik eigenlijk de hele zomer mee ben opgetrokken. Uiteindelijk stond het feest de 1na laatste zaterdag van de vakantie gepland bij L die alleen thuis was. Ze heeft een best groot huis met buiten genoeg plek om te chillen + we hebben daar al zowat de hele zomer in de tuin gezeten aangezien we daar van haar ouders mogen doen wat we willen en dus lekker kunnen smoken. De setting is dus prima.
Eindelijk is de dag dan toch echt aangebroken ook al valt de spanning bij mij eigenlijk reuze mee. Ik besef nog niet echt dat het vanavond toch echt gaat gebeuren. Mijn vriendenkunnen echter niet wachten. Eerst ga ik met mijn brakke hoofd(die avond daarvoor lekker gezopen bij L thuis) langs mijn werk om mijn geld op te halen. Daarna ga ik samen met K naar de stad(Den Haag) om een bezoekje aan Cremers(zeer goeie coffeeshop) te brengen om daar wat wiet en hasj te kopen voor vanavond. Ook koop ik nog een blouse en een vest van mijn juist gekregen centjes ( in dit vest zal ik vanavond veel rondlopen).

Voor we de snoepjes nemen chillen we nog wat. D laat ons muziek horen die we allemaal afschuwelijk vinden. “Wacht maar” zegt hij “straks gaan jullie het geweldig vinden.”
Om 10 voor 9 nemen we de drugs, de jongens hebben pillen en de meisjes hebben MDMA kristallen. We gaan de tuin in om een beetje te smoken en te wachten op de inslag. Veel smoken doe ik niet. Ik wil zo nuchter mogelijk zijn dus na een paar hijsjes paar ik de joint door. D begint zich na een goede 20 minuten al aardig chill te voelen zegt hij. Hij besluit even naar binnen te gaan en wat muziek te luisteren ofzo. Na een halfuurtje begin ik hem toch echt wel te voelen. Ik ga naar D toe die aan tafel zit en met zijn Ipad wat muziek zit te luisteren. “Ik voel me echt chill man, ik voel het helemaal tintelen in me benen” is wat ik hem vertel. “Ja heerlijk hé” antwoord ie. We beginnen wat te dansen op een 538 dance mix, volgens mij stond avici op. Het duurt niet lang voor de pil toch echt goed in is geslagen en we gaan helemaal los.

Ineens stormt iedereen naar binnen, bij de rest is het ook begonnen. Iedereen begint fucking hard tegen elkaar te praten en met elkaar te knuffelen en te vertellen hoe goeie matties we wel niet zijn. Het is heerlijk om hier zo te zijn met toch wel m’n beste vrienden. Iedereen praat of danst of knuffelt of verteld hoe geweldig ze zijn. We besluiten een foto te maken in de spiegel met z’n alle, deze foto is echt prachtig. Op de foto kan ik zien dat het 10 voor 10 is, hierna wordt het allemaal een stuk vager.

Ik ga helemaal los op de muziek en voel het zweet op mijn gezicht. Ik ga KANKERHARD.
http://www.youtube.com/watch?v=pd90vlSLtEU

We gaan weer naar buiten en iedereen loopt wat rond, smoked, praat, lacht of knuffelt. Het is ook echt een heerlijke zomeravond. Wat later zit ik samen met L en nog 1 of 2 andere vrienden in wat tuinstoelen en opeens zie ik 2 banken staan waarvan L vertelde dat ze tegen elkaar konden en hier ook kussen in konden! Ik vraag aan haar of we dit kunnen doen. Ze was dit helemaal vergeten en vind dit een geweldig idee. Deze 2 banken tegen elkaar geeft een soort 3 persoon bed met kussen aan alle kanten. We gaan hier met ze alle in liggen/zitten. Het is ge-wel-dig, die heerlijke muziek die we eerst nog zo lelijk vonden klinkt vanuit het huis, en we liggen hier zo met ze alle te chillen in de buitenlucht. Het is echt onbeschrijfelijk. Normaal zal ik het raar en vies vinden om hierzo halfnaakt tegen elkaar aan te liggen maar het maakt allemaal niks uit vanavond! Iedereen houd van elkaar. I gaat met haar handen over m’n onderbeen heen en vraagt of dit fijn is. Elke aanraking is heerlijk. Ik vertel D wel 20 keer hoe mooi ik de muziek vind en hoe ik blij ik ben dat hij het heeft meegenomen.

Nu gaan D,I,M en K naar het tankstation dat zo’n 10-15 minuten heen en terug is om sigaretten te halen. Zelf ben ik 2 weken gestopt en besluit ook vanavond niet te roken, hoe lekker het ook is volgens m’n vrienden. Ik blijf achter met A en L. A is natuurlijk nuchter en ik vraag hoe hij zich voelt. Hij zegt dat ie kanker stoned is en dat hij zich prima vermaakt, mooizo. Ik lig nog wat te knuffelen met L en blow nog wat met A.

We gaan ff naar binnen en ik zie de piano staan en ik weet dat L dit goed kan spelen. Ik vraag of ze iets kan spelen. Ze bakt er niets van haha. Omdat ze even op haar knieën zit duw ik haar voor de gein zachtjes om en ze ligt op de grond. Ze zegt dat het heerlijk ligt. Hoe kan dat nou? Ik ga naast haar liggen en zeg dit is echt v…woooo het ligt hier fakking chill man!(het is een harde vloer) A lacht zich kapot en maakt nog een foto van ons.

Inmiddels is de rest alweer terug van hun rit naar het tankstation en lig ik met I,L en M buiten op de banken. Iemand kwam met het idee om massages te geven en L heeft nog van dat massage spul. WAUW ik zweer het je, heeeerlijk is het. M krijgt een massage van I en ik krijg er 1 van L. Hierna switchen we van rol en ik herinner me nog dat L me vertelde dat ik best wat harder mag masseren want mannen doen altijd zo zachtjes.

Nu begint het allemaal toch echt vager en vager te worden. Hoelaat zal het nu zijn? Ik denk een uur of 2. Ik zit aan de tafel en probeer letterlijk een kwartier lang een jointje te draaien maar wordt iedereen keer afgeleid en kan me totaal niet concentreren.

Weer wat later liggen we weer allemaal buiten en iedereen hallucineert keihard. Ik zei de hele lucht vol vogels die van alle kanten komen en allemaal richting de maan vliegen in topsnelheid maar steeds als ik denk van he die vogels kunnen er helemaal niet zijn verdwijnen ze weer. Ook zie ik in de wolken de gekste dingen en oa. Een charmender die dan weer een draak wordt en een dragonite en weet ik het wat.

Ik weet nog dat we om half 5 een lik MDMA nemen en dat I,L,D,M gaan slapen(L heeft de oude kamer van haar zus vol matrassen gelegd) en dat ik besluit om met K en A nog wat te blowen. Om 5uur komt D nog vragen of er nog jonko en we zeggen dat deze net op is maar we er best nog 1 kunnen draaien. Hij heeft geen zin om te wachten dus gaat weer terug naar bed. Om 6uur moet K ineens kotsen en besluiten we dat het wel genoeg is geweest. K rookt nog even een sigaretje voor de deur met A die echt kanker stoned is maar wel helemaal gesloopt.

Toen ik de slaapkamer inliep stond er zoon chill muziekje op repeat dat ik echt die kamer binnen zweefde voor mijn gevoel. Overigens kon niemand slapen wat niet zo gek is als je ziet hoe veel we genomen hadden. Om 10uur lag iedereen weer beneden op de banken in de heerlijke zon hasj jointjes te roken en na te praten over de avond. Het was zeer geslaagd.

Ik was totaal niet brak maar heb me nog 2dagen echt zwaar KUT gevoeld. Alles waar ik mee rondliep kwam eruit. Gelukkig heeft een goed gesprek met I me goed geholpen.

Ik heb het sinds de zomer niet meer gedaan en ga het zodra ik mijn HAVO gehaald heb in mei weer doen. Ik kan niet wachten :D
Avatar gebruiker
Chocoloco
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 844
Geregistreerd: di maart 11, 2014 6:33 pm

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor Emerica. » di maart 11, 2014 8:50 pm

Wauw! Krijg echt weer super veel zin als ik dit zo lees. Jammer genoeg heb ik het afgelopen dinsdag nog gedaan.. Mooi report en welkom op DF :D
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor the_dude » wo maart 12, 2014 2:06 pm

haha gaaf om te lezen! en goed dat je zo een lange pauze neemt: respect. houd dat vol zo (: veel plezier alvast de volgende keer!!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor lowietje » di maart 25, 2014 3:55 am

Heerlijk report! Perfecte setting ook, op een zomeravond, home alone in een groot huis!
Done: wiet, hasj, alcohol, coke, XTC, 4-FMP, speed, MDMA.
Avatar gebruiker
lowietje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: do dec 26, 2013 12:10 am

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor ZoniXz » wo maart 26, 2014 7:31 pm

Super Report!!!! met genot gelezen! heb zelf tot nu toe alleen X gebruikt op Feestjes en ben echt uitermate benieuwd hoe het is om thuis te doen met een groep meiden en jonges haha. helaas word em dat niet haha de meiden uit de groep zijn spoorloos en de meeste jongens gebruiken niet en willen ook niet haha xD dus word lekker in me uppie wausen :D ga gebruik maken van dit report en me een lounge set aanschaffen (A)
MDMAmazing
Avatar gebruiker
ZoniXz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: do maart 20, 2014 10:19 pm
Woonplaats: Diepe zuiden

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor Chocoloco » wo maart 26, 2014 7:43 pm

Haha dank voor jullie reacties, blij dat jullie het leuk vonden om te lezen. Wou eerst rond kerst weer xtc doen maar het kwam er niet van en ik dacht jajoh ik doe het gewoon pas in de zomer weer want hoe langer je wacht hoe beter het denk ik wordt.
Het is indd heerlijk in een thuissetting en ik ben zowiezo niet iemand die veel uitgaat ofzo, dus voor mij perfect. Ook omdat ik het met m'n beste vrienden deed maakte het alleen maar beter
Avatar gebruiker
Chocoloco
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 844
Geregistreerd: di maart 11, 2014 6:33 pm

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor ZoniXz » wo maart 26, 2014 8:27 pm

haha jaa geloof ik graag!! en zeker super dat je je aan de 3 maanden regel houd haha! maar zoals je 1ste x word het nooit meer helaas :( na zoon lange pauze zal je zeker het love gevoel nog hebben en je zult je 10000% vermaken haha. maar echt de ervaring zoals je nu hebt krijg je niet terug jammer genoeg. Maar dat compenseert dan weer met het geweldige gevoel haha :P
MDMAmazing
Avatar gebruiker
ZoniXz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: do maart 20, 2014 10:19 pm
Woonplaats: Diepe zuiden

Re: 1e keer XTC - :D

Berichtdoor Savage » wo maart 26, 2014 11:23 pm

Leuk report! :-D
Avatar gebruiker
Savage
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 742
Geregistreerd: vr aug 09, 2013 10:52 am


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner