Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2e keer XTC + wiet gone baddd

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor w0lfje89 » zo maart 16, 2014 1:40 pm

Nu alweer mijn 2e report.

Na een super vette eerste ervaring, was de 2e toch iets minder positief. Veel lees plezier en ik hoop op wat goede tips!

Ik en Mark zaten op een zaterdag avond te playstationen, gewoon lekker potje FIFA 2013 te spelen en een paar biertjes drinken en hadden het over mijn eerste XTC trip (3 weken eerder) hoe geweldig ik het allemaal had beleefd en dat de beste nacht van mijn leven was. We hebben gelachen om de filmpjes en gelachen om de foto's die die avond genomen waren!

Waarop we op het idee kwamen om diezelfde avond nog XTC te gebruiken, ik weet dat het veel te snel was na m'n eerste keer maar het was gewoon een spontane actie en ik had het gevoel echt gemist.

Wij een paar mensen gebeld wat pillen te scoren. Nou na 5 minuten was het raak en na 15 minuten stond degene die de pillen had op de stoep.
Het waren blauwe diamantjes niet al te zwaar, 160 mg.
Mark gaf aan dat de lamborghinis die we de vorige keer veel zwaarder waren, 210 mg en hiervan had ik 3 kwart van nodig om er in te komen. Dus Mark gaf aan meteen een hele te droppen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ondertussen waren we war muziek aan het luisteren en verder aan het gamen. Waar we na 3 kwartier dachten wanneer gaat ie inslaan, nou wij verder met muziek luisteren. Na een uur begon ik mezelf een beetje onrustig te voelen, ik gewoon lekker onderuit in de bank aan het chillen. Maar het bleef komen en het bleef gaan, gewoon een beetje vervelend! Mark had precies hetzelfde. Hij wilde maar niet doorzetten, na 1 uur in dat gevoel te hebben gezeten hadden we het er over om een kwartje bij te nemen want hier werden we niet vrolijk van.
Ik zei tegen Mark oke ff schijten en als ik terug ben droppen we dat kwartje.

Onderweg naar de wc kwam ik de hond nog tegen die ik eventjes naar buiten liet in de achtertuin en ik dacht ga oom ff buiten staan om een sigaretje te roken kan ik zo extra lekker zitten haha :-p
Maar toen ik mijn sigaret op stak buiten kwam ie binnen als een kanonskogel Jezus!!! Niet normaal, een energie level van hier tot Tokio en weer terug! Sigaret voor mijn gevoel binnen 2 hijsjes op!

Ik snel nog naar de wc maar daar gebeurde helemaal niks meer haha! ;-)

Ik terug naar de woonkamer waar Mark helemaal waus op de bank zat te spacen, strakke kaken, dit moest een goede avond worden!
Wij lekker muziek op gezet Dr. Peacock is mijn nieuwe spacemaat!!

We zaten er allebei zo lekker in niet normaal! Lekker aan het dansen met zijn 2en elkaar vertellen hoe goede maten we zijn en het allemaal beter wordt en hoeveel we van elkaar houden!

Na ongeveer een uurtje had ik zoveel zin ik ijs maar dat hadden we natuurlijk niet in huis dachten we! Tot ik in de vriezer ging zoeken, en onder op de bodem van de vriezer lag gewoon een dichte doos met raketjes! Fucking heerlijk, het was net of we een schatkist hadden gevonden! Wij lekker aan de ijs, sigaretten en water! Met op de achtergrond heerlijk muziek!!

Na 4 uurtjes hebben we ieder nog een halfje bij genomen en verlengde we lekker het gevoel. We hadden dus 2 pillen door de helft gebroken want dat was het meest logische haha. Afijn de 2 halfjes die over waren hadden we in een vloeitje gevouwen en op de tafel gelegd voor als we nog zouden bijnemen. Nou 2/3 uur later wilde we dus dat laatste halfje naar binnen kegelen om het te verlengen en naar het wereldje der hallucinaties te gaan! Waar we het vloeitje precies voor ons neus hadden gelegd konden het echt niet vinden!
We hebben serieus denk ik 30 minuten gezocht naar dat vloeitje, onder de tafel, onder de bank, in de lades, in de kast in de dressoir, overal en we konden hem nergens vinden. Toen zijn we uiteindelijk op de bank gaan zitten en rookte we een sigaretje en toen ineens zei Mark wow hij ligt gewoon weer op de tafel. Magische krachten hadden hem terug getoverd dat was de conclusie die we bedacht hadden haha!
Nou wij halve laten droppen en binnen 15 minuten begonnen de hallucinaties! Boven de tv ging een poster van een voetbal elftal, alle 23 de spelers kwamen tot leven, begonnen te voetbal in de woonkamer, en praatte met mij! Waarop ik terug praatte, toen dacht ik wow ik ben echt veeeeerrrrrr weg!! (Jullie moeten eigenlijk de foto's en filmpjes zien maar die ga ik niet posten haha) ik was ook aan het appen (in hoeverre ik nog kon kijken) met een vriendin van mij en ik stuurde dat m'n telefoon als een banaan voelde helemaal scheef en krom, waarop zij antwoordde je moet hem schillen, en ineens 5 minuten later zat ik met een half opgegeten banaan in m'n hand en ik wist niet hoe die daar kwam. Tijd flitsen, gaten in m'n gedrag en geheugen! Ik vond het super vet!! Mark ging ook lekker alleen iets minder hard, en hij vroeg me een jointje te draaien.
Nou dat was mission impossible, normaal heb ik m'n jointje binnen 1 minuut dicht dit keer heb ik er 25 minuten over gedaan en was ie half dicht, want beter draaien kon ik niet.

Ik blow zelf nooit omdat ik het niet lekker vind en ik stoned zijn niet zo chill vind! Echter deze avond kon niet stuk, ik die halve dicht joint proberen aan te steken maar lukte niet echt waardoor ik maar bleef hijsen en hijsen en uiteindelijk dus wel elke keer rook binnen kreeg, ik was knetter stoned en aan het hallucineren tegelijk. Mark was gewoon prima en genoot van zijn jointje en was aan uitspacen terwijl ik we nog helemaal in zat.

Alleen toen ineens een hallucinatie waarbij ik niet meer weet wat ik gezien heb, ontstond er paniek. Paniek in m'n hoofd, het kwam me
halen en het achtervolgde mij. Wauw wat was dit eng!!! Onrust in mijn lijf, mijn hartslag ontzettend hoog, en bang dat ik dood zou gaan! Een hartinfarct zou ik zeker krijgen, ik was er van overtuigd! Ik hoorde zelf de paniek in mijn stem, en bibberde van de kou. Mark dacht in eerste instantie dat het zo voorbij zou gaan en heeft me 5 minuten rond laten lopen, en riep me toen om naast hem te gaan zitten. Hij pakte me handen vast en vroeg wat ik voelde waarop ik antwoordde ik ga dood, ik ga dood, Mark heeft me toen op een manier aangesproken waar ik helemaal weer zen van werd, beetje een boze maar realistische toon; je gaat nu normaal doen, je hebt 7 uur lekker lopen spacen om X en nu door 6 hijsjes van een joint ga je paranoia worden? Er is niks aan de hand, je gaat nu zitten en laat het gevoel over je heen komen, en je gaat gewoon ervan genieten.

Nou ik kan jullie vertellen van genoten heb ik niet maar ik was wel rustig dacht niet meer dat er iets zou gebeuren met me.

Schijnbaar ben ik 2 uur paranoia geweest maar kan me er maar 3/4 minuten iets van herinneren gelukkig.

Nu echter 2 weken later heb ik nog het gevoel dat ik naweeën heb van dat avondje, soms lijkt het net of ik buiten m'n eigen lichaam sta en het leven aan me voorbij gaat en dat ik ik een soort tunnel zit. Heb ook last van duizeligheid, en zie soms alles golven zoals je ziet bij de inslag van X, het zit waarschijnlijk tussen mijn oren maar ik voel het wel. Zijn er hier meer mensen bekend mee? Na een bad trip dat je je nog een paar weken wazig voelt op sommige momenten?

Al met al had ik echt een onwijs vette avond tot de joint insloeg! Verder heb ik flink last gehad van een kater op de dinsdag en woensdag.

Ben nu wel echt ff klaar met drugs en ga zeker 1000000% zeker wachten tot de 3 maanden minimaal voorbij zijn!! Totaal geen behoefte er aan nu! Mis het gevoel ook niet, dus nee voorlopig niet!!


Bedankt voor het lezen zie jullie reacties graag tegemoet!!
w0lfje89
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: zo feb 09, 2014 9:41 pm

Re: 2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor Trippie » zo maart 16, 2014 4:48 pm

Klinkt alsof je heel veel binnen had. Met 160mg beginnen vind ik al wat veel maar dan zie ik nog hier en daar in je tekst dat je kwartjes of halve loopt bij te steken. Sorotoninesysteem nog niet hersteld na 3 weken, zoveel MDMA in je systeem, 7u lang spacen en dan een joint paffen. Ik ben er niet echt zo verbaast over dat je daar paranoia van zou kunnen worden.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: 2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor Perry » ma maart 17, 2014 1:53 am

Wat trippie zegt sluit ik mij volledig bij aan.
Probeer bij MDMA 3 maanden tussen het gebruik te houden en niet over de 2x je gewicht (kg) in dosis (mg) te nemen.
Dat wil zeggen: 80kg, 160mg MDMA.
Door deze twee regels voor jezelf te hanteren houd je het leuk :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor Vinz » ma maart 17, 2014 4:48 pm

JongGeleerd schreef:Wat trippie zegt sluit ik mij volledig bij aan.
Probeer bij MDMA 3 maanden tussen het gebruik te houden en niet over de 2x je gewicht (kg) in dosis (mg) te nemen.
Dat wil zeggen: 80kg, 160mg MDMA.
Door deze twee regels voor jezelf te hanteren houd je het leuk :)

Is er ook nog een verschil in iemand die 160cm is, 120kg weegt en veel lichaamsvet heeft ten opzichte van iemand die 190cm is, 120 weegt en veel sport en spiermassa heeft?
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: 2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor brick_top » wo maart 19, 2014 2:12 am

w0lfje89 schreef:niet al te zwaar, 160 mg.


Haha, de jeugd van tegenwoordig.
Ik heb betere mensen al eens die fout zien maken.
Avatar gebruiker
brick_top
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 645
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 3:17 pm

Re: 2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor Perry » wo maart 19, 2014 10:54 am

Vinz schreef:
JongGeleerd schreef:Wat trippie zegt sluit ik mij volledig bij aan.
Probeer bij MDMA 3 maanden tussen het gebruik te houden en niet over de 2x je gewicht (kg) in dosis (mg) te nemen.
Dat wil zeggen: 80kg, 160mg MDMA.
Door deze twee regels voor jezelf te hanteren houd je het leuk :)

Is er ook nog een verschil in iemand die 160cm is, 120kg weegt en veel lichaamsvet heeft ten opzichte van iemand die 190cm is, 120 weegt en veel sport en spiermassa heeft?


Waarschijnlijk wel, maar door gewoon de richtlijn te hanteren houd je het in ieder geval binnen de perken :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 2e keer XTC + wiet gone baddd

Berichtdoor Partypipo » wo maart 19, 2014 10:22 pm

Je hebt te veel genomen en vooral een paar keer bijgenomen na een paar uur. Dat is funest voor je hersenen. Je hersenen zou je iets meer dan 3 maanden rust mogen geven hierna: de 3 maanden regel is bij de maximale dosis van 1,5 tot 2x in mg je lichaamsgewicht in kg en zonder na een paar uur bij te pakken. Bij pakken omdat het eigenlijk al uitwerkt is misbruik, meer dan 2x in mg je lichaamsgewicht in kg is misbruik.

Mdma is een hele gave drug! Je hebt ook echt een hele vette avond gehad, voor het grootste deel dan in ieder geval.
De kater bij misbruik is heftig. Je kan er nog wel maanden door van slag zijn zelfs. Dat is normaal. En het is heel erg vervelend!
Half jaartje pauze is mijn aanbeveling.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner