Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

3-MMC met 2C-D

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

3-MMC met 2C-D

Berichtdoor BroodjeDöner » ma aug 29, 2016 8:15 pm

Hoi mensen, kleine introductie,
-------------------------------ervaringen na de stippel lijn---------------------------------------------------
mijn hamster heeft ervaring met verschillende soorten. XTC pil/MDMA crystallen, 4FMP, Coke, Speed, 3mm en 2cd en GHB (niet in één avond :grin: ).
Deze Hamster heeft altijd eerst even uitgebreide informatie opgezocht voordat hij iets koopt en aanraakt en is altijd op zoek naar de beste high met minste downs en is zeer verantwoordelijk bezig en instaat zich zelf en andere te controleren op misbruik. Met verantwoord gebruik bedoel hij dat hij eens in de zoveel maanden en in een gecontroleerde omgeving gebruikt, Me hamster danst dus niet in een hete schuur (ieder ze hobby) maar heeft meestal wel stevige cardio tijdens gebruik. Me hamster heeft een vaste relatie en gebruikt het dus ook voor stevige sex en kent de valkuilen van de verschillende soorten drugs en neemt ook voorzorgsmaatregelen tegen (verhoogde)lichaams temperatuur, hydratatie etc. Deze hamster is ook atletisch gebouwd(niet van geboorte) en houdt van gezond groen voer.
(beetje achtergrond voor de trip report).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu heeft mijn hamster een jaar geleden de combo 3mmc + 2cd 'ontdekt' en komt hierbij zijn ervaringen en hoopt andere mensen hierbij te informeren, deze ervaring is ook niet 'de waarheid', maar hopelijk gewoon extra info in je zoektocht.

Het is bijna altijd met twee gebruikt (tenzij anders vermeld) in afgewogen hoeveelheden.
3mmc in verhouding tot lichaams- gewicht= gewicht x 1.5~1.7, =aantal mg. Mijn hamster en vrouwtje nemen een iets lagere dosis nog een tweede keer in de avond als ze langer door willen gaan.
2cd 15mg pp, hogere dosissen leveren alleen maar hallucinaties.
(Bij Aliexpress heb je voor 16€ een 0.001 gram goed werkende wegenschaal)
Deze combo is voornamelijk oraal genomen in zelf gemaakte pillen (met een halfje aspirine).

Door 'onderzoek' uit verschillende bronnen(drugsforum, erowid, bluelight etc) bleek dat 2cd op zich niet heel spectaculair is maar in combo met een mdma, speed of 3mmc min of meer versterkend werkt, waardoor een beetje 3mmc veel betere ervaring geeft zonder de mogelijke negatieve consequenties van een teveel van een goedje.

3mmc met 2cd levert een echt zware avond op maar in de goede zin van het woord en in tegenstelling tot b.v. coke, speed of mdma geen echte bluemonday of zware kater, bij me hamster en ze vrouwtje eigenlijk helemaal geen kater. Slapen is voor me hamster wel een probleem maar voor ze vrouwtje gek genoeg helemaal niet, waar dit aan ligt geen idee, neem het dus het liefst in de ochtend zodat je gewoon kunt slapen in de avond, als je het in de vroege avond neemt is de kans erg groot dat je niet slaapt die avond maar als je daar rekening mee houdt is dat te overzien.

Het gevoel is in zijn ogen een tussen weg van coke en mdma maar meer richting coke gevoel dan het mdma love gevoel. Speed geeft bij me hamster meer een visuele ervaring waarbij er ipv sex continue gekeken moet worden door me hamster (naar het vrouwtje dus/lust object), terwijl het vrouwtje wil rampetampen. Met 3mmc combo zijn ze meer in sync waardoor ze 'gelijk opgaan', er is niks irritanter dan zin in sex terwijl de andere partij alleen wil praten, althans dat zegt me hamster (je bent dus extreem geil op 3mmc).
Op het vlak van communicatie is het altijd lachwekkend om je zelf weer te horen als je nuchter bent maar zo erg als met mdma (en mindere mate speed) is het niet, op dat vlak lijkt het ook weer meer op coke.
3mmc ontneemt ook bijna alle remmingen, waardoor je dingen gaat doen die je niet verwacht of zij niet verwacht, mijn hamster is gewoon een viespeuk, maar dat zijn alle mannelijke hamsters :hulde: . Zeker voor de vrouw -afgezien van de nymfo- is het een eye opener en in deze gevallen heeft de vrouw wat meer van zich zelf geleerd en instaat geweest bepaalde angsten achter zich te laten (op sexsueel vlak).
Met andere woorden je vrouwtje wordt een tijdelijke freak.
Je bent zeker 4 uur zoet maar reken voor het grootste gedeelte maar op hardcore sex en een klein momentje tedere liefde. Mijn hamster is instaat om zonder potentie middel te werken maar met potentie middel werkt je mini me wel beter. Een voordeel tav coke, speed en mdma is dat het niet zo verschrikkelijk snel lijkt te gaan.Net als met die middelen wil je wel eens bij pakken en dat kan maar niet 3 of 4 keer ala coke/speed (mijn hamster ziet dit als een extra beveiliging).

De nadelen van de drug kan je zelf opzoeken en hoef ik hier niet te herkauwen, maar lichaamlijk is mijn hamster sportief en heeft een niet te hoge hartslag tijdens gebruik (gemeten tijdens gebruik tussen 90 en 120, met hardlopen zit mijn hamster ook op zo iets, ja dat pootje van me hamster is erg klein en past net op me optisch hartslag meter). Vrouwtje heeft ook weinig last van verhoogde hartslag. (Dit is dus mijn hamsters ervaring, jouw ervaringen kunnen daarom ook afwijken want mijn hamster is gewoon een fitness freak). Voor de buitenwereld is het ook zichtbaar dat je anders bent, afgezien van je pupillen praat je ook anders, wat je niet doorhebt tijdens de trip. (Trippers moeten echt een keer een gopro aanschaffen :lol: )
Zet je telefoon uit en ga niet internetten!!.

Het grootste nadeel is wel het volgende, en iets wat ik niet heb terug gelezen bij andere gebruikers. Mijn hamster is een trouwe hamster, maar tijdens gebruik van deze 3mmc combo (of 3mmc alleen) verdwijnt dus ook de al eerder genoemde remmingen dit betekent dus dat vreemdgaan tijdens gebruik gewoon een legitieme gedachte is, het komt dan gewoon niet in je op dat je dat niet hoort te doen. Je gedachte toestand veranderd zodanig dat je dus letterlijk dingen kunt doen die tegen je persoonlijkheid ingaan en iets wat mijn hamster ook compleet overrompelde (hij dacht mentaal wel even sterker te zijn).
Als je het samen gebruikt zul je ook dingen bespreken die je buiten de trip never nooit zult doen ook niet na je trip, al heb je nieuwe ervaringen opgedaan. Je bedenkt dingen die je -als persoon- buiten de trip helemaal niet zou willen doen maar tijdens wel en daarna denkt van... wait .. wut.
Het grote voordeel is wel dat als je samen bent je focus ook puur op de andere ligt.

Gebruik van 3mmc alleen: je bent dus kapot geil, je hebt geen remmingen en niemand om op te focussen. Volgens mij moeten nu wel de alarmbelletjes afgaan, recipe for disaster.
Als je niet in een relatie zit zal dit ook niet handig zijn zeker als je veel vrouwelijke vrienden hebt, want veel heb je daarna niet meer. Voor me hamster is het goed afgelopen want hij was gelukkig instaat om nog net op tijd weer bij te komen. Maar mijn hamster heeft voor het eerst een opgezwollen hamster penis gezien, want je houdt een rukkathon voor je leven, het is net een marathon alleen dan alsof er een leeuw achter je aanzit. Uren en uren ben je bezig maar je hebt het niet door, tot de volgende ochtend je weer sober bent en je hamster 2x zijn originele formaat heeft (terwijl je denkt: dit keer ga ik echt niet weer zo lang te keer: FAIL). Op internet ben je gelukkig anoniem en kan je je uitleven zolang je ook maar anoniem blijft maar je gaat opzoek naar extremen waarbij je de volgende ochtend denkt: NEE NEE WTF NEE. Ben je niet gay? maakt niks uit!! me hamster ook niet maar op dat moment maakt niks uit je zoekt alleen sex, op dat moment heiligt elk middel je doel, tossing the salad inbound, I prefer peunutbutter :mrgreen: (als je dit laatste niet snapt, ik ga het niet uitleggen).
Mijn hamster heeft het twee keer gedaan en twee keer het zelfde resultaat de tweede keer dacht hij nog, "nu ga ik me zeker beheersen": FAIL.
Daarom telefoon en internet uit tenzij je kickt op die rush de volgende ochtend waarbij je alleen nog maar schaamte kent en alles moet uitleggen aan je naasten. Mijn hamster heeft geluk gehad, fysiek en mentaal zal het je lichaam niet snel iets aandoen (mits lage dosis en incidenteel gebruik). Maar je kan je zelf wel beschadigen door je veranderd gedrag, de mening van anderen en de mening over je zelf na je 'wan daad'. Keep that in mind.
Mijn hamster dacht er te makkelijk over maar hoe sterk je mentaal ook bent zonder remmingen ben je nog beter instaat je zelf voor l*l te zetten.

Kort nog, het laatste klinkt misschien negatief, maar mijn hamster wil zeker nog we een keer gebruiken SAMEN met z'n meisie. Mijn hamster zal het ZEKER WETEN niet meer alleen doen.
De sex is fantastisch en als je elkaar goed kent leer je elkaar nog beter kennen als je maar niet bang bent om je geheimen te delen. Want als je vriendin nog niet weet dat je een freak bent, daarna weet ze het wel en andersom.

Ik wens iedereen veel liefde en wijsheid (en verantwoord gebruik) en mijn excuses voor het vele lezen, heb nog geprobeerd me hamster verhaal iets komisch mee te geven maar het is wel degelijk een serieus onderwerp.
Avatar gebruiker
BroodjeDöner
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 16, 2016 12:00 am

Re: 3MMC met 2cD

Berichtdoor Perry » ma aug 29, 2016 11:09 pm

Ga maar even dit report bewerken, want ik denk niet dat een mod daar zin in heeft... We schrijven hier niet over hoe we onze huisdieren mishandelen met chemicaliën, maar enkel over onze eigen ervaringen. By the way, while you're at it, 3-MMC en 2C-D is de correcte schrijfwijze :ugeek:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13355
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 3MMC met 2cD

Berichtdoor Amvitamientje » ma aug 29, 2016 11:27 pm

Denk dat tie met Hamster niet zijn huisdier bedoeld :)
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor Perry » ma aug 29, 2016 11:35 pm

No shit, Sherlock, maar dit is net zoiets als SWIM en daar doen we hier niet aan, last time I checked.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13355
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor Amvitamientje » ma aug 29, 2016 11:37 pm

Dat is waar!
Perry schreef:want ik denk niet dat een mod daar zin in heeft...

Ik heb wel het onderwerp veranderd.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor Perry » ma aug 29, 2016 11:47 pm

Harde werker ;')
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13355
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor BroodjeDöner » di aug 30, 2016 8:03 pm

Perry schreef:No shit, Sherlock, maar dit is net zoiets als SWIM en daar doen we hier niet aan, last time I checked.

Is het blue tuesday voor je, of ben je gewoon altijd de resident zeiksnor.
Doen 'we' daar niet aan, maar 'we' zijn productieve burgers en die doen ook geen drugs, last time I checked.
Zeuren om schrijf wijze 3-mmc en 2c-d, wijst anderen op de ongeschreven regels: gebruikt drugs in een maatschappij waar dat volgens de regels niet mag.... Practice what you preach zou ik zeggen.
Avatar gebruiker
BroodjeDöner
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 16, 2016 12:00 am

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor Perry » di aug 30, 2016 10:50 pm

3mmc en 2-cd had je getypt.
Ik ontken mijn gebruik niet, heb hier op 't forum 12615 posts en ik schat dat minimaal 400 daarvan mijn drugsgebruik bevestigen. En al ben ik zelf absoluut geen productieve burger, zal ik nooit beweren dat drugsgebruik en een stabiel, succesvol en gelukkig leven niet Sam 'n kunnen gaan.

Je attitude is overigens nogal arrogant meneer de dierenmishandelaar. Ik had het heel wat misselijker kunnen brengen, maar ik koos ervoor om het op een redelijke manier aan te geven. Overigens ben ik over het algemeen wel een Grammar Nazi ja, als jij er blij van wordt dat een zeiksnor te noemen, moet je dat vooral doen.

Ik report bij deze je eerste post trouwens, want ja, waarom zou ik dat niet doen? Oh en @Druks
you're welcome
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13355
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor BroodjeDöner » wo aug 31, 2016 9:21 am

Perry schreef:3mmc en 2-cd had je getypt.
Ik ontken mijn gebruik niet...

Mooi man, ik kan een heel betoog houden, doe ik niet, deze discussie stopt want het draagt niks bij.
Ik ben hier om anderen te helpen niet om 12k post te halen, gebruik jij lekker geen SWIM.
Avatar gebruiker
BroodjeDöner
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di aug 16, 2016 12:00 am

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor djeemen » wo aug 31, 2016 11:35 am

Gut gut wat zijn sommigen toch weer negatief. SWIM of verwante termen worden hier inderdaad niet gebruikt omdat het niet zoveel nut heeft. Toch bedankt voor je uitgebreide toevoeging aan dit forum! Ik herken een hoop van wat je beschrijft.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 628
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor Selem » wo aug 31, 2016 11:58 am

Haha, enig sinds een verwarrende manier van schrijven (ja, ik doel op de hamster). Maar ik snap waar je heen gaat in dit report. Toch moet er gezegd worden dat we niet aan dingen als "SWIM" etc doen op dit forum. De gemiddeld opgeleide aap, kan zo achterhalen wie ik ben, wat ik hier schrijf en wat ik doe. Maar je bent natuurlijk vrij (neem ik aan @mods?) om dit wel zo te doen. Je organisatie in de vorm van alinea verdeling, overzichtelijkheid en dergelijke kunnen nog wel wat netter, naar mijn idee. Maar dat even in het midden.

Om terug te komen op drugs gebruik en samenleving; los van dat ik geen vaste baan heb, doe ik zeker nog wel lekker productief mee in de samenleving, en zitten drugs redelijkerwijs in mijn leven gevlochten. Taal Nazi's zijn een groot gedeelte van ons, uiten ze het niet, dan wel onderbewust ;).

Los van alles, leuk dat je hier op het forum bent! Iedereen heeft nogal zijn eigen manier van reageren, doen, laten en zijn op dit forum en dat laten we graag zien. En los van dat jij er bent om andere eventueel informatie te geven, zo is onze Perry dat ook, met 12k posts :kleuter: .
Laatst bijgewerkt door Selem op wo aug 31, 2016 12:30 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 855
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 3-MMC met 2C-D

Berichtdoor Partypipo » wo aug 31, 2016 12:18 pm

Ik dacht dat geen SWIM of hamster gebruiken in posts in de regels stond, maar kan het niet terug vinden.
Wel zie ik dat in een ver verleden de grote forumbaas zei dat we dat hier niet gebruiken, want iedereen weet toch dat het over jou gaat en dat het irritant leest.

Dus het is niet echt tegen de regels, het leest alleen zo kut dat ik niet heel erg ver in je report ben gekomen met lezen.
Als je vooral een report gemaakt had om van je af te schrijven, dan isdat niet erg. Als je een report schrijft om anderen te informeren of te entertainen, dan zou je een groter publiek trekken met een andere schrijfstijl.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4111
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner