Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

3-MMC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

3-MMC

Berichtdoor Koekwaus » zo jul 08, 2012 6:33 pm

Tripreport 3-MMC


Effecten gelijk na de lijn:

Positief;
-Energieker
-Slaap weg
-Drang om een beetje te bewegen

Negatief;
-Brandt als de kk in je neus
-idem voor mn keel (residu opsnuiven)
-verminderde eetlust
-motoriek van mn gezicht minder (kleine hapjes nemen gaat niet)
-loopneus
-concentratiegebrek enerzijds, anderzijds meer focus op 1 ding zoals bij rita/dex.

-------------------------------

Effecten na treshold hoeveelheid (voor mij 100/120mg):

Positief;
-Spacend effect, maar wel helder van geest
-Lopen op wolkjes
-Lopen is fijn, liggen is fijn
-Minder last of aandacht voor de brandende neus en keel
-Kauwgom helpt bij het brandende keel gevoel
-Empathisch gevoel
-Sex wordt niet belemmerd

Negatief
-Zitten is minder fijn
-Ergens op concentreren werkt de trip tegen
-Toch nog branderig gevoel zelfs al heb je al tig keer gesnoven (keel/neus)
-Piemel in inerecte staat mdma proporties

--------------------------
[t=0 t=1/2]

Inmiddels op 60mg, had de drang om bij te pakken op het moment dat ik me eigenlijk wel lekker voelde. Het branderige wordt zeker niet minder bij meer opsnuiven voor zowel de neuswandjes als de keel niet.

Krijg het na het snuiven eigenlijk vrijwel direct warm, dat ebt dan weer weg. Iedere keer na het snuiven voel ik ook een beetje zenuwtrekjes in mn gezicht en voel ergens ook de behoefte om ergens op te kauwen. Verder niet veel anders dan eerste omschrijving.

[t=1]
Okee inmiddels op 80mg, precies een klokuur naar eerste snats. Ik voel me wat meer in controle. Onaangename momenten worden nu snel afgewisseld met plezierige momenten. Direct na het snuiven voelt het vervelend, branderig gevoel, warm en een drukkend gevoel op me slapen. Inmiddels ben ik aan de kauwgom gegaan en dat voelt prettig, zorgt er ook voor dat mn keel minder brandt. Vooralsnog vind ik dit een beetje ritalin+ Ergens ook wel de behoefte om te gaan kletsen. Ben benieuwd hoe ik me voel als ik wat meer in mn systeem heb. Muziekbeleving is leven met 2 uitersten op dit moment, een plaat is of kut of heel mooi. Krijg weer zin om bij te pakken, ben zo weer terug.

[t=1,5]
Okee anderhalf uur en nu 100mg verder. Spul brandt nog steeds bij het snuiven maar heb er een halve ritalin doorheen geprakt om het wat snuifbaarder te maken. Dit komt de snuifbaarheid ten goed maar het brandgevoel en effect blijven hetzelfde. Het warm krijgen van het snuiven is wat minder geworden inmiddels. Bier smaakt uitermate vreemd alsof er 2 smaken door elkaar lopen. Als ik achter mn computer zit muziek te luisteren voel ik me geconcentreerd op 1 ding. Mijn gedachten gaan nu bijvoorbeeld ook sneller dan mn schrijven.

Verder merk ik dat mijn pupillen voor korte tijd een ongelijke grote aannemen, maar als ik dan naar de badkamer loop om het eens goed te checken in kunstlicht dan lijkt dit weer niet het geval (of hersteld). Toch baart het me ergens zorgen en ik weet dan ook nog niet hoe veel ik nog bij ga pakken. Als ik door het huis loop voelt dat heel lichtelijk spacend, kan het niet zo goed omschrijven omdat het eigenlijk nergens op lijkt. Ergens heel erg in de verte lijkt het op xtc. Maar beter gezegd lopen voelt gewoon lekker. Ik ga zo dan ook even naar buiten om te lopen met mn hond nadat ik de rest heb weggesnoven wat op het spiegeltje ligt tot 120mg en mn biertje op heb.
[t=2]
Oke, (120mg) opgemaakt en kennelijk doet het meer met me dan ik wil toegeven want ik krijg bijvoorbeeld ook mn riem niet goed los. Lopen voelt heel fijn dus ik ga lekker even naar buiten. Moet trouwens iedere keer behoorlijk niezen van dat spul ook. En die loopneus is ook heel vervelend. Nu eerst even naar buiten kijken of dat wat toevoegt.

[t=2 1/4]
Okee buiten lopen was erg fijn. Ik voel me licht spacend zoals bij xtc maar dan zonder het euforische gevoel of misschien beter gezegd een ander gevoel. Ik neem mijn initiële twijfels en uitspraken terug. Dit is gewoon een lekker goedje als je eenmaal over de treshold bent. Ik voel een klein beetje een waas over me maar ik kan gewone gesprekken houden, ik ben andere hondeneigenaren tegen gekomen waarmee mijn hond gewoon gespeeld heeft en ik gewoon heb kunnen praten met de baasjes.

Dat gezegd hebbende wilde ik liever gewoon mn eigen rondje maken omdat ik lekker zat te spacen. Ik vind het toch het sterkste vergelijkbaar met xtc, ik heb helaas de 4mmc hype overgeslagen omdat ik nogal redelijk faliekant tegen rc's was. Ik kan het daar dus niet mee vergelijken. Ik heb een klein beetje dat love gevoel dat ik wil knuffelen oid, maar ik wil vooral relaxen, zou willen dat het nu 15.00 was en 24 graden buiten dan was ik in het gras gaan liggen ergens ofzo.

Ik moet zeggen dat het me ook niet heel erg actief maakt ofzo (in ieder geval niet meer na die 120mg), maar dat doet xtc ook niet. Voel me heel rustig en chill, begon de avond ook met hardere stijlen muziek, maar trance is nu even favoriet. Deze om precies te zijn http://lsdb.nl/set/51341/kamui-defqon1- ... 06-10.html :love: en dat gaat heel goed samen met hoe ik me nu voel. Ik kan er eigenlijk geen inschatting van maken of ik dit heel chill zou vinden op een feestje of dat het meer een chille drug voor thuis is. Ik neig toch meer naar het laatste. Maar lekkere ervaring dit, geen spijt van.
Laatst bijgewerkt door Koekwaus op ma jul 09, 2012 8:20 am, in totaal 2 keer bewerkt.
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 3-MMC

Berichtdoor Koekwaus » zo jul 08, 2012 9:27 pm

[t=3]

Oke naar mate de tijd vordert lijkt het alleen nog maar fijner te worden. Voel het nu sterker dan een half uur geleden for some reason. Zit ook pas op me tweede flesje bier over de hele avond. De reden is beyond me, maar het voelt allemaal erg plezierig. Trance heeft plaatsgemaakt voor electro en minimal. Ga morgen vertellen hoe het uitspacen was. Nou even de playstation aangooien ofzo.

[t=4 / t=6]
Oke uiteindelijk dus niet de ps3 aangegooid want mn vriendin kwam op een gegeven moment thuis. Die vond dat ik een suffige indruk maakte. Ik heb haar verteld dat ik aan de 3mmc zat, ik had best wazige minimaal/electronic opstaan en dat trok ze slecht, dus afgezet en tv gaan kijken. Ik heb dvdtjes van seinfeld aangezet. Het viel mij op dat ik wat losser was dan normaal en meer kon lachen om de afleveringen. Het spacen heeft tot bijna 12 uur doorgeduurd. Dik 4 uur na laatste inname. Op sexgebied functioneerde alles naar behoren naderhand. En om 2 uur ongeveer is het me gelukt om in slaap te vallen dat was iets moeilijker dan normaal omdat als je op bed ligt nog iets van residu effecten merkt. Al met al een zeer geslaagde zondagavond! 3MMC is een blijvertje, kan dit andere toch wel aanraden al zou je het maar voor 1x doen.

3-MMC is een aangename verrassing :rock:
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 3-MMC

Berichtdoor WoLB » wo jul 18, 2012 12:11 am

Mijn 10-cent op dit onderwerp:

Heb redelijk wat (eigenlijk helaas iets teveel) ervaring met een witte hobby. Bijna elke weekeind is het raak. Op een of andere manier heb ik de dopamine kick tegen die tijd nodig of in ieder geval is de drempel weg om te gaan halen na een biertje of wijntje of 3-4-5-6. Waarom heb ik het hierover denk je misschien, gezien het topic. Daar kan ik het volgende over zeggen:

Met een witte hobby heb je als het goed is in ieder geval ervaring met een blokkade van dopamine her-opname, en ook een blokkade van heropname van serotonine. Dit is een leuke, hobby, maar ook duur, en lastig van af te stappen na een aantal jaar. (http://en.wikipedia.org/wiki/Cocaine#Me ... _of_Action)

Misschien denk je nog steeds: Waarom heeft die gast het hierover?

Ik heb vandaag plm. 500mg 3-MMC geprobeerd, alleen om te kijken wat het is. En ik zal mijn bevindingen hieronder zetten:

Ik weet niet precies de hoeveelheden per keer NASAAL, maar het ging van een mespuntje naar 4 houten wasknijper puntjes met een berge zeg maar.

Begonnen: Ongeveer 2100u

Het begon met letterlijk 2 sleutelpuntjes: Voelde bijna gelijk 'iets'.

Na de 3x nemen: Voelde dat ik wel degelijk iets merk, weet nog niet welke richting (dopamine, serotonine)
Wijntje genomen..

Raakte in gesprek met vriendin, had onwijs zin om te praten. Bleef praten.

Rum-cola genomen.... erg veel zin in drankjes, en ouwehoeren...

Begin steeds meer te merken dat de 'high' uitwerkt, en heb gelijk zin om een 'nieuwe' te pakken, die groter is dan de vorige....doet me denken aan mijn witte hobby.

Pak dus inderdaad de grotere, en heb zeker daarna nog meer zin om te praten.

Maar des te sneller krijg ik WEER het gevoel dat ik iets mis, en pak de volgende (nog iets grotere) hoeveelheid...
Op dit moment heb ik het gevoel dat het erg veel op mijn witte hobby begin te lijken. Heb het idee dat het zowel op dopamine als serotonine inwerkt, maar in die volgorde.

Wel heb ik het gevoel dat zodra ik een 'craving' krijg dat het dopamine gevoel minder word, maar ondertussen voel ik me wel nog erg relaxed (wat ik wijt aan een serotonerge actie).

Pupillen zijn iets vergroot, maar niet enorm. Hartslag en rush van dopamine lijken in eerste instantie actief, waarna een soort 'mellow' spacy gevoel achterblijft.

Heb in eerste instantie sterk het gevoel dat het in de buurt komt van mijn witte hobby (misschien gooit mijn supplier er zoeits doorheen?), maar dat het wel degelijk langer durende serotonerge effecten heeft dan dat. En bovendien is het een 'stuk' goedkoper.

Zelf denk ik dat ik met 1g van mijn 'nieuwe hobby' een langer effect hebt dan met mijn 'oude witte hobby' en de prijs VEEL gunstiger is (3:1 plm).

Verder heb ik om 00:09 geen last van lichamelijk vervelende verschijnselen met 3-mmc, terwijl met die andere in hetzelfde tijdsbestek 'zeker wel'. Weet nog niet hoe het verder gaat vanavond/morgen, maar het gevoel is goed.

Zelf vind ik het tot nu tot een zeer prettig ding, misschien goed alternatief voor wit, goedkoper en minder last van. Als je voor 5-HT actie gaat zou ik toch inderdaad voor andere dingen gaan...volgens mij is dit meer dopamine gericht.

Hoop dat jullie er wat aan hebben.

Gr. WoLB


Toevoeging:

0:50u -> De serotonerge werking is nu VEEL duidelijker, grote pupillen, spacey gevoel, warm, prikkelingen gezicht en armen, relaxed...lijkt in het begin dus grotendeels op dopamine te werken, maar later blijft het serotonine gevoel duidelijker de overhand te nemen volgens mij. Geen behoefte meer om nog meer te nemen, ook geen behoefte aan alcohol oid.

Maar nog steeds een redelijk 'wakker' en 'normaal' gevoel, goed maar niet compleet van de wereld.
WoLB
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di jul 17, 2012 11:25 pm

Re: 3-MMC

Berichtdoor Koekwaus » wo jul 18, 2012 4:07 pm

Wat je als laatste omschrijft is wat ik bedoelde met treshold @ 100/120mg pas toen dienden de eerste spacende effecten zich aan. Voor die tijd vond ik het een milde oppepper maar zeker niet zo sterk/lekker als goeie coke. Dus of mijn coke is beter of jouw 3mmc is beter :P Nee zal iets persoonlijks zijn, maar voor alleen de oppeppende kwaliteiten vind ik dat 3mmc te weinig doet. Je moet wel voor die space gaan vind ik.
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 3-MMC

Berichtdoor knetterspetter » wo dec 26, 2012 5:58 pm

nassaal: tot +- 75 mg staat voor mij gelijk aan een coke effect. Ga je daarover heen tot ineens een lijn van 125-175 mg en dan: BAM inslagje a-la- mephedrone. En dan ga je ook hard, icl schotels, euforie, en kaak werkzaamheden.

Heb eenmaal 300mg gebommed, en allesmachtig, dat voelde als 150mg MDMA, maar korter, en een kater van hier tot tokio, echter, ZONDER dinsdag dip of depressie :)
Avatar gebruiker
knetterspetter
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 298
Geregistreerd: vr apr 27, 2012 6:16 pm

Re: 3-MMC

Berichtdoor Koekwaus » do dec 27, 2012 10:03 pm

Persoonlijk komt 3mmc een stuk harder aan bij mij dan mdma. 300mg bommen daar moet ik dus ook niet aan denken. Een bom van 150/200 is te doen maar dan ben je goed waus ja. Binnen 45 minuten bijdoseren anders kom je eruit. Wat dat aangaat is mdma een stuk goedkoper.

ICM andere drugs verliest 3mmc een beetje dat spacey randje heb ik ervaren. Had de combi coke, 4-fa, 3mmc (allen nasaal) en alcohol gedaan en op het laatst hield de 3mmc me alleen beetje bij de les. (Beetje zoals coke).
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner