Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-FMP, 2C-I, MDMA, wiet, lachgas en de baslijn.

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

4-FMP, 2C-I, MDMA, wiet, lachgas en de baslijn.

Berichtdoor omerobert » di jul 16, 2013 12:17 pm

Onlangs bevond ik mij zonder schoeisel op een dagfestival dat plaatsvond op de welbekende vrijplek in het westelijk havengebied. Tegen de grijze vroege verwachtingen in brak rond het middaguur toch de zon door en beloofde het een mooie dag te worden. In mijn onderbroek bevond zich een gripzakje met daarin onder andere een capsule van 130 mg 4-FMP en ongeveer 14 mg 2C-I. Ik heb ruime ervaring met beide stoffen apart, en besloot na alle lovende recensies deze combinatie eens uit te proberen.

Na het terrein een beetje ontdekt te hebben en een paar biertjes en frisjes te hebben weggezet, werd het tijd om de capsule in te nemen. Ik was de enige die dit besloot uit te proberen, verder begon iedereen vrij rustig aan met een kwartje.

T = +0:45 De 4-FMP begon duidelijk zijn werk te doen; ik merkte duidelijk een amfetaminerush en alles was scherper en helderder. Praten ging ook makkelijker dan normaal. Dit leek niet te verschillen van mijn andere ervaringen met dit goedje, dus ik wachtte rustig de 2C-I af.

T = 2:00 Vanaf dit tijdstip leken de twee stofjes elkaar af te wisselen of iets in die geest. Ik was niet direct aan het trippen, maar was wel een stuk wereldvreemder dan normaal, maar bleef aardig energiek en dansen was dus uitermate relaxed. De muziek en rookmachines waren ook anders dan normaal. Mijn zicht was enorm scherp maar vanwege de 2C-I leek het af en toe alsof ik me in een film bevond, of allerlei hele scherpe foto's achter elkaar zag. Iedereen die ik aankeek waren in eerste instantie heel mooi, al kon dat veranderen zodra ik een kleine 'smet' of zo zag, dan waren ze ineens vrij lelijk. Bizar.

Tot mijn vreugde was het ook mogelijk om aan de lachgas te gaan, wat in combinatie met deze cocktail aardig intens was.

Ondertussen een stukje pizza kunnen eten, gezien ik eigenlijk alleen vrij stevig ontbeten had en het al een uurtje of 9 in de avond was. Ik besloot om nu nog zo'n 70 mg 4-FMP bij te nemen omdat ik toch wel weer wilde landen eigenlijk.

T = 6:30 De tweede capsule leek zijn werk te doen en we rookten een jointje. Dansen was nog steeds uitermate fijn, al zweet ik van 4-FMP bijna twee keer zoveel als normaal en rolde ik dus gutsend het terrein over. Ik besloot twee flinke likjes M te nemen vanwege wat voor reden dan ook en ging weer de menigte in.

T = 7:30 De MDMA klapte enorm hard in, maar op een fijne manier; ik voelde me lichamelijk helemaal top en besloot nog een ballon aan te schaffen, die nog meer visuele effecten teweegbracht dan de vorige. In mijn euforische bui besloot ik nog 'n kwartje bij te nemen van een vrij sterke pil en rende weer het met baslijn overgoten publiek in.

T = 8:00 Volgens mij deed het kwartje hier goed zijn werk, waarna ik besloot nog zoiets bij te nemen. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en kon bewegen wat ik wilde. Met gesloten ogen zag ik allerlei onzin voorbij komen (kastelen met baarden, dat soort werk) en kon ik me volledig focussen om te muziek. Met name de baslijn kon ik uitermate waarderen en ik heb denk ik zo'n drie uur keihard staan dansen. Het bleek dat ik nogal met mijn ogen aan het rollen was, dus het was niet echt een mooi plaatje. Toch deed dit me helemaal niets. Ik bleef maar pieken, iets was ik op MDMA nog nooit heb meegemaakt.

Ook kwam nu het nieuws dat de muziek nog zo'n drie uur langer door zou gaan. Ik wist niet dat ik dat zo zou kunnen waarderen.

T = 11:00 Nog steeds voelde ik me helemaal top en we liepen naar een andere stage op het terrein, dat ondertussen aardig aan het leeglopen was. Ik vertelde iedereen dat ik nog nooit zo hard ben gegaan (wat waar was) en hoe vet het allemaal wel niet was. Omdat het nu toch aardig laat begon te worden en we nog een fietstocht van vijf kwartier voor de boeg hadden besloten mijn vrienden me mee te nemen naar de kluisjes, waar ik nog heerlijk op de grond heb gelegen. De fietstocht kon me uiteindelijk ook niet lang genoeg duren.

Momenteel ben ik wel compleet uitgeput en is er geen spier die geen pijnprikkels naar mijn hersenen stuurt, maar het was het allemaal waard. Ik ben me zeker bewust van het feit dat bovenstaande combinatie op neurotoxisch etc. gebied niet de meest positieve is en ben ook niet van plan hier een gewoonte van te maken. Desondanks was het toch een van de mooiste ervaringen die ik aan de drugs heb meegemaakt.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 4-FMP, 2C-I, MDMA, wiet, lachgas en de baslijn.

Berichtdoor hansvaak » di jul 16, 2013 1:58 pm

Leuke report! Vind het alleen jammer dat je de effecten niet wat beter beschrijft, want..
Met gesloten ogen zag ik allerlei onzin voorbij komen (kastelen met baarden, dat soort werk)

hier mag je bijvoorbeeld wel wat meer over vertellen. :)
Not to do list: Heroïne, cocaine/crack, nicotine, methadon, benzo's en je vader.
hansvaak
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 160
Geregistreerd: di apr 30, 2013 1:13 pm

Re: 4-FMP, 2C-I, MDMA, wiet, lachgas en de baslijn.

Berichtdoor omerobert » za jul 20, 2013 12:13 pm

Ik zou het wel willen beschrijven, het ding is alleen dat ik er vrij weinig van herinner, behalve bovenstaande dan. De CEV's bestonden voornamelijk uit screensaver-esque taferelen die meebewogen op de muziek, die sporadisch overgingen in combinaties van beelden die totaal niet logisch waren. Nu ik erover nadenk zag ik een fiets die overging in een zandloper.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner