Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-FMP + XTC, gouden combinatie

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

4-FMP + XTC, gouden combinatie

Berichtdoor zornax » wo sep 12, 2012 12:15 am

Hallo iedereen ik ben zornax en ben 20 jaar oud. Ik ben een beginnende gebruiker en kom eigenlijk net kijken in de "drugswereld". Ik heb een tijdje terug de combinatie 4fmp+xtc geprobeerd en wil graag deze ervaring met jullie delen. Deze combinatie was zeer geslaagd en ga ik zeker vaker proberen!

Persoonlijke info - 20 jaar. 1.80 - 95 kilo
Setting - Klein lokaal hardstyle feest.
Dosis - 160 mg 4-FMP -- Gele ferrari's/schilden (180-200 mg)

Na een aantal keren XTC gebruikt te hebben ben ik ook eens gaan kijken naar andere stoffen. Ik kwam uit bij 4-FMP. Dit spul vind ik soms zelfs beter als XTC! En dit terwijl vrienden van me er niks aan vinden. Ik hoorde een keer iemand over de combinatie 4-FMP en dan bijpakken met XTC. Na wat rondzoeken op het internet kwam weinig tegen over de combinatie. Alleen dat het bij sommige mensen echt niet beviel. Toch wilde ik het een keer proberen.

Het was eindelijk zover. Op een zaterdagavond hadden we een onverwachts klein hardstyle feestje in de buurt. Het perfecte moment om het uit te proberen. Mocht het niet bevallen dan was het niet heel erg zonde omdat het feest zelf niet heel veel voorstelde.

21:00
We kwamen aan op het feest en voordat we naar binnen gingen nam ik de capsule 4-FMP. Eenmaal binnen hebben we eerst munten wezen halen, rondje gedaan en 2 biertjes gedronken. Ik voelde om 21:45 dat de 4-FMP zijn werk begon te doen. Het ging weer zoals altijd met 4-FMP, rustige inslag en het duurde zeker nog tot 22:30 voordat ik op de piek zat. Wat blijft dit spul toch lekker! Heerlijke energie, euforie en die heerlijke golven van tintelingen. Ik ben een tijd flink losgegaan met dit spul.

23:45
Ik zat nog steeds vol op de piek en besloot om op dit tijdstip een halve Ferrari te nemen. Ik beet een stuk af maar ik deed het per ongeluk iets te groot dus het werd ongeveer 2/3. Ik was bang dat ik hierdoor misschien iets te hard zou gaan. Gelukkig dacht ik hier 5min later niet meer aan want ik stond weer heerlijk los te gaan. Na ongeveer een half uur sloeg die in. De volgende 10/15min weet ik niks meer vanaf. Maar ik hoorde achteraf dat ik helemaal van de wereld was en een tijdje met me armen over elkaar heel hard stond te spacen. Na deze 10/15min kwam ik gelukkig weer bij en ik voelde me nog niet helemaal top. Ik ben toen even 5 minuten gaan zitten. In die 5min kreeg ik het lekkerste gevoel wat ik ooit gehad heb. Heftige tintelingen over heel me lijf, en echt super veel energie. Ik kon echt niet meer stilzitten. Zelfs staan en praten was een straf. Ik sleepte me vrienden mee naar de muziek. Ik heb de oren van hun kop geluld en heb in 5min verhalen verteld waar je normaal 2 uur over zou doen.

0:30
Eenmaal terug bij de muziek heb ik staan springen en staan doen als een malloot. Ik was echt niet meer te stoppen. De muziek, de lichten en de mensen. Alles was mooi. Nog nooit heb ik me zo lekker gevoeld. Dit was zelfs beter als me eerste paar keer XTC. De tintelingen gierde zomaar door me lijf. Aan de energie kwam maar geen einde. Normaal heb ik bij 4-FMP golven van tintelingen en energie. Dit was gewoon 1 hele lange grote golf! Dit was geweldig dacht ik bij mezelf, beter kon bijna niet. Ik heb dit ook wel 200keer gezegd tegen me vrienden dat ik zo lekker ging. Dat dit de beste keer ooit was.

1:00
Na een half uur keek ik eens op me horloge. Ik schrok er gewoon van hoe langzaam de tijd was gegaan. Voor me gevoel was het al een paar uur verder. De tijd ging langzaam! Zelfs langzamer als wanneer die nuchter zou gaan. Ik werd hierdoor nog blijer en heb dit ook wel honderd keer verteld tegen me vrienden.

2:00
Ik ben in dit uur non stop los gegaan. Geen seconde stil gestaan. Maar nu begon er dan toch een beetje een einde aan te komen. De tintelingen werden wat minder, de energie werd ook minder en voor het eerst kon ik weer eens stil staan. Op dit moment besloot ik om de rest van de Ferrari te gebruiken. Na een half uur voelde ik hier jammer genoeg nog steeds niks van. Ik besloot toen om nog een halve te nemen. Hier voelde ik weer iets van maar het had weer meer iets weg van een normaal XTC gevoel.

3:00
Ik voelde de 3de helft van de Ferrari zijn werk doen. Maar dit stelde niet veel voor dus besloot ik het laatste stukje ook maar te nemen. Dit had ik achteraf gezien beter niet kunnen doen omdat het feest om 4:00 was afgelopen. Ik heb hier ook op het feest zelf niks van gevoeld.

3:45
De bob wilde graag naar huis gaan dus had ik geen keuze. Eenmaal bij de auto aangekomen sloeg het laatste stukje in. En blijkbaar ook de helft ervoor. Ik ging toen echt heel erg hard. Nog nooit zo hard gegaan. Me kaak heeft nog nooit zo hard getrild. Ik had niks geen kauwgom meer dus ik beet hard op het koordje van me rugzak. Ook begon ik hier voor het eerst te hallucineren. (heb ik nooit met XTC) In de auto op de terugweg waren 2 lantaarnpalen een vrachtwagen. Ik zag vanalles op de weg. Buizen, rotondes die er niet waren. Ik kon er toen wel om lachen.

4:30
Toen ik thuis kwam ben ik op de wc zitten (ja zitten want dan lukt het beter :P) Misschien niet heel verstandig omdat ik nog thuis woon. Toen ik eenmaal zat dacht ik steeds nog in de auto te zitten op de terugweg. Ook zat ik hele tijd te praten. (Blij dat me ouders niet wakker zijn geworden hierdoor :lol:) Ik schrok dan soort van wakker en realiseerde me dat ik op de wc zat om 10 seconden later weer voor me gevoel in de auto te zitten. En ondertussen hele verhalen vertellen. Ook dacht ik een paar keer al op bed te liggen.


Hierna ben ik naar bed gegaan en heb ik niet veel geslapen. Me pupillen waren zondagavond nog steeds groot. Heel fijn als je een verjaardag hebt van famillie. Ik werd wel een paar keer vreemd aangekeken dus ik hoop maar dat ze niks verdachten.


Conclusie
Dit was voor mij een zeer geslaagde combinatie, mocht ik het ooit weer doen dan hoop ik dat ik hetzelfde gevoel weer kan krijgen.

Toch achteraf gezien had ik iets rustiger aan moeten doen met de XTC. 2 van zulke zware pillen na al een flinke dosis 4fmp is niet aan te raden en zeker niet gezond. En dit terwijl ik een lage tollerantie heb. Hierdoor spacede ik hem in de auto volledig. Nog nooit zo hard gescaped. Dit is een les voor de volgende keer. Al moet ik toegeven dat ik het best leuk vond :lol:Bedankt voor het lezen! :hulde:
Laatst bijgewerkt door zornax op do okt 11, 2012 8:18 pm, in totaal 5 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
zornax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 260
Geregistreerd: di jun 05, 2012 10:43 am

Re: 4-FMP + XTC, gouden combinatie

Berichtdoor Davinci » wo sep 12, 2012 10:33 am

Gecondoloreerd, een van de ultieme neurotoxische cocktails met lekker veel bijnemen :rock:
Het laatste deel van je hersenen dat nog volop in de ontwikkelingsfase zit, heb je een kernbom gevoederd. :p
-(fluor)amfemtamines + mdma = extra damage
-herdoseren = extra damage

Aangezien je beginnend gebruiker bent, laat ik het je maar even weten dat deze combo echt niet gezond is. Je lichaam en geest krijgen een paar onherstelbare littekens als je van plan was dit vaker te doen :puke:

Geen slecht report :) bij velen mislukt, de 4-FA+mdma combo. Het pep gedeelte van de 4-FA verprutst meestal de magie van mdma met alle helderheid.

Hoe was je kater en dinsdagdip?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 4-FMP + XTC, gouden combinatie

Berichtdoor zornax » wo sep 12, 2012 1:43 pm

Davinci schreef:Gecondoloreerd, een van de ultieme neurotoxische cocktails met lekker veel bijnemen :rock:
Het laatste deel van je hersenen dat nog volop in de ontwikkelingsfase zit, heb je een kernbom gevoederd. :p
-(fluor)amfemtamines + mdma = extra damage
-herdoseren = extra damage

Aangezien je beginnend gebruiker bent, laat ik het je maar even weten dat deze combo echt niet gezond is. Je lichaam en geest krijgen een paar onherstelbare littekens als je van ?


Tja ik wist van tevoren dat het niet gezond zou wezen ;) Hoef je mij niet te vertellen. Toch bedankt voor de waarschuwing! Ik heb nu ook de hele winter pauze van xtc en/of 4 fmp.

Davinci schreef:
Geen slecht report :) bij velen mislukt, de 4-FA+mdma combo. Het pep gedeelte van de 4-FA verprutst meestal de magie van mdma met alle helderheid.

Hoe was je kater en dinsdagdip?


Dankjewel! Ja dat de combo mislukt had ik al eerder gelezen ergens.

De kater viel reuze mee. Wat moe meer niet. Ik heb ze wel eens erger gehad. Niet echt iets van een dip gevoeld. En als ik een dip heb is het toch pas op woensdag/donderdag.
Avatar gebruiker
zornax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 260
Geregistreerd: di jun 05, 2012 10:43 am

Re: 4-FMP + XTC, gouden combinatie

Berichtdoor Stefaan » wo sep 12, 2012 1:49 pm

De 4-fmp houdt je geest helder de dag erna. Ik word met 4-fmp pas echt moe zo'n 36u na orale inname..
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner