Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

40 mg methylfenidaat (Ritalin) en 4,5 bier

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

40 mg methylfenidaat (Ritalin) en 4,5 bier

Berichtdoor Yomabo » za feb 20, 2016 5:09 pm

Beste psychonauten,
Ritalin of methylfenidaat, ik heb hem al een tijdje niet meer voorbij zien komen, dus ik dacht: ''laten we het eens doen.'' Dit is mijn eerste Trip report ooit, dus aub, houd het gezellig in de reacties. Ik ben niet positief getest op AD(H)D, maar me afspraak met de psycholoog staat. Ik betaal nu methylfenidaat zelf, van een vriend van me die ze toch niet slikt. Ik slik ze nu bijna dagelijks, omdat ik er rustig van word in me hoofd.Dat gezegt: laten we beginnen.

20:05
Net enorme ruzie gehad met me ouders en ik heb besloten om me even af te zonderen. Ik wil een tijd wakker blijven en even andere dingen doen en alles vergeten. Ik had niets in huis qua andere drugs die ik ''tolereer'' zonder goede reden. Vandaar dat ik methylfenidaat heb gepakt. Ik heb wel al 2 biertjes gedronken en ik weet dat dat dan het effect van alcohol versterkt. Net 25 mg genomen, en ik zit nu dus alleen op me kamer naar techno aan het luisteren en wachten totdat het begint te werken.

20:38
Plannen zijn gewijzigd. Een vriend stuurde een berichtje dat hij wat wilde gaan drinken met me.Ik ben benieuwt hoe dit gaat aflopen.Ik voel trouwens nog niet/weinig. Het enige wat ik voel is dat mijn rechter voet warmer is of semi-slaapt, maar dat kunnen meerdere redenen hebben: die voet is dichter bij mijn pc, gek gezeten, misschien me Led-Schoen dit kapot is (je weet wel met die lampjes in de zolen). Ook me ogen zijn groot, maar het is behoorlijk schemerig in me kamer. Ik kan dus nog geen concrete en duidelijke symptomen beschrijven.

20:44
Ik weet niet waarom, en misschien was dit een slecht idee, maar ik heb nog even 15 mg bijgenomen. Ik zie dit niet als stoendoenerij, maar eerlijk gezegd geen idee waarom ik het gedaan heb. Misschien begin ik wel al wat ondoordachter te worden. <- over die zin heb ik letterlijk 3 minuten gedaan, kon niet de goede worden vinden. Anyway: nu opweg naar de AH voor bier en sigaretten.

21:05
Net de wikel uit. 6 bier, en Camel Ativate gehaald. In de winkel merkte ik dat me kaken enorm begonnen te klemmen, dus ook nog een mega pak kauwgom meegenomen. Het is op zich wel een veel voorkomend probleem bij mij, maar ik slik hier magnesium 400 mg voor (xtc gebruikers opletten). Nu was het erger en ook kwam het steeds vaker terug dan normaal. Redelijk pijnlijk, maar met kauwgom is het te doen. Van techno overgestapt naar edm en de rest van het fietsen was heerlijk, ik ging als een kanon. Daar zou de 7 uur Youp trots op zijn.

21:20
Bier is open zit lekker op de bank met de hond te spelen. Last van hartkloppingen. Ik maak me er niet veel zorgen over. Ook dit wel gewend, voel me wel zelfverzekerd en goed.

22:08
Eerste biertje eindelijk op, maar wel een mega dorst. Zit hier Lip-likkend en stotterend op de bank, te kijken hoe me vrienden FIFA aan het spelen zijn. Ik voel me nog steeds goed en energiek, maar hartkloppingen zijn nog steeds aanwezig. Een stuk minder. Maar wel vervelend. Ik wil graag dingen doen, dus had voorgesteld om nog even met de hond te gaan lopen. Ik heb me vrienden niets verteld over dit experiment, en volgens mij hebben ze het ook niet door.

00:02
Nog steeds lichte hartkloppingen, ik voel me voor de rest ook wat minder zelfverzekerd en wat minder alert. Ik zie ook een beetje wazig. Ik praat heel stotterend. Ik ben nog wel lichamelijk wakker maar mentaal val ik in slaap. Maar 3 biertjes genomen. Ik heb het gevoel alsof ik echt aan het zuipen ben, maar het schiet niet op met die blikjes. Ik denk dat dit een avondje plafond-dienst draaien word.

00:35
Ik wil mezelf even tegenspreken. Ik moet gewoon wat doen. MOET wat doen. Ik merk nu pas dat ik als een debiel aan het tikken ben op de grond, me kaak enorm aanspan, en loop de hele tijd te wiebelen. Ook met plassen merk het pas de laatste minuut dat ik moet, ook al is hoe vaak ik moet wel normaal.

00:50
In middels naar huis gefietst. Terwijl ik met de opgekomen wind probeer met een half biertje in me hand, ook mijn laatste sigaret van de avond aan te steken, merk ik dat het allemaal langzaam begint af te bouwen. Eenmaal thuis merk ik pas echt hoe anders ik me voel, opgefokt maar moe. Als ik in me bed stap voel ik me hart nog steeds tegen mijn ribbenkast aanbonken. 94 BPM. Anderhalf keer zo hoog als normaal. Uit eindelijk in totaal 4,5 bier op, 3 sigaretten en 40 mg methylfenidaat. En als klap op de vuurpijl, plafond-dienst draaien, zoals voorspelt.

01:53
Een berichtje ontvangen van een vriendin van me. Dat ze stoned als een garnaal is na een halve spacecake. Had ik toch daarnaartoe moeten gaan. Ach. Mijn hart is inmiddels gaan versnellen naar 104 BPM. Zeer vervelend, aangezien ik erg moe ben geworden. Ik begin toch maar te proberen met slapen.

11:54
Wakker geworden met een enorm droge mond. Ik heb het gevoel alsof ik een kater heb en strompel me bed uit. Mijn pupillen zijn weer normaal en me kaak is fucked up.

Conclusie!

40 mg (8 tabletten) methylfenidaat
4,5 biertjes
4 sigaretten

De hartkloppingen waren vervelend een aanwezig terwijl mijn leuke manier van dingen vertellen compleet verdwenen was. Bier drinken was een probleem, maar roken was weer heerlijk.
Voor de mensen die besluiten dat ze op Ritalin willen gaan trippen op een feest: Be my gast. Ik word er niet perse vrolijker van, zelfs misschien wat minder gezellig. Het kon liggen aan de sfeer of dat ik niets kon dan praten. Volgende keer houd ik het alleen bij bier, of anders misschien iets waar ik vrolijk van blijf.

Yomabo out!
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad

Re: 40 mg methylfenidaat (Ritalin) en 4,5 bier

Berichtdoor Poseidon » za feb 20, 2016 10:34 pm

Je hebt zo te lezen in ieder geval geen ADHD. 8-)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: 40 mg methylfenidaat (Ritalin) en 4,5 bier

Berichtdoor Yomabo » zo feb 21, 2016 2:55 am

Hoe dat zo?
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad

Re: 40 mg methylfenidaat (Ritalin) en 4,5 bier

Berichtdoor fredrik » zo feb 21, 2016 4:26 am

Ik ben een Psychonautist, aangenaam.
Avatar gebruiker
fredrik
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 424
Geregistreerd: za nov 14, 2015 5:44 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner