Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4e keer XTC - soort van bad-trip

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

4e keer XTC - soort van bad-trip

Berichtdoor lowietje » wo feb 19, 2014 4:31 am

Beste spacers!
Laatst kwam ik er voor de 1e keer achter dat XTC niet altijd even leuk is.
Here we go.

Setting
Mijn vriend die ik even J noem vierde zijn 20e verjaardag bij hem thuis.
Zijn vriendin die ik even E noem was aanwezig, zijn broertje D, en zijn maten K, C en ik.
In totaal dus 6 mensen aanwezig.
D had destijds nog nooit harddrugs gebruikt en was ook anti-drugs (was ja :lol:).
De rest heeft ervaring met XTC.

We hadden 3 blauwe Nintendo's en we hadden daarna 5 pillen bijgehaald, het jammere is dat ik niet meer weet welke het waren. Ze waren in ieder geval geel en rond, ik weet niet meer welk logo erop zat.
Ik ga niet vertellen hoe goed we ons wel niet voelden want het viel allemaal reuze mee.
E had zelfs gekotst die avond.


Tripreport
Ik zat lekker thuis en m'n beste maat J was jarig, hij zou mij die avond ophalen met de auto om vervolgens naar zijn huis te rijden en met een paar maten van mij en zijn vriendin een feestje bij hem thuis te gaan houden, we waren niks geks van plan.
Ik was in de avond aan het gamen toen J mij belde en zei dat hij over 10 minuutjes voor mijn huis zou staan.
Dat vond ik prima en ik heb gauw mijn boxen van Logitech gepakt en in een plastic zak gedaan. Vervolgens belde J om te zeggen dat hij voor het huis stond en dat ik moest komen, maar ik was op dat moment nog op zoek naar bier in het huis maar ik zei dat ik er zo aan kwam.
Na 5 minuten had ik eindelijk het bier gevonden en ben ik in de auto gestapt.
J was opgefuckt omdat ik laat was en ik had geen idee waarom. :conf:
Hij zei daarbij dat hij haast had, nou ja prima joh.
K zat trouwens ook al voorin de auto.
Toen we zijn broertje D gingen ophalen van zijn werk zei J dat hij snel moest zijn omdat hij pillen ging halen en hij had weinig tijd meer, hij zei dat ik niks tegen D moest zeggen.

D was heel erg anti-drugs destijds en we hadden het er altijd wel over hoe vet het wel niet zou zijn als D een pilletje in z'n mik zou sodemieteren, en daarom wouden we het pas zeggen als we de pillen echt hadden en we klaar waren om ze in te nemen.

Nou ja, we hebben het broertje van J toen opgehaald en zijn vervolgens naar J's huis gereden, toen we daar aankwamen was J's vriendin E ook al aanwezig.
Toen we aankwamen ging J gelijk weer weg om de pillen op te halen en om C op te halen, een gay-vriend van ons.

Even later kwam J terug met de pillen en met onze gay-boy en heeft J de pillen op tafel gelegd in de woonkamer waar wij dus zaten, everybody was like: :woeh:, en J's broertje dacht echt zo van: wtf?

Wij dus met z'n allen met spanning afwachten of D ook ging gebruiken, en J heeft hem zo ver gekregen dat hij het ging doen, maar D wou wel eerst kijken hoe wij erop gingen reageren.
Wij blij, D blij, iedereen blij!

Toen hebben we met z'n allen een halfje genomen van de blauwe Nintendo en we gingen na een half uurtje best wel lekker, maar de love-feeling was bij mij wel ver te zoeken jammer genoeg, ik was alleen een beetje gevoelig voor aanrakingen en ik had zin om te knuffelen, het muziek klonk ook niet echt tof of zo en ik had geen energie. :s

Maar goed, terwijl wij redelijk gingen begon D met zijn eerst halfje ooit in zijn leven, en ik kon niet wachten tot hij insloeg bij hem!
Na een half uurtje sloeg hij in en voelde hij zich goed, maar geen love feeling en ook geen knuffels... dit vonden we wel jammer met z'n allen maar goed.

De zoektocht naar meer X, wat was dat kut.
Toen we allemaal weer een beetje begonnen in te kakken na wat gespace en nuchter begonnen te worden wouden we wat bijhalen maar guess what... het was 4 uur 's nachts dus we hadden totaal geen hoop.
We hebben die avond wel 10 mensen gebeld maar ALLES was op, zo, wat was dit balen zeg. :roll:
Vervolgens kwam E met een plan en belde een oud klasgenootje van haar van de basisschool en zij wist nog wel een nummertje. Wij het nummer bellen en ja hoor, JACKPOT! :woeh:
Maar we moesten daarvoor wel 10 km reizen en het probleem was hoe we nou naar de desbetreffende plek gingen reizen want ja, bussen rijden niet 's nachts, J kon geen auto rijden want hij was koek dus er bleek geen enkele manier te zijn om daar te komen.
Maar op een gegeven moment kwam iemand met het idee om een taxi te bellen, en dit taxi-bedrijf heette, je raad het nooit... trip taxi. :grin:
Wij dus gebeld en de beste man zou over een paar minuten aanwezig moeten zijn, vervolgens zijn D en J in de taxi gestapt en naar de deal-plek gereden, want ja, D had nadien ook wel weer honger. :mrgreen:

Na het wachten kwamen ze terug met 5 gele ronde pillen, logo weet ik niet meer.
D zei toen hij terug kwam: "Wejoooo, die taxi was fuuuuucking snel, niet normaal meer gek! Dikke wheelspin en zo, te vet gewoon!"
Haha hij heeft de smaak goed te pakken dacht ik. :lol:

En toen ging het minder goed...
Vervolgens met z'n allen een halfje gedropt van deze pillen en ze waren ontzettend hard, ik moest behoorlijk wat kracht zetten met mijn kaken om ze doormidden te bijten, en nu ik op dit moment daarover nadenk is dat best raar, normaal verbrokkeld het toch? Maar goed, care.
We hebben zitten wachten op de inslag en zijn vervolgens een hasj-joint en een normale joint gaan roken, en 1 van de 2 was de boosdoener, want hoe ik me voelde was niet normaal.

Ik nam dus een teug van 1 van die 2 joints en ik voelde gelijk een ander gevoel van mijn tenen langzaam omhoog kruipen, ik kan niet meer goed omschrijven wat voor een gevoel het was maar het was zeker vaag.
En sinds dat moment ging het KUT.
We gingen dus een eindje wandelen door de wijk met z'n allen en D en K liepen helemaal voor de groep naast elkaar en begonnen in 1 keer weg te rennen, ik dacht: wat de neuk gaan zij doen dan, rennen ze voor iemand weg of zo? Maar het bleek achteraf dat ze even naar een tankstation renden om te kijken hoe laat hij open ging.
Maar op het moment dat ze gingen rennen wist ik dat niet en ik werd paniekerig.
De mensen waarmee ik de avond was leken niet meer hetzelfde te zijn, het leken compleet andere personen en ik moest goed kijken wie het waren, mijn ogen hingen op dat moment ook om half 7, dus ik wist niet wie wie was, maar ik zei er niks over.

Vervolgens kwamen D en K weer terug, de rest was op de foto met een Audi bij zo'n autodealer en ik en C liepen met z'n 2en beetje te kijken naar de rest hoe ze op de foto gingen. Toen D en K weer terug kwamen liep D op mij af.
Ik dacht: huh, wat doet zo'n kerel nou midden in de nacht op straat? Ik wist dus niet dat het D was, en terwijl D op mij afliep werd ik bang, ik dacht dus dat het een onbekende gozer was die op mij afliep en mij wat wou aandoen, dus ik ben weggelopen voor hem en ik zei daarbij: "Nee, nee, nee, nee, nee."
Op een gegeven moment vroeg D: "What the fuck doe je gast?", en toen ben ik weer bij zinnen gekomen en heb ik geroepen naar de rest dat ik zo spoedig mogelijk terug naar J's huis moest, iedereen had er begrip voor en ze begeleidden mij terug naar J's huis, man wat was dit een heftig moment...

Vervolgens thuis even bijgekomen in de woonkamer en even uitgespaced met z'n allen, nog behoorlijk vaag geweest bij J thuis want ik zag nog steeds bekenden aan voor onbekenden, dit was heel erg vaag en niet leuk.
Ik praatte zelfs in mijn hoofd tegen mijzelf en af en toe praatte ik gewoon hardop door, en iedereen keek me aan zo van: :shock:
Was me hier niet echt bewust van, ik ging veel te hard.

Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen? Het was een enge ervaring en ik wil dit niet graag meemaken als ik bijvoorbeeld naar een discotheek ga, want er staat al X op de planning en daarbij willen we uitgaan.
Misschien geen joints meer roken tijdens X?


Einde
Dit was mijn tripreport, ik heb trouwens goed geslapen die nacht maar ik was behoorlijk moe en vaag de volgende ochtend, maar ik voelde mij voor de rest wel relaxed later op de dag toen ik een dikke ging roken met een paar maten.

Mijn excuses dat mijn tripreport wat langer is geworden, ik heb hem zelf ook niet zo lang verwacht haha. :lol:


Nou goed, bedankt voor het lezen en een fijne dag/avond/nacht/ochtend verder!

Peace. :stoned:
Done: wiet, hasj, alcohol, coke, XTC, 4-FMP, speed, MDMA.
Avatar gebruiker
lowietje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: do dec 26, 2013 12:10 am

Re: 4e keer XTC - soort van bad-trip

Berichtdoor Druks » wo feb 19, 2014 10:47 am

Waarschijnlijk heb je te veel genomen en te laat bij gepakt. Hallucineren is een veel voorkomend effect bij hoge doseringen MDMA. De wiet kan daarbij voor paranoia hebben gezorgd.

Er wordt aangeraden om niet meer dan 2x je lichaamsgewicht in mg te nemen.

Jammer dat het niet een toffe ervaring was. Maar als je de volgende keer je pillen laten testen en een beschaafde dosis neemt, dan hoeft er niks mis te gaan.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7278
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 4e keer XTC - soort van bad-trip

Berichtdoor Izzda » wo feb 19, 2014 7:35 pm

lowietje schreef:Ik praatte zelfs in mijn hoofd tegen mijzelf en af en toe praatte ik gewoon hardop door, en iedereen keek me aan zo van: :shock:
Was me hier niet echt bewust van, ik ging veel te hard.


Heb hier ook al eens last van gehad, kan erg vreemd zijn haha...
ook kon ik absoluut niet volgen met gesprekken, maar echt voor geen meter
Avatar gebruiker
Izzda
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 363
Geregistreerd: wo jan 22, 2014 9:40 pm

Re: 4e keer XTC - soort van bad-trip

Berichtdoor totally_wallarized » do feb 20, 2014 3:05 am

Das echt wel jammer.. zeker aangezien je al maar enkele keren per jaar xtc kan gebruiken en het dan nog eens zo fout loopt.. kan natuurlijk ook aan die pillen gelegen hebben, of de mix met wiet zoals hierboven gezegd wordt.
Avatar gebruiker
totally_wallarized
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 234
Geregistreerd: ma nov 11, 2013 9:05 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner