Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor TruffelMarokkaan » ma dec 17, 2012 8:35 pm

Inleiding
6-APB is een RC die in 2010 is uitgekomen. De effecten lijken in grote lijnen op die van MDMA. Er is weinig tot niets bekend over de neurotoxische werking van 6-APB.
De drug kan worden gesnoven als poeder, of geslikt als pillen. IV-injectie zou ik maar niet doen, dat zou zo maar tot het serotoninesyndroom kunnen leiden.

Set
Ik werd op een saaie zaterdagavond uitgenodigd mee te gaan naar een GOA party in Delft.
Eindelijk had ik een geschikte event gevonden om 6-APB te testen. Ik hou er niet van om in mijn eigen stad nieuwe RC's te testen in clubs, dus deze uitnodiging kwam als een aangename verrassing.

Setting
GOA feest: Psychedelische trance muziek met hoog tempo in main stage.
Chillout-lounge op benedenverdieping. Uitgebreide laserlichten met blacklight.
Hoop bankstellen en kussentjes, Indische religieuze doeken, lampen en sfeerlichten.

The Roll

(tijd van inname: 23:00)
+0:00 Inname pellet 125mg
+0:30 Geen voelbare effecten
+0:45 We kletsen in de trein, ik voel een lichte stemmingsverbetering. E meldt dat mijn pupillen wat groter zijn.
+0:50 We lopen naar de locatie, onderweg onstaat een conflict met een onbekende. Meneer de Delftse-Marokkaan-op-het-station wil ook heel graag onder mijn paraplu schuilen van de regen. Daarnaast liep ik met een bloedmooi meisje. Ik heb een hoop agressie en we wisselen wat woorden uit, maar ik besluit dat een vechtpartij niet voordelig is voor mijn trip, en ik negeer de situatie.

+1:00 We komen aan op het feest. Mijn motorische vaardigheden zijn gereduceerd. Vingers zijn wat slapper. Ik heb moeite mijn jas op te hangen. Maar beter dat ik niet gevochten heb op het station hahahaha!
+1:30 Ik voel me duidelijk onder invloed. Vergelijkbaar met MDMA voel ik een roes opkomen
en ik vraag me af tot hoe ver dit gevoel zal gaan. Ik raak de grenzen van mijn alter-ego kwijt. Ik ben in een (voor mij) heel onbekende omgeving waar ik nog niet mijn draai gevonden heb. Nog steeds voel ik de drang om mijn agressie van eerder te uiten, en een naar machteloos gevoel trekt mij bijna naar beneden, maar dan komt E me een rugmassage geven. Ik voel me zo heerlijk vredig dat ik in de chillounge wegsmelt van geluk.

Nu realiseer ik me dat ik het afgelopen half uur te veel heb geconcentreerd op
onprettige emoties en ik besluit mezelf vrij te laten en rond te zweven.
De mensen om me heen kijken ook heel vredig, ik zwaai naar ze om contact te maken,
en ik zie de mooiste glimlachen verschijnen.
ik heb een werkelijk 'we zijn hier allemaal lief' gevoel, het voelt heerlijk.

2:00-5:00 De serotonine die vrijkomt heeft een consistente afgifte. Het is niet als bij MDMA zo dat de release in vlagen komt van intense geluk, maar meer een langdurig 'alles is in orde' gevoel. De euforie zoals ik hem nu ervaar houdt zo aan voor de komende 4 uur. Inmiddels aaien en knuffelen E en ik er op los. Haar handjes zijn zo zacht als pasgeboren kittens en zo voelen ze ook tegen mijn lichaam aan. Een dame met schmink komt langs en tekent op het gezicht van E. Tegen de blacklight geeft dit een fluorescerende gele kleur, en ik sta vol verbazing te kijken van hoe mooi het is geworden. Door de ogen van een kleurenblinde is het simpelweg onbeschrijflijk hoe groot het contrast is onder blacklight.

We stappen even naar buiten voor wat frisse lucht. E is aan het pieken met xtc en ze voelt zich top. Ze kan haast niet meer opstaan maar het lukt nog om haar naar binnen te lokken met thee. Binnen krijgen we warme indiase melkthee van de aardigste theejuf ooit.
Het is lekker ook nog. P haalt wat extra suiker en we genieten allemaal van het moment.
Thee eenmaal opgedronken gaan we dansen.

De muziek was even wennen door het hoge tempo maar ik leerde dat je ook een soort psychedelisch dansje kan doen ipv op de beat hakken. Dat veranderde een hoop
want nu kon ik in een veel rustigere vibe genieten van dezelfde muziek. Ik voel geen toegenomen energieniveau in mijn lichaam. Ik kan wel prima blijven dansen, maar ik merk wel dat ik na een tijdje even iets anders wil doen. Opmerkelijk is dat mijn gezicht niet gaat hangen als bij MDMA-gebruikers. Het enige verschil met mijn normale blik is dat mijn pupillen enorm groot zijn. Bijna geen iris te zien.

5:00-6:00 Come down. Ik voel het heeeel langzaam zakken, eigenlijk ongemerkt. Ik vind het niet eens erg. Nog steeds voel ik me goed, vrolijk, happy. Ik heb niet de drukkende behoefte om wat bij te nemen (iets wat bij MDMA altijd het geval is). P en ik halen wat te drinken en zeggen M even gedag aan de bar, en gaan weer verder met dansen. We zien op de dansvloer een gay couple zoenen, en voelen ons ongemakkelijk. Ik besluit de dames op te zoeken in de rookruimte. We chillen weer in de lounge met een kopje thee. P gaat naar huis.

6:00-9:00 Ik voel me iets helderder en mijn 'ware ik' komt weer terug. Hand/rugmassages voelen nog steeds even heerlijk. De balans tussen geestelijke helderheid en lichamelijke gevoeligheid is perfect. De dames gaan ook naar huis en ik wacht nog binnen op mijn eerstvolgende trein. Het is er nog best gezellig dus ik besluit tot einde te blijven.

Het feest is voorbij en ik wil alleen maar op bed ploffen.
Thuis aangekomen rook ik een gigantische joint op en tegen alle verwachtingen in slaap ik de komende 5 uur als een blok.

Day-after
De dag erna was in grote lijnen vergelijkbaar met een MDMA-dayafter. Ik had geen zin om te bewegen, zelfs een loopje van 2 minuten naar de supermarkt leek me te veel. Pupillen waren tot in de avond nog groot.

Conclusie
6-APB is lekker om je langdurig op een goed niveau te houden, maar pompt je niet vol met energie. Ik heb het meest genoten van rondzitten/roken/gezellig kletsen met onbekenden en de lichtenshow aanschouwen. Van de muziek iets minder, maar dat kan ook komen omdat het hele nieuwe muziek was voor mij. 6-APB zie ik geschikter voor events die meer social gericht zijn. Dus knallende speakers zijn niet erg handig. Ik heb letterlijk een meisje de danszaal uitgesleurd naar de chillounge omdat ik alleen maar met haar wou kletsen.

Tip: vind iemand die het leuk vindt massages te geven, want dit spul stuurt je naar de hemel wat lichamelijke bevrediging betreft!
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor Amnate83 » ma dec 17, 2012 8:49 pm

Wederom een mooi report om te lezen. 8-)
Amnate83
____________//
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 284
Geregistreerd: zo okt 28, 2012 8:01 pm

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor Vinnie » ma dec 17, 2012 9:18 pm

Marsnel schreef:Wederom een mooi report om te lezen. 8-)dit
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor bonghit » ma dec 17, 2012 11:14 pm

Marsnel schreef:Wederom een mooi report om te lezen. 8-)


Ja,weer een erg goed geschreven report :hulde: 8-)
Ik kijk al uit naar je volgende report :grin: :love:
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3822
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor Stefaan » di dec 18, 2012 12:24 am

Mooie tripreports en een geniale naam. Al had KnuffelMarokkaan ook gekund :P
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor TruffelMarokkaan » di dec 18, 2012 2:05 am

^daar is mijn username juist een parodie op!

Bedankt voor het lezen =)
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor Multitude » di dec 18, 2012 2:22 am

Mooie report, al geniet ik vooral van de blik die een 'buitenstaander' (niet echt het woord wat ik zoek, newbie is misschien beter) op een goafeestje heeft. Ik was die avond aan het balen dat ik daar niet was, die kelder is echt een heerlijke chill, al hoort goa gewoon buiten natuurlijk. Zelf vind ik het altijd een beetje jammer als je merkt dat iemand er niks aan vind of het hele gebeuren niet snapt of flink opgefokt is, niet om elitair te zijn ofzo, maar het maakt de sfeer gewoon anders. Vond het dus ook mooi om te lezen dat je je makkelijk thuis kon voelen.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor TruffelMarokkaan » wo dec 19, 2012 3:27 pm

Multitude schreef:Mooie report, al geniet ik vooral van de blik die een 'buitenstaander' (niet echt het woord wat ik zoek, newbie is misschien beter) op een goafeestje heeft. Ik was die avond aan het balen dat ik daar niet was, die kelder is echt een heerlijke chill, al hoort goa gewoon buiten natuurlijk. Zelf vind ik het altijd een beetje jammer als je merkt dat iemand er niks aan vind of het hele gebeuren niet snapt of flink opgefokt is, niet om elitair te zijn ofzo, maar het maakt de sfeer gewoon anders. Vond het dus ook mooi om te lezen dat je je makkelijk thuis kon voelen.


Thanks!
Waarom hoort GOA dan buiten eigenlijk?

Het versbaasde mij zelf uiteindelijk ook dat ik me er thuis kon voelen. Had eerst een beetje zo'n hippie-image voor me waar iedereen oppervlakkig aardig zou zijn, maar iedereen was gewoon heel lief bezig. Die theejuf vroeg helemaal niets voor de thee, hoe awesome is dat? Toch wel wat gegeven natuurlijk, maar de gedachte alleen is al mooi. Dat het buiten kei en keihard regent en je gewoon naar binnen kunt stappen voor een kopje thee. Een van de kerels antwoordde daarop met "Dat is GOA!!"

Er zat wel een mafkees aan de bar, ver boven de gemiddelde leeftijd, met sluitingstijd bananen en appels uit te delen aan wat meiden met de vraag 'Mag ik je bevruchten?'
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 6-APB 125mg - Vredige, Psychedelische nacht

Berichtdoor Multitude » wo dec 19, 2012 4:55 pm

Ik weet niet, buiten heb je een andere sfeer. Binnen zit het al snel dicht op elkaar wat toch wel zorgt voor een bepaalde stress.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner