Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-apb 2e keer

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-apb 2e keer

Berichtdoor Delicate » ma aug 20, 2012 4:43 pm

Ik zou met een paar vrienden naar Ark van Noach gaan. Dit ging niet door dus werd het uiteindelijk een ander feestje. Zeer kleinschalig en locatie aan het water. Ideaal.
Ik was van plan om ipv XTC 6-apb te nemen. Ik had al eens 1 pil getest en dit werkte zeer goed dus ik dacht ik ga voor iets meer 1 1/2 pil en deze innemen met kleine tussenpoos.

Toen we er aankwamen waren er maar weinig mensen, was rond een uur of 3. We waren er met twee bekenden van mij en daar weer een broer en vrienden van. Het werd nog eens verwarrender doordat die vrienden ook weer vrienden hadden meegenomen. Uiteindelijk waren we denk ik met een man of 15. Je probeert je wel voor te stellen maar zoveel namen dat onthou ik echt niet! :kleuter:

Ik had als voorbereiding op het feestje piracetam genomen. Een kuur van ongeveer twee weken (was nieuwsgierig ernaar) en ermee gestopt ongeveer 2 dagen van te voren. De kuur was als volgt. 2x start dosis van 7 gram. Daarna afbouwen tot 1.6 gr per dag (2 tabletten a 800 mg) daarnaast 2x Choline van 1.5 gram.
Verder nog, Vitamine C 1000 mg, Vitamine complex en Magnesium. alles x2 over 2 dagen.

Het was echt belachelijk warm van het weekend dus ik was wel wat bezorgd over hoe ik het zou ervaren. Gelukkig ging de sterkte van de zon gedurende de dag weg en goed insmeren hielp ook goed. Ben uiteindelijk niet eens verbrand. Gezicht wat minder ingesmeerd omdat ik een slechte ervaring heb gehad met zonnebrand icm xtc (zonnebrand in het oog, zware hoofdpijn).

Om half 4 de eerste genomen, een hele tablet van 125 mg. Ik wist dat de opkomst erg traag zou verlopen, vorige keer was dat ongeveer 2 uur dus ik had hem ruim van te voren genomen. Ik vond het niet erg om langzaam uit te trippen rond tien uur. (Wat heb ik me vergist...) De opkomst was zoals verwacht erg langzaam en het begon met een kriebel bij mijn hoofd, dan weer bij mijn arm enz. Heel langzaam en ik bleef nog steeds erg scherp.

Om half 7 de tweede helft genomen. Een halfje deze keer. Op dat moment werd het al wat heftiger maar nog steeds erg licht. Gewoon prima, ik voelde wat meer rillingen en het ging heerlijk. Rond zeven uur werd het meer en meer. Als ik stil stond dan schoten de rillingen door mijn voeten naar mijn benen omhoog. Kon echt liefst minuten stil blijven staan. Maar ja dat ziet er een beetje apart uit ;). Ik hoef ook niet helemaal op te vallen qua gebruik hehe.

Ik was spraakzaam, genoot van de rillingen en was verder scherp. Ik bleef me daarover verbazen. Wat ik helemaal apart vond was dat ik weinig tot geen liefdesgevoel had. Niet echt aanwezig. Ook helemaal geen behoefte om te knuffelen met mensen. Wel sociaal in de zin van leuk kunnen kletsen met mensen. Ouwehoeren met onbekenden en al de "sociale" aspecten.

Het gevoel bleef maar doorgaan, bij xtc heb ik nog wel eens dat de piek wat afzwakt en dan bv komt een volgende golf. Dit was er niet, ik bleef op een hoog plateau hangen. Het bleef maar doorgaan. Ik wist echt niet wat me overkwam. Ik voelde me heerlijk en ik kon alles hebben. In de zin dat een gtje prima erbij kon. Ik voelde die ook opkomen, het gevoel wat erbij hoorde en wist dat het de g was. Ik kon het perfect onderscheiden van de 6-apb.

Toen was het tien uur, geluid was dichtbij het podium iets te hard naar mijn zin, moest me aanpassen maar als dat gebeurde vond ik het ook weer prima. Ik zat nog steeds op het hoge plateau. Ik bleef het ook maar tegen verschillende mensen zeggen, ik snapte er gewoon niks van haha.

Om elf uur was het afgelopen en we wilden eigenlijk naar een after, dat kon naar mijn idee prima. Ik ging nog steeds kacheltje hard. Om twaalf uur, nog steeds hetzelfde.

Er was een after in het beatrix park, dit heb ik helaas uiteindelijk niet gevonden en toen hebben we ervoor gekozen om terug te gaan naar waar ik woon. Was nog een heel avontuur met uiteindelijk een door de NS betaalde taxi.

Uiteindelijk een geweldige dag gehad. :stoned:
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor Davinci » ma aug 20, 2012 8:00 pm

Kort reportje, maar wel genietbaar.

6-APB is toch wel echt een stof apart.
Geen love feeling? Trap niet in de val: 6-APB is geen MDMA, maar daarom zeker niet minder.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor Delicate » ma aug 20, 2012 9:20 pm

Het gekke was dat ik ergens richting het einde wat meer dat liefdes gevoel had. Toen had ik iets meer neiging naar een knuffel maar nog steeds verwaarloosbaar. Het is zeker geen MDMA, daar ben ik het helemaal mee eens. Wel interessant om ermee af te wisselen maar ik wil nu wel wat rust houden. Leuk stofje, zeker voor herhaling vatbaar :)
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor AgeOfLove » ma aug 20, 2012 10:06 pm

Vraag me af hoe het komt dat je continu je gevoel kon vasthouden terwijl meerendeel van de mensen het toch in vlagen voelt voorbij komen.
Ben er nu wel echt benieuwd naar, de goede setting aan het zoeken. Wellicht acidfeestje...
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor Delicate » ma aug 20, 2012 10:25 pm

Nou dat snapte ik dus ook niet. Ik denk zelf dat misschien de piracetam daarmee te maken heeft gehad, zeker durf ik dat niet te zeggen. Het enige wat ik kan doen nu is een zelfde soort situatie creëeren en zien of het dan weer plaats vind. Ik moet zeggen dat op een gegeven moment het best een tandje minder kon. Ik ging zo lang door op 1 niveau, pfoe. En als ik dan ging zitten dan gingen mijn voeten als een soort antennes weer helemaal "zoemen" van de energie, belachelijk! :)
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor Nottoday » di aug 21, 2012 11:55 am

Ik kon ook het gevoel continue vasthouden met 1 tablet 6-apb (125 gram) en op die dag zelf had ik ook +-7 gram piracetam binnengewerkt.

Had ook geen sterk knuffelgevoel, maar wanneer ik het wel deed was het heeeerlijk. :love:
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor Saikedellik » di aug 21, 2012 3:05 pm

AgeOfLove schreef:Vraag me af hoe het komt dat je continu je gevoel kon vasthouden terwijl meerendeel van de mensen het toch in vlagen voelt voorbij komen.
Ben er nu wel echt benieuwd naar, de goede setting aan het zoeken. Wellicht acidfeestje...


Ik heb dat meestal ook hoor, 6-APB is bij mij altijd heel constant terwijl MDMA altijd heel vlagerig is...
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor frozentoast » za aug 25, 2012 12:29 am

Couple of vraagjes:

Zijn pillen beter dan gewoon grammen (wat waarschijnlijk betekent dat het poeder is?)

Heb je een betrouwbare vendor (of is dat niet zo belangrijk bij deze 'bekende' RC)? Zo ja, PM plox?
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor Delicate » za aug 25, 2012 1:39 pm

Ik denk dat poeder en pillen zelfde idee is. Poeder is goedkoper dan tablets. Ik kan je zeker een vendor pm'en. Geen probleem :). Ik denk dat ik zelf volgende keer poeder ga halen. Goedkoper en dan kan ik zelf doseren. Daarnaast zit ik eraan te denken om dat te mixen met 5-apb. Heb daar interessante verhalen over gelezen dus zeker interessant om een keer te proberen :). Zal je een pm sturen.
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: 6-apb 2e keer

Berichtdoor mmhja » za aug 25, 2012 2:58 pm

Saikedellik schreef:
AgeOfLove schreef:Vraag me af hoe het komt dat je continu je gevoel kon vasthouden terwijl meerendeel van de mensen het toch in vlagen voelt voorbij komen.
Ben er nu wel echt benieuwd naar, de goede setting aan het zoeken. Wellicht acidfeestje...


Ik heb dat meestal ook hoor, 6-APB is bij mij altijd heel constant terwijl MDMA altijd heel vlagerig is...Dat constante klopt , na 1e inname apb even later redosen en de constante space blijft oneindig aanwezig .
Mijn ervaring na inname van 6-apb , is dat zeg maar 8uur later door de trage uitwerking er weinig merkbaars veranderd is .
Het effect is na die tijd een beetje minder maar dan ook minimaal
Niet down worden dus de posivieve mindset blijft present :rock: .
Continu op hetzelfde niveau blijven voelt zo goed , beter , best toch.
Avatar gebruiker
mmhja
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 8:11 pm
Woonplaats: droomlekkerland


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner