Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APB - Complete euforie

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Likas » do jul 07, 2011 2:54 pm

Dit was eigenlijk een reactie in het 6-APB forum, maar al typend uitgegroeit tot een volwaardig trip reportje. Daarom post ik het ook nog maar hier.

Ik heb afgelopen zaterdag 6-APB uitgeprobeerd op wish outdoor.
Het was een geniale ervaring, voor mij zeker zo goed als de eerste keer xtc.
Aangezien ik wel wat ervaring heb met xtc, maar het altijd in totaal bij 1 pil houdt (~170mg, ik weeg 90kg) nam ik 2x 100mg capsules en 2x50mg capsules mee. Zodat ik daar kon kiezen hoe ik wilde bijdoseren. De 6-APB was een fijn bruin poeder, en de reuk en smaak leek echt veel op salmiak met een chemisch vleugje. Ik had een maand van te voren al 1mg en 10mg genomen om te testen of het geen andere stof was met een hogere potentie. Xtc laat ik namelijk altijd testen, maar dat is niet mogelijk met dit spul.

Ik was met de bus erheen gegaan, dus ik stond al om 2 uur op het festival terrein.
Na alles verkend te hebben, kon ik om kwart voor 4 mijn ongeduld niet meer bedwingen en nam de eerste capsule van 100mg. Rond half 5 uur begon ik het langzaam te voelen. Het gevoel als je licht aangeschoten vertrekt om te gaan stappen en er echt superveel zin in hebt na een zware week. Om 5 uur kwam ik groep bekenden tegen en had echt zin om tegen iedereen aan te praten, de tijd vloog. Om half 7 begon hij echt lekker te gaan, bij het lopen naar de wc toe het gevoel alsof je benen niks wegen en dat je over wolkjes heen loopt. Ik voelde me verder in mijn hoofd nog totaal helder, totaal niet die roes van xtc. Ook had ik totaal geen last van kaakbewegingen/strakke kaken, zag alleen maar een ongelofelijke grijns in de spiegel. Pupillen zagen er ook nog normaal uit, maar het was toen natuurlijk nog erg licht buiten.

Om half 8 nam ik een capsule van 50mg bij, aangezien de eerste dosis al weer 4 uur geleden was, wat vliegt de tijd toch. Ik begon eigenlijk ook wel een klein beetje honger te krijgen (ja echt!).
Ik kon helaas niemand zover krijgen om samen iets te gaan eten en liet de impuls maar voor wat het was. Een half uurtje later begon ik de bij dosering flink te voelen. Ging flink los samen met mijn vrienden bij de devoted stage (house) . Zo af en toe was het echt lekker om eens diep in en uit te ademen, zo veel energie en euforie kwam er naar boven borrelen. Als ik even wat tehard ga met xtc doe ik dat ook heel vaak om me energie niveau wat naar beneden te drukken, maar nu alleen maar omdat het zo relaxed voelde!

Ik voelde me nog steeds zo helder in mijn hoofd, terwijl vrienden steeds vager gingen doen en onzin uitkraamden. Toch kon ik me prima met de vaaghoofden vermaken omdat ik precies dezelfde energie en euforie had. Had echt het gevoel dat ik ook nog ze kon letten mocht er iets niet goed vallen , iets wat ik niet echt kan als ik zelf ook xtc op heb. Echt het gevoel van totale controle met de rush van xtc. Ook was ik perfect in staat om flink met vrouwen te flirten en te dansen! Na 5 uur onder invloed van xtc blijft het meestal bij beetje vrouwen kijken. Ik kan ik me dan meestal niet meer genoeg concentreren, heb er weinig interesse in en vindt het veel te veel gedoe

Ik wilde niet aan het einde van het feest zonder energie komen te staan, dus om 11 uur nam ik mijn tweede capsule van 50mg in. Ik ging nog steeds zo lekker, dus moest niet denken aan een doses van 100mg. Om half 12 begon ik mijn kaak nu toch wel wat te voelen, kon ook niet uitblijven na totaal 200mg. Toch was het heel anders vergeleken met xtc, had was niet gedwongen, maar wel heel lekker om hem even lekker heen en weer te gooien. Toch al zou ik iemand tegenkomen waar ik liever normaal tegen zou willen doen zou dat prima kunnen. Afgezien van mijn gigantische pupillen was er niet veel te zien. Ben nog nooit zo uit mijn dak gegaan als de laatste 3 uur (chuckie en crookers!). Laatste uur had ik wel last van dat mijn smaak compleet naar de maan was. Helemaal niks smaakte meer. Uit gekheid zelfs een bacardi raz 7-up besteld, maar die had ik na 2 slokken geruild met een dame voor een biertje.

Na het einde van het feest (2 uur) had ik het toch wel een beetje gezien, nu de energie samen met de muziek was verdwenen.In de retour bus was het nog erg gezellig, ik werd nog bijna overgehaald om toch nog naar een afterparty te gaan, maar dit aanbod toch maar afgeslagen. Iedereen die naar de afterparty ging gooide namelijk nog wat achterover en vond dat ik die dag wel aan mijn quotum zat. Mijn kaak had ik op dat moment ook niet meer echt in controle en mijn lippen waren kurkdroog. Eenmaal thuis (3 uur)bij me vriendin in bed gekropen en kon redelijk slapen. Wel zo'n vage nacht waarin je vaak even wakker wordt, maar gelukkig geen plafond dienst.

Ik vond het echt een geniale ervaring. Het is echt een super alternatief voor xtc als je niet zo van de vaagheid houd. Op internet las ik ook dat het veel minder serotine gebruikt dan xtc, maar ik weet niet of deze uitspraken echt gestaafd worden door onderzoek. Het is namelijk toch nog steeds een drug waar kwa schadelijkheid nog niet zo heel veel over bekend is. Ik denk dat ik de volgende keer is ga proberen hoelang 1 dosis van 100mg aanhoud. Ik had namelijk totaal niet de behoefte om bij te doseren, met name omdat er eigenlijk weinig dalen waren, maar de hele tijd op een lekker niveau zat. De twee extra caps die ik bijnam kwam hoofdzakelijk door vrienden die xtc bij pakten en dat je zelf besefte dat het laatste wat ik binnen had al weer 4 uur geleden was. Aan het einde van het feest had ik het gevoel dat ik met minder ook wel was toegekomen en dan misschien minder last had gehad van de bekende mdma achtige bijeffecten. Ik denk dat ik voor mij persoonlijk een geduchte concurrent voor mdma heb gevonden. Het is wel een tikkeltje duurder dan mdma (3x), had namelijk €96 betaald voor 2g.

Ook heb ik nog 4-FA op de plank liggen dus het worden hele lastige keuzes de komende festivals!
Likas
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: do jun 16, 2011 11:10 am

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor FlashKip » do jul 07, 2011 3:07 pm

leuk report :) dit klinkt echt als de drug voor mij :D
Als je morgen even oud bent als vandaag, ben je dood.

Mocht ik me door de wiet beschijten, mocht ik door de hasj vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven: "Zijn luier was te zwaar om op staan''
Avatar gebruiker
FlashKip
kip kip kip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 538
Geregistreerd: wo apr 20, 2011 5:35 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor overalennergens » vr jul 08, 2011 12:38 pm

Klinkt goed! Hoe was je day-after?
overalennergens
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 32
Geregistreerd: do jun 09, 2011 6:36 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Koekert » ma jul 11, 2011 6:36 pm

Op internet las ik ook dat het veel minder serotine gebruikt dan xtc, maar ik weet niet of deze uitspraken echt gestaafd worden door onderzoek.
Dat zou wel ideaal zijn maar denk toch dat het komt door een grote hoeveelheid serotonine.
Avatar gebruiker
Koekert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 283
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 9:09 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Bugles » wo jul 13, 2011 12:29 am

Leuk report, ik ben als liefhebber van mdma zeer nieuwsgierig naar dit middel.
@koekert
Wat zou volgens jou komen door een grootte hoeveelheid serotonine?
De symptomen die hij beschrijft kunnen ook van allerlei andere dingen zoals dopamine en adrenaline komen.
“No drug, not even alcohol, causes the fundamental ills of society. If we're looking for the source of our troubles, we shouldn't test people for drugs, we should test them for stupidity, ignorance, greed and love of power.”
P. J. O'Rourke
Bugles
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 41
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 11:21 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Koekert » wo jul 13, 2011 12:41 am

Bugles schreef:Leuk report, ik ben als liefhebber van mdma zeer nieuwsgierig naar dit middel.
@koekert
Wat zou volgens jou komen door een grootte hoeveelheid serotonine?
De symptomen die hij beschrijft kunnen ook van allerlei andere dingen zoals dopamine en adrenaline komen.

Nou hij beschrijft dat het heel erg lijkt op mdma. Nou lijkt me dat dit niet komt door een klein beetje serotonine en eventueel wat dopamine. Maar zeker weten doe ik het niet natuurlijk.
Avatar gebruiker
Koekert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 283
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 9:09 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Likas » wo jul 13, 2011 11:25 pm

overalennergens schreef:Klinkt goed! Hoe was je day-after?

De dayafter doorgebracht met tv series kijken op de bank.
Had verder niet echt een kater, maar wel zin om even lekker bij te komen.

Koekert schreef:Dat zou wel ideaal zijn maar denk toch dat het komt door een grote hoeveelheid serotonine.

Er is inderdaad nog niet veel bekend over de exacte werking.
Op wikipedia kon ik toch wat info vinden.
Er staat dat de drug waarschijnlijk de afgifte en heropname van serotine, norepinephrine en dopamine beinvloed, maar dat nooit aangetoond is. Er bestaat wel een patent dat de stof een 'serotonin agonist' zou zijn, wat in feite serotine emuleert op de 5-HT2C receptoren en dus geen serotine zou hoeven vrijgeven voor het effect. Maar goed voordat er uitgebreidere studies naar gedaan zijn ben ik met je eens dat je zeker op moet passen met de frequentie van het gebruik.

Pas ook op met bestellen van dit spul.
Het is namelijk flink duurder dan andere RC's, dus een redelijk risico dat je wat anders toegestuurd krijgt bij een onbetrouwbare bron. Neem dus nooit meteen de dosering die je zou nemen voor 6-APB, maar behandel het als een onbekende stof. Aangezien je meeste rc's niet kan laten testen is enigste methode met lage doseringen beginnen (1mg,10mg). Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan als je een veel potentere andere rc krijgt toegestuurd.
Likas
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: do jun 16, 2011 11:10 am

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor hurston » do jul 14, 2011 9:20 am

Likas schreef:Pas ook op met bestellen van dit spul.
Het is namelijk flink duurder dan andere RC's, dus een redelijk risico dat je wat anders toegestuurd krijgt bij een onbetrouwbare bron. Neem dus nooit meteen de dosering die je zou nemen voor 6-APB, maar behandel het als een onbekende stof. Aangezien je meeste rc's niet kan laten testen is enigste methode met lage doseringen beginnen (1mg,10mg). Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan als je een veel potentere andere rc krijgt toegestuurd.


Je kan het wel testen met de EZ-test om mCPP aan te tonen, met deze test kun je ook 6-APB aantonen. Dit is het hetzelfde wat ze in testcentra doen(hier in Eindhoven althans) want ze testen niet op puurheid van RC's.
hurston
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr jul 01, 2011 9:08 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » do jul 14, 2011 12:01 pm

Klinkt goed! Leuke report ook :) het klinkt id wel iets als wat ik leuk zou vinden. maar 96 euro is mij te veel! :eek:
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Hashja » vr jul 15, 2011 4:56 pm

Nice report, goed dat er steeds meer informatie en ervaringen leesbaar worden op internet.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » vr jul 15, 2011 8:02 pm

FlashKip schreef:leuk report :) dit klinkt echt als de drug voor mij :D


Hij is niet out gegaan hoor. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor FlashKip » vr jul 15, 2011 8:15 pm

oh wat jammer
Als je morgen even oud bent als vandaag, ben je dood.

Mocht ik me door de wiet beschijten, mocht ik door de hasj vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven: "Zijn luier was te zwaar om op staan''
Avatar gebruiker
FlashKip
kip kip kip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 538
Geregistreerd: wo apr 20, 2011 5:35 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor Verf » zo jul 17, 2011 9:26 pm

Staat toch ook wel op men to-do lijst :), leuk report!, maar zolang er niet meer over de schadelijk is bekend blijf ik toch bij MDMA.
Je zegt ook dat je vrij helder blijft, toch vind ik die ongelofelijke chaos van iets te veel MDMA, dat "ik snap er niks meer van" altijd erg leuk.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor sunset unlimited » ma jul 18, 2011 7:12 pm

Mooi geschreven, ben heel benieuwd naar het goedje! de prijs vind ik wel erg hoog! ik wil het wel snel gaan proberen, eerst even het goedje kopen.

Cheers
In the 1960s, people took acid to make the world weird. Now the world is weird, and people take Prozac to make it normal.
Avatar gebruiker
sunset unlimited
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 64
Geregistreerd: ma jul 18, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Den haag

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor SuperSpace » ma jul 18, 2011 8:08 pm

klinkt echt vet alleen inderdaad heel duur :(
Avatar gebruiker
SuperSpace
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: wo mei 11, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Het Ouderlijkhuis

Re: 6-APB - Complete euforie

Berichtdoor sunset unlimited » di jul 19, 2011 12:54 pm

funfunvent schreef:klinkt echt vet alleen inderdaad heel duur :(

Kreeg gister te horen dat het ook rond de 20 euro p.g tekoop is, weet niet of het waar is ik hou je wel op de hoogte :kleuter:
In the 1960s, people took acid to make the world weird. Now the world is weird, and people take Prozac to make it normal.
Avatar gebruiker
sunset unlimited
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 64
Geregistreerd: ma jul 18, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Den haag


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner