Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APB - Eerste keer op DGTL Festival

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-APB - Eerste keer op DGTL Festival

Berichtdoor TrueGrit » vr mei 02, 2014 2:14 pm

Eerste keer 6-APB

Ik: man, 25j, 68kg, ervaring met MDMA (al ruim twee jaar niet meer), 4-FA, M1, 2C-B/C/D/I, LSD en diverse combinaties van de genoemde middelen. Het is drie maanden geleden dat ik 4-FA heb gedaan en daarvóór zat er een maand of vier tussen (wel vaker psychedelica).

Wat: 6-APB, 115mg, van CM, getest als zijnde een mix van voornamelijk 6-APB met ook 5-APB.

Setting: de tweede dag van DGTL festival, met zes personen waarvan drie personen voor het eerst aan de 6-APB gaan, twee nemen 4-FA en één nuchter. De vorige dag heb ik dus niets gebruikt, maar dat geldt niet voor iedereen. Het is erg mooi weer, maar alle stages zijn overdekt dus tijdens het echte partij maken hebben we er niet veel aan.

Verwachtingen: op basis van wat ik op internet over het goedje gelezen heb, verwacht ik dat binnen 1-2 uur de effecten duidelijk merkbaar zullen zijn, de piek na 4-8u voorbij is en dat het zeker 10u na inname duurt voordat slapen een optie wordt. Ik hoop vooral op een gunstige tijdsbeleving, euforie, energie, milde psychedelische effecten en een enorme sociale kick zonder erg van de kaart te raken. Mijn dosering van 115mg hou ik bewust aan de lage kant, omdat ik in het algemeen vrij gevoelig ben voor psychoactieve middelen en enkele reports ook bij lagere doseringen onverwacht heftige effecten beschrijven.

T=0 ik neem de 115mg in
T+0h25...0h50 is Fairmont nou zo goed bezig of is er meer aan de hand? Het lijkt er op dit moment duidelijk op dat de 6-APB haar werk begint te doen, ik beleef de muziek behoorlijk intens. De effecten nemen niet per se toe, maar lijken in korte golven van een paar minuten te komen. De dalen van die golven gaan gepaard met mindere gedachten zoals “is dit het nou”. Langzamerhand begin ik de visuele aspecten van het festival aantrekkelijker te vinden, want ik betrap me erop dat ik af en toe gehypnotiseerd naar lampen ed staar. :eek: Dit is duidelijk psychedelischer dan 4-FA! Er is wel sprake van een soort bodyload, zo voelt mijn lichaam wat zwaar aan en vind ik het een hele moeite om continu een flesje water vast te houden. Nu eens lijk ik aan de grond genageld te staan, dan weer heb ik prima energie om te knallen.

T+1 Ik merk een empathisch effect, in de zin dat ik de (onbekende) mensen om me heen als aangenaam ervaar en alles wel prima vind wat ze doen, ipv me wat ongemakkelijk te voelen in de menigte. Ik heb een lichte praatkick ten opzichte van mijn vrienden, maar ga niet rondjes lopen en met onbekenden praten. De effecten blijven nog steeds toenemen en de ‘dalen’ liggen al op een hoger niveau dan wanneer ik nuchter zou zijn. Behalve de visuele aspecten merk ik ook dat mijn gedachtegang verandert en dat ik me soms mentaal afsluit van het feest om een beetje na te denken en naar een visual scherm te staren, best psychedelisch dus. Ik kan echter nog ontzettend goed in volzinnen praten en heb niet het idee in een roes te zitten zoals gebruikelijk zou zijn bij 4-FA en MDMA. De 6-APB geeft een bepaald gevoel van controle of helderheid, waardoor ik niet meegesleept lijk te worden door de effecten.

T+2h15 We staan inmiddels bij KiNK die een ontzettend vette set aan het neerzetten is, de stage gaat helemaal los. Deze positieve vibe wordt bij mij enorm versterkt en ik heb bizar veel energie om hard te dansen. Ik ga magistraaljager! :rock: De muziek en de sfeer vraagt erom dat ik hard los ga en ik heb alle bereidheid en kracht om het te geven, wat een heerlijk gevoel. Zoals gezegd ontbreekt de roes van andere middelen die ik gewend ben, maar qua energie en emotie komt het toch vrij dicht in de buurt van de 4-FA+M1 combi. En wat fijn dat de tijd niet zo snel gaat. Elke keer als ik kijk hoelaat het is, denk ik “oh dus deze set is nog lang niet voorbij!”.
T+3h30 Mijn benen beginnen enorm zwaar aan te voelen. Heel. Zwaar. Het lijkt alsof mijn lichaam niet meer kan. Ik besluit om maar even alleen de stage uit te lopen, een biertje te halen en ergens te gaan zitten uitrusten. Ik raak wat met iemand in gesprek, krijg poppers van hem aangeboden en neem daar voorzichtig wat van, zonder er echt wat van te voelen. Ik had met een deel van de groep bij N’to afgesproken, dus besloot me daar eens heen te begeven. Er volgde wat miscommunicatie waardoor ik een tijdje alleen buiten heb gedoold/gezeten en hier begon ik me ineens ontzettend slecht te voelen, rond T+4h. Ik kreeg negatieve gedachten en had er totaal geen zin meer in. :s Bijnemen leek me, aangezien ik me nu al zo naar voelde, geen goede optie en ik besloot het feest maar tot het einde zo vol te houden en hopen dat ik me niet continu zo zou voelen.

T+4h15 ik heb een paar maten getroffen bij N’to en ik voel me ineens weer helemaal prima. Ik sta weer tussen alle mensen, de muziek is goed, ik ben bij bekenden en het problematische gevoel van daarnet is als sneeuw voor de zon verdwenen. Bizar! :rock2: Het begint nu wel echt duidelijk te worden hoe setting-afhankelijk de 6-APB is. Als de sfeer en muziek goed is, stroom ik ook vol met bakken energie en blijdschap, maar als ik buiten wat in mijn eentje rondloop voel ik me best matig. Het lijkt dan alsof ik niet in het feest hoor oid. In het algemeen beginnen de effecten vanaf dit moment wel wat minder te worden en de echt sociale boost is weg, maar van een comedown is absoluut geen sprake.

T+5h30 Nog steeds heb ik ontzettend veel energie, power en wil om los te gaan op de mooie hitjes die ten gehore worden gebracht. Ongelooflijk dat ik me anderhalf uur geleden nog zo slecht voelde en nu weer best lang prima ga terwijl ik sindsdien niets bijgenomen heb. :kleuter:

T+8h We verlaten het feest, maar ik ben nog absoluut niet nuchter. Ik heb wel flink wat alcohol gehad de laatste uurtjes, waardoor ik me vaag aangeschoten voel maar op een manier die me niet echt bekend voorkomt. Er lijkt ook een zekere vaagheid van de 6-APB te komen. Hoewel ik niet zo heel veel energie meer had op het feest, merk ik in de tram etc. dat ik toch nog behoorlijk alert ben. Nog geen bedtijd dus!

T+11h Toch maar tijd om eens proberen te slapen en dat lukt dan ook wel aardig en best lang.

Day after: hoewel de stof dus heel lang zijn werk deed en behoorlijk wat energie en euforie gaf, was de dag erna totaal niet te vergelijken met die na MDMA of 4-FA+M1. Eten ging relatief makkelijk en ik voelde me niet zo afgeragd.

Week after: wel erg moe en de neiging om veel uit te slapen (terwijl we niet echt nachten doorgehaald hebben aangezien het festival overdag was). Ik heb erg zitten letten op mijn humeur ed, denk dat dat niet zo’n positief effect had, maar de algehele kater viel in ieder geval mee vergeleken met MDMA of 4-FA+M1, maar was duidelijk meer aanwezig dan bij ‘gewoon’ 4-FA. Als er echt dingen qua studie ed gedaan moesten worden, dan ging dat gewoon prima, zonder de concentratieproblemen die ik anders soms heb na zo’n weekend.

Conclusie: ik ben eigenlijk ontzettend positief over het stofje. De werkingsduur is ideaal voor een festival en zelfs als de effecten beginnen te verminderen duurt het nog heel lang voordat je niet meer tot feesten in staat bent. Een volgende keer zou ik wel een wat hogere dosis willen proberen; ik verwacht dat dat de periodes tussen de pieken wat chiller zal maken, met name in de latere fase van de trip. De effecten zijn heel erg stuurbaar en tegelijkertijd ook stiuationeel afhankelijk, dat is denk ik belangrijk om je bewust van te zijn als je dit gaat proberen.
Avatar gebruiker
TrueGrit
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:16 pm

Re: 6-APB - Eerste keer op DGTL Festival

Berichtdoor Monologic » zo mei 11, 2014 9:25 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 5:42 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: 6-APB - Eerste keer op DGTL Festival

Berichtdoor Naturelover » di jul 22, 2014 3:36 pm

Mooi report :hulde:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: 6-APB - Eerste keer op DGTL Festival

Berichtdoor manoes » do jul 24, 2014 11:45 am

mooi topic ook ga ik volgen...
Vroeger was ik verliefd op Karin A.; ik leerde haar kennen in Dijk en Duin. Zij was niet verliefd; toch vond ze het goed dat ik voor haar knielde en haar met mijn mond in liefde diende.
Daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.
他妈的万歳
万歳
Avatar gebruiker
manoes
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 239
Geregistreerd: za maart 15, 2014 5:58 pm

Re: 6-APB - Eerste keer op DGTL Festival

Berichtdoor Amari taipan » do jul 24, 2014 2:12 pm

Mooi report
Amari taipan
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: wo jul 23, 2014 7:55 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner