Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APB en kleine dosis x

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-APB en kleine dosis x

Berichtdoor hmm-hmm » ma jul 09, 2012 11:44 pm

Hallo luitjes :)

Nadat ik nieuwsgierig ben geraakt naar 6-APB heb ik onder andere via dit forum veel ervaringen/informatie opgezocht en heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst 6-APB gebruikt.
Ik heb de week ervoor goed fruit, noten en dergelijke gegeten, zodat ik lichamelijk ook lekker in mijn vel zou zitten.

Met wie: beste vriend, beste vriendin + aanhang, 2 stapmaatjes
Ik ben ongeveer 56 kg en gebruik maximaal 1x per 3 maanden mdma/xtc. mijn laatste gebruik was 4 maanden terug.
Voor degene die geen lang verhaal willen lezen: skip naar de laatste alinea waar mijn conclusie wat betreft dit goedje staat.

T: -4 = Ik drink thuis 2 halve liters bier

T: -3 = We komen aan op het festival; het is lekker weer, goede sfeer, ik drink nog 2 biertjes en we delen met zn 4en een jointje. Ik heb er wel zin in: ben benieuwd wat er komen gaat en sta erg open voor een klein maar ook een groot gevoel.

T: 0 = 's avonds om 20.00 dropt iedereen zijn bommetje 6-APB. Ik begin met 110mg.

T: +0,5 = Ik heb last van kleine geurloze scheetjes.

T: +3/4 = Ik heb het gevoel een soort wollen dekentje om me heen te hebben, heel losjes. lijkt wat op t dekentje van mdma, maar dan iets 'boller' ;) (ik vraag mijn vriendin of zij het ook heeft, of dat het misschien door de warmte in de zaal komt, maar het voelt toch echt anders dan een uur daarvoor in de zaal).

T: +1 = Ik voel me iets contenter, blijer en (zoals ik het constant omschreef) 'moeilijk chill'. Het lijkt qua gevoel op iets dat tussen speed en lichte mdma in valt. Ik moet ook veel lachen en ben blij met de situatie, de mensen. Ik krijg ook steeds meer zin om te praten. Verder sta ik liever dan dat ik zit. Ook heb ik trek in een nieuw jointje, de rest wil ook wel, maar niet zoveel, dus we besluiten een kleintje te draaien. Ik vind het heerlijk, de rest boeit het jointje niet zo :p Ik merk ook dat ik een iets zwaardere/minder evenwichtige bodyload krijg.

T: +1,5= Ik ben erg praterig, voel me superchill en ben oprecht geintesseerd in anderen. Ik kijk erg content. Ik heb ook het gevoel dat ik wat ik rushes krijg die erg lijken op die van mdma, alleen moet ik wat meer mijn best doen: "op het gevoel in gaan" om deze te krijgen. Ik vind het allemaal erg fijn en vooral heel erg leuk.

T: + 2 = Ik besluit de 30mg 6-APB die ik nog heb erbij te nemen. Ik vind het gevoel chill genoeg, en heb het idee dat ik niet te hard zal gaan van in totaal 140 mg. Vlak hierna gaan mn beste vriend en ik helemaal vooraan staan bij een van mijn favoriete djs. Ik vind het erg spannend hoe hij gaat draaien, maar ik voel me vooral top. Ik word ook erg open en eerlijk, ik vertel mijn beste vriend opnieuw dat hij mijn beste vriend is en hoe fakking chill het op het festival is. Ik stuur mijn vriend, die thuis zit, een stuk of 3 berichtjes over hoe leuk hij wel is.

T: + 2,5 = Huh? sta ik nog maar een halfuur te luisteren naar mijn favoriete dj? ik heb het gevoel dat ik al minstens een uur hier sta en dat hij zo zijn laatste nummer in zal zetten. Ik vind het erg fijn om te knuffelen, en rustig te dansen met mijn ogen dicht. Ik kan bloed enthousiast worden van iets, maar ook ervoor kiezen om rustig te spacen. Als ik wil kan ik een normaal gesprekken voeren (met een tikje meer empathie dan anders), maar ik kan me ook helemaal overgeven aan het gevoel. Zodra ik mijn ogen dichtdoe, mijn vriend zijn armen om mij heenslaat en ik hem ook vast houd space ik hem de pan uit. Ik geniet enorm van de muziek en ook van de mensen: man wat is de sfeer vooraan goed! Lopen om drankjes te halen gaat prima: de hele avond drink ik veel water (wat een droge bek krijg je hiervan zeg!) en zo af en toe cola.

T: + 3,5 = Het optreden is af en we gaan na het spacen vooraan naar buiten toe om onze vrienden op te zoeken. Ik merk dat, zodra ik in een andere sfeer/context kom, de drugs ook anders voelt. Naar buiten toe wordt ik helderder, en raak ik het vermogen om me te verliezen in de muziek wat kwijt. Ik weet goed dat ik de keuze heb om ergens verder te spacen, of juist gewoon even te chillen of te praten. Lopen gaat wat zwaarder en langzamer dan anders, ik vind 6-APB een heftigere bodyload hebben dan mdma. Echter, ik vind het wel chill om buiten te zijn.

T: + 4 = nadat we gemeet hebben besluiten mijn vriend en ik weer naar binnen te gaan en achterin een beetje te chillen. Ik merk dat ik het leuk vind om met mensen om mij heen contact te maken. Ik ben oprecht geinteresseerd in hun leven, of ze het leuk vinden, e.d.. (denk nu niet dat ik alleen maar rondjes gelopen heb, ik heb er over de gehele avond ongeveer 3 gemaakt, en in totaal met 4 onbekenden gesproken (duurde tussen de 10 a 20minuten zo'n gesprek)). Het contact maken met andere mensen heb ik ook wel aan de mdma, maar niet zo sterk als bij 6-APB. Ik vind het leuk om over mezelf te vertellen, zowel als anderen aan te horen en hen dingen te vragen.

T: + 5,5 = Nadat we achterin hebben staan chillen, een jointje gerookt hebben, ik naar de wc ben geweest, drinken heb gehaald, en mijn beste vriendin nog even heb bezocht gaan we weer naar binnen. Ik vind de sfeer zo chill en ik ga niet te hard, dat ik denk dat ik 30mg van een xtcpil (thuis vooraf afgewogen) wel chill vind. Ik ben benieuwd naar het effect. Ik ben nog steeds erg vrolijk en enthousiast; wat dat betreft is het iets anders dan aan de mdma, daar kan ik me ook een stuk rustiger terugtrekken en in mijn eentje zittend spacen. Bij 6-APB heb ik niet eens er aan gedacht om te gaan zitten.

T: + 6 = ik voel langzaam aan het scherpe van de 6-APB wat verdwijnen, ik ga iets harder en het gevoel van mdma voelt wat 'heter, hoger, en spitser' (sorry jongens, weet niet hoe ik t anders uit moet leggen).

T: + 6, 3/4 = nog eens 20mg xtc pil bijgenomen.

T: + 7, 1/4 = ik begin nu erg mdma verschijnselen te vertonen. ik ga best wel hard, vind het gezellig, leuk en mooi, maar ga ook wat hallucineren.

T: + 8 = Ik vind het superchill, vind praten met anderen nog steeds leuk. zo af en toe loop ik een rondje. Ik heb eigenlijk de hele avond vrij rustig gedanst, maar besluit nu om te kijken of ik ook nog eens een goed potje kan dansen. dat kan ik nog, ik wordt er ook niet moe van. maar heb er eigenlijk niet zo super veel behoefte aan. ik ben meer aan het genieten van alles wat om me heen gebeurd: muziek en de mensen. Ik hallucineer soms best erg. Ik zie sta-tafeltjes staan, af en toe een dranghek, baardjes worden wat langer/dikker. Een meisje op het toilet haar lippen worden iets voller en haar oogschaduw extremer. Vervelend vind ik het niet, maar ook niet superchill ofzo. Ik voel me echter nog prima.

T: + 8,5 = ik heb moeite om nog exact mijn verhaal te vertellen als ik iets kwijt wilt. Ik merk dat ik als ik na 3 zinnen bijna klaar ben, het laatste eindje ontbreekt. Echter, dat schiet me dan binnen een paar (3-7) seconden weer binnen.

T: + 9 = het feest is af en we gaan naar huis. Ik moet met mijn fiets naar a'dam centraal om daarna de pond te pakken. mijn vrienden moeten ook naar het station dus ik loop, nadat ik aan 1 van hen gevraagd heb of ze naar centraal moeten, met hen mee. We nemen echter een route die niet voelt alsof we de goede kant op gaat. Dat blijkt ook: we komen aan bij sloterdijk :p die ene vriend wist niet dat ze naar sloterdijk zouden lopen. Ik koop een fietskaartje, kom aan in centraal en sprint op mijn fietsje naar huis.

T: + 10 = Thuis aangekomen merk ik dat ik lichamelijk helemaal op ben, maar geestelijk nog wel bij. Vrienden zitten in de afterspace thuis aan de g, ik heb er geen behoefte aan en probeer te slapen.

T: + 14 = ik heb niet echt geslapen voor mijn gevoel en ga met de trein terug naar mijn woonplaats. Ik merk dat ik lichamelijk helemaal kapot ben en dat wordt eigenlijk met de dag alleen maar erger. Gek genoeg voel ik me geestelijk nog steeds niet heel erg moe. Ik slaap 's nachts prima :) en wordt best fris, met alleen nog wat spierpijn, wakker.

Conclusie: 6-APB vind ik erg leuk, leuker dan mdma omdat ik het wat beter kan sturen. Verder vind ik het enige jammere eraan dat ik zo ontzettend de drang had om te praten. Maar dat gevoel heb ik meer achteraf dan op het moment zelf, toen vond ik het gewoon heel chill. Ik heb tijdens deze trip 140mg 6-APB gehad en daarna nog 50mg mdma. Ik ben van plan om deze combinatie niet nog een keer te doen omdat ik toch wel degelijke het mentaal vage/leipe van mdma merkte, en ik de scherpte van 6-APB verkies boven het ook af en toe leuke, spacy, mentaal vage effect van mdma. Er werd gezegd dat je geen mdma gevoel moet verwachten, maar ik vind het er bizar veel op lijken, met name de rushes die je zelf kunt sturen als je wilt spacen op de muziek. Ik denk wel dat 6-APB erg context en sfeer afhankelijk is. Een ander pluspunt vind ik je tijdsbesef: alles lijkt langzaam te gaan en alsof je daar al een hele dag met je vrienden bent. In tegenstelling tot bij mdma, is de avond niet zomaar voorbij.
Ik heb ontzettend genoten van de avond. Maar mocht ik het over 3 maanden nog een keer gaan doen, dan neem ik maximaal 120mg over de hele avond; ben ook benieuwd naar dat effect :)
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: 6-APB en kleine dosis x

Berichtdoor -YOKI- » di jul 10, 2012 6:42 pm

Nice, nice, ga zelf morgen 5-apb voor de tweede keer proberen en 6-apb al 4keer gedaan, vind het tot nu toe veel beter als mdma, en idd je kan het beter sturen, maar dat zou wel komen omdat je niet zo wazig als met mdma word, maar geloof mij met ghb erbij of keta word je met 6-apb net zo vaag :P
-YOKI-
Offline
 

Re: 6-APB en kleine dosis x

Berichtdoor Stefaan » di jul 10, 2012 7:40 pm

Leuk uitgebreid tripreport, en ik ben het met de volle 100% eens met je conclusie. Het is bijna exact de gedachte die ik ook over 6-APB heb. :) Ik vind 6-APB en MDMA gelijkwaardig aan elkaar, maar de één heeft net de voorkeur voor wat meer wauzig/spacy mdma trippen, en de ander voor 6-APB met wat meer helderheid in je hoofd.

Overigens is mijn 6-APB kater lichter dan mijn MDMA kater. Hoe verliep de kater bij jou verder? Behalve de logische moeheid. Na mdma heb ik helemaal nergens zin in en wil ik de hele dag op mijn bed liggen. Na 6-APB ben ik lichamelijk even moe als na mdma, maar heb ik gewoon meer zin om nog een boterhammetje te smeren, of om even een rondje buiten te lopen. Dat scheelt echt heel veel.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6-APB en kleine dosis x

Berichtdoor hmm-hmm » ma aug 13, 2012 12:55 am

@gman007

Beetje ernstig late reactie maar alsnog; de kater viel opzich wel mee. Ik had alleen het gevoel lichamelijk helemaal kapot te zijn. Mijn lichaam voelde erg zwaar aan en ook alsof ik geen puf meer had om iets uit te voeren. Echter, en dat maakt alles anders, zodra je opstaat, kun je je prima bewegen, je loopt ook niet extreem langzaam ofzo. Ik had geen spierpijn, maar het lopen voelt wat zwaar, terwijl het er niet zwaar of traag uitziet. Wat dat betreft denk ik dat je de dag na 6-apb, meer een zwaar gevoel in je lichaam hebt, dan dat je spieren daadwerkelijk verzuurd zijn (wat ik na speed heb).
Wat betreft een mentale dip; de dag er na 's avonds was ik wat trager met het maken van zinnen. Verder heb ik 1 dag daarna een dip/verdrietig gevoel gehad voor ongeveer 1uur. Maar bij een mdma dip is die heftiger, ik vermoed dat deze gevoelsdip ook meer te maken heeft gehad met de mdma die ik heb gehad.

Ik heb dus het idee dat 6-apb, lichamelijk zwaar is de dag er na, alhoewel daar wel prima mee te leven is. Ik heb ook wel aardig gegeten die dag. En mentaal/gevoelsmatig viel het me erg mee. Vergeet niet dat ik ook mdma heb gehad, dus een objectieve 6-apb-kater is het dan niet echt.
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner