Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APB + XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-APB + XTC

Berichtdoor Koekwaus » zo jul 01, 2012 11:29 am

In navolging van IloveMdma en Zout die mij beiden hebben weten te interesseren voor deze combo schrijf ik dit korte triprapport.

Zaterdag 30/6/12, heb ik precies een maand lang niet gesnoept. Ik ben woensdags begonnen met pre-loaden in de vorm van L-tryptofaan en vitamine a-z complex pillen. Steeds 1 tripto per dag en 2 van die a-z complex, deze spoelde ik dan weg met vitamine c-bruis water (bruistabletten). Op zaterdagochtend heb ik alleen nog de vitaminen genomen en niet meer de tryptofaan omdat ik eens ergens gelezen had dat tijdens de werktijd van pillen je beter geen tryptofaan in je systeem kan hebben.

11.00 was ik op/bij het terrein bij Awakenings Festival, op dat moment bezorgde de afwezigheid van vriendinnen me stress, want zij kwamen met de fiets en ik met de pendelbus.Ik had echter 12 pillen op zak en had geen zin in een torenhoge boete. Hetgeen erop neerkwam dat ik het hele terrein om moest en toen mij juist aan de andere kant helemaal (kant van halfweg) werd verteld dat ik daar niet langs mocht was het verhaal voor mij helemaal compleet. Heel rottig begin van de dag dus en niet de goeie setting voor drugsexperimentjes.

Ik denk dat we dan ook 12.15 echt op het terrein stonden en toen was een vriendin van me die ik hier Suus zal noemen haar nieuwe sennheizer oordopjes kwijt die ze net een paar dagen had, dus die was ook opgefokt.

[t=0]
Toch besloten wij om 13.00 een hele 6-APB pil erin te knallen. Na een kwartier voelde ik mijn maag protesteren zo'n gevoel dat je accute schijteritus hebt, maar dan toch niet moet poepen. Ik besloot om het gewoon maar even uit te zingen en terecht want veel kwaad kon het niet. Suus voelde nog niks.

[t=1/2]
Ik begin nu lichtelijk de drang te voelen om niet stil te staan. Ik moet van mezelf blijven bewegen. Ik voel me fris en opgewekt.

[t=3/4]
Ik betrap mezelf erop dat ik steeds zit te grijnzen. Dit spul is best lekker denk ik op dat moment. Subtiel maar best lekker. In mn hoofd zit ik uit te vogelen waar het nou het meeste mee overeenkomt. Ik besluit dat het een heel mild xtc-pilletje moet zijn met een schepje pep erbij. Ik zeg mild xtc-pilletje omdat je een soort van euforie voelt opborrelen, maar die dan ophoudt op een gegeven moment. Het fijne bij xtc na een paar keer gebruik is dat je het helemaal aanvoelt komen en in feite als je de eerste keer dan gevoel voelt opborrelen dan weet je al hoe hard je een paar minuten later gaat. Dat is bij 6-APB niet, je voelt wat het smaakt naar meer maar het komt maar niet. Maar ik was nog steeds wel opgewekt en fris.

[t=1 3/4]
Een uur en driekwartier later besluit ik dat het me allemaal niet hard genoeg gaat. Ik vind de trip een beetje lafjes, maar ik wil ook niet de classic-rookie-mistake maken door enorm bij te pakken. Ik besluit daarop om nog een halfje af te bijten. Aan de smaak valt mij op dat het helemaal niet zo'n bittere bedoening is als dat een pilletje is. Het smaakt wel een beetje chemisch maar heeft eerder een beetje een zuur smaakje dan mdma-bitter. Suus neemt ook een halfje]

[t=2 1/2]
Twee en een half uur later, vind ik het nog steeds een beetje lafjes allemaal. Ik had van sommige mensen hier op het forum begrepen dat het voor hun 'beter dan x' was etc. Nou nam ik die uitspraken met een korreltje zout, want zo makkelijk wordt mijn geliefde mdma niet van de eerste plek gestoten. Maar toch had ik er wel wat meer van verwacht in ieder geval een space-moment ofzo. Ik stond nu voor de keuze nog een halfje van dat 6-APB of nu maar eens aan de pillen?

[t=2 3/4]
Een kwartier later besloot ik dat ik alles wel kon handelen tot nu toe en dat ik graag zou willen spacen bij Jeff Mills om 4 uur. Ik neem daarom dat laatste halfje 6-APB (had er maar 2 bij mij) en een kwartje van een witte speaker (ca 50mg). Suus deed wat langer over de 6-APB (langzame spijsvertering denk ik) En zat eigenlijk pas net lekker in dr 6-APB, maar besluit toch om samen met mij alvast aan de pillen te gaan en neemt ook haar laatste halfje en een derde van een defqon (ca 50mg). En ik haal mn vriendin op bij de poort, deze noem ik voor het gemak even Belle.

[t=3]
HOLY SHIT.
Hoe ik me nu voelde was niet normaal. Ik stelde me voor dat een kind van 12 zich zo voelen als hij voor het eerst een pilletje ging nemen dat dan gelijk een hele witte speaker is ofzo. Het sloeg in als een bom! Ik verbaas me erover dat zo'n lage dosering xtc zo goed kan werken. Ik ben nog wel heel helder, heb dat lekkere gevoel van x maar niet zo overheersend. Ik heb hier op het forum de woorden horen vallen van meer in controle, maar dat was het niet voor mij. Het was gewoon Mdma zonder die vage waas ofzo. Voor mijn gevoel ging ik kneiterhard, doch geen hallucinaties, niet steeds met mn ogen dicht of naar de lampen staren, gewoon wat helderder van geest. Plots word ik aangesproken door een gast uit Breda die mij abrupt vastpakt en iets beging te blerren van 'security meekomen, er wordt niet gedeald hier'. In mn ooghoeken zag ik al een blauw polootje en had al door dat het geen security kon zijn. We maken een praatje over hoe gezellig het hier is enzovoorts (beetje het mdma praatje altijd), maar ik voel me er wel een beetje boven staan, ik praat mee met hem maar voel veel minder die behoefte als bij alleen xtc. Plots komt er een grote zak met rommel uit z'n jas en hij vraagt of ik een beetje 'Bredase M' wil. Ik sla af omdat ik het wel even goed vind zo.

[t=6 1/2]
Ik heb nog altijd niet bijgepakt what the fuck? Holy holy shyte deze combo is potent. Maar ik besloot hier toch wel een extra halfje te nemen. Ik wilde het gevoel vasthouden, het vlammetje mocht niet uitdoven zeg maar. Luuk de slager alias Planetary Assault Systems kan me even weinig bekoren. Suus en Maaike waren al ergens in het gras gaan zitten om rustig te spacen, al dan niet icm met een joint. Ik loop met mijn vriendin Belle mee naar de foodstands waar zij wat ging eten met anderen. Ze had om 7 uur afgesproken met een groepje bekenden. Ik denk dat ik Karotte wel ga waarderen en spreek anderhalf uur later voor die tent af. Ik loop er naartoe en het valt vies tegen, mijn gevoel van hoe hard ik ga en de tik-tak muziek van Karotte gaan even niet samen. Ik ga voor een uurtje Dave Clark.

[t=8]
Op het moment dat we weer compleet zijn besluit ik om een halve defqon erbij te gooien. Ik wil dit gevoel nog wel even vasthouden. En ja hoor de magie begint weer. Het is nu wel overwegend mdma wat ik voel. Ik heb nog wel een beetje dat scherpe randje van die 6-APB maar langzaam begint mdma de overhand te krijgen. Ik betrap mezelf erop te denken van mooi zo, acht uur onder de pannen en dan pas echt over op xtc.

[t=9]
Hier bega ik de fout door te denken dat het voornamelijk xtc is wat ik voel. Ik denk xtc kan ik wel handelen, ik gooi er nog een halfje bij. Het is immers nog echt niet veel wat ik op heb voor mijn doen. Maar ik merk dat ik waziger word en ook dat ik veel loop te zweten. Klassieke overdosering met mdma, ik weet ook dat het gewoon over gaat en alles en ik ga niet echt bad, maar dat zweten is gewoon a-relax. Ik verbaas me er een beetje over want als ik normaal gesproken pilletjes knal dan zijn het zeker geen halfjes en hoe harder hoe beter. Kennelijk blijft de 6-APB toch langer doorwerken.

[t=9 1/2]
De weg naar huis, in de bus een beetje met mn ogen dichtgezeten, nog steeds behoorlijk zwetend. Op Sloterdijk de metro gepakt.

[t=11]
Thuis komen voelde goed ik was op. Nog even mn hond uitgelaten, douche gepakt. Voelde lekker. Vitamine pilletjes genomen, melatonine voor het slapen. Redelijk geslapen maar na 6 uren slaap was ik wakker en kon ik de slaap niet meer hervatten.

Mijn conclusies:
6-APB is lekker maar zeker niet een vervanging van een pilletje.
6-APB + XTC is buitengewoon lekker :hulde: en je hoeft veel minder xtc te nemen dan anders. Eens in de zoveel tijd rocken op deze combo is zo slecht nog niet. Maar ik ga er geen gewoonte van maken.
De waas die je van xtc krijgt dat je stomweg naar de lampen zit te staren oid die heeft soms ook wel zn charmes. Daarom wordt dit geen vaste prik voor mij. Wel een hele vette ervaring die ik waarschijnlijk nog wel eens over doe.
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Tripkip » zo jul 01, 2012 12:19 pm

Koekwaus schreef:Ik had van sommige mensen hier op het forum begrepen dat het voor hun 'beter dan x' was etc. Nou nam ik die uitspraken met een korreltje zout


:grin:

Verwijzing naar Zout? 8-)
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Koekwaus » zo jul 01, 2012 12:31 pm

Ja, ik vond Zout er wel nuchter instaan. :grin:
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor NiandraLades » zo jul 01, 2012 1:31 pm

Mooi duidelijk report! Wat tof dat je er zo lang lol van had, al heb je ook wel behoorlijk vaak bijgepakt.
Vraagje, zou het uitmaken of je eerst 6-APB pakt en daarna XTC, of eerst XTC en daarna 6-APB? Mijn vriend heeft het namelijk andersom gedaan, en dat pakte niet echt goed uit. Hij had eerst 125 mg XTC genomen en een paar uur later 125 mg 6-APB. Heeft uren liggen baden in het zweet en werd super vaag. Zou de volgorde zoveel kunnen uitmaken?
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Koekwaus » zo jul 01, 2012 1:56 pm

Ik denk dat de volgorde wel uitmaakt. Heb het nog niet uitgetest maar ik wil graag dat een combi m'n pillen verintensiveert, het gaat me dus om het x gevoel. Dus het zou ook niet zo snel bij me opkomen om het andersom te doen. Deze volgorde is wel een aanrader en ik denk dat als ik die laatste halve niet had genomen dat ik me de hele dag/avond op en top had gevoeld. Sowieso een leuke dag gehad, dan maar een goeie douche naderhand. Ik heb in bed niet meer lopen zweten ofzo, dat viel me erg mee.

Ik betwijfel ook of je echt twee van die 6-apb's achter de kiezen moet hebben om dit te voelen. Kan me voorstellen bij een indoor-feestje dat toch al gauw maar 6/7 uur duurt, 1x 6-apb tablet en twee uur later een halve pil ofzo, dan ben je er ook wel denk ik.
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor hmm-hmm » ma jul 02, 2012 10:29 am

Het lijkt wel alsof je vrij snel hebt bijgepakt, binnen 1 uur en 3kwartier en een uur daarna opnieuw. Dat terwijl de piek pas echt tussen 2 a 3uur na inname opkomt, niet?
Nu heb ik ook gelezen dat je beter na die eerste drie uur niet kan bijpakken omdat je daardoor het uitwerken (of te wellen: het wakker blijven) alleen maar verlengt.
Mooi dat je een leuke dag gehad hebt iig :) Ik denk dat ik ook wat mdma achter de hand houd als ik het ga proberen. Maar ik ben van plan om de 6-APB de eerste keer clean te ervaren, zonder andere drugs erbij. Mocht ik dan 5 tot 7 uur in na inname van de 6APB de avond nog mooi(er) af willen sluiten met een kwart pilletje, dan doe ik dat. Maar ik denk dat ik aan de 6-APB wel genoeg zal hebben. :)

Hoe vond je vriendin het? en mag ik vragen wat je gewicht is? ivm met de dosis die je gehad hebt?

Ander vraagje: denken jullie dat het buiten (op een festival) minder of meer tot zijn rechtkomt dan binnen (in een club, of uberhaupt gewoon in een wat donkere ruimte)? Of dat er weinig verschil is?
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Koekwaus » ma jul 02, 2012 12:02 pm

Na 1 uur en driekwartier merkte ik veel minder dan driekwartier na de eerste, het gevoel nam af. Heb toen bijgenomen omdat ik wilde opbouwen. 125mg 6-apb is geen superzware docering ook volgens mij, dat die piek in theorie later kwam zegt me niet zo veel. Je wil niet dat een gevoel wegebt. Ben daarom wel voorzichtig geweest en heb een halve genomen. Het wakker liggen van drugs zal me een zorg zijn, heb ik veel meer last van bij coke of pep ofzo dan bij pilletjes, ik heb toen ik om 00.30 ofzo in mijn bed lag ook prima geslapen. Ik heb 2 uur en driekwartier gewacht met x, ik zou dan al lang de piek van de eerste 6-apb pil moeten hebben gehad, want pillen slaan in de regel altijd supersnel aan bij mij, soms binnen en kwartier.

Dus nee ik heb niet het idee dat het aan de 6-apb heeft gelegen, eerder aan de x wat gewoon een overdaad was. Soortgelijke ervaring zweetsessie gehad met mdma-kristallen gewoon overdosering. Vriendin vond het ook leuk, merkte iets minder dan ik maar die heeft ook een paar joints nog gerookt, wie weet heeft dat ook wel de werking geremd en ze heeft in totaal maar 1 xtc pil ofzo opgemaakt. Overdaad schaadt, had het gewoon bij een pil moeten houden, geloof me daar kom je prima de dag mee door.

Ps. Als referentie 130mg x in een keer trek ik goed, daarboven wordt al snel te veel, zegt meer dan gewicht. Buiten of binnen is een persoonlijke voorkeur denk ik, vind je het een leuker dan het ander komt de drug ook meer tot zn recht daar.
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Dreuge » ma jul 02, 2012 12:20 pm

schaam je je voor je gewicht, dikkertje?
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4650
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Stefaan » ma jul 02, 2012 12:22 pm

Dreuge moet zn frustratie ff kwijt dat ie een mager pepscharminkeltje is.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Koekwaus » ma jul 02, 2012 12:48 pm

Dreuge schreef:schaam je je voor je gewicht, dikkertje?


Ja, heel erg zelfs.
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Speakertjewhite » ma jul 02, 2012 1:41 pm

Mooi Report leest lekker weg, alleen had ik persoonlijk wat meer details willen weten van hoe je aan het trippen was op de muziek etc maar verder top!
Speakertjewhite
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: do jun 21, 2012 2:30 am

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Davinci » ma jul 02, 2012 1:48 pm

Dreuge schreef:schaam je je voor je gewicht, dikkertje?


Intrieste emo Dreuge heeft periode van de maand

OT:
Leuk om zo'n nuchter report te lezen.
Eerst 6-APB en dan pas later MDMA lijkt wel heel lekker :hulde:
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Stefaan » ma jul 02, 2012 1:55 pm

Eerst 6-apb en daarna pas xtc lijkt mij het beste. Aangezien de 6-APB ook langer werkt. Ik heb het wel eens ongepland gedaan deze combi. Eerst 6-APB, en toen die iets minder werd kwam ik erachter dat toen ik wilde bijnemen, ik al mn 6-APB uitgedeeld had. Toen wat mdma kristallen bijgenomen van een vriend. Het voelde meer alsof de heldere 6-apbspace overliep in een wat wazigere mdma-space. Het was niet echt een gemixed gevoel bij mij. Meer opvolgende spaces. Maar het werkt wel prima. :)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Koekwaus » ma jul 02, 2012 2:12 pm

Thanks voor de positieve geluiden :)

@ Speakertjewhite: Ja hoe de geluiden van de artiesten inspeelden op het gevoel zou te complex zijn om allemaal te onthouden. Ik kan je wel een globaal overzicht geven van waar ik ben geweest tijdens mn trip als je daar wat aan hebt?
Did: Alcohol, wiet, hasj, boter, olie, lachgas, pammetjes, slaapmiddelen, ritalin, cocaine, pep, dexamfetamine, 4-ma, 4-fa, 6-apb, 3-mmc, 2c-i, lsd, paddo's, mdma kristallen, xtc.

Todo: 5-apb, mxe, 4-mmc, cactus, dmt, keta, ghb, poppers en aantal kruiden/planten.
Avatar gebruiker
Koekwaus
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 393
Geregistreerd: za jun 23, 2012 12:23 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Saikedellik » ma jul 02, 2012 2:42 pm

Goeie tip om laag te doseren met de MDMA.. Heb zelf eens na 250mg 6-APB nog 130mg MDMA gehad en dat ging echt veels te hard...

Mooi report verder, misschien moet ik het ook nog maar es overdoen met normale doseringen...
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 6-APB + XTC

Berichtdoor Yomabo » wo jun 22, 2016 5:07 pm

Ik weet dat dit een oud report is, maar ik heb het net gelezen na mijn eigen 6-apb + xtc ervaring, en wauw. Wat een combi. Die word mij go-to drugcombi.
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner