Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Berichtdoor Selem » wo jun 22, 2016 8:04 pm

Algemene info
Spoiler! :
Setting:
Bij mijn ouderlijk huis. Ik ben net terug gekomen in Nederland om voor drie weekjes te werken. De afgelopen 3 maanden heb ik in het buitenland gezeten en een gedeelte van mijn vriendengroep is gekomen om een biertje te drinken en verhalen uit te wisselen. We zijn met een mannetje of 7 gok ik. Lekker in de achtertuin zitten, gezelligheid, muziek en mijn broertje is er ook.
Wie neemt wat:
Ik neem bij elkaar 100mg 6-APDB en later 1mg Nifoxipam. Mijn broertje neemt 50mg 5-MeO-DiBF. De rest houdt het bij een biertje en een jointje
Over mezelf:
Jongen, 22 jaar. 64 kilo. Historie van XTC misbruik (2 jaar geleden), amfetamine misbruik en een benzodiazepinen verslaving.
Afgelopen week gebruikt:
Niks  . Naja oke, wat alcohol dan.  


6-APDB
Spoiler! :
Over 6-APDB
6-APDB is een stof die al een tijdje te verkrijgen is bij de bekende vendors. Het behoord tot de phenethylamine en amfetamine klasse en is een analoog op het beter bekende MDA. De stof werd ooit onderzocht tijdens een onderzoek om een vervanger te vinden voor MDMA die minder neurotoxisch is. Stoffen als 6-APB, 5-APB en 5-APDB zijn redelijk aanverwant aan 6-APDB en lijken qua effect respectievelijk op elkaar. Elk zou zijn eigen niveau van meer “trippy” of juist meer stimulerend hebben. Welke stoffen eerder richting de stimulanten kant gaan en welke dat niet doen, verschilt per report en hier is moeilijk een pijl op te trekken. De meest bekende uit deze reeks is waarschijnlijk de 6-APB, voor sommige ook wel bekend als “Benzo fury”.


Report
Spoiler! :
Begintijd:
20.00

T+00.00
De avond is nog niet echt begonnen en ik zit met een vriend, die tijdelijk ook mijn roommate is aangezien ik geen kamer meer heb, wat muziek te luisteren en een jointje te roken. Ik weeg 50mg 6-APDB af en meng het door wat bruine rum. Het goedje lost goed en snel op en na twee slokken is het weg. Het liet verder geen gekke smaak achter. Op het moment zitten we in mijn oude kamer, die helemaal op zijn kop is gezet naar de smaak van mijn maatje. Ooh, we noemen hem voor het gemak even Frodo. Mijn broertje komt ons ook alvast vergezellen en vraagt of ik nog wat leuks voor hem heb vanavond. We praten wat over de RC's die ik heb, luisteren wat muziek en drinken een biertje.

T+01.00
Er zijn nog geen effecten merkbaar. Er druppelen steeds meer vrienden binnen en we besluiten naar de tuin te verhuizen, het is nog warm genoeg buiten. De sfeer zit er goed in, zoals meestal het geval als ik terug kom van reizen. Verhalen vliegen in de ronde en er worden meer biertjes opengemaakt en jointjes gedraai. Muziek aan, elkaar uitlachen en wat verloren tijd inhalen. Ondertussen pak ik 50mg 5-MeO-DiBF voor mijn broertje en geef het aan hem door. Hij is zwaar benieuwd naar dit goedje, ik eigenlijk ook wel maar heb voor vanavond voor de 6-APDB gekozen.

T+01.30
De groep wordt groter en daarmee ook de gezelligheid. Iedereen heeft wat bier meegenomen dus daar is geen tekort aan. Ondertussen voel ik de eerste stimulatie en wat geluksgevoel opkomen. Ik begin mijzelf te focussen of mijn zicht al wordt aangetast, maar los van een beetje een waas en misschien wat extra schaduwen is er weinig interessants aan de hand.

T+02.00
De stimulatie is nu goed merkbaar en heeft wat weg van MDMA, alleen dan zonder het gevoel dat je echt hard gaat. Ik zit lekker en de verhalen vliegen over en weer terwijl mijn hoofd langzamerhand steeds meer trippy wordt. Hoe dit nou precies voelt, is lastig te beschrijven. Er is zeker een vergelijking te trekken naar MDMA qua gevoel, hoewel het nog wel een beetje in vlagen komt. Ik heb verder ook helemaal niet het idee dat ik hard ga, het zit gewoon lekker. De headspace is wat weird, en moeilijk te beschrijven. Mijn zicht is nog steeds wat troebel ofzo, maar echte hallucinaties blijven uit tot nu toe. Er komt nog een vriend binnen en we lachen er lekker op los met zijn alle.

T+02.30
Het effect neemt verder toe, er is een hele fijne sensatie in mijn lichaam bijgekomen. Bijna een gevoel wat ik ook kan krijgen van een mooie lading aan opiaten. Het is bijna alsof mijn spieren van binnenuit gemasseerd worden. Tot nu toe bevalt de 6-APDB mij prima. Niet echt hard gaan, gewoon wel scherp maar toch weird trippy in mijn hoofd. De visuals hadden wel sterker mogen zijn, want die blijven los van wat schaduw werking en wazig zicht wel een beetje uit. Een vriend van mij heeft net een nieuwe CD uitgebracht met zijn band en we besluiten die met zijn alle nog eens door te luisteren. Mijn broertje geeft aan de eerste effecten van de 5-MeO-DiBF te merken. Er wordt nog steeds veel bier gedronken, aangewakkerd door de aanhoudende gezelligheid van je vrienden na drie maanden weer zien. De 6-APDB draagt hier een lekker steentje aan bij en de avond kabbelt lekker door. We lachen en maken grappen over elkaars leven.

T+03.00
Het wordt tijd om wat bij te doseren, ik weeg nogmaals 50mg af en stop het dit keer in een capsule. Ondertussen is het gesprek van lollig naar wat serieuzer gegaan, we hebben het over wat iedereen gaat doen met zijn leven en waar we hopen te komen. De space van de 6-APDB laat dit prima toe en het voelt goed om zo met elkaar te filosoferen en te plannen voor de toekomst. Binnenkort gaan we met zijn alle op vakantie, en we hebben het nog eens over de auto verdeling en wanneer het beste is om te gaan rijden. Het plezier, mijn heerlijke bodyhigh, gestimuleerde geluksgevoel, spacy head en wat wazige zicht zetten zich met plezier voort.

T+03.30
We besluiten om maar eens naar de woonkamer van mijn ouders te verhuizen. Het bier is op dus we beginnen het huis af te zoeken naar wat alcohol en vinden nog twee flessen rode wijn, nooit slecht natuurlijk. De muziek wordt aangezet op de Smart TV en we gaan er lekker bij zitten op de bank. Mijn woonkamer is redelijk verbouwt (lees; alles staat op een andere pek) sinds ik weg ben gegaan drie maanden geleden, en in mijn huidige enig sinds weirde headspace moet ik even kort rustig gaan zitten om alles goed in mij op te nemen. De extra stimulatie en het lichte geluksgevoel helpen hier wel goed bij, dat scheelt. Over de 6-APDB kan ik ook zeggen dat ik naar eigen idee al een dikke drie kwartier op een prettig plateau zit. De effecten worden niet echt meer, minder of schommelen. Iets wat ik erg kan waarderen aan een RC.

T+04.30
Het plateau waar ik eerder over sprak blijft staan. Langzamerhand gaan er een paar vrienden richting huis aan en er komt nog een nieuwe vriend binnen om even kort een biertje te drinken. Mijn geluksgevoel begint toch weer extra geprikkeld te worden en ik vraag me af of de tweede dosering al aan het inwerken is. Erg benieuwd hoe 6-APDB voelt in een iets hogere dosering. Opeens komt er een vriend van mijn broertje binnen die nog twee vrienden heeft meegenomen, wordt nog eens gezellig. Mijn broertje neemt hun mee naar zijn kamer en laat ons beneden achter. In mijn staat snapte ik niet helemaal waarom ze naar boven gingen, maar er zal vast een reden achter hebben gezeten, ben er verder niet echt achteraan gegaan in elk geval. Bij ons is het toch wel gezellig. Tot nu toe vind ik de 6-APDB leuker dan MDMA, de headspace is veel meer trippy, je gedachtegang wordt licht beïnvloed en je gaat er andere connecties van leggen. Daarnaast heb ik nog steeds niet het gevoel dat ik strak sta, iets wat ik met MDMA wel kan hebben. Ik zit gewoon lekker, heb een leuke tijd, ben trippy en blij gestimuleerd. Veel lof tot nu toe, veel lof.

T+05.30
Meer vrienden gaan er vandoor en ik blijf samen met een iemand over. Na enig zoeken vinden we nog een bodempje rum, dat is mooi, ieder een klein glaasje. Een van de vrienden van mijn broertje komt naar beneden en vraagt of hij DMT mag proberen. Ik antwoord van wel, als ze beneden ons komen vergezellen, en mijn DMT machine ergens kunnen vinden. Aangezien mijn ouders gaan verhuizen, zal hij wel ergens in een doos verstopt liggen ofzo. Opeens is het alsof deze vriend een serieuze missie heeft, vol goeie moed gaat hij aan de slag. Ondertussen lachen ik en mijn laatst overgebleven vriend ons kapot om zijn gedrevenheid en roken nog een jointje terwijl we wat, altijd geliefde, klassieke muziek luisteren.

T+06.00
Mijn laatste vriend gaat ook naar huis toe, en ik loop maar eens naar boven om te kijken waar de rest gebleven is. Op het moment begin ik ook de tweede dosering van de 6-APDB goed te voelen, mijn geluksgevoel krijgt een nieuwe boost. Helaas blijft het qua visuals wel redelijk stil. Mijn hoofd is lekker trippy, mijn zicht wat vaag en schaduwen zien er interessant uit. Maar echte visuals zijn het niet. Boven vind ik de vrienden van mijn broertje samen met hem en vraag of ze naar beneden komen om te chille. Dat zoen ze, en ik snap even niet meer waarom ze dat eerder niet deden, het zal wel aan mij liggen. Er is een iemand zwaar teleurgesteld, hij heeft geen machine gevonden. We beginnen een beetje te brainstormen beneden over hoe je eventueel nog meer DMT kan roken, maar helaas ligt mijn base pijp ook ergens in een doos...

T+06.15
De vriend van mijn broertje is echt vast beraden en we denken dat we het wel kunnen chinezen. Ik heb iemand niet vaak zo blij gezien met een idee. Op dat moment komt mijn room mate voor de aankomende paar dagen binnen en het feestje kan nog even doorgaan. De stimulatie van de 6-APDB is nog steeds niet overweldigend, gewoon heel relaxt eigenlijk. Het leven voelt goed, ik voel me goed, ik ben vrolijk en trippy. We pakken wat folie en ik leg er wat DMT op, altijd grappig om mensen voor het eerst aan de DMT te zien. Ik leg ze uit hoe ze het moeten verhitten en ga achterover leunen voor de show. De vriend van mijn broertje heeft nog het geniale idee dat hij wel wil tekenen als hij DMT heeft gerookt. Samen met mijn broertje verzeker ik hem dat, dat wel het laatste is waar hij aan gaat denken zo. Hij is wat sceptisch over onze mening maar gaat dan toch op de bank zitten met het stukje folie, een buisje en een aansteker. Hij rookt de DMT en de blik op zijn gezicht zegt genoeg, hij had niet kunnen tekenen nu. Het enige wat eruit komt is “Wow, gast, ik kan dit wel uitleggen, maar dat lukt toch niet”. Missie geslaagd. Mijn broertje wil ook dus leg ik ook wat voor hem neer. De doseringen zijn trouwens op het oog, maar zullen rond de 20mg zitten. Voor de andere twee vrienden van mijn broertje is het een beetje een cultuur shock, denk ik. Ze zeggen in ieder geval nog maar weinig.

T+07.15
De stimulatie en space in mijn hoofd nemen niet af, het plateau blijft fijn en steady. Het effect is ook niet gek veel toegenomen. Naar gevoel is de vorige 50mg ingeslagen als 25mg. De vrienden van mijn broertje gaan er net vandoor, wat betekend dat mijn broertje, ik en mijn room mate Frodo overblijven. We hebben het een beetje over de space van mij en mijn broertje, schenken nog een glas rode wijn in en roken nog een jointje. Muziek wordt veranderd naar wat typische muziek die ik en mijn broerjte vaak luisteren, The Red Hot Chili Peppers. De muziek klinkt, zoals de hele avond al, erg goed en we genieten van onze kleine “after”. Ik pak een 2mg Nifoxipam tablet en breek hem in tweeën. Wil wel ooit nog eens gaan slapen, en met de huidige stimulatie gaat dat niet echt lukken. Het is niet dat ik zin heb om te rennen en te springen, het is gewoon dat ik mij te goed voel om te gaan slapen, daarnaast schieten mijn gedachten ook alle kanten op.

T+07.45
Mijn broertje houdt het ook voor gezien waardoor Frodo en ik als enige overblijven. We kijken elkaar aan en pakken, wederom, nog een glas rooie wijn. Frodo ligt gestrekt op de bank, terwijl ik nog vrolijk heen en weer trippel om wat muziek op te zetten en de boel een beetje levendig te houden. De Nifoxipam is nog niet echt ingewerkt. De sfeer is rustig, gewoon lekker muziek luisteren en een beetje slap ouwehoeren over toekomst plannen.

T+08.15
Frodo geeft het op. Hij pakt zijn glas thee en draait nog een laatste jointje alvorens naar bed te gaan. Ik schreeuw hem nog na dat hij mijn matje even moet opendraaien, anders blaast dat ding zichzelf niet op. Mijn Nifoxipam slaat wel langzamerhand in, maar maakt me nog niet echt slaperig. Het zorgt er nu eerder voor dat ik lekker zit, voor zover ik dat nog niet deed dan natuurlijk. Ik zet een aflevering anime op en ga lekker onderuit op de bank zitten, dat voelt goed! 6-APDB laat mij al de hele avond lekker zitten, goed voelen en mijn hoofd een weirde kant op denken.

T+09.15
De Nifoxipam is wel lekker ingewerkt en ik denk dat ik wel kan slapen. Ik kijk mijn huidige anime aflevering af en loop richting mijn gedeelde kamer waar ik mij installeer op het, opgeblazen, matje. De benzo heeft de stimulatie redelijk om zeep geholpen. Het gevoel van trippy in mijn hoofd zijn blijft wel nog aanhouden, maar dat is op zich geen straf voor het slapen gaan. Er resteert wel een algemeen gevoel van gewoon gelukkig en tevreden zijn. Tot nu toe is er geen echt come down waarover ik kan schrijven.

Volgende dag:
Ik ben redelijk rap in slaap gevallen, goed geslapen verder en goed wakker geworden. Ik voel me vrolijk en verder totaal niet doorgehaald.


Conclusie
Spoiler! :
Conclusie:
Wauw. 6-APDB. Wat een stof. Voor dat ik inhoudelijk in ga op de stof, eerst even de wel verdiende lof! De vergelijkingen met MDMA die veel mensen maken kan ik ergens wel begrijpen, maar of ik het er mee eens ben weet ik niet. Het leek een sleutelfunctie van MDMA te missen, misschien wel het knuffel gevoel, misschien wel het strak staan gevoel. Daar ben ik niet helemaal zeker van. Maar voor mij persoonlijk is het leuker en beter dan MDMA. Het gevoel van strak staan heb ik niet gemist, hoewel ik eerder dacht dit wel te gaan doen. 6-APDB maakt dit zonder meer goed, dan wel niet beter, door je er een soort rust bij te geven. Een rust die je totaal goed en geheel laat voelen, je stoel tot een heerlijke troon maakt en je toch de hele tijd een beetje om je heen laat kijken wat die schaduw werkingen nou zijn en of je de boel al wat minder wazig ziet. Verder is de headspace fenomenaal. Hoe ik het moet beschrijven vind ik wel heel lastig; vrolijk, geïnteresseerd, scherp qua geest maar wazig qua idee? Ik weet het niet zeker. Het was in elk geval een van de meest vriendelijkere headspaces die ik in tijde heb mogen ervaren met RC's. Mijn interesse naar hoe deze stof zich houdt tegenover 6-APB en 5-APB is in elk geval zwaar gewekt. Het plateau hielt lang aan en was totaal stabiel, zoals eerder gezegt, iets dat ik zeker kan waarderen aan een RC. Het enige wat ik meer had verwacht, was het visuele aspect. Zo had ik graag echt gehallucineerd van 6-APDB, dit effect bleef helaas uit.

Mijn interesse is zeker gewekt om 6-APDB te combineren met andere stoffen. Zo lijkt het mij erg interessant met LSD, AL-LAD, 2C's, NBOME en eventueel paddo's of truffels. Het lijkt mij erg tof om ook echt te hallucineren terwijl je 6-APDB op hebt. Naar verwachting speelt het de trippy headspace geweldig in de kaart en is het door het vrij rustige karakter van 6-APDB ook zonder moeite goed te behappen. Daarbij hoop ik dat de 6-APDB echt zijn eigen draai geeft aan de eerder genomen psychedelica, iets waar het zeker wel de potentie voor heeft. Dat is misschien ook wel een mooie manier om de “visuals” van de 6-APDB en de headspace te begrijpen. Als je al visuals hebt zal het karakter van de 6-APDB er, verwacht, duidelijk doorheen gaan. Misschien dat het de visuals wel echt totaal veranderd naar iets 6-APDB's eigen. Tenminste dat is mijn hoop en verwachting.

In combinatie met stimulanten lijkt deze stof mij niet zo interessant. Voor mij nemen ze dan, waarschijnlijk, het relaxte jasje van de 6-APDB weg. En dat is juist het gene dat ik zo waardeerde aan deze stof. Je bent vrolijk, wel in de range van strak, trippy, schaduw vormingen, zit heerlijk en hebt zin om lekker slap te ouwehoeren, terwijl je niet met een scheve kaak elke twee seconden alle spieren in je lichaam even wilt aanspannen. Een stof om in de gaten te houden!
Laatst bijgewerkt door Selem op do jun 23, 2016 1:56 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 855
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Berichtdoor Yomabo » wo jun 22, 2016 11:31 pm

Ik houd van je manier van schrijven. Heel ontspannen een leest lekker weg.

Betreft de 6-apbd, het klinkt interessant. Kan je zeggen dat je met energie had, als in danserig. Of is het meer een lean back, have fun drug?

Goed rapport!
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad

Re: 6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Berichtdoor Selem » do jun 23, 2016 1:24 am

Ja, hier staan helaas weer heerlijk veel fouten in. Ga er morgen nog wel een keertje overheen lezen. Toch fijn dat het lekker weg leest!

OT: Tja, de space van 6-APDB is best apart, weet niet of ik er op had kunnen dansen. Lekker zitten voelde ook zeker niet verkeerd namelijk. Voor mij is het eerder een RC om lekker te chille met vrienden dan als party drug.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 855
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Berichtdoor davy jones » do jun 23, 2016 3:24 am

Big compliment maar neem aub snel andere avatar die bij je goede pen past.
Wordt Stevig misselijk van die tronie van Steiner die kanka~anti-semiet. :evil:
I don't like the drugs ~ the drugs like me *_*
Avatar gebruiker
davy jones
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 804
Geregistreerd: vr nov 25, 2011 1:38 pm
Woonplaats: Vliegende Hollander

Re: 6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Berichtdoor Selem » do jun 23, 2016 12:49 pm

Zo beter @davy joney ?
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 855
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 6-APDB - Hallo vrienden! Daar ben ik weer!

Berichtdoor Jmths » ma jul 11, 2016 9:32 am

Informatief en makkelijk te behappen rapportje over een interessant en relatief onbekend stofje, goede toevoeging aan het forum als je het mij vraagt. :)

Nifoxipam heeft mijn interesse al een poosje maar nooit besteld omdat deze vrijwel altijd te duur is, zal voor benzodiazepine begrippen wel een 'vermakelijk' stofje wezen. :p
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner