Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6APB 124mg, iets te subtiel

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6APB 124mg, iets te subtiel

Berichtdoor Jmths » di sep 15, 2015 3:20 pmWat
T -2:00, 4 biertjes (5%)
T 0:00, 124mg 6APB
T 7:00, 0,25mg clonazolam

Wie

Man
80kg
1.81m

Setting

Vriendin (80mg MDMA)
2 vrienden (beiden 13mg 2C-B)
Booty Rave festival (house) tent
Weer: lichte regen

Wat is 6APB

Zeer gelijkend aan MDMA qua structuur en werking. In verhouding met MDMA duurt de opkomst van 6APB ongeveer 2x zo lang (2uur), is de piek minder intens en duurt de trip naar zeggen zo'n 2uur langer dan bij MDMA.

Risico's
Het risicoprofiel van 6APB is vrijwel gelijk aan die van MDMA, hierbij moet gedacht worden aan oververhitting en watervergiftiging. Eveneens is het risico op overdoseren iets groter aangezien de opbouw tijd iets langer duurt. Relatief gezien wel veilig spul.

Allergietest
Product kwam van een onbekende vendor, meer dan een half jaar vooraf allergietest gedaan met 20mg en 80mg met zo'n 2maanden spreiding en nogmaals zo'n 4maanden spreiding voordat ik 124mg uitprobeerde om tolerantie en risico's te minimaliseren.


Het Rapportje

20:30, T0:00 - Inname 124mg 6APB.

22:30, T2:00 - Eerste effecten merkbaar, vriendin had ondertussen al een uur geleden 80mg MDMA genomen en was hem al flink aan het gaan.

23:30, T3:00 -
De effecten lijken eindelijk een beetje aanzienlijk merkbaar, de opbouw verliep zeer subtiel en nauwelijks merkbaar. Bij MDMA wil ik nog wel eens vaag worden in mijn hoofd en een beetje mijn evenwicht verliezen wanneer deze begint in te werken, bij de 6APB was dit echter totaal niet het geval.

1:00, T4:30 - De effecten lijken na 4,5uur dan toch eindelijk te pieken, opvallend is dat de 6APB duidelijk in vlagen komt. De effecten en ervaring lijken veel op die van MDMA maar dan op zo'n 65% effectiviteit.
Op dit moment vermaakte ik mij prima maar had toch een licht onderweldigd gevoel, online had ik veel enthousiaste reacties gelezen waarin veel mensen aan gaven 6APB boven MDMA te prefereren, zelf had ik dit nog niet zo.
Het is echter te vroeg om conclusies te trekken na eenmalig proberen, de setting was niet geweldig. Wellicht was de dosis aan de lage kant maar ik ben ook niet echt geneigd om bij de eerste keer nieuw stofje in al te hoge dosering te consumeren.
Eveneens was dit mijn eerste en laatste product dat ik bij een voor mij onbekende vendor, nadat ik negatieve recensies had gelezen toch maar besloten om niet meer te bestellen, de kans is aanwezig dat het product niet volledig zuiver is.

3:00, T6:30 - De effecten waren grotendeels voorbij, de muziek was voor die avond afgelopen, mijn gezelschap was uit getript en we vonden het wel weer mooi geweest, morgen weer een dag.
6APB wordt vaak omschreven als iets psychedelischer dan MDMA maar deze gehele avond heb ik helemaal niets vernomen aan visuals, hallucinaties of wat dan ook in die trend.

3:30, T7:00 - Op dit moment merk ik alweer verwaarloosbaar weinig van de 6APB en spring mijn slaapzak in, ondertussen regent het nog altijd lichtjes buiten de tent. Ik merk dat mijn tenen onderkoeld zijn geraakt door kletspoten, het opwarmen van mijn tenen gaat gepaard met steekpijn.
Buiten wordt er ondanks het ruk weer hard geschreeuwd en gezongen, ik besluit mijn oordopjes in te doen en 0,25mg clonazolam naar binnen te werken. Zo'n half uur later val ik in slaap en wordt weer zo'n 6uur later wakker rond 9:30, acceptabel voor op een festival als je het mij vraagt. Eveneens was de kater vrijwel volledig afwezig bij het opstaan.

De volgende dag nam ik op het festival 2,3mg DOC, mijn huidige favoriet wat wederom uitpakte tot een zeer vermakelijke dag, maar dat is een verhaal voor de volgende keer.

Conclussie
De 6APB op 124mg was een stuk minder heftig dan verwacht en gehoopt, ik ben er echter nog niet aan toe om de 6APB af te schrijven. Er zijn namelijk vele mogelijke redenen waarom de 6APB niet helemaal goed uit te verf kwam (dosering, setting, onzuiverheden, etc). Ik ben van plan om met oud&nieuw nogmaals 6APB uit te proberen op een dosering van 150mg zodat de 6APB een eerlijke kans krijgt om zijn magie te laten schijnen.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 6APB 124mg, iets te subtiel

Berichtdoor frozentoast » di sep 15, 2015 4:29 pm

Van 150mg ga ik lekker maar niet extreem hard, ik ben rond de 75kg. De sweet spot zit iets daarboven voor mij (heb verder bijna nooit tolerantie voor serotonerge stoffen) dus je zou zoiets nog een keer kunnen proberen.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner