Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6apb en XTC in Amsterdam

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Zout » wo feb 29, 2012 1:17 pm

Het weekendje Amsterdam afgelopen weekend stond al een tijdje op de planning, en ik keek er ontzettend naar uit. We zouden niet met een grote groep gaan, ik, mijn vriend, en een vriend van ons, ik noem hem in dit verhaal Peter.
Mijn ouders hebben een huis in Amsterdam waar ze dit weekend niet waren, dus we zouden kunnen doen wat we willen, en dat gingen we dus doen ook.

We hadden coke, xtc en 6apb mee. En de eerste avond zouden we het vooral op 6apb en XTC houden. Peter en mijn vriend hadden ook nog wat coke gedaan voor ze weggingen, en iets voor 11en namen we alle 3 een pilletje 6apb van 125 mg. Even snel omkleden en daarna richting de stad.

Eenmaal bij het centraal station voelde ik al wat, of het tussen mijn oren zat wist ik niet, maar ik voelde me gewoon lekker, en het lopen ging super. Ik was ook geen moment moe en ik kon genieten van alles om me heen. We liepen naar het Rembrandtplein en daar zochten we naar Studio 80. In de rij stonden we heel de tijd met elkaar te praten, over dat we al best waus waren, en dat we er echt zin in hadden. Binnen kon het feestje helemaal beginnen!

Eerst in het rokershok alles een beetje tot ons nemen, gingen alle 3 nu echt heel lekker en Peter nam er nog een pil xtc (140 mg) bij omdat hij graag wou weten hoe xtc en 6apb samen zouden gaan. In Studio 80 waren 2 zalen, een achterste zaal die wat rustiger was, en waar de muziek ook wat langzamer was. En een voorste zaal waar het erg druk was, en waar ook de muziek erg hard ging. Het eerste uurtje hebben we lekker staan dansen in de eerste zaal. Ik voelde me helder in mijn hoofd, maar ik voelde me ook constant heerlijk waus, ik hoefde er geen moeite voor te doen. Ik wou graag bewegen en het lekkerste vond ik om met mijn ogen dicht te staan dansen. De sfeer in de zaal was heel erg goed, het was duidelijk dat er heel erg veel drugs gebruikt werd, en dat gaf een hele gave sfeer.

We vonden het iets te druk worden en na het roken gingen bleven we in de achterste zaal. Waar denk ik hooguit 50 man stond. Er stond daar in de hoek ook een grote bank op een podium, waar al wat mensen zaten, en ook wij gingen dar even zitten. Even genieten met mijn ogen dicht van de muziek, en om me heen kijken naar de mensen die daar stonden te wappen. In de achterste zaal leek iedereen wel onder invloed van drugs, en dat was echt geweldig. Het was alsof we een grote groep waren en iedereen danste en praatte met elkaar. Ik keek wat naar een jongen die voor me stond te dansen, en hij pakte mijn hand: "Als je eenmaal op die bank gaat zitten, kom je er niet meer af!" Zei hij, en danste verder. Ik bleef met hem staan dansen en we praatten nog wat.

Heel de avond heb ik amper last gehad van klapkaken of rollen met mijn ogen, wat ik normaal wel heel erg heb met xtc. Ik knabbelde natuurlijk wel wat, maar ik kon het goed in houden en er stond ook niet zo'n spanning op mijn kaak. Om 3 uur stond ik nog flink te wappen, maar ik wou ook graag weten hoe het zou zijn om er xtc bij te nemen, dus daarom nam ik ook nog maar een halve pil erbij.

We dansten nog wat en we zaten nog wat op de bank, volgens mij heb ik gesproken met heel de zaal. Ik kende iedereen, maar niemand bij naam. Het was een geweldige avond. Ondertussen dacht ik er al niet meer aan dat ik nog xtc bij had genomen en toen we weer in het rokershok zaten begon plots heel mijn lichaam te tintelen. Ik zat op de stoel en ik kreeg een grote rilling over mijn rug, dat voelde echt heerlijk en volgens mij kreunde ik er zelfs een beetje bij.

Van mijn tenen tot mijn gezicht werden helemaal een fijne warmte, en als ik naar boven keek, waar een plafond was van spiegels, zag ik hoe mijn gezicht er steeds wauser uit begon te zien. Ik vertelde aan mijn vrienden hoe ik mij voelde en ze vonden het heel erg leuk voor mij. Normaal slik ik hele xtc pillen omdat ik het gevoel van een halve niet genoeg vind, maar dit was echt perfect. Het gevoel was zo sterk, maar niet overweldigend, en ik bleef ook vrij helder in mijn hoofd.

Ik zat daar op die stoel te zuchten en te kreunen, met mijn handen ging ik langs mijn rokje en over het gemillimeterde haar van Peter. Ik zat ontzettend te genieten. Daarna gingen we weer naar beneden, waar ik echt even op de bank moest zitten om te genieten van alles wat met me gebeurde. De bank trilde door de bass in de muziek en met mijn ogen dicht en het trillen van de bank werd de muziek helemaal door mijn lichaam opgenomen. Het voelde alsof ik de speaker was waar het geluid uit kwam en ik leefde helemaal mee in de muziek.

Met mijn ogen open was ik verliefd op alles om me heen, mijn vriend die me vaak verliefd aan keek en hij zelf ook in de hemel zat, en alle mensen die om mij heen stonden te praten en te dansen. Ik wou ook de dansvloer weer op, tussen al die lieve en knappe mensen dansen en praten, het geluk delen, en dat deed ik. Iedereen was ontzettend lief voor me, van verschillende meisjes kreeg ik kusjes op mijn mond, en de jongens dansten heel aardig met me, sommige jongens vroegen zelfs aan mijn vriend of hij het goed vond dat ze dansten met me. Dat vond ik toen zo'n mooi gebaar.

Jammer genoeg vloog de avond voorbij en moesten we om 5 uur de laatste bus al weer hebben. Thuis zouden we waus in bad gaan en daarvoor wou ik eigenlijk nog een halve pil nemen. Denkend dat ik God was gooide ik nog een pilletje in mijn droge mond, en zonder dat we iets te drinken mee hadden probeerde ik hem weg te slikken. Dit werkt natuurlijk niet en al kokhalzende kwam het pilletje er terug uit. De ranzige smaak werd verbloemd door mijn geluk en thuis kon ik snel een lekker koud glas sap drinken en nog een halve pil nemen.

Peter ging als eerste in bad en was voor mijn gevoel vrij snel klaar, ik en mijn vriend waren hartstikke waus en keken er naar uit om in bad te gaan, lekker in het warme water. Ik stapte er in met mijn voeten en het was alsof mijn huid constant klaar kwam van het gevoel van het water om me heen. Het is een heel speciaal gevoel wat iedereen toch eens moet proberen.
Ik ging met mijn gezicht onder water om te kijken hoe dat voelde, maar als het water zo langs mijn gezicht stroomde overweldigde het me en werd ik een beetje duizelig, dat was iets te veel van het goede.
Ik en mijn vriend hebben in totaal anderhalf uur in bad gezeten en gebabbeld.

Ik zeg altijd, ook in mijn vorige revieuw, dat mijn eerste keer xtc de beste keer was. Maar ik heb deze avond als ontzettend speciaal beschouwd en ik denk dat dit vanaf nu mijn beste avond aan de drugs ooit was. Waarschijnlijk ook door de combinatie met 6apb.
Dit is in ieder geval een avond die ik zo over zou willen doen!
Laatst bijgewerkt door Zout op wo feb 29, 2012 5:31 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Taxi. » wo feb 29, 2012 2:41 pm

Heel vet report ! Lees lekker :)
Laatst op een feestje ging het bij mij ook ongeveer zo. Vooral veel rokershok in en met mensen praten enzo.
Ook de combi met 6-APB móét ik gewoon nog snel proberen
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Zout » wo feb 29, 2012 4:06 pm

MushRockker schreef:Heel vet report ! Lees lekker :)
Laatst op een feestje ging het bij mij ook ongeveer zo. Vooral veel rokershok in en met mensen praten enzo.
Ook de combi met 6-APB móét ik gewoon nog snel proberen

Dankje! Zitten door mijn enthousiasme wel wat foutjes in, ik probeer ze er een beetje uit te speuren :p
Ja, ik rook zelf niet, maar ik ga natuurlijk wel gewoon mee met de mensen waarbij ik ben, en ik vind het dan stiekem in het rokershok ook altijd wel heel gezellig :)

Ik weet natuurlijk niet of de combi bij iedereen zo valt maar ik ben echt verbaasd hoe gaaf het was, ook mijn vriend vond het echt heel cool, maar volgens mij was ik wel degene die er het meest van aan het genieten was :grin:
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Destudent » wo feb 29, 2012 5:39 pm

Prachtig report, kudo's! Ga misschien zaterdag ook voor deze combo :love:
Destudent
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: za feb 18, 2012 2:46 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Bosmongool » do maart 01, 2012 11:51 pm

Gadverdamme wat een leuk report om te lezen. Krijg er echt helemaal de kriebels van door zowel eigen herinneringen als door het feit dat het volgende week weer zover is. Waaah!
Avatar gebruiker
Bosmongool
BURÁRUM!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 286
Geregistreerd: zo jan 29, 2012 3:39 am

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor hurston » vr maart 02, 2012 7:50 pm

Nice report, ik heb zelf ook een keer 6-apb en MDMA gedaan(op Monsters Ball) en dat was inderdaad ontzettend gaaf! Maar damn, ik zag er toen echt uit als een vogelverschrikker :keta: :P.
hurston
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr jul 01, 2011 9:08 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor TrotseBoer » zo mei 13, 2012 11:52 pm

Super report! Klinkt als een onvergetelijke nacht. Ik ben zelf een keer in bad gegaan toen ik net wakker was van een lang avondje op XTC. Ik had nog steeds dat XTC gevoel en het warme water voelde heerlijk! Ogen dicht en genieten.
Van Lauwerszee tot Dollard tou, Van Drenthe tot aan 't Wad,
Doar gruit, doar bluit ain wonderland, Rondom ain wondre stad.
Ain pronkjewail in golden raand, Is Grönnen, Stad en Ommelaand;
Ain pronkjewail in golden raand, Is Stad en Ommeland!
Avatar gebruiker
TrotseBoer
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 158
Geregistreerd: di mei 08, 2012 3:46 pm
Woonplaats: De groene hel

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Ollie » ma mei 14, 2012 12:16 am

Lekker! :love:
Opa: Jongen, vrouwen da ben net paddestoel'n. A j de verkeerde het geat oe d'r an kapot.
Avatar gebruiker
Ollie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 128
Geregistreerd: za jan 21, 2012 10:21 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Bonke » ma mei 14, 2012 7:07 pm

Leuk verslag! Kan je je ook nog veel van de avond herinneren naast dit verslag, of zijn er veel zwarte gaten? Met XTC heb ik dit dus vaak, ben benieuwd of dit met Benzo Fury ook is
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Hendrik272 » di mei 15, 2012 12:01 am

Totaal geen zwarte gaten bij 6-apb. Het is veel kneedbaarder als MDMA, je wordt er sowieso behoorlijk sociaal van. Alleen op 4-fmp lul ik nog meer tegen jan en alleman aan.
Links, rechts, immer geradeaus.
Avatar gebruiker
Hendrik272
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 112
Geregistreerd: ma nov 28, 2011 4:38 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Zout » di mei 15, 2012 9:32 am

boenkeng schreef:Leuk verslag! Kan je je ook nog veel van de avond herinneren naast dit verslag, of zijn er veel zwarte gaten? Met XTC heb ik dit dus vaak, ben benieuwd of dit met Benzo Fury ook is

Ik kan me heel de nacht nog herinneren! Met wie ik heb staan praten en wat ik heb gedaan. Ik heb zelfs nog redelijk tijdsbesef van die avond. Best cool. De volgende dag was trouwens wel een zwart gat voor mij, iets met een broodje gezond die niet naar binnenging en liggen op de bank met een dekentje :P.
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Bonke » di mei 15, 2012 11:45 pm

Hendrik272 schreef:Totaal geen zwarte gaten bij 6-apb. Het is veel kneedbaarder als MDMA, je wordt er sowieso behoorlijk sociaal van. Alleen op 4-fmp lul ik nog meer tegen jan en alleman aan.

Beide staan hoog op mijn lijstje, vooral die 4fmp lijkt me heerlijk op een feestje. Benzo Fury toch maar thuis eerst eens proberen aangezien een ieder er anders op reageerd. Maar eens een bestelling plaatsen naar mijn afstuderen :rock:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Stefaan » wo mei 16, 2012 5:50 am

Benzo fury reageert niet alleen anders per persoon, ook per keer bij ieder persoon! Je moet eigenlijk bij voorbaat zeggen dat je het minimaal 2 á 3 keer probeert, ook al de 1e keer tegenvalt :) Alhoewel degene voor wie het "slecht" uit pakt, eigenlijk het enige is dat ze weinig effect voelen en niet zo hard gaan. Niemand gaat er daadwerkelijk "bad" op :P

Maar 6-apb vind ik heerlijk! Minder kater, de tijd gaat een stuk langzamer en dus kan je langer ervan genieten, het werkt ook langer dus naast de sensatie van tijd die langer is, is het ook daadwerkelijk langer! Veel minder zwarte gaten inderdaad in je geheugen en een heerlijk heldere space! (niet het bzzzmmoeommmmmm-mn-ogen-rollen-weg-ik-kan-mn-tel-niet-lezen-bzzmoeomeomeomeommmmmmm-gevoel 8-) ) Maar het ontbreken van die wazigheid voelt niet als een gemis, maar gewoon heel positief :) Zorg in ieder geval als je 6apb probeert dat je niet de drugs laat uitmaken of je plezier hebt of niet, dan heb je namelijk een kuttijd. Ik merk dat als ik ergens in een hoekje ga zitten met 6apb ik me snel gaar voel worden, minder zin krijg om te feesten e.d. Als ik mezelf dan dwing om op te staan en ff te dansen en wat praatjes te maken, dan met 10 minuutjes heb ik weer het gevoel dat ik lekker ga!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Davinci » wo mei 16, 2012 8:34 am

Dat vat het goed samen :hulde: Het leukste aan 6apb vind ik het gevoel dat je dagen rondloopt op een feestje.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Stefaan » wo mei 16, 2012 8:37 am

Ik zou het geen dagen willen noemen, maar langer dan met mdma :P
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Davinci » wo mei 16, 2012 8:51 am

Once upon a time on 6apb met wat 2cb heb ik een meisje ontmoet. De beste kusser van heel mijn leven tot nu toe. Ik herinner me nog dat we maar een uur meer konden samen zijn op dat feestje.
Op mdma zou dat verschrikkelijk zijn. Maar op 6apb/2cb leek het wel alsof de tijd gestopt was :shock:
Dat uur was hemel in het kwadraat :love: Voor mijn gevoel duurde het 6u, iedere keer toen ik mijn gsm checkte was er slechts 5min. voorbij terwijl ik dacht dat het al tijd was.
Nostalgie :roll2:
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Zout » wo mei 16, 2012 10:03 am

Davinci schreef:Once upon a time on 6apb met wat 2cb heb ik een meisje ontmoet. De beste kusser van heel mijn leven tot nu toe. Ik herinner me nog dat we maar een uur meer konden samen zijn op dat feestje.
Op mdma zou dat verschrikkelijk zijn. Maar op 6apb/2cb leek het wel alsof de tijd gestopt was :shock:
Dat uur was hemel in het kwadraat :love: Voor mijn gevoel duurde het 6u, iedere keer toen ik mijn gsm checkte was er slechts 5min. voorbij terwijl ik dacht dat het al tijd was.
Nostalgie :roll2:

Ohh ja, ik had precies het zelfde in Amsterdam!

Ik wou super graag blijven, maar ik zag dat het al 4 uur was, en we moesten echt de bus van 5 uur hebben. Dus ik balen, nog maar een uurtje. Maar ik heb toen echt nog een halve avond kunnen genieten, alsof de tijd serieus stil stond.
Avatar gebruiker
Zout
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: do dec 08, 2011 5:50 pm

Re: 6apb en XTC in Amsterdam

Berichtdoor Bonke » wo mei 16, 2012 7:56 pm

Klinkt goed. Kan niet wachten tot de zomervakantie :rock:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner