Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6APB report [THUISFEEST]

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor thijsmaa » di apr 23, 2013 7:00 pm

Dag lieve mensen,

Een tijdje terug heb ik voor het eerst 6APB gedaan. Hier een reportage.
__________________________________________________________________________________
Intro

Ik had een feestje in een studentenflat in Utrecht. Van te voren niet de intentie gehad om drugs te gebruiken, maar mezelf gewoon lekker te bezatten; de heenreis in de trein dus al lekker twee blikjes bier gedronken... Enfin, rest van de reis was niet bijster interessant.

Begin van de avond
Bij aankomst was het rond 21:00. Het was nog erg rustig - ik ben een early bird - dus ik besloot nog maar wat pilsjes te drinken. Denk dat ik er uiteindelijk een stuk of zes in m'n mik had.
Rond een uurtje of 22:00 begon het wat drukker te worden en met die stroom aan binnenkomende mensen, werd het godzijdank ook wat warmer in de woonkamer van het complex (het sneeuwde buiten). Dit feestje werd georganiseerd door een Facebookgroep van vrienden/kennissen die allemaal geïnteresseerd zijn in o.a. drugsgebruik, politiek, government conspiracies en goodlife-shit. Veel pseudofilosofisch geouwehoer dus.
Een goede vriend van mij kwam samen met zijn vriendin ook rond dit tijdstip aan. Ik wist van te voren dat zij en ook andere maten van mij op het feestje aan de xtc gingen. Toen kreeg ik spijt, obviously. Ik had twee keer eerder xtc gedaan en aan het enthousiasme van de anderen over de heerlijke nacht die hun te wachten stond te zien, kreeg ik ook zin.
Ik vroeg aan mijn goede vriend (M.) of hij toevallig ook een of twee pilletjes voor mij had. Helaasch pindakaas, nee. Gelukkig was er een andere dude op het feestje die '6APB' bij zich had. "Ga je ook gewoon heerlijk op, maar je wordt er minder waus van dan van xtc, en je hebt geen kater." Whatever, prima man :). De socialist die hij is, geeft hij mij een pilletje gratis.

Op dit feestje was er een kleine rolverdeling: er ging een zooi mensen aan de xtc of 6apb, een aantal snoven wat speed en/of keta, een paar slingerden een joint aan de lip en een paar dronken alcohol. Ik zat met mijn pillen-kameraden op de bank en rond 22:30 gingen de pilletjes er in. De tijd tot de trip was weinig bijzonders, iedereen had al vaker shit gebruikt dus men zat zichzelf voornamelijk enthousiast te maken en de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen (een zak lolly's pakken, Dubbel Fris, Ice-Tea)

Begin van de trip
Na een goed halfuurtje weerklonk de eerste "Ik begin hem te voelen." Bij mijzelf nog niks. Langzaam maar zeker raakten mensen in hun trip en ook ik voelde hem na 50 minuten zitten. Aangezien we met een behoorlijke grote groep waren, ik denk in totaal een man of twintig, was er al snel geen plek meer op de hoekbank. Het tafeltje waar iedereen z'n drinken, shag en peuken op had geplemd lag ook al vol en de vloer was bezaaid met as. Dus zin om het tafeltje op te ruimen of op de ranzige vloer te gaan zitten had ik niet. Ik ging tegenover een blower zitten aan de bar. Ik raakte met hem aan de praat. Het ging in het begin voornamelijk over hoe hij zich voelde (daar vraag ik vaak naar) en zijn werkzaamheden. Het verbaasde me dat hij in de gehandicaptenzorg werkte. Op een gegeven moment begon ik te praten. Ik ratelde en ratelde maar door over de verschillende Nederfrankische en Nedersaksische dialecten van de Nederlandse taal... Ik zie niet snel in dat iemand dit interessant kan vinden, maar goed; deze man vond het allemaal helemaal prima wat ik vertelde.
Ondertussen waren we een uurtje verder en ik had zin, zoals altijd, om een stukje te gaan lopen. Ik trommel vriend M. en zijn vriendin N. op en vraag ze of ze zin hebben om een blokje om te gaan. "Ja man, is goed. Eerst nog even deze baap oproken." Ze zijn fervent blowers.
Ik besloot om mijn eigen muziek te gaan luisteren. Ik werd de minimale electro een beetje zat. Dus headphones op en de heavy metal aan. (Machine Head - Halo :rock: , voor de kenner). Wat een ongelooflijk heerlijk gevoel kreeg ik hierbij. Ik had ondertussen een plekkie op de bank veroverd en zat daar als een wildeman te headbangen. Mensen naast me vonden het wel prima, die lagen over mekaar te kroelen als de veertig vrouwen van Abdullah al-Saoud.

Ondertussen had ik mijn shirt uitgetrokken, ik krijg het namelijk aardig warm van xtc/6apb. Mijn lange haren kwamen onder mijn wintermuts vandaan en ik kreeg van een leuke dame te horen dat ik veel op een rockster leek. Heerlijke opmerking dus.

Toen kreeg ik plots in de gaten dat het wel aardig lang duurde met de joint die M. en N. aan het roken waren. Ik trok mijn trui en jas snel aan en verzocht ze, nogal streng, om hun jas aan te trekken en met mij een stukje te gaan lopen. Dit werkte goed en warempel, 10 minuten later stonden we buiten. Het was toen rond 01:30 denk ik.

Wandeling
We stonden met z'n drieën buiten. Koud dat het was. Donders. We begonnen dus maar snel met lopen. De richting die we uit wilden, wisten we niet. Maakte ook geen kut uit, als we maar liepen. Ik was van mening dat we veel konden beleven buiten, omdat het gebied in rondjes liep en je dus nooit heel ver van huis weg kon lopen. (aan de Ina Boudier Bakkerlaan).

Toen we bij een veldje aankwamen hielden we rust. We staken een peuk op en gingen op een bankje zitten. Gelukkig sneeuwde het niet meer. N. kreeg zin om in de sneeuw een sneeuwengel te gaan maken. Ze begon op over het besneeuwde veld te rollen. Ik trok haar aardig snel weer omhoog, omdat ik bang was dat haar haar nat zou worden en ze zodoende een heel koud gevoel kon krijgen. Ze bedankte me voor mijn reddingsactie.

Al de gehele avond wilde ik dat iedereen voldoende vocht binnenkreeg, dus binnen had ik voor vertrek ook elke literfles gevuld en ik had zelf ook een halfliter flesje meegenomen. We kwamen een jongen tegen met een lekke band en de fiets aan zijn hand. Ik bood hem water aan, maar hij hoefde niks. Ik meende dat ik iets zei in de trant van "Oke man, als je maar niet uitgedroogd raakt, dan ben ik de lul." Hij moest er wel om lachen en zei dat hij zich wel redde. Aan zijn fietsband konden we hem toch niet helpen, dus we namen afscheid.

We besloten terug te lopen, langs de busbaan. Dit bleek een lange toch terug te zijn, waarin wij het in een keer alle drie behoorlijk koud kregen. Gelukkig waren we mooi op tijd binnen, waar de warme gloed van de studentenflat ons omarmde.

Pil numéro 2
Toen we terug waren zijn we weer gaan zitten en checkte bij de rest hoe het ging. In de tijd dat wij weg waren was iedereen goed hard in zijn trip gegaan. Iedereen zat wel op zijn top.
Dus ik en een aantal andere besloten om nog een pil te nemen. Ook deze kreeg ik gratis, wat ik nogal frustrerend vond. Ik ben daarom voor iedereen dekens gaan halen en thee gaan zetten. Thee trek ik zelf bijzonder slecht, omdat ik het daar helemáál heet van krijg. Dus ik zoop het laatste restje Ice-Tea op.

Rond 03:15 sloeg de tweede pil in. Bam. Regelrecht weer de trip in. Het hele verhaaltje met over elkaar heen kroelen, wat nogal was weggeëbt, begon opnieuw. Een van de meisjes had een haarborstel mee. Een van de meisjes pakte deze kam en begon mijn haar te kammen. Goddelijk. Echt een aanrader voor iedereen met lang haar. Na een minuutje of vijftien ging ik haar kammen, maar ik was er nogal onhandig in en we besloten dat het andersom chiller was. Ik werd gevraagd mijn trui uit te trekken, omdat dat nogal kut was met kammen. Prima, ik kreeg het toch al belachelijk warm.

Nadat mijn haren weer chique gekamd waren, besloot ik dat ik de muziek wederom kut vond. En vroeg aan een van de inwoners of ik een ander nummer op mocht zetten. Mocht niet. Ik vroeg Deadmau5 aan en hij wilde dit wel draaien. Toppie.

Toen ben ik wat een en weer wezen lopen door de flat. Ondertussen met iedereen een praatje gemaakt. Ik ben naar de (verwarmde) kelder gelopen, waar mijn slaapzak en matje lagen. Ik besloot alvast een plekje in te nemen en legde mijn matje etc. al klaar.
In de kelder kwam ik ook oude vertrouwden tegen, waaronder M. en N. Ze zaten te ouwehoeren met wat mensen die pep op hadden. Ik was net zo lekker aan het lopen, dus rende weer naar boven. Boven zat vriend A. op de bank. Ik ging naast hem zitten, feliciteerde hem met het geslaagde feestje en we raakten aan de praat.
Toen ging het behoorlijk snel over politiek en serieuze zaken. Hier had ik zó weinig zin in, dat ik maar met een snuiver ging ouwehoeren. We gingen dansen en ook dit was heerlijk.

Ondertussen was een van de partygangers - de knaap van wie ik de drugs had gekregen - ziek en misselijk geworden. Hij had ook gewoon veel te veel verschillende shit op. Superveel kotsen die vent. Gelukkig wel op het toilet, dus ik kon me er niet zo aan storen. Maar ik denk dat hij wel een dik uur rond de pleebril heeft gehangen.

Het was 04:30 ofzo. Ik liep nog steeds zonder shirt rond en raakte in een flauwe grappen bui. Alles wat iedereen zei, daar kon ik wel een grap op bedenken. Soms waren ze goed. Soms waren ze fucking slecht. Ik kon in ieder geval om elke lachen.
In een hoekje van de kamer lag een stethoscoop (zo'n ding waar dokters mee lopen om naar de hartslag te luisteren). Waanzinnig apparaat. Ik sprong bij iedereen op schoot om naar hun hartslag te luisteren, ervan uitgaande dat ze allemaal het bpm-niveau van Thunderdome hadden. Ik had gelijk. Maar voornamelijk mijn eigen hartslag maakte overuren. Ik maakte me niet druk, omdat ik wist dat ik een iets bovengemiddelde (niet gevaarlijke) hartslag heb. Kon geen kwaad dus.

Ik besloot dat ik zin had om nog een rondje te lopen. Niet zo lang dit keer.
Ik trommelde wederom M. en N. op en we liepen de buitenlucht in. We kregen het na tien minuten al koud, dus we waren ook zo weer binnen. Toch vonden we alle drie dat het rondje goed voor ons was geweest.

Terug waren er al een aantal mensen naar bed gegaan. M. en N. besloten ook dat ze in de kelder gingen chillen. Ik ging nog veel te hard, dus ik bleef boven zitten.
Op een gegeven moment zagen de nog zes resterende mensen en ik dat het licht werd. Een doodsteek voor iedereens lol.

We besloten dat we de trip lekker uit gingen zitten op de bank, want moe waren we nog niet.
Uiteindelijk ben ik om 09:30 gaan slapen tot 13:00. Bleek dat ik de enige was die überhaupt geslapen had. Chill.
______________________________________________________________________________

Nu heb ik tijdens de trip geen verschil gemerkt tussen de keren dat ik xtc had gebruikt, of deze keer 6apb. Mijn 'kater' was er niet minder op en mijn verminderde eetlust of wat dan ook, ook niet. Met xtc had ik nog wel eens probleem met plassen, met 6apb totaal niet.
Ik heb er net zo veel plezier mee beleefd en raad hem ook aan.

Groetjes,
Avatar gebruiker
thijsmaa
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di apr 23, 2013 5:23 pm

Re: 6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor psychotrance » di apr 23, 2013 7:42 pm

leuk reportje! kende 6apb niet, als ik het ooit tegen kom twijfel ik in ieder geval niet :)
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: 6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor TrueGrit » di apr 23, 2013 9:57 pm

Tjee, wat een report man :lol:
Avatar gebruiker
TrueGrit
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:16 pm

Re: 6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor Taxi. » do apr 25, 2013 11:54 am

Lekker reportje hoor ! Leest lekker en wordt er erg enthousiast van!
Ben altijd bang geweest dat 6APB flink zou tegenvallen in verhouding met Xtc en 4FMP.. Maar na het lezen van dit report moet ik het toch maar eens zelf gaan testen :smokin:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor thijsmaa » do apr 25, 2013 6:51 pm

6APB werkt wel langer door, denk een uurtje of zes toch wel. Als je nog wat slaap wil pakken dan zou ik niet na 04:00 nog een sterke nemen ;)
Avatar gebruiker
thijsmaa
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: di apr 23, 2013 5:23 pm

Re: 6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor Stefaan » do apr 25, 2013 7:14 pm

MushRockker schreef:Lekker reportje hoor ! Leest lekker en wordt er erg enthousiast van!
Ben altijd bang geweest dat 6APB flink zou tegenvallen in verhouding met Xtc en 4FMP.. Maar na het lezen van dit report moet ik het toch maar eens zelf gaan testen :smokin:


Goed geschreven report. 6-apb kan erg leuk zijn, maar je moet soms wel een beetje je best ervoor doen en dan katalyseert de 6-apb alles. Maar als je in een hoekje gaat zitten wachten tot je je eindelijk chill voelt, heb je kans dat dat niet gebeurt! Als je een beetje met de flow mee gaat vind ik dat 6-apb tussen xtc en 4-fmp in ligt, en dan meer naar de xtc-kant toe.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 6APB report [THUISFEEST]

Berichtdoor Taxi. » zo apr 28, 2013 8:24 pm

Gman007 schreef:6-apb kan erg leuk zijn, maar je moet soms wel een beetje je best ervoor doen en dan katalyseert de 6-apb alles. Maar als je in een hoekje gaat zitten wachten tot je je eindelijk chill voelt, heb je kans dat dat niet gebeurt!


Maar dit vind ik ook redelijk het geval bij 4fmp. Het stimuleert heel erg hetgeen je mee bezig bent. Wanneer je niks doet, wordt er weinig gestimuleerd. Behalve dan dat praten gewoon heel relaxt is. Maar wanneer je gewoon chill aan het dansen bent op een party, dan komt het spul pas echt goed tot zijn recht. In tegenstelling tot MDMA, wat ik dan weer veel relaxter vind om thuis te doen.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner