Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6apb, xtc en een verassing(?)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor Lager » ma maart 14, 2016 3:12 am

Hoi hoi!

Ik lees op dit forum nu al een hele tijd mee en vooral het lezen van tripreports vind ik altijd erg interessant. Zo heb ik voordat ik deze combinatie met 6apb en xtc ging gebruiken erg veel gehad aan de tips en adviezen die op dit forum vermeld waren.

Intro:
Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver! Ik zou samen met mijn vriendin en een goede vriendin de combinatie 6apb en xtc proberen op ruigoord. Ik was tot zaterdag nog nooit naar een techno feest geweest en dus was ik heel erg benieuwd of ik kon genieten van deze muziek. Normaal ga ik altijd naar feestjes als dancevalley en zomerkriebels, waar EDM wordt gedraaid. Ik heb op dat soort feestjes ook wel eens xtc gebruikt, maar dan merk ik altijd dat ik het tempo van de muziek niet bij kan houden en daarom leek het me een goed idee om op wat rustigere muziek deze combi te gebruiken. Wel had ik van tevoren de verschillende dj's van het feest opgezocht om me alvast voor te bereiden op de muziek die zou komen om niet voor gekke verassingen te komen te staan.

Verder gingen er nog zo'n 10 mensen mee waarvan ik ongeveer 5 personen al kende en de andere 5 die kende ik nog niet, zij zouden op 1 iemand na allemaal xtc gaan gebruiken. Omdat ik het persoonlijk altijd vervelend vind om met mensen naar een feest te gaan die ik nog niet ken besloten we om ze voor het feest te leren kennen, en dus gingen we rond 9 uur bij iemand thuis wat drinken met iedereen die mee zou gaan. Van de 5 onbekende waren er 2 meisjes die voor het eerst xtc gingen gebruiken en met deze meiden raakte ik dan ook snel aan de praat. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om mensen die voor de eerste keer wat gaan gebruiken te voorzien van do's en dont's. Zo had ik bijvoorbeeld gezegd dat ze van tevoren beter geen of weinig alcohol moesten nuttigen en dus besloten ze hun laatste wijntje op te drinken en het daarbij te laten. Zelf had ik 1 biertje uit de koelkast gepakt en heb het daarbij gelaten.

De reis:
Rond half 11 besloten we de bus te pakken richting Amsterdam centraal, waar we vervolgens rond half 12 aankwamen. Eenmaal aangekomen op centraal had ik toch wel een beetje honger gekregen en ik zat te twijfelen of ik wel iets moest gaan eten, omdat het dan meestal weer langer duurt voordat de drugs inslaat. Uiteindelijk toch maar besloten om een hamburger te halen bij de smullers en me er maar bij neergelegd dat het langer zou duren voordat de 6apb zou gaan werken. Toen iedereen klaar was met het halen van eten, pinnen en het opladen van hun ov vertrokken we naar Amsterdam sloterdijk met de trein. In de trein kwam iedereen al lekker in de stemming, maar hield ik me wat rustiger, omdat ik toch wel wat gezonde spanning voelde opkomen. Eenmaal op Amsterdam sloterdijk zagen we dat we nog maar een paar minuten hadden om de pendelbus te pakken waarop we besloten het op een rennen te zetten, ondat we de pendelbus al buiten zagen staan. Aangekomen in de pendelbus vond ik het al gelijk erg leuk, de chauffeur had echt een typische hippie uitstraling en ook kregen we een lolly voor onderweg mee. Om iedereen alvast een beetje in de stemming te laten komen stond er op de achtergrond ook wat muziek aan. Dit was nu al anders dan de meeste feestjes waar ik normaal heen ga en ik vond het nu al leuk! Vaak krijg je in een pendelbus helemaal niets extra's, maar hier hing echt een chille sfeer.

Een kwartier later kwamen we aan op ruigoord en het viel al gelijk op dat het helemaal afgelegen was van de buitenwereld. Ook waren alle huisjes echt typische hippie huisjes. Tijdens het lopen richting de kerk vroeg ik me nog af of mensen boos zouden worden als je ze een hippje zou noemen, waarop ik het antwoord kreeg dat ze dat waarschijnlijk niet veel uit zouden maken.

Eindelijk, we waren er! Het was inmiddels half 1 en we zagen het kabouter thee huisje staan waar we al verhalen over hadden gehoord en besloten daar later op de avond naar toe te gaan. Ook zagen we dat het kampvuur al aan was gemaakt en hier zouden we ook later op de avond naar toe gaan. Van tevoren was ik nog een beetje bang dat we niet zouden binnenkomen, omdat niet iedereen in de groep 21 jaar was. Gelukkig werd er bij ons niet om onze leeftijd gevraagd en konden we zo doorlopen naar binnen.

Wow, dacht ik bij mezelf toen ik naar binnen liep. Het zag er namelijk erg knus en gezellig uit. Het was nog niet erg druk binnen, maar het was dan ook nog niet zo heel erg laat. We besloten het ritueel van jas ophangen, muntjes kopen en een drankje te halen uit te voeren, zoals we dat eigenlijk op elk feestje wel doen. Ik had een colaatje gehaald en besloot me bij de groep aan te sluiten. Ik merkte aan mezelf dat de muziek niet hard genoeg stond om er op te dansen, maar gelukkig was ik als ik zo om me heen keek niet de enige die dat zo ervaarde.

T=00:45
Thuis had ik 3 capsules afgewogen met zo'n 150mg 6apb erin en ik besloot om de dames als eerste de capsules te laten nemen in de wc. Een paar minuten later kwamen ze weer terug, waarop ik besloot ook naar de wc te gaan om de capsule in te nemen. Dit werd al snel erg ongemakkelijk, omdat er bij de jongens wc geen hokje was waar je rustig de deur op slot kon doen om zo rustig wat in te nemen. Uiteindelijk stond ik in de wc dus super onhandig die capsule uit het zakje te halen en spoelde de capsule met wat cola weg en ging we naar de rest van de groep toe.

T=01:15
Hee! Chill! Volgens mij voel ik al licht iets opkomen en vraag of de rest ook al iets voelt, maar dat bleek niet zo te zijn. Gelukkig heeft de hamburger die ik van tevoren had gegeten weinig invloed te hebben op de inwerktijd. Ik vroeg of er mensen mee wilde gaan om even rustig bij het kampvuur te gaan zitten en dus besloten we om met een paar mensen daar rustig te gaan zitten. Daar aangekomen weet ik nu zeker dat het geen placebo effect meer kan zijn, ik zit namelijk met mijn hoofd al lekker mee te dansen op de muziek die uit de kerk te horen is. We besluiten weer naar binnen te gaan om lekker te dansen op de muziek. Inmiddels was het volume van de muziek al wat opgeschroefd en ook werd de muziek die gedraaid werd wat minder soft en nu voelde het wel prima om te dansen. Wel word ik altijd heel mellow van de meeste drugs en dus stond ik rustig in mijn eigen wereldje chill mee te dansen op de muziek.

T=01:45
Ik voelde me door het opkomende effect van de 6apb opeens erg misselijk worden en dus vroeg ik aan mijn vriendin of ze even mee wilde lopen, zodat ik even rustig op een bankje kon gaan zitten. Ik weet van mezelf dat ik vaak bij de inslag van xtc ook moet gaan zitten, omdat het anders allemaal te heftig wordt. Nu was het alleen ook zo dat ik ook bijna moest overgeven, gelukkig hoefde ik dat uiteindelijk niet en na een half uur besloten we weer verder te gaan met dansen. Nu was ook het moment dat mijn vriendin de 6apb goed ging merken. De andere vriendin die ook 6apb had gebruikt voelde er nog niks van, naar alle waarschijnlijk omdat ze 2 dagen ervoor nog een aantal pillen xtc had geslikt. Ze gaf aan dat ze nog niks voelde en of ze een halfje xtc van mij mocht. Ik zei haar eerst dat dit een slecht idee was, maar uiteindelijk heb ik haar toch maar een halfje gegeven.

T=02:15
De misselijkheid was grotendeels weggezakt en ik besloot om weer te gaan dansen met de groep. De meeste van de groep stonden uitbundiger te dansen dan ik en dus kreeg ik een aantal keer de vraag of het wel goed met me ging, waarop ik antwoordde dat ik heerlijk ging, maar dat ik gewoon wat rustiger dans dan de rest. Gelukkig kon ik het danstempo van de muziek goed bijhouden, waar ik dat op EDM muziek totaal niet kan en het voelde erg prettig om op techno te dansen.

Ondertussen had ik ook al met veel mensen gepraat en iedereen gaf toch wel aan dat ze xtc hadden geslikt, totdat er opeens een jongen aan kwam lopen die zo'n hoofdmassage apparaat bij zich had en daarmee over mijn hoofd ging, dat was echt een fijn gevoel en ik besloot nog wat met hem te praten. Ik vroeg aan hem wat hij had genomen en hij zei dat hij ook 6aob had genomen! Dat was de eerste keer dat iemand zei dat hij ook 6apb had genomen, de meeste mensen kende namelijk de hele drugs niet eens.

T=03:15
Na ongeveer een uur gedanst te hebben besloten we om naar het kabouterhuisje te gaan. Het was ook echt een soort kabouterhuisje, het had een laag plafond en eigenlijk was alles in het huisje erg klein. We besloten hier wat thee te drinken en kletste verder met de mensen die mee waren gekomen. Ik weet nog dat ik de hele tijd met een grijns op mijn gezicht de mensen begroette die binnenkwamen.

Uiteindelijk besloten we naar het kampvuur te gaan, omdat we wisten dat ze daar met een lachgas tank stonden. We hadden daar inmiddels wel zin in gekregen en besloten een balonnetje te doen. Volgens mij had ik de helft van het lachgas al uit het balonnetje laten lopen voordat ik er aan begon en dus was het voor mij niet zo heel heftig. Mijn vriendin daarentegen had wel een heftige trip en vroef zich af hoe ik dat niet gehad kon hebben. Ik besloot me er bij neer te leggen, omdat ik geen zin had om nog een balonnetje te kopen en we gingen weer naar binnen toe.

T=04:00
Terug aangekomen in de kerk zegt mijn vriendin dat ze de 6apb niet meer voelt, waarop ik zeg dat dit onmogelijk is. Ik zeg haar dat het effect soms afzwakt en vervolgens weer terugkomt. Hier had ik al over gelezen en zelf voelde ik dat ook een aantal keer gebeuren. Ze gaf alleen aan dat ze zich echt helemaal nuchter voelde en ook weer normaal kon praten. Ik besloot haar uiteindelijk een kwartje van de pil te geven, maar ik besloot hier zelf nog even mee te wachten. We hadden roze louie vuiton pillen, niet getest. Wel kwamen ze van een vriend van me die ze al eerder gebruikt had samen met het meisje die nog niks van de 6apb of de xtc voelde. Zij gaven beide aan dat die pillen prima waren.

T=04:45
We liepen weer met een aantal mensen naar buiten naar het kampvuur toe om lekker op te warmen, buiten was het namelijk tegen het vriespunt dus was het het heerlijk om bij het kampvuur te zitten. ik besloot dat ik ook een kwartje van de xtc pil zou nemen, omdat ik er al tijdens het inlezen over deze combi achterkwam dat de xtc flink kan inslaan. Ik slik het kwartje weg met wat cola als opeens ook mijn vriendin naar het kampvuur komt gerend. ze vertelt me dat het kwartje flink binnensloeg bij haar en dat ik daar rekening mee moest houden.

T=05:00
Ongeveer een kwartier later voel ik het kwartje al inslaan en ik besluit nog even te blijven zitten bij het kampvuur. Ik voel echter dat de inslag niet heel heftig is en we besluiten we naar binnen te gaan.

T=05:15 en verassing(?)
Nu komt echter het vreemde deel van het verhaal. Eenmaal terug binnen gekomen merk ik iets vreemds aan mezelf. Ik zie overal de kleuren roze en groen in de vorm van patronen in mijn gezichtsveld. Ditzelfde effect heb ik ook altijd als ik 2cb heb gebruikt.

Ik vertel tegen de groep dat ik waarschijnlijk 2cb op heb en dat ik flink aan het trippen ben. Ze vragen me of dat alles wel goed met me gaat en ik geef aan dat het prima gaat, maar dat het wel een beetje vreemd is. Eerst dacht ik dat het misschien toch het kwartje van de xtc pil was, maar mijn vriendin had het andere kwartje en die had dit effect niet niet. Vervolgens dacht ik dat het misschien de thee zou zijn uit het kabouterhuisje. Ik besloot om naar het huisje te lopen en te vragen of er misschien truffels in de thee zaten. De mensen in het huisje gaven echter aan dat het gewone thee was en ik besloot weer naar binnen te gaan. Er waren nog een paar dingen mogelijk, of iemans had iets in mijn drankje gedaan of het moet de cola zijn geweest waarmee ik het kwartje had weggespoeld. Ik besloot dat ik het verder wel prima vond en ik besluit om samen met mijn vriendin ergens te gaan zitten naast een sta tafel. Op de grond zie ik daar allemaal tassen of jassen liggen en uit het niets zie ik daar opeens een mond in verschijnen. Vervolgens gaat die mond ook bewegen en hoor ik serieus stemmen in mijn hoofd. Het lijkt even alsof ik zwaar in de war ben en ik vraag aan mijn vriendin of er misschien iemand op de grond ligt die tegen me aan het praten is. Ze zegt dat het gewoon tassen zijn en ik leg me erbij neer. Twee meiden naast me pikken mijn verhaal ook op en die vragen of het wel goed met me gaat. Ik vertel ze dat ik flink aan het trippen ben en ze zeggen dat de barvrouw iets heeft waardoor de drugs sneller uit zal werken. Ik geef aan dat het prima met me gaat en dat ik het effect wel leuk vind. Wel kan ik me voorstellen dat mensen echt wel bad kunnen gaan hierop als je dit niet verwacht.

We besluiten weer richting de dansvloer te gaan, alleen veel dansen zit er niet echt bij. Ik kijk namelijk meer om me heen naar de gekke dingen die ik allemaal zie. Zo lijkt het bijvoorbeeld of dat de mensen voor mij in de rij staan om in te checken voor de treinpoortjes. Ook lijkt het alsof mijn gezichtveld "hapert". Ik zie namelijk dansende mensen hun bewegingen haperen. Het lijkt er een beetje op dat als je een spel speelt op je computer, maar dat je computer het spel helemaal niet aankan en dat je beeld de hele tijd aan het haperen is.

T=06:00
Ik ben lekker rustig aan het dansen en kijk nog steeds de hele tijd om me heen naar de vreemde dingen die ik zie. Opeens begint er iemand uit de groep tegen me te praten en hij vraagt iets in de trand van gaat het wel goed met je of wat heb je genomen. Ik moest eerst 2x kijken of het wel echt de jongen uit onze groep was en vervolgens vroeg ik nog aan hem of hij het echt wel was. Hij moest lachen en hij vertelde dat hij het inderdaad was. Ik zei hem dat ik flink aan het trippen was, maar dat het verder prima ging en dat het effect best grappig was. Ook begonnen de xtc hallucinaties hun werk te doen, soms leek het of er mensen aan het leunen waren tegen iets en dan zag ik even de welbekende sta tafels in het publiek staan.

T=07:00
De meeste drugs is bij de meeste nu wel uitgewerkt en we besluiten de pendelbus van 07:30 te pakken. We zeggen de rest van de groep gedag en gaan weer richting huis.

Note: ik weet dus niet zeker of ik 2cb heb op gehad of dat dit gewoon het effect van de 6apb en xtc was. Als dat zo zou zijn zou ik dat wel vreemd vinden, omdat mijn vriendin precies hetzelfde op had en die had niet dezelfde effecten als dat ik had. Wel zag ik de hele tijd de kleuren roze en groen in mijn gezichtsveld in de vorm van patronen, iets wat ik ook altijd met 2cb heb.

Outro: we waren rond 09:00 uur weer thuis en besluiten lekker te gaan slapen, wat absoluut niet lastig was. Rond etenstijd werden we weer wakker en voelde we ons niet helemaal lekker, maar ik heb wel eens een ergere xtc kater hehad. Gelukkig was het 7,5 maand geleden dat ik xtc had gebruikt dus hopelijk voel ik me morgen al weer wat beter en zal de kater hopelijk meevallen. Nu ga ik lekker slapen en morgen nog even uitbrakken. Uitendelijk heb ik de combi als heel leuk ervaren en een volgende keer zou ik deze combi misschien nog wel eens doen.

Bedankt voor het lezen van mijn allereerste tripreport, mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik het graag.
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor FRESH » ma maart 14, 2016 9:38 am

Verrassing :beer:
FRESH
Offline
 

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor djeemen » ma maart 14, 2016 12:47 pm

Ik denk dat het trippen wel van de 6-APB met XTC combi komt. Beide kunnen los van elkaar al vrij aparte hallucinaties produceren. Ik vraag me ook af waarom iemand iets trippends in iemands drankje zou doen, daar heeft die persoon dan toch niks aan? Misschien dat 'vrienden' het als grapje doen, maar als het een beetje normale vrienden zijn doen ze je dat niet aan.

Verder uitgebreid report! Succes met de kater.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor Lager » di maart 15, 2016 5:28 pm

Misschien was het inderdaad wel gewoon de combinatie van de 6apb en de xtc. Hebben er toevallig meer mensen ervaring met deze combinatie en kregen jullie toen ook ongeveer dezelfde effecten als die ik beschrijf?

Verder wil ik nog zeggen dat mijn kater flink meevalt. Ik was vooral de dag na het feest(zondag) erg brak en die dag daarna(maandag) een beetje futloos. Die dag daarna (vaandag, dinsdag) voel ik me al weer redelijk normaal. De dinsdag dip heb ik dus vrijwel geen last van.
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor Ivo » di maart 15, 2016 6:36 pm

Hoeveel had je in totaal op? Ik heb die effecten al meegemaakt toen ik gewoon MDMA of 6APB had genomen, dan kan de combo dat zeker doen lijkt me. Dingen zien die er echt niet zijn klinkt als veel MDMA en dat haperen als de 6APB.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor Lager » di maart 15, 2016 6:39 pm

Ik had 150mg 6apb genomen en een kwartje xtc(niet getest), maar dat zal zo'n 40/50 mg zijn geweest denk ik.
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor Ivo » di maart 15, 2016 6:49 pm

Dat is op zich niet zo heel veel, maar misschien komen die effecten sneller naar boven bij die combinatie of ben je er gewoon gevoeliger voor. Het klinkt in ieder geval niet alsof je iets genomen hebt zonder het te weten. De enige drug die me ooit geloofwaardig dingen liet zien die er echt niet waren is MDMA.

Edit: research-chemicals/bingen-op-6apb-t5148.html#p284334
Is misschien nog interessant :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor Lager » di maart 15, 2016 7:14 pm

Thx voor de link Ivo!

Ik denk dat het dan inderdaad de combinatie van 6apb en xtc moet zijn geweest en dat ik geen 2cb of iets dergelijks ophad.

Moet wel zeggen dat ik de hallucinaties wel écht heel gaaf vond, misschien over een half jaar nog eens proberen :beer:
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: 6apb, xtc en een verassing(?)

Berichtdoor SpeedY » zo maart 27, 2016 9:09 pm

Leuke tripreport!

ik heb wel vaker de combi 6apb en xtc gedaan en mijn ervaring is dat het inderdaad door die combi komt.
erg leuke combinatie om lang te genieten en wazig te zijn maar toch helder genoeg blijven om er nog meer van te genieten.
alleen eist het duidelijk meer van je lichaam, dus ik zou het niet te vaak doen om het speciaal te houden.
Avatar gebruiker
SpeedY
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 403
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 8:22 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner