Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Adrafinil testrun, 600mg, de Modafinil precursor

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Adrafinil testrun, 600mg, de Modafinil precursor

Berichtdoor Jmths » wo nov 04, 2015 1:32 pmWat
Adrafinil 600mg
Volgens online bronnen zouden de effecten van 600mg Adrafinil geijk moeten staan aan ongeveer 200mg Modafinil in effect.

Wie
Man
81kg
1.81m

Setting
Hoorcollege zaal (13:30 - 17:30) & Thuis.

Wat is Adrafinil
Adrafinil is een Modafinil precursor, de Adrafinil molecuul structuur ten opzichte van de Modafinil molecuul heeft een extra zuurstof atoom aan het uiteinde van 'de staart', eenmaal aangekomen in de lever zou dit zuurstof atoom relatief snel weg gemetaboliseerd worden met als gevolg dat de Adrafinil in de lever verandert in Modafinil en dus vervolgens dezelfde effecten als Modafinil zou geven.
Doordat Adrafinil eerst in de lever wordt omgezet zou deze meer lever belastend wezen, zou het langer duren voordat de effecten opkomen en zou het langer duren voordat de effecten weer uitgewerkt zijn, om deze reden wordt consumptie voor 12:00 aangeraden om slaapproblemen te voorkomen. De effecten lijken ongeveer 10uur totaal te duren volgens online bronnen.


Het Rapportje
11:30, T-1:00 - Kort vooraf een flinke maaltijd naar binnen gewerkt. Op dit moment voel ik me zeer ongemotiveerd en moeilijk vooruit te branden en overwoog zelfs om hoorcollege te skippen deze middag. In plaats daarvan besloot ik de Adrafinil uit te testen aangezien de situatie zich goed leent om de effectiviteit van de Adrafinil in beeld te brengen en tegelijkertijd een effectief middel is om vermoeidheid tegen te gaan.

12:30, T0:00 - + 600mg Adrafinil (oraal)

13:40, T1:10 - Momenteel heb ik al het gevoel de effecten te merken dit afleidend aan heet feit dat ik moeiteloos flinke lappen tekst op mijn laptopje aan het uitwerken ben zonder het gevoel te hebben om hier veel moeite voor te doen.

Met Fluorofinil en Modafnil leek het eveneens een uur te duren voordat de eerste effecten merkbaar werden (voor zover dat mogelijk is gezien hoe subtiel de effecten zijn) en duurde het voor mij tot aan het 2de uur (T2:00) voordat de effecten zich voor mijn gevoel een beetje ontwikkelt hadden, dezelfde verwachting heb ik ongeveer voor de Adrafinil en lijkt tot nu toe overeen te komen.
Al zou het logisch wezen dat Adrafinil er iets langer over zou moeten doen om de eerste effecten tot uiting te brengen gezien het voorafgaand metabolisch proces dat er vooraf aan moet gaan heb ik tot nu toe de indruk dat het niet veel scheelt.

13:45, T1:10 - Zeer lichte steekpijn rond de lever, verbazingwekkend gezien ik in goede gezondheid ben, hopelijk is dit puur toeval en/of placebo, steekpijn houdt slechts zeer kort aan (1-2min).

14:00, T1:30 - Moet zeggen dat mijn humeur wel lijkt te zijn verbeterd, effecten lijken net als bij Fluorofinil en Modafinil zeer subtiel, nauwelijks bewust merkbaar maar zeker effectief. Zou ook nog altijd placebo kunnen wezen, maar hé, als placebo zo goed zijn werk doet hoor je mij niet klagen!
De vermoeidheid waar ik voor het hoorcollege nog last van leek te hebben lijkt ondertussen vrijwel volledig verdwenen, het voornaamste pluspunt is dat ik rust in mijn hoofd ervaar.

14:45, T2:15 - Lekker babbelen, goed humeur, veel grapjes, gemoedelijk dagje zover, hoorcollege is nog altijd saai maar lijkt me niet zoveel uit te maken.

16:00, T3:30 - Merk ondertussen wel duidelijk dat ik dat kleine beetje extra energie heb, na 2,5uur hoorcollege zou ik normaal gesproken wel versuft wezen wat nu niet het geval is, maak wat meer praatjes, toch wel beetje onrustig gedrag ook.

19:00, T5:00 - De effecten lijken ondertussen grotendeels uitgewerkt, moet zeggen dat er geen tekort aan energie in zat vandaag!

21:00, T7:00 - Voor mijn gevoel zijn de effecten op dit moment zo goed als verdwenen, online staat vermeld dat Adrafinil net als Modafinil en Fluorofinil totaal zo'n 10uur duurt. Waarschijnlijk waren de effecten een beetje afgenomen en niet meer merkbaar omdat deze al zo subtiel zijn, eveneens begon ik op dit moment met biertjes tikken.


Conclussie
Voor mijn gevoel geven Adrafinil & Fluorofinil vrijwel identieke effecten aan Modafinil en is Modafinil ondanks dat de effecten zeker prettig zijn, overrated. Vaak heb ik de indruk dat mensen veel te hoge verwachtingen hebben bij de effecten die Modafinil teweeg brengt en door de positieve naam die Modafinil heeft ontwikkelt over de jaren een flinke verschuiving in objectiviteit met zich mee brengt. Vergelijkbaar met dat sommige mensen beweren dat XTC 'harder' is dan MDMA en Red Bull 'harder' is dan andere 'energie dranken'.

Adrafinil lijkt tot zover (net als Fluorofinil) een prima (legaal) alternatief voor Modafinil met zeer vergelijkbare effecten. Het enige nadeel waar ik me nog zorgen over maak is de leverbelasting van Adrafinil.
In farmaceutische setting zou men Adrafinil 3x per week voorschrijven op doseringen tussen de 600 en 900mg en dit voor maximaal 5 maanden achter elkaar. Hier vanuit gaand zou de lever belasting reuze moeten mee vallen al valt hier wel als puntje van kritiek aan toe te voegen dat Adrafinil al lange tijd niet meer wordt voor geschreven en permanent plaats heeft gemaakt voor Modafinil binnen de farmaceutische setting.
Wat ik nog als laatste wil toevoegen aan het rapportje, Adrafinil is wellicht goedkoper dan Modafinil maar kost alsnog klauwen met geld net als Fluorofinil. Als ik het mij goed herinner heb ik destijds gekocht voor ongeveer $1,- per 300mg capsule (legaal middel dus ik ga er vanuit dat ik de prijs gewoon mag vermelden). Ik was altijd erg geïnteresseerd in de effecten van Modafinil en soortgelijke middelen en de effecten waren ondanks dat ze zeer subtiel zijn en nauwelijks merkbaar zeer gewenst. Het is echter op de lange termijn onbetaalbaar voor een arme studentjes en ik zelf zal in de toekomst dus ook geen soortgelijke middelen meer aanschaffen tenzij ik een zeer verleidelijke aanbieding tegen kom, daarmee is alles wel gezegd.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Online
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Adrafinil testrun, 600mg, de Modafinil precursor

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » wo nov 04, 2015 6:29 pm

Interessant....legaal, potent, effectief. Klinkt als een geweldig middel om je dag een beetje op fleuren en productiever te maken zonder noemenswaardige negatieve effecten.

Helaas was dit dezelfde gedachte toen amfetamine op de markt kwam.

Denk niet dat het veilig is omdat het legaal is en pas op voor langetermijn effecten.
Desondanks zeer informatief reportje over een vrij onbekende drug, complimenten.
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: Adrafinil testrun, 600mg, de Modafinil precursor

Berichtdoor Jmths » do nov 05, 2015 12:20 pm

Deze Modafinil gelijkende middelen geven wellicht geen euforie maar je humeur gaat wel omhoog, je bent de hele dag productief bezig en er is een stuk meer rust in je hoofd omdat je aandacht minder snel verschiet plus het heeft (vrijwel) geen bijwerkingen. Je zou wel eens gelijk kunnen hebben over dat dit verslavend spul kan wezen in ieder geval.

Ik kreeg de indruk bij Modafinil gelijkende middelen dat de doseringspotentie exponentieel daalt naarmate je de dosering omhoog gooit. Dit kan ik niet met 100% zekerheid zeggen aangezien ik nog geen 'hoge' dosissen heb uitgeprobeerd maar ik gaf in mijn Fluorofinil rapport bijvoorbeeld aan dat ik het verschil tussen 150mg en 250mg niet zo heel sterk leek te merken.
Je moet qua intensiteit van het effect echt denken aan een grammetje sint janskruid ofso, echt heel mild en nauwelijks bewust merkbaar. Ik moet hierbij wel vermelden dat ik regelmatig (m)ethylfenidaat gebruik waardoor Adrafinil e.d. voor mij waarschijnlijk milder aanvoelen dan de gemiddelde persoon.

Maar wat ik dus wil zeggen is, ook al is dit spul tot op bepaalde hoogte verslavend, de plafon waarde van deze middelen is erg laag waardoor de bijkomende schade van 'misbruik' van deze middelen waarschijnlijk wel acceptabel binnen de perken blijft.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Online
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Adrafinil testrun, 600mg, de Modafinil precursor

Berichtdoor Prototype » do dec 03, 2015 2:02 pm

Ik ga deze binnenkort ook bestellen, dit reportje heeft mijn aandacht en nieuwsgierigheid gewekt. :)
Zal mijn bevindingen hier ook uittypen als het eenmaal zo ver is.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Adrafinil testrun, 600mg, de Modafinil precursor

Berichtdoor pep » vr dec 04, 2015 12:41 am

Interessant, gebruik nu regelmatig pep of methylfenidaat om me te concentreren en dit lijkt me een stuk minder schadelijk. Binnenkort maar is proberen! 8-)
With addiction in my blood I play the cards I was dealt
Avatar gebruiker
pep
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 40
Geregistreerd: vr nov 13, 2015 6:35 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner